- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz #73029888 #5143 üzenetére
Nekem egyedül a GoogleCamera hiányzik, mivel az kihoz mindent belőle. Egyszerűen imádom, annyira kezesbárány (mint egy MIUI rom ). szóval, ha lesz Oreo alap és így fog rajta menni akkor remek a gyári rom is.
Bármelyik Nougat alapú MIUI-t teszteltem a Gcam baromi nagy fényváltozásnál be lag-golt (Arnova és társai) és a sorozatfelvétel se ment. Sorozatfelvételnél pedig kiemelten jó, hogy folyamatosan fókuszál. Szerintem ennyi hiánya van már csak az egész gyári rendszernek.
Most Pixel Experience rom-on vagyok, imádom alapból a stock google rendszert is (szerintem sok dolog még gyorsabban beállítható rajta, mint MIUI-n), ettől függetlenül egy kutya. A gesztusvezérlést megoldottam, kb 90%-ban hozza a gyári élményt, szóval ezen a rendszeren kivárjuk a MIUI 10-et és remélhetőleg örülünk..
-
törölt tag
JX's Dump the Trump Rom (MIUI Based):
[ Szerkesztve ]
-
Golyo69
senior tag
válasz TomPack #5146 üzenetére
Navinak en is ugy használom, szellozoracsra van téve, megy ra a klíma.
Mondjuk en nem töltöm közbenXiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
kazsmerlaca
senior tag
A MIUI 10. júliusban már Android 8 alapokon lesz? Ezt olvastátok már valahol?
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
törölt tag
válasz kazsmerlaca #5159 üzenetére
Júliusban jön ki a BETA a 10-ből és Oreo-fog épülni.
-
D@niel
addikt
sziasztok
1) aki használja ezt a gesztusvezérléses app bezárást, azt megnézné, hogy ha pl. messengerben a billentyűzet is meg van nyitva és úgy zárja be gesztussal az appot, akkor vajon a billentyűn lenyom egy gombot, vagy nem?
mert ha igen, akkor megint megnyitva a beszélgető ablakot mindig vissza kellene törölni a karaktert/space-t amit megnyomott a bezárással
egyébként a swiftkey billentyűzettel kapcsolatban kérdezem ezt2) másik gondom ezzel, hogy a billentyűzetet nem lehet eltüntetni, csak a vissza gombbal alul
nekem gyakori, hogy eltüntetem a billentyűzetet hogy a teljes beszélgetést lássam és ne vegyen el felesleges helyet ha olvasok
ezért is szeretek használni meizut, ott a középső fizikai gomb érintésre vissza gomb, tehát egyből eltünteti a billentyűzetet
természetesen vissza lehet lépni a listára majd megint megnyitni az ablakot, és alapból nem nyitja meg a billentyűt, de ezek felesleges lépések3) aki esetleg meizu m6 note-ot is használt/használ, vagy e kettő között gondolkozott, leírná nekem a tapasztalatait?
megnéztem mindkettőt bekapcsolt állapotban, a különbségeket tudom (pl. üzemidőben, kamerában jobb a meizu), de ez a gesztusvezérléses megoldás ami van miuin nekem nagyon nagyon tetszik, és a 10-es verzió felülete is kellően elnyerte a tetszésemm2 note-ot használok, m6n-en ugyanaz a felhasználói élmény fogadott, mintha egy jottányit nem fejlődött volna a felület
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
grafnet
veterán
1) Bezárás? A gesztusvezérlésnél (ha külön nem állítod be, akkor) nem bezárja, csak multi taskol... Szóval: messengerben vagyok, billentyűzet aktív, de nincs megnyomva semmi. Nyomok egy "menü" gesztust (söprök), kiugrik a főmenübe. Visszalépek, ugyanott vagyok, se megnyomott billentyű, se aktív billentyűzet.
2) Vissza gomb alul? A telefon alsó részén söpörsz, elveszi a billentyűzetet. Még egyet söpörsz, kilép a beszélgetésből, a menübe. Még egyet, akkor telefon főmenübe lép.
3) Passz
MIUI felület: ez sem sokat változik alapjában. Kinézet: Témák. Funkció: itt vannak változások.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
D@niel
addikt
válasz grafnet #5164 üzenetére
igen, berakja a feladatkezelőbe, erre gondoltam, köszi
1) ismeretlen forrásból származó apk-t lehet rajta telepíteni, vagy ehhez root kell?
2) bluetooth mennyire stabil rajta?
3) mikrofon zajszűrés jól működik hívás közben?
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
grafnet
veterán
1) fejlesztői kell hozzá, rott nem kell.
2) Egy sima Nokia 102-es a beszélős, van egy soort és van egy hangszóró is, semmi gond órákon keresztül.
3) Ezzel a túloldalt kellene megkérdezni. Hangosan még nem panaszkodott senki.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
törölt tag
Ajánlom kipróbálásra a Lumio Cam nevű alkalmazást,megéri (Google Play)
Fényképeztem a gyári kamerával,A Cameringoval,HD Camera meg a Lumio-val ésa gyári cam+Cameringo fájlmérete kisebb mint a HD Cam+Lumio-val pedig 12mpx fényképezek. Ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezt is melegen ajánlom,különösen a DRO módot.
C2api support!
Rájöttem miért csinál néha _HHT a képek fájlnevében. Be van kapcsolva az automatikus éjszakai javítás mód,ha kikapcsolom akkor nincs benne. De a fájlméret ugyanúgy kicsi
[ Szerkesztve ]
-
CsabaSteel
aktív tag
Nektek hogy jön ki 7000re antutuval? Nekem 68641 pedig redmi 5 plusom van.
Csé
-
trebrona
nagyúr
válasz CsabaSteel #5194 üzenetére
Nem értem a kérdést.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
veterán
Aki vett már hydrogel fóliát, az elárulhatná, hogy hogyan kell feltenni
Pár tucat fóliát/TG-t már feltettem telefonokra, de ezzel a hydrogéllel nem boldogulok.
Az elsőt símán elbactam, nem tudtam, hogy az alsó védőfólia lehúzása két részben történik, ráadásul a felső védőfólia alig akart lejönni a hydrogél filmről, vagy tízszer felhúztam a hydrogélt is a kijelzőről, mire sikerült kettéválasztani, de addigra a hydrogél eléggé megviselt lett.
Ezt lehúztam és kidobtam. A másodiknál már jobban figyeltem, a felső kisebb részt úgy húztam le, hogy alul kétoldalt celluxoztam, aztán amikor a kijelző felső részéra már sikeresen illesztettem, akkor a celluxokat leszedtem és fentről lefelé húztam le az alsó védőréteget. Ezután szikével választottam ketté a felső védőréteget a hydrogél fóliától. Csakhogy eszméletlen mennyiségű buborék lett a kijelző és a hydrogél fólia között, amit nem lehet kipréselni, mert nagyon érzékeny a hydrogél fólia felülete.
Szerencsére három fóliát rendeltem, tehát még van egy próbálkozásom
Szóval aki feltett már hydrogél fóliát és elégedett az eredménnyel, az árulja már el, hogy mi a megfelelő módszer ennek a fóliának a felrakására
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
trebrona
nagyúr
válasz Donki Hóte #5197 üzenetére
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz CsabaSteel #5198 üzenetére
Ahogyan a többieknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest