-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Szeretném bekapcsolni a PTP módot de egyből visszadob MTP-re. Szerintem a Windows-ommal lesz a probléma (nem működik az update) és azt írja sikertelen telepítés. Nem tudom ezt szerintetek valahogy manuálisan megoldani?
-
trobi28
addikt
válasz Quasi_modo #15459 üzenetére
Szerintem az nem verzió ugrás, hisz mindkettő KK.
Majd ha L-re frissítesz (ha megérjük ), na akkor elkél majd.
De ez sem törvényszerű. Nexus 4-et használtam, és 10-ből 9 embernek gondja volt L-re való frissítés után, aki nem reszetelt.
Én úgy tettem, és nem volt gond vele
De még egyszer mondom, NEM KÖTELEZŐ, tegyen mindenki belátása szerintBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
mollyi
újonc
Sziasztok!
Kéne nekem egy kis segítség.Állandóan elmenti a képeket mindenféle mini méretekbe és szeretném ezt valahogy megszüntetni,mert nincs rá szükségem,tudnátok segíteni?előre is köszi(:
-
trickymoon
aktív tag
válasz mollyi #15464 üzenetére
Szia, azok a thunmbnailek: Mi az a" .thumbnail" mappa a mobilomban lévő sd kártyán?]
-
alacka
tag
Sziasztok!
Korábban tudtam valahogy a rootolatlan telómon a külso microSD kártyára írni, menteni.
Sajnos elfelejtettem melyik appal lehet .
Tudna valaki segíteni?Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
wanee
újonc
Sziasztok!
Visszaolvasva a fórumot, ti 100+ eFt-os bruttó árról beszéltek még mindig a telefon kapcsán, de a neten beírva, több boltnál is felhozza ~80 eFt-ért (1-2 helyen 27% áfával együtt!!!). Nem vagyok egy nagy guru, ezért titeket kérdezlek, van ebben valami átverés? Pl. gari (időtartam, nem gyártói), hamis, stb...
Bele lehet ugorni ezekbe?
Nekem mindenképpen áfás ár kellene, mert céges lenne.
Köszi -
Bozek
nagyúr
Igen, a gari szokott a buktató lenni, az csak bolti az olcsóbb helyeken. A hivatalos, 2 év gyártói garanciás 100 ezer Ft feletti áron mozog.
(#15472) LonGleY: Sokan panaszkodnak rá, elég csak a Facebook-os reklámjukat megnézni. Én maradok az SD Maid-nél, annál jobb nincs szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Basszus, tényleg bebukott az ára most rendesen a telefonnak. Kíváncsi vagyok, jövőre mennyire megy majd felfelé...
-
alacka
tag
válasz kelly416 #15470 üzenetére
megtaláltam nagy nehezen (de ki ne nevess) korábban egész másokat használtam.
Új kérdés
Azt mutatja, hogy a felhasznalt 9,4 GB a rendelkezesre allo 11,8 GB-bol,
holott mikor leszedtem a halom cuccot az XP TC-ben alig szamoltam 5GB foglalt teruletet.
Mitol ez a 4GB kulonbseg?
(Hmmm, most higy MicroSD benne van, nem ismeri fel az USB kabelen keresztul a Belso tarolot )Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
EszesNorbi
tag
sziasztok ma meglett a compactom és nincs hang .... fülesben szól , de amugy semmi... olvastam hogy ez egy bug, namost nekem android 4.4.4 van most frissitettem sajna elötte nem néztem meg hogy milyen.. build szám :14.4A.0.157 HELP!!
-
MGS84
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos a mai napon a készülék kiesett a zsebemből és betört a kijelzője, olyan "jól" hogy még az érintőképernyő sem érzékeli a tapintást!
Nincs egy éves a készülék, webshopból vásároltam még nyár elején!
Szerintetek érvényesíthetek vmi garanciát?
Érdemes lenne kijelzőcserét végrehajtani a készüléken, mert amúgy nagyon szeretem, jól használható a mindennapokban! Nem szívesen válnék meg tőle!Várom válaszaitok, tanácsotok!
Előre is nagyon köszönöm!
ÜDV MGS!
-
MGS84
csendes tag
tudsz vmilyen szervízt ahol megcsinálják, ha viszem a már megvett kijelzőt?
-
trobi28
addikt
válasz EszesNorbi #15486 üzenetére
Erröl a bugrol én még nem hallottam
Tuti hogy rendben van a készülék hardveresen?Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
MGS84
csendes tag
-
VMatteo
őstag
ilyen tok létezik z1c-re? Hiába választom ki, nem tölt be semmit az oldal, csak a z3c-t. Ebayen se találtam
valami szép de hatékony tokot keresek fekete z1c-re. van sima szilikon tokom sline, a legolcsóbb, de ez nagyon ortopéd. Nem szeretnék olyat ami ráhajtható a kijelzőre. Olyan keresnék, ami a kijelzőperemét is védi. Van valakinek jól bevált a nilkin froston kívül?[ Szerkesztve ]
Tisztelet a Gépésznek!
-
szMartin17
csendes tag
Sziasztok,
Most lettem tulajdonosa egy z1 compactnak, és nagyon tetszik
Kérdésem az hogy a legujabb frissítés (build szám: 14.4.A.0.157) mellett hogyan tudom rootolnia telefont, mert a leirásban szereplő módon nem lehet
Valakinke valami ötlete?KÖszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest