- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
snorbis2
tag
válasz albinolynx #2301 üzenetére
Mi az a "warez" ?
Az nem azt jelenti hogy nem a playrőr szedett alkalmazás?Viviamo il modo in cui - Da solo
-
itamragy
csendes tag
hali.
Tegnap történt az velem hogy a tablet kijelzöjét valami megnyomta ugyhogy az a müanyag védöje bettört, a kijelzön minden jol látható de az érintésre csak nagyon ritkán érzékel(100ból 1x) ilyenkor mi ment benne tönkre? lehet cserélni? ha igen akkor szervizbe vagy hol? -
ziyan
tag
Várható erre a masinára Jelly Bean frissítés? Egyetemistaként (főleg a sok PDF miatt) jól jönne egy tablet, de ha már veszek egyet, akkor örülnék egy JB-vel felvértezett darabnak
-
snorbis2
tag
Az előzőtől eltérő kérdés: Ha csatlakoztatok egy TP-link wifi vevő stick-et akkor vajon az felismeri és majd arról veszi a wifi-t?
Viviamo il modo in cui - Da solo
-
snorbis2
tag
válasz albinolynx #2306 üzenetére
És ha mondjuk csak 1 nem HIVATALOS app van rajat akkor mivan?
-
snorbis2
tag
válasz albinolynx #2309 üzenetére
A fracba pedig van egy számomra eszméletlen játék ami a playen 1000 vmennyi FT...
[link]Viviamo il modo in cui - Da solo
-
kameraman77
tag
PDF-et most is jól kezel, szóval ezzel nem lenne gondod ezen a gépen ICS-el sem. (Egyéb dokumentumokat is jól kezel, word és társai)
vagy van valamilyen speciális tulajdonsága a JB-nek?
Kelzsoca: ennek a kiegészítésnek van hatása az alap szoftverre is, vagy csak már a frissítésekre? (Már a múltkor kérdezni akartam, de valahogy elfelejtettem )
Snorbis2: érdemes most körbenézni Playstore-ban mert nagy akciók vannak, 50-200 forintokra is vannak leértékelve programok.
[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
őstag
válasz kameraman77 #2311 üzenetére
Telefonon ugyan, de ICS-s cyanogenmod 9-ről váltottam JB-s cyanogenmod 10-re.
Hogy is mondjam - ég és föld sebességben. A CM9 sem volt lassú, de CM10 sokkal gördülékenyebb, "jobb érzés használni".Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
ziyan
tag
válasz albinolynx #2312 üzenetére
Ezért örültem volna egy JB-nek, de ha gördülékeny a cucc ICS-vel is, akkor semmi gond
-
z0d1AK
nagyúr
válasz itamragy #2303 üzenetére
Az érintőpanelt sikerült valószínűleg megnyomnod ezzel. Az viszont csak kijelzővel együtt cserélhető. Én a héten csináltattam a WayteQ-kel egy benyomott kijelzőt xTAB-70w-ben, annak az ára 20.500 volt bruttóban.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
snorbis2
tag
Az előzőtől eltérő kérdés: Ha csatlakoztatok egy TP-link wifi vevő stick-et akkor vajon az felismeri és majd arról veszi a wifi-t?
-
sandman1129
csendes tag
Sziasztok
Olyan gondom van a hogy időnként az érintőképernyő úgy veszi mintha több helyen lenne lenyomva, pl. weblapok nézegetésekor időnként hirtelen mást is megnyit. Bekapcsoltam a fejlesztői lehetőségeknél a visszajelzést és szépen látszik a gond. A legújabb gyári szoftver van rajta.
Van esetleg valami ötletetek? -
kelzsoca
félisten
válasz sandman1129 #2318 üzenetére
Próbáld meg újra felrakni a gyári utolsó szoftvert, ha a hba továbbra is jelentkezik, keresd fel a szervizt.
-
Tarcsajana
csendes tag
válasz sandman1129 #2318 üzenetére
Nekem is ezt csinalja miota megvan.hallottam mastol is igy meg nem szantam el magam szervizre mert szerintem meg sem csinaljak.a tapasztalat az ha tolton van akkor borzalmasmeg ha melegszik,pl jatek. kis fenyerovel ovatosan erintem es gyorsan akkor alltalaban jo.de engem is az oruletbe kerget.jo lenne tudni hogy javithato e
Jana
-
Ben23
csendes tag
Az edigital-nál 30k-re le le lett árazva, melyik éri meg jobban, a 70w(30k) vagy a 80(40k)?
Ben
-
trobi28
addikt
Nekem is volt egy ilyen készülékem kerek 1 napig.
Le akartam frissíteni és úgy meghalt hogy recovery menü sem jön be pedig mindent úgy csináltam ahogy kell.Nem ez az első készülék amit frissítek.
Most szervízben van,szerintem cserés lessz de majd kiderül,egy biztos ha kicserélik vagy javítják azonnal megy a piacra.
Nem kell olyan készülék ami egy szabályos gyári frissítéstől meghal[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
válasz barnade95 #2325 üzenetére
Eszem ágában sincs még egyszer probálkozni,aztán megint behal és várjak egy hónapig.Ez a gari is vicc,volt hogy baja lett a Samsung telómnak de 24 óra alatt javitották.Többet nem veszek ilyen cuccot az biztos.
Ahogy szokták mondanilcsó húsnak híg a leve[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
spiritex
veterán
válasz spiritex #2328 üzenetére
Emberek! Ha az ED 29.900 Ft-os árához hozzácsapjátok a 10e Ft-os MasterCard Mobile kedvezményt, akkor egy ilyen profi kis gépet megkaptok 19.900 Ft-ért!!! Szerintem embertelen jó üzlet!
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
ibax
csendes tag
sziasztok,
tudok úgy GPS-t varázsolni a tablet-re, hogy a GPS-képes Samsung Mini S2-vel kötöm össze (valahogy ?!), és valahogy megmondani a tabletnek, hogy használja a telefon GPS-ét?
[ Szerkesztve ]
-
Mattitjahu
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem, h holnap veszek egy ilyen tab-ot.
Kérdésem arra irányulna, h hol tudok ehhez a kedvezményhez hozzájutni?
-"10e Ft-os MasterCard Mobile kedvezmény"
Ill. azt, h mindez milyen feltételekkel járna vagy felelősséggel rám nézve?
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!! -
spiritex
veterán
válasz Mattitjahu #2333 üzenetére
Ha már van Mastercard-od és okostelefonod, akkor 99 Ft-odba kerül a buli. Ha nincs, akkor viszont több kiadással is jár egy ilyen kártya: havi díj, éves díj...
Tehát ha van mindkettő, csak akkor érdemes foglalkozni a dologgal. Akkor az edigital oldalán a Kosárba rakás után a fizetési módnál a mastercard mobile-t kell választani, majd amikor megkapod a "Fizetésre vár" tárgyú e-mail-t tőlük, akkor be kell lépni újra, és a Személyes adataidnál látni fogsz egy csíkot, amire kattintva el tudod indítani a fizetési tranzakciót. Okt. 31-ig él az akció.További infók: [link]
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Mattitjahu
csendes tag
hmm..
spiritex# igazán köszönöm az érthető felvilágosítást!!
Ennek következtében egészen biztos,
h akk. marad a teljes összegű készpénzes vétel.[ Szerkesztve ]
-
Bingoo
tag
Sziasztok
Elolvastam a beszámolót a WayteQ xTab-70w-ről.
A szoftverfrissítésnél írtad, hogy lehetőleg kis méretű 1-2-4Gb-os microSDről történjen a dolog. A kérdésem a következő: nekem csak 8Gb-s microSD-m van, erről sikerülni fog a telepítés? Vagy mindenképpen szerezzek be mondjuk egy 1 Gb-sat az ilyen frissítésekre. Tudom.. nem olyan drága már kb 1 ezresért lehet kapni, csak gondoltam megkérdem.
Ha jól tudom, akkor a készülékhez alapból nem jár ilyen kártya.Köszi a választ!
-
Bingoo
tag
Illetve végigolvasva a postokat lenne még egy kérdésem:
Megtetszett nagyon ez a MasterCard Mobile akció az Extreme Digitalnál, Viszont nekem sajnos nem Androidos én nem is iOS-es telefonom van, hanem BlackBerrym. Elvileg ugyan rálehet erre is rakni, csak ahhoz telefonálgatnom kellene az ügyfélszolgálatra + esetleg bemenni,ha kell SIM kártyát cserélni. Bár szerintem nekem megfeleő, "dinamikus" SIM kártyám van, mivel van egy olyan opció a menüben, hogy "T-mobile" és ha arra rámegyek van olyan lehetőség, hogy alkalmazások letöltése, bár a listában nem találtam olyat, hogy MasterCard Mobile.
Viszont bátyámnak androidos telefonja van, szóval megtudnánk oldani a dolgot.
Csak egy problémám van, hogy én Bp.-en szeretném majd átvenni a tabletet jövőhéten, ő viszont másik városban lesz. Tehát arra lennék kíváncsi, hogy ezt a fizetési módot lehet-e "előre utalással" véghezvinni (tehát akkor nem kellene a boltban már fizetnem érte csak átvenni). Amennyiben lehet, akkor pedig kell-e az átvételkor az a telefon, amelyikről fizettünk?
Remélem érthetően írtam le
Köszönöm a választ előre is!
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Általában a 8gb-nál nagyobb SD kártyákkal szokott probléma lenni a frissítés során, így csak ez miatt nem kell egy másik kártyát beszerezned.
(#2337) Bingoo
Ezzel kapcsolatos biztos választ az e.digital ügyfélszolgálata tudna adni, szerintem hívd fel őket.
(#2338) anglergab
16gb-os kártyákkal már többször voltak problémák.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Nem is lehet utólag fizetni, ez a MC Mobile lényege! Kiválasztod a terméket, kifizeted, a boltban pedig átveszed. Tehát az ED-os személyes adataidnál az ő telefonszámát kell megadnod, mert arra fog érkezni a Tranzakciós levél. Amikor kifizeted az applikációval, nemsokára kapni fogsz egy sms-t és/vagy e-mailt az ED-tól, hogy a rendelésed Teljesült attól függően hova tettél pipát a személyes adataidnál. Ezekben lesz egy Rendelés szám és egy Tranzakció szám. Tavaly evvel a kettővel vettem át a terméket, de hogy most is elég-e azt hétfő este meg tudom neked mondani.
-
jercsi
tag
Sziasztok
Voltam bent az extrem digitalnal 30 nap után végre kész lett a készülékem , csak annyi a gondom hogy egy hónapból szinte semmit nem használtam és azt mondták hogy alaplap cserés lett sajnos .... na most kérdezem én ilyenkor nem egy új készüléket kellene kapnom és nem egy fos javítottat , ha valaki esetleg tudna ebben nekem segíteni vagy van bármi ötlete , hogy jogilag hogy működnek ezek a dolgok megköszönnémA lényeg hogy 37000.- ft ért én nem egy javított készüléket akarok használni , hanem egy bontatlan nem szétszedett eszközt
Most ott tartok hogy nem fogom elhozni ezt a javított készüléket , hanem vagy vásárolhassam el az árát vagy adják vissza a pénzt ....Kinek mi a véleménye erről ?
-
Bingoo
tag
Köszönöm a válaszokat.
Közben felhívtam az ED ügyfélszolgálatot és azt mondták, hogy elég az SMS-ben/ E-mailben kapott kód a vásárlás igazolására. Tehát maga a telefon nem szükséges, amiről kifiztettem a terméket.
Gondoltam megosztom veletek is.
Akkor megpróbálom majd a 8Gb-s kártyámról intézni a frissítést. Előtte érdemes formatálni? ha igen, akkor milyen fájlrendszerben tegyem azt?
Illetve még annyi lenne, hogy első használat előtt érdemes-e a használati utasításnak megfelelően 4-6órát töltőre rakni? És hogy közben azért nyomogathatom-e?
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Az SD-kártya legyen FAT32 (vfat) fájlrendszerű. Ha ilyen, akkor nem szükséges megformáznod a zip rámásolása előtt, csak akkor, ha nem sikerül a telepítés/nem ismeri fel a kártyát.
Érdemes teljesen feltölteni első használat előtt. Tölteni kikapcsolt állapotban a legcélszerűbb, esetleg alvó módban (amikor a kijelző ki van kapcsolva). Ha bekapcsolt kijelzővel töltöd, sőt, közben használod is, akkor romlik a töltés hatásfoka, intenzívebb melegedés lép (ami megzavarhatja egyes komponensek működését). Ez pedig csökkenti a várható élettartamát az akksinak (gyorsabban elhasználódik, gyorsabban csökken a gyári kapacitása, ha mindig így teszel hosszútávon).
Pl. a Nexus 7 többek között ezért nem is töltődik bekapcsolt kijelzővel (csak alvó módban és kikapcsolva PC-ről).
A 70w is töltődik PC USB portjáról, ám ezt nem jelzi ki töltésnek. Azonban PC-ről legalább négyszer lassabban töltődik (max. töltő-áramerősség: 0.5 A, ingadozhat), mint a gyári adapteréről (max. töltő-áramerősség: 2.0 A). A legoptimálisabb (főleg hosszútávon) saját, gyári adapterével tölteni kikapcsolt állapotban. Ha feltöltődött, a töltés, így a töltő is kikapcsol, ám ettől még egy kis áramot felvesz a töltője, amit ezért célszerű kihúzni. Nagyon hosszú ideig (napokig) ne maradjon a töltőn, mert ez károsíthatja az akksit.
- A Li-Pol akksi nem szeret túlmerülni (ekkor károsodhat), kerüljük a teljes lemerítést (nem lép fel memóriaeffektus, ezért felesleges, sőt hosszútávon káros teljesen lemeríteni, formázni).
- A Li-Pol akksinak nem tesz jót, ha nagy terhelés mellett töltjük (lásd fentebb), ezért ha lehet, akkor kikapcsolva töltsük. A terheléssel arányos az elhasználódás ilyenkor. Egyébként a terheléssel arányos a melegedés is: ha közben töltjük, főleg nagyobb töltőárammal, akkor nagyon intenzív lehet a melegedés (a "melegedések" összeadódnak), akár olyan szintet is elérhet a hőmérséklet, hogy megzavarja az elektronikai komponensek működését, ezzel kezdetben átmeneti, hosszútávon akár végleges hibákat okozva.
- A Li-Pol akksi nem szeret túltöltődni, igaz, ez ellen egy szintig védett az elektronikája révén. Ám törekedjünk rá, amint teljesen feltöltődött, húzzuk ki a kábelt és a töltőt is.
- A Li-Pol akksik kicsit maguktól is merülnek, akkor is, ha nincsenek terhelve. A legoptimálisabb tárolási töltési szint: 80 %. Tehát érdemes tölteni rendszeresen akkor is, ha nem használjuk.[ Szerkesztve ]
-
jercsi
tag
igen tudom hogy nem az ED tehet róla de én nekik fizettem ki 37 ezret és kapok tőlük egy javított készüléket , sztem ez abszolult nem jogos ...nekem ez így nem garancia ...! Ha legközelebb meg majd megint betojik és viszem vissza akkor majd a szervíz azt mondja hogy nincs garancia mert szét lett szedve vagy már javított ...
-
spiritex
veterán
De ezt nem az ED javította most sem!! Most is a szerviz javította és fogja is mindaddig amíg le nem jár az 1 éves garanciád! A garancia ezt jelenti. 1 évig megjavítják a géped, ha baja lenne. Csere és esetleges pénzvisszafizetés csak az első 3 vagy 8 napban lehetséges. Ez államilag meghozott törvény. Nem az ED-tól, és nem is a szerviztől függ...Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
jercsi
tag
válasz spiritex #2347 üzenetére
Na ez eddig szép és jó , mint mondtam nem haragszok az ED re de ha egy kicsit is résen lennének nem rontanák az üzletet ...mivel tudtommal van gyártói garancia is , csak egy kicsit kellene az ED nek verni az asztalt hogy ezt cseréljék ki egy újra mert alaplapos lett , hogy szerencsétlen user ne egy javított fost használjon .
Sajnos bosszantó hogy 37 ezrem van benne és még nem használtam 2 hetet sem , és tudom hogy nem az utolsó hogy viszem gariztatni ...[ Szerkesztve ]
-
snorbis2
tag
Hali mindenki
Szerintetek meg érné lecserélni ezt egy: aTab 7`` Tablet PC-re?
Kijelző:LCD 7`` ,800x480 ,TFT,A10-ARM Cortex A8 1,5GHz,RAM:1 GB ddr3,VGA:mail400,
Op:4.0 ics, GPS, 1 első kamerával. 4-8-16 GB-os változatok vannak!
Mind ezt 29.990-ft értViviamo il modo in cui - Da solo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest