- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
Probalgatom ezt az adaptiv energiatakarekos modot. Attol feltem, majd nem lesz szinkron, nem jonnek a levelek stb, mint amikor manualisan kapcsolom be az energiatakarekos modot. De egyelore megy minden. Par napig tesztelem.
Ja ilyen szarokat nem engedélyeztem, mint proci sebesseg csokkentes, stb.[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
válasz Jack Oneill #1901 üzenetére
Azt most kapcsoltam be én is, eddig nem volt nekem bekapcsolva.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
t-joco
tag
Mennyire "széles" a telefon kávája? (Alul,oldalt, felül) Mondjuk A52, vagy A 53-hoz képest? Mennyire zavaró? Képeken elég feltűnő.. A52s -t cserélnék le. élőben sajnos nem tudom megnézni, ezért érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
Az A50-esemhez anno 15W-os töltőt adott a Samsung... Xiaomi 11 Lite 5G illetve NE váltotta, ezekhez 33W-os gyorstöltő járt a Xiaomi-tol... Most az A54-hez nem ad semmit a Samsung, ami önmagában is olyan abszurd,hogy korábban nem gondolta volna sok ember, hogy ez a koncepció működőképes lesz, de az lett... Viszont gyárilag is csak 25W-ot tud felvenni, tehát visszalépés lenne 11 Lite 5G-hez viszonyítva is ilyen téren. Egyébként AnTuTu-ban is gyengébb...
A Xiaomi 12T-hez meg eközben 120w-os töltés jár és töltőt is adnakbe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz kbyte1024 #1905 üzenetére
Nos az az igazság, hogy 2019 óta vagy Samsung vagy Xiaomi... legalábbis nálam.
Samsung előnyök:
1. nekem az OneUI jobban bejön mint a MIUI
2. IP67
3. Hosszabb SW támogatás: négyéves Android főverzió és ötéves biztonsági hibajavító frissítés
4. Havi frissítésXiaomi előnyök:
1. 2021-ben az 5G miatt váltottam és a WiFi 6 miatt, de a telefonom jelenleg is veri az Exynos 1380.at (Compare Xiaomi 12T vs. Xiaomi 11 Lite 5G NE vs. Samsung Galaxy A54 - GSMArena.com)
2. 33w-os gyorstöltés a 25w-tal szemben
3. 12T-nél 120w-os töltés (árban ugyanott van kb)
4. UFS 3.1
5. Gyárilag jár hozzá töltő tehát nem kell beruháznom mondjuk egy ilyenre: LDNIO A4808Q
6. Gyárilag jár hozzá fólia, ami nagy előny, mert fel is van helyezve, nem kerül sem extra pénzbe, sem idegeskedésbe, hogy rendben kerül e fel.
7. Infra
8. Mediatek Dimensity 8100-UltraAz a helyzet, hogy nekem a 11 Lite 5G NE még bőven elég évekig, csak a szoftveres támogatás lejártával fogom úgy érezni, hogy cserélendő... mert amúgy teljesítményben legalább annyit tud nyers erőben mint A54.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz GoodSpeed #1904 üzenetére
Fiam Xiaomi 11 Lite 5G készüléket használ. Teljesen jó telefon.
Viszont az a54 az MMben (szinte barmilyen csere készülékkel) 135K, ami szerintem ennyiert kibaszott jó vétel.
Teljes árában nem.
Amitől még mindig ámulok, az a kijelző minősége.Baromi szép a 'képernyőmód - élénk' beállítással.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ProEvoFan #1913 üzenetére
"...ennyiert kibaszott jó vétel.
Teljes árában nem..."
Ez mindig attól függ, hogy milyen környezetben nézed. Én márciusban vettem, 180-210 volt az átlagára mindenhol, és 200e körül nem találtam értelmesebb telefont. Xiaomit nem akartam, volt már elég.
Akkor 173.800.- volt a Telekom ajánlata (22x 7.900.-), és fillérekért (1400 Ft/hó) kaptam mellé prémium biztosítást, ami beázásra, lopásra, és mindenre is térít. Manapság már lejjebb van a vételára, de ilyen biztosítást meg 3500-4000 Ft alatt nem találsz.
Így én most is elégedett vagyok.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
válasz ProEvoFan #1913 üzenetére
Magenta 1-esként nekem most ennyi lenne:
A 12T nem elérhető jelenleg, szóval az segítene mint tény választani
Egy dologban visszalépés az A50-hez képest: ott még megvolt a két nanoSIM mellett a microSD hely is... itt meg már nincs. Xiaomiknál meg lehet választani, hogy a második SD helyére SIM-et teszek e, plusz még nem is működik
Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa) - PROHARDVER! HozzászólásokHavi 200 Ft-tal kerül többe a 256 GB-os... így már azt lenne érdemes venni.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz kbyte1024 #1908 üzenetére
Azt hiszem, hogy itt a topicban olvastam, hogy nem minden töltővel megy a 25 W-sem
[Re:] Samsung Galaxy A54 - türelemjáték - Mobilarena Hozzászólások#1787
Amúgy ez a töltőt kisajnálós dolog is üzlet... igaz, MI Store-ban láttam, de ott volt a rengeteg töltő magában... na most gondolom a Samsung márkakereskedésben is ugyanez a helyzet.
Mert eladja - jó esetben, de a gyakorlat azt mutatja, hogy még drágábban is (infláció, Ft nyomor) - annyiért mint korábban csak a töltőt nem teszi bele Bezzeg régen garanciavesztéssel járt -igen a szabványosítás előtt -, ha nem a hozzáadott töltővel töltötted, és lebukták
-
válasz Becksman #1909 üzenetére
A cikkben is 2.2 van írva, meg mindenhol máshol is.
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Jó régen volt már mikor Samsung telefont használtam (i5700 Spica).
Olvasom, hogy a Samsung módosított Androidot használ.
Kérdezném, hogy ennek ellenére a Play áruház korlátlanul használható, az Androidos appok gond nélkül futtathatók?
Külső appok telepíthetők?
Pl. sok éve Nova launchert használok. Nagyon megszoktam már ezt a felületet. -
Puro
aktív tag
Most tervezem cserélni az A52-t, de mintha minimális visszalépés volna az 54-es hardverileg
-
FattyDove
őstag
A52-t írtál, nem A52s-t. Viszont itt is minimálisan marad csak alatta, mivel az élet nem antutu benchmark.
A kijelző pedig jobb, mivel 1000nit-es. Felbontásban pedig kőkemény 60 pixel különbség van. De ez is csak azért, mert az A52s-nek minimálisan nagyobb a kijelzője. 82.9% vs 84.9% Azaz, esélyesen vagy teljesen egálban vannak, vagy még talán az A52s-é gyengébb (szintén minimálisan).
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Nekem egyáltalán nem zavaró, de ezeket a telefonokat nem ismerem. iPhone XR-ről váltottam, ahhoz képest oldalt és felül kicsit vékonyabb, alul valamivel vastagabb. Asszony volt Redmi Note 11-éhez képest (ez eladó btw) alul vékonyabb is.
Szvsz teljesen élhető, de A52s-t tuti nem cserélnék le rá, amire lejár arra az sw support lesz ennél újabb készülék is.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
kreg
tag
válasz Jack Oneill #1901 üzenetére
Tegnap bekapcsoltam én is ezt az okosságot. Egyelőre annyi a tapasztalat hogy az idökép widget nem frissült valamikor 4 óra után,noha be van rakva a soha el nem alvó alkalmazások közé.
Kíváncsi vagyok jó e ez valamire úgy általában 😁 (az tény hogy tegnap este 6 óta, persze minimális használat mellett,3 %-ot merült... ) -
thboxx
aktív tag
Kijelzőben nem marad alul. 1 tized collal kisebb, amit kb észre sem veszel, de fényesebb és HDR10+ képes az A54-ben. SOC meg csak egy hangyányival marad el. Amúgy minden másban jobb. Mondjuk más kérdés, hogy az A52s még fog kapni támogatást, én nem cserélném le. Jobb az A54, de nem számottevően. Fater is dilemmában van. Cserélné az A72-t, mert lejárt a hűségideje. Mondtam neki, azt minimum S21FE-re lenne értelme cserélni, hogy ne legyen semmiben se visszalépés de az nem az az árkategória... Marasztaltam az A72-nél...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
Jack Oneill
veterán
Feleségem A52s-re most jott meg az augusztusi update. Lassan nekunk is kell.
-
Puro
aktív tag
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #1934 üzenetére
Most 60%-nal kapcsolt be. Nem tudom, mi alapjan donti el, de egyelore nalam minden szepen megy vele, az akkai meg jobban birja.
-
Ledi
aktív tag
Egy Samsungot 16 GB-os. Anno még a Galaxy Ace 4-hez adták ajándékba adapterrel.
Igen akkor még ilyet is adtak, most meg a töltőt is kisporoljak a csomagból.Azért is választottam ezt a modellt, mert ez ez kezeli az e-simet. Különben az A34 lett volna a befutó.
[ Szerkesztve ]
-
Miikee
csendes tag
Sziasztok!
Jó minőségű usb c - usb a, adat és töltő kábelt keresek a telefonhoz, mert a Huawei Mate 20-ról megmaradt kábellel sem a laptop, sem a kocsi nem ismeri fel adatátvitelre, csak tölt. Így a kocsiban az android auto sem működik.
Vagy ha a gyári usb c - usb c kábelhez tudtok ajánlani usb a átalakítót az is jó, bár az a kábel egy kicsit rövid.
Előre is köszönöm. -
ProEvoFan
nagyúr
[link] Ez ugye megfelelő gyári töltő az a54hez? USB Power Delivery 3.0, Samsung Super Fast Charging 2.0 és Programmable Power Supply gyorstöltést nem írja, de gondolom ebben is van, csak az Alza nem írja ki.
Gondolva a jövőre, inkább ez, mint a 25Wos.[ Szerkesztve ]
-
válasz ProEvoFan #1945 üzenetére
Ha már ennyit költ az ember töltőre, akkor 120W alatt én már nem állnék meg az időtállóság szempontjából, tekintve, hogy 200K-s telefon is kapható már ilyen töltőségi kapacitással, igaz az nem SAMSUNG... meg hát ha azt vesszük, hogy a 2019-es A50 15W-tól 2023-as A54 25W-ig sikerült eljutni 4 év alatt, akkor lehet, hogy elég a 65w-os is 10 évig
-
veterán
-
Nos én is ezt venném... csak már olyan telefonra gondolok, amit 120W-tal is lehet etetni, kerestem is ebből olyat, de nem találtam
-
thboxx
aktív tag
Én töltőből ilyet vettem:
https://a.aliexpress.com/_mMBFk8i
Teljesen jól tölt vele és a majdani 45W-os Samsungokat is tudja majd tölteni, ha lekerül a 45W-os töltés az alsóbb szegmensbe.Amúgy most MediaMarkt-ba online ára is 135k, ha valaki nem akar elmenni shoppingolni. Akár 22havi kamatmentesre.
Link szerkesztve.[ Szerkesztve ]
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
A linked nem jó
Amúgy: Vásárlás: Xiaomi BHR6034EU Mobiltelefon töltő árak összehasonlítása, BHR 6034 EU boltok (arukereso.hu) ezt próbálta már valaki? 120W-os.
Nekem ilyenem van (gyárilag adja szerencsére a gyártó): Vásárlás: Xiaomi BHR4996GL EU Mobiltelefon töltő árak összehasonlítása, BHR 4996 GL EU boltok (arukereso.hu)
De kíváncsi lennék, hogy vajon a Samsung-nál töltené e 25-tel... mert olvastam itt olyat, hogy nem mindegy Xiaomit fogadja el a Samsung.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs