- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
e72pali
tag
válasz RoryBreaker #2864 üzenetére
Szia!Szerintem sok embernek 💩-dik a Feleségem fb. böngészés közben meg kapja az üziket én kb. 30 perc után jobb esetben,ha nem meta közelben vagyok hanem mást böngészek....van hogy nála van ugyan ez de 40 perces késéssel....tehát nem készülék hiba hanem a fosbuk 💩-dik.....
-
Egy helyen szélen van egy pici moszat, de remélem nem okoz majd gondot.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
TeeJay
félisten
Videó rögzítést ki szokta HEVC formátumban nyomatni? Ha nem is fele akkora tárhelyet foglal de 40%-al kevesebbet. Agyalok hogy vajon a telefon jobban eszi-e a procit meg jobban merül ha H264 helyett H265-re nyomatom a videókat
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Viktor0610 #2878 üzenetére
Csak a Prohardver alatt fagy le a Chrome. Mobilaréna alatt ok minden. Furi...
-
MODERÁTOR
-
válasz Viktor0610 #2906 üzenetére
Kiváncsi leszek mit tapasztalsz.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz GoodSpeed #2902 üzenetére
Nos voltam bent a Telekomnál ,holnap grátisz feltesznek egy újat. Ez lesz az ötödik fólia 😁
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
atua
aktív tag
válasz Luck Dragon #2911 üzenetére
szerintem mindenhol imádják...
-
válasz Becksman #2910 üzenetére
Igényes vagyok, nekem ne legyen sérült (az mondjuk főleg ne), szöszmöszös, vagy légbuborékos!
Egyébként eddig az első két SAMSUNG-ot én tettem fel... oké kuka...
A harmadikot a Firstshopban az eladó, a negyediket a Telekom boltban a mobiltudós (egyébként eddig ez sikerült a négyből a legjobban), szóval mivel hárman nem tudtuk feltenni, lehet, hogy nem vagyunk mind a hárman bénák...
ez művészet Viszont eddig egyszer elment 8K + 3K, majd a Telekom bukott 8K-t, és most feltesz még egyet 8K-értEgyébként mondták, hogy tudnak havidíj kedvezményt is, kompenzálásként, ha így hagyom
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Luck Dragon #2914 üzenetére
De a lényeg, hogy nekem már nem kerül pénzembe, és eddig 11K-ban van a 30-ból nekem (ami persze horror, soha egyik telefonommal nem volt ilyen).
-
unravel
őstag
- Zoltán vagyok, 32 éves és szöszmösz van a fóliám alatt.
- Szerbúúúúsz Zóóóltán.¯\_(ツ)_/¯
-
-
tDr1v3r
veterán
Nemtom, én bementem a helyi telefonosboltba, megkérdezték hogy jó minőségű üvegfóliát rakjanak-e fel (bólintottam) és felraktak egyet, azóta is az van rajta. Biztos túl kell ezt gondolni?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
MODERÁTOR
-
FattyDove
őstag
válasz tDr1v3r #2920 üzenetére
Olyannyira nem, hogy én vagy 10 éve nem teszek fóliát / üveget egyetlen telefonra sem, mert szerintem totál felesleges. Ha úgy esik, akkor nincs az a fólia, ami megmentené, maximum önmagunkba könyveljük el, hogy na... csak azért nem tört be a kijelző, mert ott a fólia!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz FattyDove #2922 üzenetére
Ez egy ilyen "lelki megnyugvás", bár a telefonok üvegei jócskán különböznek, és nem tudjuk előre hogy melyik hogy vizsgázik majd.
A 2020 augusztusi céges Samu A10 telefonomon sincs semmilyen fólia, és annak már karcos az üvege (nyilván nem kell hangsúlyozni, hogy legalja kategória),
de az épp 2 éves Redmi 9T-n sincs semmilyen első védelem, és bár az sokat pihent fiókban, 1-1,5 év használat van benne, teljesen karcmentes az üvege. Totál újszerű, gyári állapotú a telefon (szilikon tokban)
Erre a 9T-re is rendeltem fél éve hidrogélt, ahogy a család többi telefonjára is, de ezt az 1 csomagot megfogta a vám, és én nem, nem fizettem ki a többletköltséget, kapják be, tartsák megCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
tDr1v3r
veterán
válasz FattyDove #2922 üzenetére
Nekem azért már fogott fel sérüléseket... ha nem is fog ütést teljesen de tompít annyit hogy baja ne legyen, karcokat meg garantáltan távoltartja az edzettüveg.
Murphy dolgaitól persze nem véd (céges telefonomon üvegfóliától függetlenül egyik napról a másikra meghibásodott a digitizer), de szerintem általános befektetésnek nem nagy, ad egy biztonságtudatot az embernek szvsz. De kinek mi ugye.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
unravel
őstag
Tudtátok hogy a Flashlight fényereje állítható?
¯\_(ツ)_/¯
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #2908 üzenetére
Tegnap egész nap a Prohardveren fórumoztam, több cikket is megnéztem, nem tapasztaltam lassulást, fagyást.
Direkt kikapcsoltam az AdGuardot is (bár a lapcsalád amúgyis fehérlistán van), minden olyan volt, mint mikor a Mobilarena alól nézem.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
válasz Viktor0610 #2927 üzenetére
Akkor nem tudom nálunk miért jelentkezik ez a “hiba, dolog” “?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Viktor0610 #2927 üzenetére
Csak a PHn. Ma is lefagytam 2x.
-
MODERÁTOR
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Viktor0610 #2932 üzenetére
Prohardveren és az onnan bármely megnyitott tovabbi opciók; pl fórum, privát üzenetek...stb fagynak le vagy több másodperces akadozás anomáliák jelentkeznek.
A lapcsalád többi oldalával semmi probléma. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Viktor0610 #2936 üzenetére
Nem használok semmi hasonlót.
-
válasz Viktor0610 #2936 üzenetére
Teljes lapcsalád esetén , kivétel Logouth . Bár nálam nem fagy le. Inkább darabos a görgetése , de az nagyon.
Nincs Adguard, DNS.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
FattyDove
őstag
válasz Viktor0610 #2935 üzenetére
CSC-t nem lehet valtani A54-en. Legalábbis olyanra nem, ahol menne a rogzizes
-
vicces
addikt
-
Feltették az 5. fóliát, az is fos Elég volt a xarmszungból. Megy vissza a Telekomnak.
-
-
Rosszabb lett mint volt...Mielőtt elmentem, gondoltam is, nehogy többel kössem be... de ez olyan, hogy ameddig nem próbálod ki, addig nem lehetsz benne biztos. Most lett egy csomó légbuborék... ebben a hidroban az a szívás, hogy amikor odaadják, akkor nem feltétlen veszed észre, mert ameddig ki nem szárad, addig borzasztóan néz ki ... mondjuk a 4. fóliánál a Telekomnál egyből láttam, hogy ott van valami anomália, csak úgy voltam vele, hogy aki felrakta, biztos látta, és majd kiszáradás után változik. Hát nem.
Úgy egyébként nem sajnálom annyira, mert lassú is volt ez a telefon... alkalmazások telepítésénél pláne. A 2 éves Xiaomi leverte, aztán ugyanúgy UFS 2.2 ...#2944Luck Dragon: Szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
válasz GoodSpeed #2945 üzenetére
# 2944Luck Dragon: Szerinted?
Szerintem ez nem a készülék hibája .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Luck Dragon #2946 üzenetére
14 napon belül el lehet állni a vásárlástól, indoklás nélkül is...
Nem a készüléké, hanem a gyártójáé, amelyik nem helyez fel rá gyárilag fóliát.
Mielőtt bárki beszólna, leírtam korábban is, hogy rajtam kívül egy Firstphone-os, és két alkalommal telekomos illetőnek nem sikerült a művelet. Azt hiszem, hogy nem bennem van a hiba. Most persze lehet jönni, Aliról rendelő fólia RAMBÓKnak, hogy nekik aztán elsőre sikerült, mert pont nem érdekel, ha a telekomosok sem tudták rá felhelyezni, hogy vagy szösz ne legyen alatta, vagy légbuborék. Így most nézhetek olyat, amelyikre gyárilag van... az meg kb a XiaomiMost biztosan be lesz nekem szólva, de így gondolom, és korábban is így gondoltam, csak nem fogalmaztam meg ilyen élesen:
Az, hogy a Samsung mit enged meg magának, töltő kihagyás, fólia lesajnálás, az mind azért következhetett be, mert a világ népe (mert ugye globális a jelenség), nem bűntették azzal, hogy elfordultak volna más gyártókhoz. Ha az emberek azt mondták volna, hogy őket ne nézzék már baleknak, hamar leszoktak volna ezekről a dolgokról, de tudom, fogjam be a pofámat, mert mindenkinek sikerült a fóliát felrakni, meg poweruser benyögi, hogy neki nem is kell rá.. a töltők meg otthon fürtökben lógnak, szóval nem gáz amit a Samsung csinál .[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest