- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazsmerlaca
senior tag
"back gomb hosszannyomás" Nem elavult egy kicsit? Az lenne a lényeg, hogy ne használjuk fizikai gombokat amennyire lehetséges.
- Két koppintással feloldás+ujjlenyomat.
- Egy koppintással lezárás.Már droidon sem kell használni a vissza, home gombokat...
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
david_97
senior tag
válasz kazsmerlaca #4604 üzenetére
Mert nem mindig lépek ki az adott alkalmazásból mikor lezárom a kijelzőt, és lg-nél ilyenkor értesítési sáv dupla kopp és kész is. Igazából csak egy kényelmi funkció nekem,és megszokás
-
msaca01
tag
válasz rayoliviero #4602 üzenetére
A miui.hu oldalon megkeresed a teló típust és ott lesz
-
Giot
addikt
válasz kazsmerlaca #4603 üzenetére
Oktass még kérlek mester.
Az r5+-on hol is vanna fizikai gombok az előlelapon?
Az ujjlenyomat olvasó meg egyből felold nem kell kopogtatnom is...
Max éccaka kopogtatok, vagy csak ha az órát akarom megsasolni.
Én használom a back, home gombokat....
Tudom tudom maradi vagyok.[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
-
trebrona
nagyúr
válasz rayoliviero #4609 üzenetére
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz rayoliviero #4611 üzenetére
Nem írtam, hogy jobb. Oldalukon a rom leírása.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
david_97
senior tag
Van valami hír az oreo-ról? Hallottam hogy kiadtak egy dev romot, de azzal olyan gondok voltak hogy beégett a kijelző tőle. Vagy már csak miui 10-el fogunk új android verziót kapni?
[ Szerkesztve ]
-
msaca01
tag
válasz rayoliviero #4609 üzenetére
[link] itt találod de lehet hogy regisztrálnod kell.
-
törölt tag
válasz rayoliviero #4616 üzenetére
Xiaomi.EU javaslom mindennapi használatra. Miuihu csalódtam rendesen.
-
törölt tag
válasz rayoliviero #4618 üzenetére
Magisk nem rakta fel+voltak benne nem lefordított menüpontok+lassult egy idő után.
Global Stable v9.5.4.0 500+ órát ment mire kijött a 9.5.9.0 update hibamentesen és gyorsan futott.
-
msaca01
tag
válasz #73029888 #4619 üzenetére
A magisk alapól benne van és én első perctől tesztelem használom nálam hibamentesen megy, egyedül mikor egyszerre 5-6 vagy több appot töltöttem a play-röl akkor csinált furcsa dolgot de azonkívül semmi baja nálam. Egyébiránt ugyanaz a fejlesztői kínai rom az alapja mint az eu-romnak. De az ízlések különböznek. Ja és az eu rom fordítását is a magyar srácok csinálják, ha nem csinálnák nem lenne az eu romban magyar nyelv.
[ Szerkesztve ]
-
cserhatisand
tag
Sziasztok. Ma vettem én is egy ilyen telót. A kérdésem az lenne, hogy hol találok témákat amivel testreszabhatom a telót, mert ez a két gyári téma nem a legjobb. Sehol sem találok. Köszönöm a válaszotok.
-
CsabaSteel
aktív tag
-
cserhatisand
tag
válasz CsabaSteel #4622 üzenetére
Redmi 5plus 4/64 Global
-
CsabaSteel
aktív tag
-
topyjo
aktív tag
válasz cserhatisand #4621 üzenetére
Állítsd át a régiót Albániára, utána megjelenik a menüben a témaválasztó ikonja.
Ha megvan amit szeretnél, visszaállhatsz Magyarországra." 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
MODERÁTOR
válasz CsabaSteel #4624 üzenetére
Én értem a kérdését. Én épp' a te kérdésed nem értettem ebben a topikban.
A megoldás talán a régió Európán kívüli országra való átállítása, ezután megjelenik a témák app.
Xiaomi 13T
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #4626 üzenetére
Pontosabban Unión kívüli ország, ami lehet európai is.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz gyulazsolti #4631 üzenetére
Ez itt off, de sebaj.
Amennyiben a For Redmi 5 / For xiaomi redmi 5 fajtát rendelted, akkor jó lesz hozzá.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
cserhatisand
tag
Még egy kérdésem lenne. Ikonokat is lehet valahogy állítani?
-
trebrona
nagyúr
válasz cserhatisand #4633 üzenetére
Témák/Jobb lent smiley/Téma szerkesztése
-
gyulazsolti
senior tag
válasz Viktor0610 #4632 üzenetére
Köszönöm.
-
Tökimanó
senior tag
Nézegettem a neten az Mi fiókról szóló cikkeket. De gondolom itt a fórumon lévők tudnak legjobban információkat adni. Miért lenne jó nekem ha regisztrálnák illetve vannak esetleges hátrányai is ha regisztrálok?
-
gghrtz
őstag
Jó cucc, én rendeltem a Nillkintől üvegfóliát is, meg egy QC3 töltőt. Csak attól félek, ha felraknám az üvegfóliát ami a hajlított részre már ugye nem lóg le, akkor a gesztusvezérlés kezelhetetlenné válna. De lehet pont ettől lesz még jobb, fene tudja, majd kiderül.
Én úgy értesültem, hogy ez a teló tud QC-t. Ez helytálló? Youtube videóban egy srác lemérte, és elvileg gyorsabban töltődött fel.
Szóval jó ez a tok. Nem gagyi műanyag, hanem rugalmas kellemes tapintású. A hátulja recézett, hogy tapadósabb legyen. A keret az előlapba kapaszkodik, így védi a kijelzőt. Lényegében olyan érzés ezzel használni a telefont, mintha nem is tok lenne a telefonon, hanem a tok maga a telefonhoz tartozna. Nem lötyög meg semmi, masszívan tartja magát.[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
GCam használóknak ez a verzió részemről ajánlott:
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/scrubber_GCameraP2XL.apk[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #4643 üzenetére
Igen direkt. Linkre letöltés indul...
[ Szerkesztve ]
-
Dan-szan
senior tag
válasz Tökimanó #4639 üzenetére
Nos én úgy jártam ,hogy nem működött a nick+jelszó kombó,hogy miért nem tudni,újat is hiába kértem aztán már a kártya is ki lett cserélve. Szóval Miui.t már nem is tudtam tenni a telóra. Én egyébként semmi előnyét nem tapasztaltam.Tehát ha csinálsz nagyon jól jegyezz meg mindent mert aztán csak szopacs.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések