- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickie
csendes tag
válasz Kovaratis #14198 üzenetére
Szia.
És a régi kernel okozhat bármi problémát az új szoftver esetében? Egy két dolog nagyon hiányzik amit csak root joggal tudok megoldani. Már letöltöttem a .108-as frissítést, de gondoltam előtte rákérdezek.
pl.: az az idegesítő kamerahang indításkor . komolyan, hogy erre miért nincs egy beállítás alapból..., nah meg a tűzfal. öcsém telefonján root nélkül is van...
Köszi a segítséget! -
mabandi1
tag
Sziasztok!
Nos a story... Megvettem a telót használtam többször volt vízben semmi baj nem volt... amíg egyszer rutin szerűen megmostam a telefonom vízzel persze megtöröltem zsebrevágtam. Mikor elővettem láttam hogy folyik a kijelzőbe a víz a kamerában is áll a víz. Hopp egy agyvérzés, mert ugye víz okozta kárra nincs garancia. Kis ajtókat felnyitom papírok fehérek, csodás a jack dugónál ázott be. Még aznap vissza T-be persze hogy hazudunk hogy hidegről melegbe mentem be és bepárásodott a belseje. Jött a duma hogy nem csinálják meg. Na nem kellett több egy olyan 5 perces vitatkozás után felfogta hogy jobban jár ha elküldi a szervízbe minthogy keménykedik. Elküldte. 7 nap mulva jön az sms hogy mehetek érte. Megyek befele abban a tudatban hogy minjárt jön a balhé mert visszakapom a szer telefont. Kijön a csávó hozza a telefont mondja hogy írjam alá, mondom mit is írjak alá, hát hogy új készüléket kapok! Kicserélték mert azt mndták hogy javíthatatlan. Egy kis pozitívum a Sony szervíztől!
-
LonGleY
veterán
válasz mabandi1 #14252 üzenetére
Miért gondolják az emberek, hogy egy vízállónak mondott/reklámozott telefont valóban arra terveztek, hogy rutinszerűen megmosdassák? Elég ránézni a műanyag ajtócskákra, látni lehet belőle, hogy az esőben előkapás az, amitől esetleg nem kell tartani, nem egy búvár cuccról van szó. Nem akarok senkit nyíltan minősíteni, de könyörgöm, legalább utólag ne csodálkozzanak, amikor beázik a telefon! A következő is be fog, ha nem változtatsz ezeken a rutinokon, és akkor már nem lesznek ennyire pozitívak a szervizesek se.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz front3r #14254 üzenetére
De nem az (bármennyire is lenyűgözött a húdeszép kék vízbe telefonnal beugrós marketing darab). A 2. cserénél már elég érdekesen fognak rád nézni, pláne a 3-nál. Rendben van, hogy küzdeni akarsz a rendszer ellen, és talán a sok visszaszállítmányozott készülékből tanul majd a Sony (nesze neki), és talán egy következő szériájukat kicsit jobban bevédik. Nade én ezt a hősies cselekedetet inkább rátok hagyom, akik tudják nélkülözni a telefonjukat, illetve van idejük a T-pontokban ácsorogni... Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz LonGleY #14255 üzenetére
Tanuljanak is belőle! Amúgy nem rossz dolog ez a vízállóság, csak akkor még jobbra/biztonságosabbra kell megcsinálni, ennyi. Főleg, hogy a telefon is reklámozza magáról a vízállóságot, mikor kihúzod az USB-t.
Azt hiszem jogos, hogy vízbe rakom, mert RENDELTETÉS szerűen járok el. A kis papírok meg ott vannak arra az esetre, ha nyitva maradna az egyik ajtócska, és akkor jogosan bukom a garanciát.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
LonGleY
veterán
válasz front3r #14256 üzenetére
Ugyanazt a marketinget nyomod, amit ők. Emellett meg van a realitás, melyet vagy felismersz, vagy kitartasz a de-nekem-ez-jár melett. Ki mit választ.
Itt eleve az ajtócska gumigyűrűje az, amire rásütöd, hogy vízálló. Hogy lehetne mégis az? Eleve nem olyan robosztus, nem szorul úgy be, mint egy komolyabb DSLR gépen. Ha én tudom róla, hogy nem fogja bírni, nem fogom csakazértis úsztatni.
[ Szerkesztve ]
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz LonGleY #14253 üzenetére
"Miért gondolják az emberek, hogy egy vízállónak mondott/reklámozott telefont valóban arra terveztek, hogy rutinszerűen megmosdassák?"
Azért mert IP58-as védettséget élvez! Az IP besorolás nem valami kitalált reklámszöveg hanem Nemzetközi védettségi jelölés. Az első szám a porral szembeni védelmet a második a vízzel szembeni védelem besorolását jelenti.
"Nem akarok senkit nyíltan minősíteni, de könyörgöm, legalább utólag ne csodálkozzanak, amikor beázik a telefon! A következő is be fog, ha nem változtatsz ezeken a rutinokon, és akkor már nem lesznek ennyire pozitívak a szervizesek se."
Én sem szeretnélek téged minősíteni! :-) Ha a z1c beázik és nem az ajtócskákon keresztül, vidd nyugodtan szervizbe mert meg fogják javítani vagy kicserélik ingyen ha még van rá érvényes jótállás.
-
semetka
őstag
Miért nem tudok google térképet offlineba menteni? Akárhogy nagyítok nem tudom menteni.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
sxxorp
őstag
Srácok (ha lehet minél több véleményre vagyok kíváncsi) - igaz, hogy a Z1 Compact akad, nem megfelelően működik? Főleg hívás felvételekor, de bármilyen egyéb esetben ez jellemző?
Galaxy S4 Mini-t vagy ezt venne egy ismerősöm, és azt mondta neki valaki, hogy a cégénél mindkettőt használják, és a Z1 Compact-ra számos ilyen panasz érkezett.
Én megdöbbentem, mivel a tesztek, vélemények alapján ezt ajánlottam, főleg, hogy ingyen hozhatja el mindkettőt...
Van ilyen, vagy bármi egyéb gond ezzel a típussal?
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz sxxorp #14260 üzenetére
Nem igaz. Nálam a legfrissebb verzió van fent a gyáriból és semmi akadás nincs. Van fent vagy 70 app, de lehet több is. Utazás közben aktívan váltogatok közöttük, nem akad meg a rendszer. Régen volt olyan bug, hogy hívásnál megakadt, de én kb 1 hónapja kaptam a telefont és semmi probléma nincs vele, ezt a hibát valszeg kijavították.
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Addel
senior tag
-
Partyface007
őstag
pár hozzászolással ezelött írtam le hogy nekem ma ismét kifagyott amikor el akartam utasítani egy bejövő hívást (hívás felvételekor is csinálta már) igaz nem sűrűn mert a mai volt kb. a harmadik vagy max a negyedik eset fél év alatt de már olvastam mástól is a fórumon hogy ugyanezeket tapasztalta.
szóval belefuthat ő is ilyenbe de nem jellemző...
de ettől függetlenül bárkinek merem ajánlani az esetek 99.999%-ban nem akad gördülékeny, samsungot én személy szerint nem vennék az tuti :-)
-
kelly416
veterán
Persze, hogy akad. Tökig dzsuvás kijelzővel van rá esélyed, mert úgy "véletlen érintéseket" is érzékelhet, mint bármely másik készülék.
Amúgy meg érdekes, hogy aki ide talált a fórumra a telefon használók közül, szinte senki nem panaszkodik ilyenre, majdnem minden hiba egyedi. Mégis azt mondják, hogy rengeteg ilyen készüléket visznek vissza. Most vagy ki van adva Nekik, hogy nem z1c-t kell árulni, hanem alma 87-et, esetleg körte 79-et, vagy pedig csak szimplán a "tudatlan" emberek rohangálnak vissza garanciáztatni. Bár én inkább az elsőre tennék egy nagyobbacska összeget. -
Partyface007
őstag
válasz Jegesmaci81 #14258 üzenetére
IP58 ellenére én inkább nem merítem vízbe... már csak azért se mert ha nem passzol jól mondjuk valamelyik ajtó akkor bukta lehet....
kb. arra jó szerintem hogyha esik az eső vagy ha ráborul folyadék a telefonra véletlenül akkor nagyobb eséllyel számíthassak arra hogy üzemképes marad, bár mondjuk az említett jack dugós beázás nem hangzik annyira jól mert azt azért elvárnám hogy folyó víztől ne legyen baja
-
LonGleY
veterán
válasz Jegesmaci81 #14258 üzenetére
IP58 újonnan, ideális körülmények közt, mikor még nem volt nyitogatva egyik ajtóka sem. Egy hét után máris más a kép (arra már nem vonatkozik a szabvány, csak az új készülékeket tesztelik). A tesztelés körülnényai is kérdésesek, hiszen az adott időt kibírja, és lehet nem lesz baja egy minimális bejutó vízmennyiségtől sem, az szép lassan kiszárad (itt még nem is feltétlen kell beszivárgó / páraként lecsapódó mennyiségre gondolni). Viszont a rendszeres merítéssel összevetve lehet osztani és szorozni, mit is kapsz végeredményül, ha még a kiszáradásnak sem adsz esélyt...
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz LonGleY #14268 üzenetére
Magyarán: szabhatod az IP58-at, ha tényleg úgy használod, amire a minősítés szól. A bringavázakat sem érdemes a meghatározott súlykorlát környékén használni, hisz egy idő után pofáraesés lesz belőle, főleg, hogy közben az anyag is fárad. Remélem, érthető a példa!
Full vízállóság avagy sem, ez pont arra jó, hogy nagy ritkán csinálj egy vízalatti fényképet, és ne remegj az esőben, ha elő kell venni a telefont. Rutinszerű megmosás... betojok rajtatok.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz Partyface007 #14267 üzenetére
Szerintem a fórumtárs betippelte, hogy a JACK-nél ázott be, de általában a hátlapi ragasztó enged (mint ahogyan azt sok esetben sajnos olvasni is lehet, hogy feljött/felpúposodott, nyomkodásra ideiglenesen visszaragad), és ott jutott be víz, avagy megerőszakította az aljzatot valamikor, mert annak nem kéne annyira könnyen engedni, mint ahogyan a hátlapi ragasztónak.
LonGleY:
Ha IP58 szabvánnyal adják el, és garanciát vállalnak rá, nem értem, miért kell mi a fórumon tárgyalgassuk az ilyeneket, mint gyenge ragasztó, beázott telefon. Beázott? Ajtó csukva volt? Garancia. Ennyi.
Csak a példáddal élve. Van egy 82-es KTM versenykecském. Állítólag 118kg a terhelhetősége, én magam is felette vagyok a 100-nak 2-3 kilóval, de ameddig Kecskeméten laktam, a nálam is súlyosabb lakótársam is használta bőven sokat. Már 12éve nyúzom, és semmit baja. Csak annyi a kérdés, hogy a gyártó mennyire gondolja komolynak és tartósnak megalkotni azt a valamit, és kitart-e legalább a garanciaidőre, avagy vállalja, hogy akinél tönkrement, annak cseréli. -
Jegesmaci81
aktív tag
válasz LonGleY #14268 üzenetére
Ez most egy kicsit értelmetlen vita úgy érzem! A telefon megkapta a minősítést, tehát 30 percig bírja a vizet ha jól emlékszem 1 m mélységig. Nincs ezen mit magyarázni. A tulajdonosnak csak arról kell gondoskodni hogy az ajtócskák be legyenek csukva, és ha elöregszenek cseréltesse ki.
Ez pont olyan mit amikor veszel egy IP58-as hosszabbítót a kertbe. Ott is csak annyi a feladatod hogy a kupak rá legyen hajtva. Szép is lenne ha beázna mondjuk 2 hét után. Mert 3x levetted a kupakját.
"IP58 újonnan, ideális körülmények közt, mikor még nem volt nyitogatva egyik ajtóka sem.Egy hét után máris más a kép (arra már nem vonatkozik a szabvány, csak az új készülékeket tesztelik)."
Már bocs de hatalmas marhaságot írsz. Gondolom az ütésálló CAT telefonok is csak az első héten ütésállók mert azokat is csak újonnan tesztelik.
Az én Z1c-m épp szervizben van mert tönkrement a kijelzője. Amint visszakapom első dolgom lesz megmártani, hogy kiderítsem jól rakták-e össze. Ha nem, azonnal megy vissza a szervizbe, ha igen akkor örülök hogy végre visszakaptam.
-
Skimaster
senior tag
válasz Jegesmaci81 #14271 üzenetére
Teljesen igazad van+1....én a kéthetes telcsit azonnal nyomtam vízbe...azért vettem,hogy a gyerekeket fotózzam és videózzam a víz alatt is....de vettem dokkolót is,hogy ne nyitogassam és airdroidot használok adatátvitelre.Talán 2x volt eddig nyitva ajtócska,ha beázna vinném szervizbe és próbálják csak azt mondani,hogy fél éves,vagy egy és nem cserélik,mert beázott a sok nyitogatástól....na akkor lesz botrány!!!
-
Jegesmaci81
aktív tag
Szia, rossz helyen kérdezed mert itt mindenki Z1c párti.
Nekem amikor megvettem,volt hogy nem tudtam felvenni, mert olyan volt mintha kifagyott volna (kb havonta egyszer) Persze csak akkor csinálta ha már nagyon régóta nem volt kikapcsolva, újraindítva.
Már nem jelentkezik ez a hiba. Gondolom valamelyik frissítés megoldotta. Szóval jelenleg hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
Xperia Z1 Compactról annyit, hogy előtte Xperia S telefonom volt, de az maga volt a pokol. Vártuk a frissítéseket, hogy majd talán nem fog laggolni a telefon, majd a JB-el sokkal jobb lesz, hát nem!
Az a telefon egész életciklusa alatt akadozott, laggolt, bugok tömkelege jött elő rajta...
A Z1C meg mint ég és föld: Semmi akadozás, gyorsan betölt minden alkalmazást(a nagyobbaknál természetesen azért minimálisan várni kell), működik minden. 1-2 bug volt, ez a kamera fagyós probléma, amivel a frissítés után nem találkoztam, és kb ennyi. Az anyaga nagyon masszív, jó, szép felépítésű, és még vízálló is.
Úgy látom a Sony is megemberelte magát, és jó telefont rakott össze(most már szoftveresen is). Amúgy az S sem lett volna rossz, de a szoftveres megoldásuk az valami katasztrófa volt.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Csari93
aktív tag
válasz front3r #14275 üzenetére
Így van, mostanában szerintem Sonyt kell venni, főleg ha Z vonal (ismerősöm új SP-jének azért van kínja). Minőségi összeszerelés, értelmes hardware, jó anyagok. Imádom a sajátom fogni, sajnos tokban tartom mert az előző telefonjaim megtörtek, de néha itthon ha használom, kiveszem a tokból, annyira jó nélküle. A Samsung ezek mellett gagyi, és bár szebb az UI-ja szerintem, akadozósabbnak tűnt mindig.
Számomra még az LG tűnik alternatívának(új HTC-ket csak én nem látok mostanában?), de a G3-ban fölöslegesen nagy a felbontás, emiatt ugyanezen hardware mellett az lassacskább.Ha már konkrétan S4 minivel kell hasonlítani, egyetemi lakótársamnak S4-e van, szép telefon, gyors is de azért döcögős a működése(minden gyorsan történik de az áttűnések sokat akadoznak), és kopik a króm keret, mint minden Samsungon. És az ráadásul nem is mini.
www.flickr.com/csari
-
newsync
tag
válasz Quasi_modo #14277 üzenetére
+1
-
LonGleY
veterán
válasz kelly416 #14270 üzenetére
A példám kifacsarása nem állja meg a helyét, ugyanis a terhelhetőség nem abban merül ki, hogy kibírja, ha valaki ráül, hanem hogy a rendeltetésszerű használatba a bizonyos súllyal lehet beleférni. Nyilván nem lesz baja, ha súlyosabb ember ráül, de mondjuk nem tépi úgy és nem patkázik vele olyan szinten, mint amire néha muszáj, hogy hivatott legyen a gép. Tök mindegy, ti tudjátok, csak elmondtam róla a véleményem. Felőlem tarthatjátok egy zacskó vízben is, csak mert szerepelt a reklámban a vízállóság. Aztán cserélgessétek garanciában, ha az jól esik... Én meg örülök, hogy nem ázik el, ha előveszem esőben.
(#14271) Jegesmaci81: A telefon megkapta a minősítést, tehát 30 percig bírja a vizet ha jól emlékszem 1 m mélységig. És ha egyszer vízálló, akkor szerinted miért csak fél óráig? Na, mindegy, a következtetést vond le magadnak!
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Quasi_modo #14277 üzenetére
Reklám nem más mint a figyelem felkeltése, valóságtól eltérhet.
pl: Elhiszed, hogy a Ford reklámban lévő animáció valódi, amit egyik autóból átalakul másikká.
Vagy a mosópor kiszedi áztatással a piszkot, és mindenkinek neki megy a bepiszkolódásért.
Vagy a banki/biztosítási csodák 40-50évre vonatkozó adatokkal.
Egyedül a közvetlen életet befolyásoló hatású készítményeknél vannak szabályok, pl: kérdezd patikust, ne igyál tömény hipót /savat.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
LonGleY
veterán
válasz darvinya #14282 üzenetére
Megvan, köszi!
guba2: Neked is köszönöm! Sajnos nem fog egyből kiderülni, ugyanis napi egyszer próbálja csak letölteni az MMS-t. Azt a durva, hogy azóta az illető SMS-ét sem fogadja a telefon, ráadásul hívni sem tud. Remélem, az MMS érkezése feloldja ezt a nyilvánvalóan szolgáltatói errort. Csak azt nem értem, hogy az eredeti beállításokkal miért sikerült eddig megkapnom az MMS-eket?..
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Közben rájöttem, hogy ha az üzeneteknél hosszan tapodok a hibasorra, akkor újból lehet kérni az üzenet letöltését. A telefont újraindítottam az MMS beállítások módosítása után, de még mindig sikertelen a művelet...
És ezért nem tud hívni sem engem... Hogy lehet ennyire tré a T?
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Quasi_modo #14285 üzenetére
Példának felhozom barátom történetét.
Nagy büszkén mutatja, hogy megvette az S5-öt.
Hozta a vödör vízet és belerakta.
Nagy buborékok mellett ki is nyírta.
Alig 3 órája vette.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Joezyka
senior tag
S4 mini más kategória... oké hogy olcsóbb, de hogy egy szinten van említve a Z1C-vel nevetséges...
Kollégámnak S4-e van (teszem hozzá, hogy drágább is volt ) ugyan akkor kaptuk mind a 2-en, és az első megjegyzése ennyi volt: neki is sony-t kellett volna választania. pedig ő nagyon Samsung párti. Ez többet mond minden szónál.
Amúgy nekem már több mint 4 hónapja van meg a telefon, és semmi baja (lekopogom persze). Se akadás se lassulás, kamera is jól működik (persze nem fényképezek vele órákat, de bármikor kell mindig tudom használni és gyors).Vízállóság témához:
Én mindig nyitogatom az ajtót töltéshez, vagy géppel való összekapcsoláshoz, stb. a mágneses kábelem még nem érkezett meg sajna (igaz nem rég rendeltem meg). kb 2 hónap használat után végre eljutottam olyan helyre ahol kipróbálhattam a vízállóságot (persze otthon azért megúsztattam). úgy hogy nyitogatva van az ajtaja így se ázott be. 2x fél órát használtam vízben / víz alatt. csúszdákon + medencében és több szát képet meg sok videót. Hogy miért? igaz nyitogatom az ajtót, de figyelek hogy ne tegyem rá a telefont, ne feszüljön az ajtó amikor nyitva van. szépen lerakom és ha fel van töltve lehúzom, visszanyomom szépen, nem feszítve. Ellenőrzöm, hogy hogy nem áll-e el és hogy be van-e csukva rendesen. ennyi. bonyolult dolog figyelni a telefonodra!? akkor vegyél nyomógombos telefont MM-be 10e Ft-ért és kész. ne 100e ért okostelefont.Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
jatszo
aktív tag
válasz Csari93 #14276 üzenetére
Sajnos 1 nagy gond van evvel a telefonnal, hogy hímestojás. Üveglap előre, fólia hátra. Tok is kell rá, méghozzá olyan ami teljesen körbeöleli, mert kopik a keret(övtáskábam hordva, nillkin tok, de ezt a tokot is cserélnem kell sima szilikon tokra). Így viszont oda a telefon szépsége. Talán megérdemelt volna 1 fényes rozsdamentes keretet. Számomra csalódás ez a fém keret, nem gondoltam, hogy 2 hónap után megkopik...
[ Szerkesztve ]
-
jatszo
aktív tag
válasz Quasi_modo #14290 üzenetére
Fekete igen. Előlap, ha vigyázol rá akkor is összekarcolódhat, hátlap dettó. Én 2 évre tervezek evvel a telefonnal, muszáj védeni.
[ Szerkesztve ]
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz LonGleY #14279 üzenetére
"És ha egyszer vízálló, akkor szerinted miért csak fél óráig? Na, mindegy, a következtetést vond le magadnak!"
Szerintem te már csak kötözködsz!
Azért csak fél óráig mert fél órára garantálja a gyártó! Ez kerek perec le van írva. Nem a reklámokból kell tájékozódni hanem a specifikációkból ami szerint igenis bírja a vizet. Ez pont olyan tulajdonsága mint az hogy van benne rádió meg WIFI meg egy csomó minden más. Egyik tulajdonsága sem vész el 1 hét alatt vagy hónap alatt.Képzeld el amikor mondjuk megveszel egy több milliós műszert a munkádhoz ami IP68-as majd dolgozol vele esőben és tönkremegy. Erre a te véleményed szerint a gyártó mondhatja, hogy bocs csak 1 hétig volt vízálló minek vitted esőbe vagy éppen víz alá.
-
mivamma
senior tag
válasz jatszo #14289 üzenetére
Azért ennyire nem rossz a helyzet! Én kb 8 hónapja használom, tokot, fóliát, üveglapot..... maximum tv-ben látott . A kereten és az előlapon semmi komoly elváltozás nincs, a hátlapról most ne beszéljünk . Pedig nálam aztán tényleg ridegtartáson van.
De egy dologgal szvsz tisztába kell lenni: ez egy használati tárgy, használni kell és élvezni az előnyeit. Kopik, karcolódik, elhasználódik, na bumm, azért van, hogy engem szolgáljon, nem azért, hogy cirógassam, puszilgassam. De szinte minden használati tárgyal ez a helyzet. Ha valamit csak nézni szeretnék, akkor veszek egy festményt és akkor azzal nem lesz ilyen baj
Nem az első telefonom ez, de eddig messze a legjobban bírja a megpróbáltatásokat." Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
Pocok256
veterán
válasz jatszo #14294 üzenetére
Annyira nem mert a kijelzőt már ripityára törtem Bútorpakolásnál zsebemben maradt kijezővel kifelé és pont a combomon pihentettem a 90 kilós bútor sarkát Kicsit megrepedt a GG üveg Szóval 40 ezerért garivesztéses kijelző csere volt.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?