- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
calamites
őstag
válasz GEPESZ66 #2049 üzenetére
Megoldódott. A szolgáltató bekapcsolta (azt mondta volte).
Az azért érdekes volt, hogy a lányom a54-esén (tkomos vásárlás) be volt kapcsolva, a feleségem xiaomiján media marktos szintén ben volt, az én médiás a54-emen pedig most kapcsoltattam be.#2050 kbyte1024
Telekom, de nem írja ki. Lehet, hogy a régi kártya miatt.[ Szerkesztve ]
-
cog777
senior tag
Itt nagyobb a forgalom, ide is bemasolom:
Van valakinek A54-es telefonja?
Kulfoldon random dobalja el a halozatokat. Telekom-on van ket telefonom, azok jok, frissen vett Samu A54 reggel kiirta hogy nem tud csatlakozni a telekomhoz csak segelyhivas, este mar tudott csatlakozni.
Valami kompatibilitasi hiba? Vagy toronyhiba? Szoftverhiba?HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
-
cog777
senior tag
válasz Luck Dragon #2055 üzenetére
Koszi az infot, amugy nekem Mo a kulfold es Dania a belfold.
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
kiro76
tag
válasz domper2015 #2061 üzenetére
Nem tudtam, hogy működik, csak abból indultam ki, hogy nincs VoLTE felirat. Mobilnetet nem a T-s kártyával használom, úgyhogy nem tudtam, működik-e hívás közben.
-
kbyte1024
veterán
válasz domper2015 #2061 üzenetére
Jogos, az digi kari de ha csak a telekomos kari van benne akkor is megy a net telozas közben.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
e72pali
tag
Szerintem a Telekom nem jeleníti meg de működik a volte azt a Vodafonnál jelzi az ikon nekem anno az A71 sem jelezte hiába volt bekapcsolva....de működött....csak a térerőm nem azért is lett a csere!
-
kreg
tag
Utoljára az S20 FE-n használtam a Fine Lock nevű cuccot,most felraktam újra. Volt olyan modul amivel a Legutóbbi alkalmazás-okat lehetett buherálni de elfelejtettem melyik az...az angol nevekből meg számomra nem derül ki. Valaki aki használja,homályositson már fel,nem akarom az összes modult letölteni.
-
Jack Oneill
veterán
Ti ilyen baromsagokat telepitetek a telora, amik a play aruhazban megjelenek, mint pl google partner tudom is mi, meg google system inteligencia mit tudok en mi, google camera kit, es egyeb felelseges szarsagok?
[ Szerkesztve ]
-
battag
aktív tag
Sziasztok!
Nálunk a cégnél 4 telefonból 3 továbbra sem frissül, 2023.02.01-i patchszinten ragadt. Ma elviszek egy épp felbontottat gariba, kíváncsi vagyok mi fog történni. H az a megoldás, hogy az összes ilyet be kell vinni, hogy kézzel belerúgjanak, hogy a későbbiekben már menjen az OTA frissítés, az elég gáz...
-
djtörök89
kezdő
válasz Jack Oneill #2068 üzenetére
Jelentem nekem az odinos mókolás se segített.
-
battag
aktív tag
válasz Jack Oneill #2070 üzenetére
Memondom őszintén, vállalati környezetben nem szeretnénk Odinozni...
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen telefont de töltő nem jár elvileg hozzá. Nekem most milyen töltőt kell vennem hogy normálisan menjen a gyorstöltés?
EP-TA200
EP-TA20EWE
Van itthon nekem de ez egyik sem jó szerintem.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
veterán
válasz Angel2014 #2080 üzenetére
Bármilyen PowerDelivery töltőt.
Van belőle 1000 féle, keress egy 40-70 wattos megfizethető darabot, és sok minden máshoz is jó lesz.[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
válasz Angel2014 #2082 üzenetére
A telefon (mindig a töltendő eszköz) dönti el, hogy mennyit vesz fel. A 120 wattos PD töltőből is csak max 25-öt vesz majd fel.
Ez a PowerDelivery lényege.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
Nincs ilyen, hogy mennyit vesz fel fixen.
25-26 wattal kezd, negyedóra alatt lemegy 15 wattra, és folyamatosan csökken. 80 perc a legrövidebb idő, ami alatt feltölthető, akkor is ha 120 wattos töltőt dugsz bele, mert nem veszi fel többet és kész.
Előfordulhat hogy ha kikapcsolod a gyorstöltést, eleve (tipp) 15 wattal kezdi, és akkor 20-30 perccel tovább tart a folyamat. Nem tudom, ezt nem próbáltuk. felesleges fícsör
ha 10 wattos régi töltőd van otthon az is jó, meg a 15-ös is, meg a 18-as is, stb stb..
Legfeljebb nem 80 perc lesz a teljes töltés, hanem 120. Na és akkor mi van? Reggelig kész lesz? Igen...Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Jack Oneill
veterán
Google play rendszerfrissites jott.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #2087 üzenetére
11 MB, de ugyanugy juliusi marad erdekes, pedig a telo mar augusztusi lett par napja.
-
Ki milyen üvegfóliát használ? Mi vált be?
Spigen?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Ilyen töltőt próbált már valaki vele?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Jack Oneill
veterán
válasz Luck Dragon #2089 üzenetére
Bementem a Duna plázában, a metro szinten van egy szakuzlet es tetettem ra flexibilis uvegfoliat( ennyi a neve, markat nem tudok) Tokeletes eddig.
[ Szerkesztve ]
-
vicces
addikt
-
-
senior tag
válasz Luck Dragon #2089 üzenetére
Nálam Ringke tok + Ringke üveg, egyelőre tökéletes.
-
Mondjuk nekem az LDNIO A4808Q azért szimpatikus, mert azon van LCD kijelzés is, és informatívabb.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
net91
senior tag
válasz Jack Oneill #2091 üzenetére
Én is ott tettem fel és sajnos két hétre már elkezdett leválni a bal felső sarkán.
Pedig nagyon meg van kímélve, alig van használva.[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #2066 üzenetére
Erre valaki?
-
Ledi
aktív tag
válasz Jack Oneill #2099 üzenetére
Nem!
Azt se tudom mik ezek . A Camera Kit gondolom vmi kamera segédprogi lehet, de ezek már fel vannak telepítve a telóra. Mert frissíteni lehet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest