-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampi02
csendes tag
Sziasztok!
Ti használjátok a gyári beépített biztonsági szoftvert? Érdemes bekapcsolni?
-
Burt1793
veterán
Sziasztok!
Milyen bumper fajtájú tokot ajánlott s7e-hez venni? (Spigen és társai) Mindennapi használatban mindenféle védelem nélkül van használatban a telefon, néhai használatra kellene valami, ami véd a karcoktól, kisebb leesésektől (semmi komoly).
Köszönöm.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Milyen üvegfóliát érdemes venni a telefonhoz?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
ShadowLac
addikt
Szóval. még nem mertem 7 re frissíteni. Mindig olvasok valamit hogy a 7es óta.. ezt csinál azt csinál .
Munkám miatt nem engedhetem meg magamnak hogy problémás legyen a teló. Persze van aki írta hogy neki tökéletes. Német független egyébként. Azt szeretném kérdezni ha lefrissítem és problémáim lennének
lenne-e aki visszatenné rá a 6 ost? Nekem nagyon kínai /odin stb/ nem szeretném elrontani a telót.
Debreceni vagyok .Csongrád és Békés be is megfordulok hetente.??????Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Mától én is tulaj lettem, egy Black Onyx személyében.
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen tokot és üvegfóliát vegyek rá?
Csak vicceltem, olvastam, hogy itt ilyet nem illik kérdezniHonor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
belan
addikt
válasz Ferenczi Áko #33661 üzenetére
Gratula nekem is pont ilyen van jó kis cucc en nekem van fólia elöl és 360 fokos szilikon tok van rajta
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
takacsbotond
őstag
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
S7e home gombbal kijelző felélesztés után lefagyott, kikapcsolt és semmire nem reagál (töltés, power, recovery/download kombináció, sim+sd kivétellel sem).Látott már valaki ilyet?
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
kkdesign
senior tag
válasz enginev3.0 #33658 üzenetére
én próbáltam kamera appot, de leállt hibával mindig, így eltávolítottam :/
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Ma jött egy frissítés. Másnak is? Nem akarom felrakni, mert nagyon egyben van a telóm? Valakinek valami tapasztalat?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
válasz enginev3.0 #33667 üzenetére
És? Mit kaptatok? Félek hogy szépen csendben elkezdik visszavenni az üzemidőt stb.. az s8-ak megjelenése miatt.. lehet hülye vagyok, de azt gondolom ezek a frissítések nem mindig segítenek.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
bandi0000
nagyúr
válasz takacsbotond #33663 üzenetére
azért mert minden nap legalább 3 szor kérdezik meg, és megunja mindenki, hogy senki nem képes visszaolvasni 1egész oldalt, vagy az összefoglalóba bele nézni
Xbox One: bandymnc
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Magyar Media Marktban vásárolt telómon német t-mobile rom van. Ez normális? Húzzam rá odinnal a magyar független romot?
-
takacsbotond
őstag
válasz bandi0000 #33670 üzenetére
Az összefoglalóban nem ajánlanak üvegfóliát, csupán annyit írnak, hogy az ívelt kijelző nem könnyíti meg azok dolgát akik óvni akarják a készüléket, az előzö pár oldalon meg csak ehhez hasonló válaszok vannak. Bocs, hogy nem olvastam végig mind a 33671 hsz-t (keresőt szintén eredménytelenül használtam).
Hogy a G4 topikban mennyivel normálisabb emberek voltak...Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
gerner1
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz takacsbotond #33672 üzenetére
tokos kérdésedre mondtam
és szerinted miért nincs üvegfólia ajánlva az öf-ban? mert nem nagyon lehet jót találni pont az edge kijelző miatt, sőt, még a sima s7 re is nehéz találni olyat ami rajta is marad, ezért inkább fólia+normális tok ami ajánlottabb, de fóliából is kb annyi ajánlott ami az öf-ban van , + még a gyári samu fólia
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz RaveForce #33684 üzenetére
SZ.A.R. Assembly nyelv gyönyörei
kicsomgaloűás után az AP-ra mindig azt írja ha odinba raknám, hogy md5 error, ez mitől van? legutóbb mikor ezt csinálta és nagynehezen sikerül berakni, akkor szarul ment a telepítő, és tégla lett a telefonból is
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
Na ilyennel sem találkoztam meg.. *.apk-t telepitenek, es nem reagal a telepit gombra alul csak a megse-re. tobb *.apk-val is probalva..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
vadászcsiga
félisten
Ha már ez a téma, downgrade-hez melyik odint használjam? Van jelentősége?
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz vadászcsiga #33688 üzenetére
Szerintem nincsen..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
RaveForce
veterán
-
RaveForce
veterán
válasz enginev3.0 #33692 üzenetére
Újraindítás es wipe cache is megvolt.. frissen ujrainditas utan kb fel percig engedi aztan zero reakcio.. kiborit..
Szerk kozbe rajottem a nyilvanvalora hogy mi "takarja el" hat az a par pixelnyi "edge mask" kerekites a sarkokon.. komolyan aki 1-2verzioval ezelott kitalalta ezt a kepernyofedveny dolgot.. szepen lassan kinoznam meg..[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Unying
tag
Van az S7 edge-re kiterjesztett valóság (augmented reality - AR) alkalmazás?
Samsung Galaxy s8 plus
-
Xanax88
tag
válasz Unying #33694 üzenetére
Egy programot találtam az Oculus shopban, de nevetségesen gagyi kategória, mondjuk el lehet vele lenni 10 percet. Ha érdekel este linkelem.
Play áruházban meg kb ugyan azok vannak mint lassan 10 éve... ha van is valami újabb ugyan azt tudja mint a régi próbálkozások. Ráadásul ugye ezek egyik sem S7 Edge exklúzívok.
Nem is értem miért állt meg az ilyesmi programok fejlődése... persze ha lemaradtam valamiről nyugodtan szóljatok, engem is érdekelne.Krisz
-
gerner1
nagyúr
válasz vadászcsiga #33688 üzenetére
Van jelentősége, mert a v3.10.0 előttiekhez kell pit file. Az újabbakhoz nem kell, mert megoldja a CSC -ből ...
v3.12.5 -
Ferenczi Áko
addikt
válasz enginev3.0 #33667 üzenetére
És lehet tudni mi változott? Még nem frissítettem le, csak azért kérdezem..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
enginev3.0
félisten
válasz Ferenczi Áko #33698 üzenetére
Én nem vettem észre semmit
Van aki írta hogy más lett az animáció, de én ezt se vettem észre
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
gerner1
nagyúr
válasz enginev3.0 #33699 üzenetére
Igen, plö más mintára cserélődött az, amikor vez.nélk. töltőre rakom, vagy USB -t csatlakoztatok ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik