- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Viktor0610 #2736 üzenetére
Nem felejtettem ám el , megnéztem . Ugyan az mint nálad .
Plusz amit ír [kép][ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
unravel
őstag
válasz Liller7 #2851 üzenetére
Az első képen:
Amikor otthon vagy, és a wifi ki van kapcsolva, és a mobilinternet be van kapcsolva -> akkor kapcsolja be a mobilinternetA második képen:
Ha otthon vagy és ki van kapcsolva a mobilinternet és be van kapcsolva a wifi -> akkor kapcsolja ki a mobilinternetetEzeket szeretted volna?
¯\_(ツ)_/¯
-
TeeJay
félisten
válasz Viktor0610 #2832 üzenetére
Samsung és Iphone. Xiaomi felejtős, páromnak még az van és egy nagy recsegés az egész felvétel. Samsung meg ezt tudja röhögve olyan decibelek mellett hogy sípol a fülem még most is
[link]Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
A meta cuccok letiltása tényleg lényegesen csökkenti az akku használatot, főleg éjszaka alig 1-2% csökken eddig meg jóval több volt
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
válasz Liller7 #2851 üzenetére
Ez mi?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #2862 üzenetére
Szerintem ő azt hiányolja, hogy az értesítési sávban láthassa.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok!
Nincs ötletetek, miért nem küld értesítéseket a facebook? Már mindent ellenőriztem, amit a neten találtam (cache törlés, újratelepítés, restart, értesítési beállítások, akku, stb...)
Már megőrülök....Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
vlevi
nagyúr
válasz Viktor0610 #2863 üzenetére
Igen, azt. MIUI-ban van egy fules ikon, ami a toltottseget mutatja.
Es a samu is tudja hogy mennyi, mert a BT eszközök között kiirja, csak az értesítés sávban nem jeleníti meg.
-
MODERÁTOR
-
kiro76
tag
válasz Liller7 #2855 üzenetére
Így próbáld meg:
HA: hely->otthon; UTÁNA: wifi->be, mobilnet->ki
És ha alapból a rutin-tól függetlenül be van kapcsolva a mobilnet és ki van kapcsolva a wifi, akkor arra nem kell külön rutin. Amikor nem vagy otthon, akkor az alapbeállítás szerint működik. A rutin csak otthon kell. -
veterán
gsmarena.com napi keresések:
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
unravel
őstag
-
-
ProEvoFan
nagyúr
A54 alatt mostanában a Prohardver totálisan lassú, majd lefagy Chrome alatt. De csak a PH. [kép]
Másik böngészővel nincs gond.
Nektek van ilyen problémátok?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz unravel #2871 üzenetére
Igen. Mindenhol engedélyezve van mindenféle facebookra vonatkozó értesítés.
Ezért nem értem...Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
vlevi
nagyúr
-
-
válasz GoodSpeed #2744 üzenetére
No az a helyzet, hogy végül úgy döntöttem, hogy újabb Bluetooth fülhallgatót veszek az A54-hez, mert az az igazság, hogy az átalakítós dolognak megvan az az előnye, hogy nem merül le sosem, de kb mindig az ingzsebében a Xiaomi is pont emiatt fejjel lefelé volt behelyezve
Szóval olyan fülhallgatót keresek, ami hozza a Sony SBH20 szintjét hangzásban, de alapvető elvárás, hogy 3-4 órát akkor is bírjon ki egy töltéssel ha filmet nézek rajta, valamint - bár nem hiszem, hogy a SAMSUNG ezen a téren is szívatna mint a nem DAC-os átalakítóval - maradéktalanul kompatibilis legyen az A54 5G-vel.
Milyen fülhallgatót ajánlanátok?be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Google fotókból hiába osztanám meg a fényképeket a térképpel, elindítja ugyan de csak ezt adja be:
És nem lép tovább ezzel találkozott már valaki?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
GEPESZ66
veterán
válasz Luck Dragon #2889 üzenetére
Nekem is Jabra van már 3 éve.
Sokat próbáltam korábban, de ez a legjobb, kényelmes a fülnek is. -
válasz GoodSpeed #2886 üzenetére
Az kimaradt, hogy headset is legyen egyben, tehát hívást tudjon fogadni. Legyen rajta mikrofon, tehát legyen vezetékes részben.
#2889Luck Dragon: Köszi átlibbenek oda
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz GoodSpeed #2892 üzenetére
Nekem 1-2 éve Sony WI-XB400-asom van.
[link]
Nálam rendben teszi a dolgát, van, amikor szinte egész nap használom, bicajozás, vagy motorozás közben végig szól belőle a zene, tehát tényleg megy, nem csak standby módban bedugva. Leírása alapján kb 16 órát bír, nem mértem, hogy megvan-e, de egy teljes napot nálam végigmegy így, zenét hallgatva. -
Köszi
No a fólia:
Most pihenget... ha tudom, SAMSUNG fóliát biztosan nem veszek..
Ami meg a Samsungot illeti, meg azt a barmot, aki kitalálta, hogy nem kell fólia rá gyárilag csak annyit: hogy a töltő elhagyása ehhez képest betyárvirtus, és sz@rjon sünt
-
-
válasz Luck Dragon #2895 üzenetére
Az mindegyiknél így van. Egyébként a kijelzőnek a kávájáig kiér, ahol kezdődik a fekete rész. Teljesen viszont nem, A Samsunggé sem meg a 9H-s sem, de mondok ettől eltérőt, a Xiaomi 11 Lite 5G-nél ez sem:
Viszont irtózatosan nagy pech kellene, hogy ott legyen valami, mert még a tok is ki van ott domborodva. Az szerencse, hogy a fentebbi fóliával kapcsolatban már volt zselés tapasztalatom, mert felrakás után ez is pocsékul nézett ki, amikor rápillantottam Viszont beraktam a dobozába, mert 1-2 óráig nem szabad zsebbe sem tenni, nehogy lejöjjön. Most 3 óránál tart, de még 1-2 óráig várok velebe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
veterán
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
-
MODERÁTOR
Azért van így, mert különben a tok felnyomja, felnyomhatja.
Xiaomi 13T
-
válasz Viktor0610 #2899 üzenetére
Értem én, csak azért furcsállom ,mert nálam az IPhone esetén (azon van fólia) az MM Clear Plex fóliája van és körben közel 1mm van csak elhagyva.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest