Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagajr78

    tag

    válasz Plazmacucci #4214 üzenetére

    Ebben a játékban mindenki kinyírható de akkor vállalni kell a dolog következményét. Meg aztán miért ölsz olyanokat akiket nem kell? Ez a bünti érte.

    A script sem rossz, hanem csak reagálnak egy ellenségre úgy ahogy azt kell. Ha nem ölnek meg azonnal mikor leütnek az a script hibás működése. Ugyanis ha megölted a SIN emberkéket Fox-nál vagy beálltál a Duty-ba (nyíltan ellenségesek egymással és nagyon agresszívak is egymás felé) túl korán akkor bizony ott meg kellene, hogy haljon az embered, ugyanis átsorolódsz a viszonytáblán semlegesből ellenségesbe és 0-ás agresszivitás értékből 1-esbe rosszabb esetben 2-esbe (a kettő között a különbség hogy utánad is megy-e levadászni téged és aktívan keres/figyel a jelenlétedre vagy csak akkor támad ha észrevett) így lőni fognak rád és megölnek ha lehetőségük nyílik rá.
    Ha tehát beálltál az ellenséghez vagy épp ölted az embereiket, akkor amennyiben valamiért megúszod a leütést, biztos lehetsz benne, hogy rosszul működött a script aminek ki kellett volna nyírni a karakteredet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák