- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz CsabaSteel #5198 üzenetére
Amiket eddig feltettek képet, az mind 70e felett volt...
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
trebrona
nagyúr
válasz CsabaSteel #5202 üzenetére
Romverzióval kezdtem: xiaomi.eu 8.4.26
Végülis jogos, az is custom rom, nem gyári.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz CsabaSteel #5205 üzenetére
Hajrá!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
veterán
válasz trebrona #5199 üzenetére
Köszi
A műanyag illesztőforma (ami egy zseniális találmány) kivételével nagyjából úgy csináltam, ahogy a videókon szárazon felrakják. A telefon felső részén odaragasztom a kijelzőre a hydrogél fóliát, aztán a többi részen húzom le az alsó védőréteget.
A nagy különbség az, hogy én vért izzadtam, mire a felső védőréteget lehámoztam a filmről (a videókon egy mozdulattal lekapják), illetve az, hogy nekem baromira buborékos maradt a fólia (ezt a részt nem mutatják közelről a videókon).
Az is jó ötlet, hogy textilt tesznek a bankkártya élére, mert úgy nem karistolódik a hydrogél film a levegő kiszorításakor.
Holnap megint nekifutok a dolognak.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
grafnet
veterán
válasz Donki Hóte #5207 üzenetére
Csak sikerült!
Grat!
A buborékokkal ne foglalkozz! 1-12 óra alatt eltűnik mind![ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
törölt tag
New Nokia Camera with Pro mode enabled. (Request C2api for Pro)
Work everything except dual mode and pip.
Slow and fast video recording also working.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Következő hülyeségem az lenne hogy aki custom MIUI-n ill ROM-on van az megnézné mennyire müködik a Deep Sleep funkció?
-
törölt tag
MIUI 10 információk!
-
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Ez a Hidroprotecktor mennyire lesz kemeny a felhelyezes utan? -
-
Pityu.
nagyúr
válasz grafnet #5220 üzenetére
A sima üvegfólia igaz nem ér a széleihez de ha tok van rajta nem olyan vészes,full coverban meg állítólag van az 5D s ami középen is tapad de ha tokot rak a telefonra az ember állítólag felszedi a tok.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
gghrtz
őstag
Fejlesztoi beallitasokban bekapcsoltam a GPU lekepezes erolteteset, azota 1-2 animacio gordulekenyebb lett. Pl. Google Chrome-ban a kartyas lapvaltas. Ujrainditas kell hozza szerintem, hogy aktivalodjon.
-
volfonzo
csendes újonc
sziasztok
hol tudom megnezni, hogy a telomba milyen kamera van? illetve myik a jobb?
-
csongi
veterán
válasz grafnet #5220 üzenetére
Most kipobalom az 5D uveget, szilikon tokkal.
Eddig is csak a gyari volt rajta, ami nekem elegendo.Ami zavar, hogy az oldala laza, es mivel kiall a sikbol, mindig beleakad a kezem, es letolja a telefonrol.
Majd az uj kombo kidrul milyen. Ha nem jo, akkor majd Hydro cucc jon.Mikorra varhato a M10? Jol olvastam julius vege?
-
Male
nagyúr
válasz Donki Hóte #5197 üzenetére
...kis szövet aztán kinyomkodtam kézzel a nagyját... a rengeteg kicsi maradt, de másnapra 90%-a eltűnt, majd következő napra már az összes. Pár karmolást sikerült így is elkövetnem rajta, de másnapra azok is eltűnnek róla. Szóval ha még nem szedted le, esetleg várjál, hátha nálad is rendbejön magától. ( mondjuk az enyém méretre nem passzol teljesen a telefonra, kisebb... vissza is kaptam az árát )
-
Pferi
senior tag
Megjött Sinceritytrading-tól a 64 gigás MicroSD. Nem csináltam vele semmit csak beraktam a telefonba és tökéletesen felismerte, működik. Már olcsóbb is lett, 5000 Ft alatt van az ára.
[link]Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
törölt tag
Masik U v1.5 Finalba találtam hibát,a Chrome-al nem lehet letölteni semmit mert nem lehet beállítani hogy használja a tárhelyet. (Kiírja hogy adjam meg,de nem tudom)
-
Pferi
senior tag
-
törölt tag
Sajnos baleset érte a telefonomat és berepedt a kijelző. Így váltok Note 5-re vagy valami másra.
Köszönöm hogy itt lehettem és segíthettem a csoportot.
Minden jót kívánok!
-
FoLey-v
addikt
válasz grafnet #5236 üzenetére
Nekem sajnos 64GB-os Adatam van 4-es számú jelöléssel. Majd veszek jobbat.
Kicsit szétoffolom a topikot. Megjött a kisebbik tesoja,a tulajdonos bátyámé ez is frankó telo. Ennyi a különbség méretben a Plushoz képest
makoj20 Khmm hogy is történt? Bár elején írtad is,hogy Note 5-re fogsz váltani. Minden jót azért néha nézzél be hozzánk!
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs