- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
válasz Luck Dragon #1400 üzenetére
Nem is figyeltem először, hogy melyik hozzászólásomra írtál választ.
Korábban kicsit furán viselkedett nálam az adaptív frissítés. Néha gondolt egyet, és a görgetések, gesztusok alatt hirtelen ledobta 120ról 60 Hz-re. Most egyelőre nem jött elő ez a bug.[ Szerkesztve ]
-
-
Ledi
aktív tag
Sziasztok!
Azt tudja valaki hogyan lehet az emlékeztetőt úgy beállítani, hogy az adott esemény minden nap ismétlődjön ugyanabban az időben? És ezt a naptár minden napra mutassa is?
A Reminderben beállítok egy eseményt pl. 9 órára az ismétlésnél kiválasztom a naponta 1-t az időtartamnál a Mindig van kiválasztva.
Ha elmentem a naptárba csak az nap jelenik meg amikor szerkesztettem az emlékeztetőt. A többi napokra már nem mutatja, csak akkor ha készre állítom az eseményt.
Egyszerűen nem értem miért mutatja az összes napra. A Google naptárnál nem volt gond. -
vicces
addikt
nos..
az appokat átállítottam mély altatásba. az összeset kijelöltem és átlöktem. amelyik egyből leállt és nem tudtam úgy használni ahogy szoktam azt átraktam optimalizált-ra. a meta app, vagy service vagy mi a csoda kikeresve deaktiváltam. egyébként nincs is facebook app a telefonon. nem tudom mit keres itt. na mindegy. a wifi magától kapcsol ki-be. nfc mindig be van kapcsolva, mert elfelejtem kikapcsolni fizetés után. bluetooth mindig be, mert az egész nap kell.
így viszont lassan egy hete meló után, az ÉN telefonos szokásaimmal 30-40%-os akkuval érek haza végre megint. bár a para még bennem van, hogy nem bírja ki a napot, de remélem, hogy elmúlik ez az érzés. így már nekem is megfelel.
semmi köze a rossz akkuidőnek a régi telefonról való költöztetésnek:)
-
Szabolcs22
tag
Állítólagosan tegnap egy tescoból telefonálva recsegtem vagy szaggattam a túl oldalt. Még asszem messengerrel is nem csak sima hívással. Most még nem próbáltam ki...
Aztán volt net osztva a telefonnal, betudtam annak ahogy ment le szép folyamatosan az akku görbe. Feltettem még egy kicsit tölteni, 44 százaléknál levettem, annyit tudtam hirtelen, és persze reggelig szintén ment lefelé a görbe, de itt már semmi net megosztás nem volt és újra is lett indítva a telefon, mielőtt elaludtam. Mostmár belekerült a SIM kártya is és ugye elindultak a meta füttyfürüttyök is, gondolom ahogy beléptem a facbe és a messengerbe.
Most fel lett töltve a telefon, nyomkodva természetes módon merült 3%-ot. Kíváncsi vagyok ha leteszem az asztalra, a kilőtt dolgokkal is fogja produkálni a merülést vagy sem...
A hívással kapcsolatban még annyi, hogy annyira vidék nem volt és kettesen volt a térerő, ahogy durván az ismerősnél is másik telefonon.Szabolcs
-
kreg
tag
válasz Szabolcs22 #1405 üzenetére
A Meta szarságait kapcsold ki (van 3 belőle),attól még az összes Facebook cucc működni fog (nekem is fennt van az Instagram,Messenger meg a Facebook Lite), viszont a készenléti merülés gyakorlatilag megszűnik. Mióta kilőttem őket,éjszaka 0,max 2-3%-ot merül.
[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
válasz Szabolcs22 #1405 üzenetére
Bármilyen komolyabb bug jön elő, nem árt teljesen kikapcsolni a telefont, mert ekkor a ram is kiürül.
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! A dualsim azt jelenti, hogy két nanosim, vagy azt, hogy egy nano, egy e-sim? Előre is köszönöm a választ.
-
veterán
válasz ahnaelei #1410 üzenetére
A Youtube-on nézd meg azt a másfél perces videót, hogy
How to install a sim card to Samsung Galaxy A54 5G
egy lila példányon mutatják be a kétoldalú hibrid tálcát.
2 db nano-sim, és akkor NO SD, vagy 1 db nano-sim + 1 db SD. A miénkben 1 db Netfone sim van, + 1 db Samsung EVO 128GB microSD. Működik.
E-sim-ről nem tudok nyilatkozni, én sosem használtam.[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
Lehet hogy akkor jelent meg, ez 1 percig sem volt vitatva.
Én 2020 augusztus 24-én kaptam a cégemtől egy bontatlan eredeti dual-sim példányt, egy Telekom kártyával az oldalán, (nekem kellett beüzemelnem az összes kollégáét is),
azóta is ez a legféltettebb kincsünk
Átvételi elismervény is van róla !Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
dnelb
veterán
nyilván, csak igy amit irtál netto hulyeseg
1 év van a 2 telefon között (2020 nyári az A10, 2021 őszi a 9T), és az A10 főverzióban épp 1 évvel van lemaradva, és biztonsági frissítésben is jobb a másik.
Arrol nem is beszelve hogy a samsung akkori legolcsobb modelljet hasonlitod kategoriaval feljebbihez. Az a10 párja akkoriban a redmi7 volt, ami csak android 10ig jutott, szembe az a10 11-ig. Szal erről ennyit .[ Szerkesztve ]
-
veterán
Csak az volt a lényeg, hogy a nálam lévő (tetszőleges, bármilyen, de korábbi) Samsung példány, és a mellette lévő szintén korábbi, de fiatalabb Redmi esetén, épp nem érhető tetten a Samsung hosszabb támogatása.
Nyilván akkoriban ez még nem volt olyan hangsúlyos, mint manapság.
Ez utóbbi miatt vettem a gyermeknek az A54-et. Bízzunk benne hogy valóban sok évig frissül majd.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Becksman
őstag
Jelenleg épp ezért nincs annyi samsung telefon a piacon, kisebb az új portfóliója. Éppen ezért mert nyilván így mondjuk van 15 felé telefonja nem pedig 35-40 így betudja ígérni rájuk az 5 évet. Fog frissülnek ez tuti. Már az A53 is 5 évig fogja kapni.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Tiédetis
senior tag
az emagos doboz mit tartalmaz a telefonon kívül?
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
veterán
válasz Tiédetis #1418 üzenetére
Sajnos édesmindegy hogy eMAG, vagy más. A dobozban nincs tok sem, fólia sem, töltőfej sem. Kapsz 1 db C-C kábelt, laptopba dugva máris teljesértékű a történet. Töltés is lesz, adatátvitel is lesz. Minden is lesz.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Tiédetis
senior tag
remek, árához képest semmi
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
Tiédetis
senior tag
Próbáltam keresni, van-e ajánlott típus, de ahogy látom, ahány késülék, annyi tok, fólia kb
Mit érdemes venni, ami pár napon ide is ér?Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
veterán
válasz Tiédetis #1422 üzenetére
A telefonhoz nem kell szuperképességű töltőfej. Teljesen igaza van a gyártónak abban, hogy ilyesmi mindenkinek van már otthon egy fiókkal, teljesen felesleges +1 db elektronikai hulladékkal terhelni Föld bolygócskát. Adott méretű nagy dobozba így több kisebb telefonos doboz fér, és ezzel az 1 egységre eső szállítási költség is csökken.
(Persze ez csak a dolog egyik oldala. A másik oldalon meg ott van az, hogy ha mégis kell, akkor a 2 dolláros tömegcikket adjuk el 20-ért, és mekkora királyok vagyunk)Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
válasz Tiédetis #1425 üzenetére
eBay-ről rendeltem 3 félét, a gyermek a Navy-Blue-t választotta. A fekete és az átlátszó szabad. Ha valakinek kell, besz.áron átadom (Szabolcs megye, vagy Budapest)
(+799.- rohadjon meg a magyarposta)A topikgazda hátha nem törli. Nem kereskedelmi célú folyamatos haszonszerzés a cél
-
t-joco
tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy A52s telefonom szeretném lecserélni A54-re.
Jó ötlet?? Nem játszom, csak "alap" dolgokra használom. -
Ledi
aktív tag
Sajnos az én mobilom nem találja a júniusi frissítést se magától, se manuálisan.
Azt észrevettem, hogy a telefonomon a szoftveradatoknál a Szolgáltatói szoftververzió végénél ez szerepel: EUX/EUX/O2C
cs.zs. korábbi képén viszont a végzőzés EUX/EUX/TMH. [link]
Utána néztem és az O2C a Cseh Köztársaság kódja a sammobil oldala szerint. Lehet, hogy ezért nem látja a frissítést a telefonom?
Ugyanakkor a Sammobil szerint a csehek is megkapták a júniusi firmwart.Még várok pár napig napot és beszerzek ez adatkábelt.
[ Szerkesztve ]
-
-
t-joco
tag
válasz Luck Dragon #1432 üzenetére
Térerő,és kijelző "villódzás" gondok miatt szeretném lecserélni.. Így sem jó ötlet?
-
-
t-joco
tag
válasz Luck Dragon #1435 üzenetére
Ha nem talál térerőt, térerőt keres, levált 4G-ről EDGE-re,akkor "csíkok" jelennek meg a kijelzőn. van,hogy csak a fél kijelzőn, van hol az egészen látni. csak térerő keresésnél csinálja.
-
-
veterán
"... az O2C a Cseh Köztársaság kódja..."
Szerintem inkább a csehországi O2 szolgáltató kódja,
a TMH meg pl Telekom Hungary, nem?
nekem így jön ki a józanparaszti logika.
Hol/honnan vetted? A miénk március végi Telekomos vásárlás.
Elvileg nem kellene köze legyen a frissítések helyéhez/idejéhez. Ha Csehországban veszel egy telefont, és ahhoz képest külföldön csatlakozol wifire, ugyan miért ne frissülhetne?
Türelem.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
t-joco
tag
válasz Luck Dragon #1437 üzenetére
Mit ajánlanál csere telefonként? A34, A53, és A54-et nézegettem...
-
-
veterán
Márciusban én is hezitáltam az A34 és az A54 között, nem rossz ajánlat az sem.
Épp csak egy kevéske a tudásbeli minusz, jól tükrözi az ára. Nem adaptív 60-120Hz, hanem fix 120, mégis jó az akkuideje.
Jó a kamerája is, ha pedig ugyanúgy vízálló, akkor miért ne?
(Az A54 többszörösen kipróbálva. Tényleg az. Bírja, szereti a vizet )Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
-
t-joco
tag
válasz Luck Dragon #1444 üzenetére
A54 volt a tesztalany? vagy A34?
-
-
t-joco
tag
válasz Luck Dragon #1446 üzenetére
Hol vásároltad? Mi a véleményed a telefonról az eddigi használat alapján?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest