- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi155
tag
Valami teljesen új videót nem tudna valaki felrakni ennek a Tabletnek a böngészőjéről? Például a Facebook-ról... kíváncsi vagyok, hogy van-e chat meg ilyenek
-
DriftD1GP
tag
válasz anglergab #1249 üzenetére
Média wipe bevált de ez mitől van? 3napja sincs hogy felraktam ezt a legújabb soft-ot és már megint wipe-olni kellett. Így nem lehet tárolni semmit a tabon mert csak elveszik. Memoriakari meg folyamatosan kell legyen bennne mert tuti összesz@rja magát a tab és újratelepíteni meg csak kártyáról lehet... A wifi meg nekem olyan hogy bekapcsolom a tabot jó, böngészek meg minden aztán kikapcsolom a wifit, és alvómódba rakom a tabot. Aztán mikor újra használni akarom annyit enged hogy bekpcsoljam a wifit de nem működik és utána kikapcsolni se lehet. Újra kell indítani a tabot hogy működjön. Mindig van valami gond vele. Eddig hatalmas csalódás.
-
anglergab
addikt
válasz DriftD1GP #1255 üzenetére
Lehet, hogy soha tobbe nem lesz problema a media particioval. Ugy tunik, a friss telepites utan egy media wipe megoldas lehet.
A micro SD-t latja?
A 20120807 build szamu rom-ot telepitetted eloszor?
Pontosan mit csinaltal, mielott a belso memoria problema fellepett? Masoltal esetleg viszonylag sok adatot a tabra?Az emlitett wifi bug ismert, szoftveres eredetu problema, bar ugy tunik, nem mindig jelentkezik.
Amig nincs javitas a wifi problemara, addig ne kapcsold ki a wifit, ha meg kesobb hasznalni szeretned, tovabba beallithatod, hogy keszenleti modban a tab ne bontsa a wifi kapcsolatot.[ Szerkesztve ]
-
DriftD1GP
tag
válasz anglergab #1256 üzenetére
Most már látja igen. Mikor a probléma még fent állt azt se látta. Igen azt telepítettem az első hsz-ből. És csak böngésztem az opera mobile-al és le akartam tölteni a nokiaprogramokról de nem engedte mert nem voltam bejelentkezve ezért átléptem opera minibe mert ott be voltam és mikor már csak le kellett volna okézni akkor írta hogy helyezzek be memórakártyát vagy ilyesmit. Ezután néztem a galériát, ott a no external fogadott. Ennyi történt.
A wifi meg ha automatikusan kapcsol ki alvómódban akkor jól működik. Legalábbis most így volt.
-
A.G.S.
tag
User agent-re gondolok igen. Azt ki mire állítja? (gyári böngészőről van szó)
Más:
Chrome_18.0.1025123 apk-ból feltettem, megnéztem a bevezetőt, megnyomtam a beállításokat és lefagyott, soha többet nem ment tovább. Leszedtem. Feltettem újra, megnyitottam pár oldalt, lefagyott, soha többet nem ment tovább.
Asszem tényleg nem kompatibilis. remélem nemsokára az lesz.[ Szerkesztve ]
-
jercsi
tag
Valaki tud egy helyet ehhez a típushoz ...ahol lehet találni egy főzött romot ...ami működik is !
A google t én is ismerem ![ Szerkesztve ]
-
Tomi155
tag
Holnap már a kezemben lesz a kicsike!
Amúgy ha ma megrendelem a Speedshopnál, akkor holnap hány órára fog ideérkezni?[ Szerkesztve ]
-
jercsi
tag
sztem lehetne egy kicsivel gyorsabb is es tobb ram lehetne szabadon ,nyiss ki egy par oldalt operaban es ki is fekszik a kicsike...mindegy kesobb biztos lesz olyan rom ami amaxot hozza ki ebbol...ja az akksirol nem is beszelve. es a wifi is lehetne erosebb egy picivel.
[ Szerkesztve ]
-
jercsi
tag
Kérdés ?
Erre az eszközre lehetne egy külsős usb s gps vevő t akasztani vagy sem ? -
thetan
aktív tag
válasz Tomi155 #1264 üzenetére
A legfrissebb gyári rommal. Bár én elsősorban nyelvtanuláshoz vettem a tabletet,- azok a programok meg jók rajta.
Igen lehetne gyorsabb is, ahogy lentebb írod, de én mindig figyelek rá, hogy ne legyenek a háttérben sok megnyitott alkalmazások. és még nagy galibát igy nem okozott. Vaín amire az Opera, van amire a gyári,és van amire a Dolphin böngésző jobb
[ Szerkesztve ]
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
Tomi155
tag
Ezt a kérdést már írtam, de nem igazán kaptam érthető választ: Ha a tabletem meglesz, de NINCS itthon wifi, akkor hogyan tudok leszedni rá játékokat? Elég, ha USB-vel rákötöm a Tabot a gépre, felmegyek a google play-re és letöltöm? le lehet úgy egyáltalán tölteni?
-
anglergab
addikt
Celszeru letiltani a nem hasznalt gyari appokat a Beallitasok/Alkalmazasokban. Tovabba torolj minden appot, amit nem hasznalsz, ugyanis megfelelo engedely birtokaban szinte barmikor elindulhat egy app.
Milyen build szamu rom-ot hasznalsz? A Beallitasok/A tablageprol... helyen megnezheted.
Egyebkent a szabad RAM mennyisege nem feltetlenul aranyos a tab gyorsasagaval, sot sok esetben reszponzivabb, ha tobb RAM foglalt.
Opera Minit vagy Mobile-t hasznalsz?
Az akksirol valo mukodesi ido fugg a hasznalt, hatterben futo appoktol, a kijelzo hattervilagitasanak fenyerossegetol stb.
Ha a wifivel problemakat tapasztalsz, celszeru ujrainditani. Bar ilyen problema nem mindig lep fel. -
jercsi
tag
válasz anglergab #1274 üzenetére
A gyári app ok teljesen le vannak szedálva , de mivel nem sokat lehet kiiktatni a probléma mentes működés miatt is így elég sok ramot emészt fel a rendszer ...
A wifi nekem egyenlőre a telefonomon erősebb de ez is csak egy ideig míg nem főzök hozzá egy romot mert sztem gyenge 5m es távolságban azért illő volna full térerőt mutatni jó igaz nincs akkora netem hogy ki is használjam így ez a keresztmetszet is elég , azon kívül azért 15 ös nettel gyorsabbnak kellene lennie ...
Az akksi meg hát ... egy napos folyamatos haszna mellet kellene egy napot bírjon ...most ezt nem azért írom mert rossznak tartom a teljesítményét így is jó ..ezzel a rommal ...volt olyan telefonom ami egy két napot bírt ...de mikor meg lett hozzá a szelektált rom egyéb módosításokkal ez a teljesítmény majd a duplájára növekedett ...
Szóval sztem lehet ebből a kütyüből többet is kihozni ...
GPS es vevő valaki ? -
thetan
aktív tag
A személyes tapasztalatod a wifiről nyilván a te dolgod, én csak a ZTE Blade-mhez tudom hasonlitani.
Abban a szobában ahol a blade látja ugyan a wifi hálózatokat, de eddig soha nem volt képes felcstlakozni ott a 70w-m kényelmesen felcsatlakozik, és stabilan tartja. Nem tudom milyen messze van az adó, ezt meg a szomszédoktól (azt sem tudom melyik szomszédé) nem fogom megérdeklődni - gondolom érthető okokból, de jól el vagyok most ezzel az internettel hála a szomszédaimnak.
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
jercsi
tag
Nyílván ezek a dolgok majd akkor jönnek elő ha csak 2 naponta van lehetőséged tölteni a gépet én egy kicsit szélsőségesebben gondolkozok ...jó egy gépet elvinni egy túrára vagy bárhová ...ezért nem kell bele semmi felesleges számomra , de mindenkinek más ízű a csoki fagyi ....
-
thetan
aktív tag
Természetes hogy mások a használási szokások, nincs is ezzel semmi gond. Irtam korábban, hogy alapvetően amire vettem (nyelvtanulás, - kiválló szógyakorló programok vannak androidra és az Anki is megy szépen, ebook olvasás, alkalmi böngészés, - hírek elolvasása, de kivállóan mennek rajta a psx játékaim is.
Kissebb fagyások akadások voltak, meg nyilván lesznek is, -ez van. Ennyit tud a gép.
Remélem fogok tudni később venni egy hordozható wifi routert - akkor megoldódik ez is. Időnként a zte Bladem-mel megosztom az internetet, ez ugy megy pprobléma nélkül. a DIGI mobil modememet sajna nem tudtam beizzitani hozzá.
Nálam eddig nem jelentkezett hiba, működik rendesen
[ Szerkesztve ]
-
Tomi155
tag
Amúgy ez a készülék hány méterről képes bemérni a wifit? (Bocsi a tudatlanságomért, de most lesz legelőször androidos "cuccom", és csak azt szeretném megtudni, mik a problémái, miket tud, miben a legjobb, és hát ez a topic tökéletes hozzá)
-
FET-MEN
veterán
válasz Tomi155 #1289 üzenetére
Router függő hogy milyen messziről veszi a WIFI-t. Az is rádob egy lapáttal hogy hány fal választ el, falvastagság stb.. nem NASA ketyere kilóméterekről ne akarj
Az hogy mire jó? , azt neked kell eldöntened. Én azért vetem meg mert internetezek róla sokat ,egérmozi okostelefonon meg nem volt túl jó élmény , könyebb hordozni, elfut rajta a legtöbb androidos játék, könnyű a leveleimet olvasni vele, még office kezelés is van.[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
spiritex
veterán
Hat en most jottem vissza egy 5 napos turarol, es nagyon jol ment a satorban valo toltes usb-teleprol. :-) 2 ora alatt mar 100%-on volt!
( #1292 ) FET-MEN
A delutani Szeged-Budapest Volanbusz jaraton mindig van wifi.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
kameraman77
tag
Az enyém valószínüleg megpusztult. Holnap viszem is vissza gariba...
Tegnap kezdődött, amikor bekapcsolás közben, amikor a Wayteq felirat látszik a képernyőn, és azt befejezi nem a kezdőképernyőre ugrott, hanem egy vékony fehér csíkot produkát a képernyőn, és kikapcsolt. A bekapcsológomb nyomására bejött az indító-képernyő, belépés is ment. Ma feltöltés után már azt sem csinálja. Ha hajlandó elindulni, akkor eljut a kezdő képernyőig, ahol a kódomat (amit megadtam) írhatom be a feloldáshoz, de ott belefagy... tehát hiába nyomom nem érzékel semmit.
Azonkívül kb 3-5 újraindításonként azt csinálja, mintha csökkenne a felbontás, homályosabb lesz a kép, valamint alul-felül elkezd fekete csík megjelenni, összenyomja a képet, majd fehér csík és kilép...
Ez kuka ahogy látom, vagyis garis csere. Nem rootoltam, nem tettem fel semmilyen frissítést...
-
anglergab
addikt
válasz kameraman77 #1294 üzenetére
A recovery elindul?
-
FET-MEN
veterán
válasz kameraman77 #1297 üzenetére
Ahol frissítheted rendszert . Nyomj reseteket tuti helyreáll...
Iphone 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest