- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi115
csendes tag
Nos még mindig nem tudok letölteni a play-ről, azt írja: Hiba a vásárlás közben. mi a probléma?
Wayteq xtab-70w - Remélem jó vétel lesz :)
-
spiritex
veterán
válasz Tomi115 #1602 üzenetére
Próbáld meg a Beállítások/Alkalmazások alatt, az összes alkalmazás listájában megkeresni a Google Play Áruházat és a Download Manager-t és mind a kettőben megnyomni először az Adatok törlését majd a Gyorsítótár ürítését.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Tomi155
tag
Vettem egy Tendra routert (vezeték nélküli). Nagyon boldog voltam hogy otthon végre tudok majd wifizni. Hazaértem, kicsomagoltam, megnéztem a használíti útmutatót meg mindent. Kikapcsoltam a gépet meg a netet, majd próbáltam rákötni a routert. Kiderült, hogy nem 1, hanem 2 Ethernet kábel kell hozzá... Mennyiért lehet ilyet kapni? És feltétlen szükséges hozzá?
-
kameraman77
tag
Az újrafelhasználás jegyében egy régi - de erősebb kartonból készült - cipősdoboz tetejéből készítettem egy asztali tartót a WayteQ-hez
Még oldalsó "stabilizálók" kellenek, a tökéletes tartásért, de ingyenbe megvan és alig pár perc az elkészítése, állítható dőlésszöggel. Az aljára vékony filcet ragasztottam, így egyáltalán nem csúszik az asztalon.
Dolgozom még egyen, de az komplexebb lesz, szintén otthoni hulladékból (műanyag), de pendrive tartóval
-
Tomi155
tag
válasz kameraman77 #1608 üzenetére
Nagyon ötletes, szép kivitelezés. Egy ilyen kartonból nem tudnál egy tokot instruálni?
-
elpatkorado
aktív tag
Nagyon tetszik. Majd írhatnál egy cikket logoutra, hogy hogyan kell elkészíteni. Engem nagyon érdekelne.
-
kameraman77
tag
Köszönöm! Ha tényleg van igény - akkor pár képpel illusztrálom majd a készítést - mondom kb 10 perc alatt kész.
Tokot azért kicsit nehezebb, egyrészt merev nagyon a papír, valamint nem szereti pl az izzadt tenyeret, amikor viszed, és a fogása sem lenne jó, mert szögletes lenne Tokot azt egy régi herlitz mappából gyártottam
[ Szerkesztve ]
-
thetan
aktív tag
Ez igen! Örülök hogy ilyen kreatív embereket hoz össze a 70w !
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
kelzsoca
félisten
válasz kameraman77 #1611 üzenetére
Persze, pár képet dobj fel ide nyugodtan
-
tomee007007
őstag
Egyszerű és nagyszerű, grat!
-
Tomi155
tag
Ez off lesz, de nem tudjátok hol lehet letölteni a Navon Platinum 7 Tablet gyári szoftverfrissítését? Nővéremnek kellene.
-
A.G.S.
tag
Basszus, tegnap pont ilyet akartam csinálni, de lusta voltam, úgyhogy egyszerűen alá tettem egy gumi tenyérerősítőt...
Én amúgy ilyen alacsonyat akartam csinálni:
-
A.G.S.
tag
Az örök youtube HD videó mániámhoz egy ki adalék:
Tegnap észrevettem, hogy amíg egyszer meg nem akad a net a tabon (akár a videó közben, akár böngészés közben) addig bármilyen hosszúságú HD videót akadásmentesen játszik az 54g-s routeremről. Amikor viszont megakad, onnantól már nem hajlandó folyamatosan játszani (max 0,5 másodperc, utána újból tölt) egészen addig, amíg ki-be nem kapcsolom a wifi-t a tabon. Utána megint jó amíg ismét be nem akad. 3-4x eljátszottam ezt és mindig működött. Viszont már legalább 10 perce ment az egyik 1080p-s film, amikor a másik (ugyan ilyen) itthoni tabbal a közelembe nem jöttek, akkor teljesen leállt a "vetítés", de miután a másik tabon már nem ment a net, a filmlejátszás (kis idő múlva) újra indult (de változatlanul szaggatott).
Ma hirtelen felindulásból vettem egy 300-as n-es routert és jelentem az 1080p-s HD 29 perces teszt video a youtube-ról megállás nélkül lefutott. Illetve egyszer megállt, amikor a laptoppal egy frissítést töltöttem le, de azután folytatta a lejátszást.
Szóval az akadozó HD videó úgy gondolom router probléma lehet, tehát arrafelé keresgéljetek először -persze miután feltettétek a legújabb flash playert.
Ui:
A speedtest.net app most 20 Mbit/sec-et mért letöltésre...[ Szerkesztve ]
-
thetan
aktív tag
Van egy kis gondom - hátha tud valaki segíteni. Vasárnap filmet néztem a 70w -ről, ekkor lemerült az aksi olyan 16%-osra. Ekkor kikapcsoltam és feltöltöttem (az újonnan vásárolt töltővel).
A töltés rendben lezajlott.
Igen de azóta nem megy lejjebb, folyamatosan 100 %-on van (lehet hogy valami szupercella lett az akkumulátorom? ) igy nem tudom a tényleges merülési adatait.Mi van ilyenkor? hogy tudom kijavítani? A visszaállítás gyárira segíthet a bajon?
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
spiritex
veterán
-
Tomi155
tag
Tegnap nagyon jót wifiztem meg minden, szinte teljesen lemerült az akksi, ezért kikapcsoltam. Ma reggel feltettem töltőre, s megvártam míg eléri a 70%-ot. Ekkor bekapcsoltam, minden jól is ment, egészen a billentyűzárig. Ott teljesen beakadt, nem akart semmit sem érzékelni. Ekkor láttam meg, hogy alul elkezdett bekapcsolni a wifi, nagyon lassan. De még mindig nem érzékelt semmit. Ekkor újraindítottam, de még mindig ez a probléma áll fenn. Mi lehet az oka? Az, hogy bekapcsolva hagytam a wifit?
-
jercsi
tag
Valakinek esetleg jelentkezett olyan problema hogy a kepernyo jobb szele eszrevehetoen vibral ...feher szineknel ...hasonlit a problema mikor a monitorok kozelebe arnyekolatlan hangszoro kerul...
-
thetan
aktív tag
Nekem is vibrál egy kicsit fehéres színnél. Ez minden 70w készülékre igaz. De abszolute nem zavaró, - együtt lehet vele élni.
Más. Még mindig 100% töltöttséget mutat a készülékem, pedig nyomtam egy kis játékot is hogy merüljön - de semmi eredmény.
-
thetan
aktív tag
válasz FET-MEN #1628 üzenetére
Reboot már volt. Reset még nem, vagy a gyári visszaállítás sem. De itt attól félek, hogy 100% -ot mutat ugyan, de közben lemerült és én meg bekavarok a rendszeújrainditással.
-
FET-MEN
veterán
válasz spiritex #1639 üzenetére
Nincs asszony Érdekes igen és örülök is neki, hogy a WayteQ nem hagy cserben érdekes.. Az ilyenek mint a Samsung, LG, meg bexarnak nálam.. Most egyedül az asha 200-al vagyok elégedett. S40 borzasztóan stabil rendszer. Telefonnak a legjobb. Galaxy mini pont telefonálni nem tud.. Majd lehet holnap beruházok egy komolyabb készülékre,de ha nincs jó alternatíva akkor marad a Nokia.
Iphone 7
-
spiritex
veterán
válasz FET-MEN #1640 üzenetére
Én erről annyit tudok csak mondani, hogy az ismerőseim közül akinek SGSI, SII, vagy SIII van, egyik sem panaszkodik, sőt nagyon meg vannak velük elégedve! Nekem az van, ami az aláírásomban, semmi gond vele, páromnak Galaxy Gio, semmi gond vele. Természetesen tesztek elolvasása után vettük őket, a Miniről pedig nem olvasni túl sok jót..
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
-
spiritex
veterán
Akkor viszont akksi kalibrálást javaslok! Haveromnak szépen helyrehozta a hibás akksi kijelzést, és a futtatás után ki is írta, hogy hány %-ot korrigált. Fel kell tölteni 100%-ra az akksit, rajta hagyni a töltőn és elindítani a programot.
-
spiritex
veterán
válasz FET-MEN #1646 üzenetére
Bocsi, proxy-n keresztül most nem tudok linket csatolni:
https://play.google.com/store/apps/details?id=proffesionals.battery.callibrationEz egy ingyenes kalibráló progi, amihez nem szükséges root.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi155
tag
Ki jártas a játékok terén? Mármint nagyon jártas. Az írjon privibe :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest