-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockCNC
senior tag
Akinek van vezetékmentes töltője, megtudja mondani, hogy tokkban is tölti?
-
vadászcsiga
félisten
Fájlok leelenorizve, telefon download módban, most meg az USB-vel van baja. Feltelepitettem a drivert de nem szereti. Majd holnap folytatom. Van valami trükk?
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Orakat hasznalom a chromot. Elozoleg is S5-on csak azt hasznaltam. Es ugye tobbszor irtam, hogy egyetemre menet( 2 ora oda, 2 ora vissza) szinte vegig megy. Se s5-on, sem itt nem jekentkezett beeges. Nem mondom,hogy nem felek, de szerencsere ez elkerult engem egyelore.
[ Szerkesztve ]
-
Zsebob
senior tag
.....Nahhh, engem is elért a rózsaszín csík hibajelenség. Még csak egy függőleges csík van.
Szeretném a készülék cserét, nem lenne szerencsés egy kijelző/alaplap berhelés, ismerve a hazai szervizekről alkotott véleményeiteket.
Mit kell tennem pontosan, hogy cseréljék a készüléket?
Telekom hűség várlás, telefon regisztrálva a +1 év garira. ( most márciusban járt le a normál 1 év )
Odinnal feltett BTU ROM, Galaxy Beta regisztrált, aztán már OTA frissített.....? ( para ? )Köszi az infókat!!
[ Szerkesztve ]
S9+ dualSIM, Moto 360
-
-
Cry0
őstag
skacok
raknánk fel az új romot odinnal de a végén olyan 90-95% felé failedet dob miért ?
telefon drivere fent van!Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
RaveForce
veterán
Miert lenne egy ev? Elmult mar az az ido, hogy cserelheto lenne az akksi, es ezert tartozeknak szamitana, amire valoban egy ev a gari, pl a headset. Anno ugy fogalmaztak meg hogy ami nem csatlakozik a fopanelhez az tartozek: akksi hatlap kabel headset.
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
Ez komoly? Akkor csesszek meg... ha mar egybeepitettek, akkor igazan benyelhetnek azt a szaros plusz 1 ev garit.. gondolom hivatalosan csereltetni egy uj akksit nem a parezres tortenet...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
NandorHUN
addikt
Ha valakit zavar a home gomb benyomása akkor tudom ajánlani a FingerTouch appot.
Tökéletesen működik, kompatibilis az ujjlenyomatolvasóval és nagyon kényelems. 400Ft a PRO és szerintem nagyon megéri. Sokkal jobb mint az EasyHome meg hasonló próbálkozások.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
ShadowLac
addikt
AKSI STAT.. 6.0 TÖRLŐDIK.
94% nál csináltam ujrainditást.
valszeg csak nem figyeltétek.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Aryon87
félisten
válasz enginev3.0 #33770 üzenetére
Engem is bosszant, de ott a masik gyari opcio, a kezed kulso elevel valo gesztusvezerles, miszerint "lesoprod" a kijelzot
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Jack Oneill
veterán
Most egy picit megijedtem, ezert gyorsan en is leellenoriztem Hala az egnek semmi. Pedig csak a chromot hasznalom. De nem csak az a hibas egyebkent. Rengeteg olyan helyzet van,ahok fekete csik van felul. Bar en pont azt olvastam,hogy a fekete csik a legkevesbe veszekyes. (Magas-alacsony fenyero is szamit?)
[ Szerkesztve ]
-
Kofka04
tag
Sziasztok!
Tudtok ajanlani valami melyhang kiemelő alkalmazást zenéhez, ami működik is 7-es androidon? Korábban a BassEQ- használtam, de se Xiaomin, se Huaweien nem működött Nougat alatt és most ezen se -
Aryon87
félisten
válasz Jack Oneill #33775 üzenetére
Edge-t kikapcsoltam
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Jack Oneill
veterán
válasz Aryon87 #33776 üzenetére
En csak ezt az egyet hasznalom. Tobb funcio van benne. Nagyon tetszik. Teljesen lathatatlanna tettem az oldalso jelet, igy nem zavar. Csak elohuz. Meg a home gombot is kimelem,mert az is van benne De ami a legjobb szamomra, az a kepernyo lezar funkcio.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Jack Oneill #33777 üzenetére
Lattam van sok hozzarendelheto cucc az edge panelhez. Van esetleg valahol megmokolt, letoltheto valtozuk?
-
RaveForce
veterán
válasz Jack Oneill #33773 üzenetére
Persze. A fekete veszelytelen mivel nem " jaratja " ellenben a kepernyo tobbi resze viszont "jar". Es bizonyos extrem hosszu, ilyen extrem kontrasztkulonbsegu hasznalat, magas fenyeron okozhat ilyet. Pl tipikusan nalam, amiota az ultrabookomat szinte teljesen nyugdijba kuldte az aktualis phabletem, igy minden bongeszest errol vegzek chromeon es a fenyerovel se szoktam spórolni mindig fel van tekerve. Annal is inkabb mert ugyis cserelik garanciaban, es nem egy szar erzes egy vadiuj karcmentes 0perces kijelzo egy ev utan... tehat ez a hatrany az ilyen hasznalatnal bizonyos szempontbol mar elony ezert nem vennek sose amoledes eszkozt pl bolti garival..
[ Szerkesztve ]
-
enemi
senior tag
válasz Jack Oneill #33777 üzenetére
+1 dettó
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
Ferenczi Áko
addikt
Jó reggelt! Be tudom állítani, hogy a záróképernyőn ne legyen értesítés? Mármint egyáltalán ne legyen, nem arra gondolok, hogy a tartalom elrejtése..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
gerner1
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #33784 üzenetére
A Beállítások ->Értesítések ->Speciális -nál, egyenként minden alkalmazásnál be tudod állítani, hogy az, a zárolt képernyőre kirakhat-e értesítést.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ferenczi Áko #33784 üzenetére
És az értesítések zarokepernyon alatt a lenyilo menuben meg kopletten ki tudod kapcsolni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ferenczi Áko #33787 üzenetére
Ott keresd ahol írtam.
-
skarter
csendes tag
Sziasztok én vettem egy S7 Edge készüléket használtan, amivel semmi probléma nincs viszont a telefon ,tartozékok, dobozon kívűl csak a jótálási jegyet kaptam hozzá ez elég lenne ha garanciáztatni kellene ? köszi a válaszokat előre is !
-
RaveForce
veterán
válasz skarter #33789 üzenetére
Szamla + garijegy. Szamla lehet elektronikus/papiralapu.
-
gerner1
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #33787 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz vadászcsiga #33788 üzenetére
Köszönöm megvan!
(#33791) gerner1 Nekem az az opció ott hiányzik..
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
gerner1
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #33792 üzenetére
Nem hiányzik. Ott van az, ha tartod a sort, és a speciális -t érinted, majd az arra adott listából szemezgetsz.
-
őstag
válasz gerner1 #33785 üzenetére
És azt hogy tudom beállítani, hogy felülről lefele elő szokott ugrani egy kis értesítő ablak,sms,viber, ok, de gmail-nál vagy más progiknál ezt be tudom állítani? Tudom van erre 3 rd party progik, de mivel alapból látom, hogy van ilyen nem bajlódnék progikkal.
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
gerner1
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #33797 üzenetére
Akkor passz. Nálam az menüpont alatt, az összes app -nál ott van az opció. Nem tudom, nálad mi lehet az oka, hogy nincs. Lehet CSC fuggő ez is (?) ... - a mieink XEH.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #33797 üzenetére
Ne a speciálba nézd, hanem simán csak beállítások, és értesítésekbe, ott van a kapcsoló minden alkalmazásnál, leg is 7.0 án
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik