- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
válasz kameraman77 #1300 üzenetére
akkor recovery-ben csináld meg a szokásos wipe-okat mint pl itt: [link]
Iphone 7
-
barnade95
tag
válasz kameraman77 #1300 üzenetére
Akkor tedd fel a legújabb romot. Semmit se vesztesz. Vagy megjavul, vagy nem, ígyis-úgyis újra lesz rakva.
-
kameraman77
tag
-
FET-MEN
veterán
-
barnade95
tag
válasz kameraman77 #1304 üzenetére
A fehér csíkok bekapcsoláskor nem rendellenesség, előfordul. De ennek komolyabb baja lesz, jól teszed, ha beviszed.
-
spiritex
veterán
válasz Tarcsajana #1217 üzenetére
Nálam is ugyanilyen idegesítő az a bizonyos rövid, sistergő hang Skype IM esetén, ezért ki kellett kapcsolnom a Skype beállításaiban a "New instant message"-et, csak sajnos így nem hallom ha jön valami, de inkább, mert baromi rossz féle hang.
(#1298) barnade95
Jaja! , csak ez most ennél a tabletnél elég nagy hátrány, mert nemrég 2300 Ft-omba került értéknyilvánítással felküldeni a tabletet a szervizbe (mert nem akartam heteket várni az ED bolt ügyintézésére, és nem mertem csak ajánlva feladni, mert csúnya dolgokkal van tele a net az egyszerűen ajánlva feladott küldemények ellopásáról, ugyanis ilyenkor a postának csak a feladási díj 15x-ét kell kifizetnie), amikor már alig láttam valamit a portól.Most az előbb felraktam a legfrisebb (20120807-es) rom-ot, és csak az update.zip-et! Simán ment minden, és a felrakott progik, játékok közül is csak az a kettő nem ment és újra kellett telepíteni, amik át lettek korábban helyezve az SD kártyára, mert úgy látom azért a felcsatolás neve megváltozott.
Észrevételek:
- Az akksi kijelzés sajnos nem javult még meg, talán majd a következő töltés után, még mindig 15573n 16ó 48p 7mp-t ír...
- A wifi-t hiába állítom be Mindig-re, a Skype sajnos lelép alvó állapotba tevéskor, és másnál szürke leszek, tehát nem kapom meg, amit ilyenkor írnak. Először azt hittem, hogy ez csak a Skype baja, de sajnos a GTalk-nál is ugyanez a helyzet, ott is az van, hogy csak akkor jönnek át az üzenetek, ha bekapcsolom a kijelzőt és várok kb. fél percig, addig valahol várakoznak. Na most kipróbáltam másodpercenként küldeni egy üzit az egyik gmail fiókomból a tablet-es fiókomba, és az történik, hogy a képernyő kikapcsolása után még kb. 5 másodpercig fogadta az üziket, jelzett is mindegyiknél hanggal, de aztán már nem, csak miután bekapcsoltam a kijelzőt és vártam kicsit.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
-
spiritex
veterán
válasz spiritex #1308 üzenetére
De hogy jót is mondjak az új rom-ról, nagyon stabilnak tűnik, gyors is, és jót tett a programok jobb használhatóságának, hogy az external_sdcard felcsatolása most már az /mnt/sdcard alatt található meg, így a user-nek is könnyebb keresnie rajta, másrészt sok olyan progi van, ami nem hajlandó kijjebb lépni az /mnt/sdcard-nál, így nem tudtam velük korábban direkt betallózni file-okat, csak az ES-el, és rámutatni a szóban forgó app-okra.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
DriftD1GP
tag
válasz kameraman77 #1294 üzenetére
Ezt csinálta nekem is, már a második nap. Rakd fel az első hsz-ből a softot és az megoldja.
-
kameraman77
tag
válasz DriftD1GP #1312 üzenetére
Tehát nálad is bekapcsolás után bejött a fő képernyő, majd onnan sehova tovább, és szép lassan két oldalról összenyomódott a kép, miközben romlott a képminőség - egy fehér csíkká?
Mert nálam ezt csinálja... és nem nagyon piszkálnék bele,mert akkor elveszthetem a garanciát, inkább ők szenvedjenek vele.
-
kameraman77
tag
válasz kameraman77 #1314 üzenetére
Wipe-oltam mindent egy végső próbára és utána factory reset... úgy néz kimegjavult... Nem tudom, hogy mi lehetett.
-
kameraman77
tag
bocs a sok újrázásért, de közben kisült mi a probléma... a mikro SD kavarja a kakit. Betettem, telepítettem róla apk-t, majd leválasztottam, ennek ellenére ott maradt alul egy SD jel, hogy kellene neki a kártya.. kikapcsoltam a gépet, és mikor újra bekapcsoltam fagy...
Ebből így lehet,hogy frissítés lesz. Előtte kell rootolni, mikor fel szeretném tenni a legújabb itteni 0807 romot?
-
FET-MEN
veterán
-
spiritex
veterán
válasz kameraman77 #1316 üzenetére
Az az SD jel jobbra-alul az természetes. Minden rom-nál ott van/volt, hogy kéne neki SD kártya, ha leválasztásra került. De hogy pár hétnyi hibátlan működés után hirtelen mi és miért okozza a hibát, az számomra érthetetlen
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz kameraman77 #1316 üzenetére
Kérlek, frissíts be a friss szoftverre, a szerviz is ezt tenné először, így egy felesleges kört megspórolnál, mert lehet tényleg csak ennyi a probléma, ha a frissítéssel kapcsolatosan bármi kérdésed van, tedd fel nyugodtan, segítünk
-
DriftD1GP
tag
válasz kameraman77 #1314 üzenetére
Igen pontosan ez volt. Ha nagyon gyors voltam akkor még ki tudtam oldani a billentyüzárat és akkor utána történt. De nekem SD kártya nem volt a tabban akkor.
-
albinolynx
őstag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem PCX-től egy xtab 70W-t. Hétvégére talán nálam lesz.
Nagyjából átolvastam a topikot, szimpatikus eszköznek tűnik ennyi pénzért és amire használnám.Azt szeretném kérdezni, hogy ezen a készüléken, vagy általánosságban milyen állapotú a bootloader? Nyitott, zárt?
Kerestem cyanogen mod-okat, de nem jártam sikerrel. Egy CM9-t, esetleg egy CM10-t nagyon el tudnék képzelni telefonos tapasztalatok után...Esetleg el tudna navigálni egy guru, hogy hol lehetne olvasni magyarul arról, hogyan is készül egy CM szerű ROM? Mi a menete, mekkora munka, stb.
Köszönöm előre is!
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
spiritex
veterán
válasz kelzsoca #1319 üzenetére
Egy kérdés:
Egy javító patch-el vagy egy későbbi rom verzióval ki lehetne szedni, hogy a jobb-alsó sarokból eltűnjön a mobil hálózat ikonja ill. hogy az Akkumulátor adatainál ne is jelezze piros folyamatos csíkkal ha a grafikonra kattintok, hogy Mobil hálozat jele? Csak azért, mert talán evvel extra akku időt nyerhetnénk.Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Tomi155
tag
válasz FET-MEN #1292 üzenetére
Köszi szépen! Amúgy mi az, hogy "...aztán majd te is Max-el tolod..." Nem értem
Nos, nem tudom hogy leszek meg a wifi nélkül 2 hétig, mert még 2 hét van a suliig és csak akkor költözök be a koleszba, és csak ott van wifi, itthon nincs. Routert meg nem hiszem, hogy tudok venni.
Amúgy a legújabb szoftverfrissítéseket hol lehet letölteni? -
spiritex
veterán
Köszi!
(#1323) Tomi155
Wifi manapság már mindenhol van az utcán, egyszer próbáltam, mert hirtelen kellett net, és tényleg nagyon sok nyílt wifi jel van. Tehát csak kimész az utcára, bekapcsolod a wifi-t és keresgélsz, aztán pedig Csatlakozás! Csak tegyél sapkát a napszúrás ellen..
Az 1. Hsz-ban van mindig a legfrissebb szoftver.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz albinolynx #1321 üzenetére
Üdv!
Kis alapozó, de ez még nagyon kevés a sikerhez, ugyanis kellenek az eszköz specifikus fájlok, továbbá kernel forrás is, de még ha ezek meg is lennének, az egész konfigurálása/testre szabása/felépítése nagyon sok időt vinne el (akár hónapokat is)
-
Tomi155
tag
Amúgy a legújabb verziót hogy kell telepíteni? Simán letöltöm, megnyitom és telepítem?
-
spiritex
veterán
válasz Tomi155 #1328 üzenetére
De van! Tesómnál pl. az udvarban találtam 2 jelet. Persze csak kíváncsiságból kerestem..
(#1329) Tomi155
Az 1. Hsz-ban leírtnál senki nem tudja neked jobban elmondani.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Tomi155 #1329 üzenetére
Le van írva menete az 1.hozzászólásban.
-
spiritex
veterán
válasz Tomi155 #1332 üzenetére
Persze. Ezek mindig routerből jönnek, de mivel ez azért nem ildomos, csak végszükség esetén lehet élni velük.
Ha viszont tényleg legális jelet szeretnél, akkor menj el a legközelebbi Plázába, ott minden szinten találsz másik jelet. Általában adnak a mobilszolgáltatók, ad maga a pláza, és sok kávéház is. Emellett sok városban vannak olyan terek, ahol legális wifi jelet tudsz fogni.[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
őstag
CM9 mégis, csak zavaró hibákkal? [link]
Próbálta valaki esetleg?
Hm, most nézem hiányzik a "W". Lehet M.I.
[ Szerkesztve ]
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
kelzsoca
félisten
válasz albinolynx #1336 üzenetére
Ez a szoftver, még az első szériás xPAD-70 készülékhez készült, de több minden nem működött benne mint ami igen
-
spsxt
csendes tag
A YouTube hiba nem a Google, hanem a WayteQ oldalán van: ezt tudom, beleástam magam. Páran írtak a support levlistára, hogy nem megy, mert a YouTube jelly beanes osztályokat akar betölteni. Kétféle felhasználó akadt a levlistán, akinek ez a problémája támadt: az aospX és az xTab felhasználók.
Az xTab buildjéről nem tudok sokat, az aospX-ről és az ottani probléma megoldásáról annál többet tudhatunk meg a fórumokból. Ezeket persze elküldtem a WayteQ-nek, végülis csak egy apró build paramétert kell átírniuk és egy új buildet kellene csinálniuk. Egyelőre még nem válaszoltak, de még csak 2 munkanap telt el.
-
anglergab
addikt
Zart a bootloader, custom recovery sincs egyelore.
Van a hivatalos rom csomagokban a zip mellett egy bin fajl is, az a bootloader binarisa. Automatikus telepitesnel ezzel a bin fajllal felulirja a bootloadert, nyilvan felesleges es kockazatos mindig felulirni, hiszen nem valtozik. Legtobbszor elegendo csak az update.zip-et telepiteni. Wipe-olni (formazni) csak akkor erdemes, ha mar egynel tobb frissites "kimaradt", vagy ha frissites utan problemakat tapasztalsz. Persze ez valojaban "teljes" telepites, azaz a system particio teljes tartalma felulirasra kerul.[ Szerkesztve ]
-
spsxt
csendes tag
válasz kelzsoca #1341 üzenetére
Nem kívánom kétségbe vonni, a xoomos felhasználó szavait, de meglehet, hogy nem stock OS-szel dolgozik, és akkor az elméletem továbbra is fennáll. A többi bejegyzés nem a 4.0.23-as verziót használja, ezért itt nem releváns.
Mindenesetre ha hazaérek, utánajárok, hogy RESOURCES_SDK_INT tényleg SDK_INT+1-gyel egyenlő-e, és akkor kiderül
-
spiritex
veterán
Összefoglalná valaki, hogy a wipe data, a wipe cache és a wipe media pontosan milyen adatokat töröl, mik a következményeik és melyik(ek)et ajánlott együtt ill. lehet egymagában is futtatni? Köszi!!
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz spiritex #1345 üzenetére
data: sajat appok apk fajljai es azok kapcsolodo adatai, data particio; ha wipe-olod, akkor az egyenerteku egy factory resettel, azaz gyari allapotban (szinte) teljesen ures
cache: gyorsitotar, cache particio, sok eszkoz kikapcsolaskor formazza
media: felhasznaloi adatok tarolasara szant particio, belso "SD" -
kameraman77
tag
válasz kelzsoca #1319 üzenetére
Akkor, ha nem gond vegyük át mégegyszer a frissítést...
Mivel én próbáltam reggel, de nem sikerült. Vadonatúj microSHDC kártyám van, 4 gb-os, ehhez a géphez vettem. Sandisk (Class 4-es) - nem tudom számít-e.
Formáztam Windows XP alatt, FAT32-re, majd rámásoltam az innen letöltött 0807-es, legfrissebb romot ZIP-ként, gyökérre, tehát semmilyen módosítás, vagy kicsomagolás.Mindezt Total Commander alatt. Majd szabályosan leválasztottam a kártyaolvasóba helyezett microSD-t, és betettem a kikapcsolt tabletbe. Utána hangerő fel + bekapcsoló gomb, wayteq felirat, majd zöld feliratnál elengedtem. bejött a menü, kiválasztottam, hogy frissítés kártyáról és megkerestem a zip-et és elindítottam. Aztán jött egy hibaüzenet, hogy megszakadt a frissítés.... ezért is kérdeztem, hogy mit kell még ezen kívül csinálni?
Amúgy ugyanolyan stabil mint volt, ma egész nap nyúztam... Nem értem mi lehetett vele, miért rágott be a kártyára, mondjuk most telepítettem először rá nem a playstore-ból származó programot. NEM warezt, hanem ingyenes programot, melynek van fileja az interneten.
SPIRITEX: Én összefoglalom, mivel ma reggel tapasztaltam meg Fullra letöröl mindent ez a három dolog és úgy indul a géped, mint amikor megvetted - legalábbis nálam, mivel nekem még az eredeti 0720-as rom van rajta. Tehát jönnek a "hint"-ek az elején, meg újra be kell állítani jelszókat, szóval minden visszaáll a dobozból kivett állapotra.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz kameraman77 #1348 üzenetére
Köszi, de külön-külön érdekelt, amire már meg is jött a válasz!
Én úgy szoktam egyébként frissíteni, hogy leválasztom a 16gb-os kártyámat a tablettel, (kikapcsolom a gépet), és bedugom az üres 1gb-osat (és újra bekapcsolom). A zárójeles részt én kihagyom, de biztonságosabb kikapcsolt állapotában berakni a kártyát, ahogy azt az 1.Hsz is írja. PC-n rámásolom a pendrive-omra a szükséges zip file-t, amit előtte leellenőriztem MD5 Verifier-rel, OTG kábellel rádugom a tabletre és a zip file-t ES File Explorer-rel átmásolom az 1gb-os kártya gyökerébe. Leválasztom a pendrive-ot, kihúzom az OTG kábelt, kikapcsolom a tabletet és indulhat a frissítés. (Azért csinálom így, mert kerülöm a PC-re való usb-s csatlakozást, hogy az akksit kíméljem /nem szeretek rátöltögetni/, ugyanis egyből elkezdi tölteni, mégha az nem is látszik.)
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz kameraman77 #1348 üzenetére
Ezek szerint, ha jól olvasom ki, a netről leszedett tömörített állományt nem bontottad ki, hanem ahogy az lejött, felmásoltad az SD kártyára, ha így tettél, akkor nem jó, mert ki kell csomagolni, és 5db fájlnak kellene az SD kártyán lennie, vagy felmásolod csak az update.zip-et az SD gyökérbe, és recovery alatt egy:
- wipe data
- wipe cache
- wipe mediaformázás után, telepíted az update.zip csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- Dell asztali gépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest