- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loboda
senior tag
válasz -Maci- #26982 üzenetére
Én ezt használom évek óta automatizálásra!
Teszi a dolgát, az akku fogyasztásba nem is szerepel, annyira keveset eszik. -
Zsebob
senior tag
Nougatra új driver kell Win10re?
Se MTP se PTP ?S9+ dualSIM, Moto 360
-
Gabes13
tag
Udv! Talaltam masik linket 7.0 letoltesre, en errol toltottem es vegre nekem is fent van a hivatalos, angol fuggetlen (asszem'), gyors a letoltes.
Minden jot!
https://www.androidfilehost.com/?fid=529152257862696441
[ Szerkesztve ]
Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
törölt tag
Srácok!
Hogyan tudnám a chrome-os könyvjelzőimet átvinni a samu bögészőjébe? -
blt.62
őstag
Szerintetek az S7 edge a legjobb mobil most? Megéri lecserélni az S6-ot rá? Az S7 edge oldalsó kijelzője is mutatja az időt? Nem sérülékenyebb az oldalkijelző miatt?
MegtorloXp
-
HorviGabi
aktív tag
Az mitől lehet hogy régebben megvolt simán az 5 óra kijelzőidő, most meg a 4 is alig. Gondolom az akksi lehet rossz. Csináltam már gyári beállítás visszaállítását meg minden ilyet de nem segít. Van esetleg valami tuti módszer annak megállapítására hogy milyen állapotban van az akku? Valamint van olyan szervíz ahová beviszem és meg is lehet várni a cserét? Mert ha elküldöm az egy hét.
-
Rigormortiis
veterán
válasz blt.62 #27007 üzenetére
Sérülékenynek sérülékenyebb, és mutatja az időt az oldalán, ha igény van rá.
Attól függ, miért szeretnéd lecserélni az s6ot. Nagyon jó készülék az s7e, több mint fél éve megvan és nagyon nagyon jó teló. Kicsit mindenben túlnőtt az elődön, jobb kamera, erősebb proci, bővíthetőség, vízállóság. Ha ezek nem hiányoznak, és amúgy semmi baja az s6nak, akkor szerintem ne cserélj.
Minden más esetben csak ajánlani tudom a telefont.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
korimv6
aktív tag
válasz clizer #26999 üzenetére
Szia. Most ezt tesztelem. Bár csak 1 napja van fenn, de nyoma sincs, hogy bárhol feljönne, a sarkoknál elég nagy ívben kanyarodik, nem nyomja fel a szilikontok. Remélem egy hét múlva is pozitív lesz a véleményem.
http://www.ebay.com/itm/401123296884?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Február 6-án rendeltem, és tegnap 14-én meg is jött.
Körbe zárt villám.
-
Tibe
aktív tag
Szeretném manuálisan feltenni a Nougatot, a kérdésem hogy mivel nekem dual simes van arra is jó a fentebb linkelt Nougat?
-
SonyNex7
senior tag
Valaki fel tudná nekem rakni a legfrissebb független nougatot? Pécs vagy környékén?
Nincs most gépem itthon meg nem is csináltam még soha. -
-Maci-
addikt
válasz Loboda #27012 üzenetére
"Nem tudja!"
Köszi, akkor ez kiesett.
Reggel olvastam, kommentben, hogy az ERobot az utolsó frissítés óta eszi az akksit. Most megpróbálok kerülő úton leszedni egy korábbi verziót. Kipróbálom mennyit fogyaszt, ha nincs benne egy parancs sem, utána egyesével csinálom majd meg a parancsokat 1-2 napos eltolással, hogy lássam ha velemlyik miatt megugrik a fogyasztás.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
bandi0000
nagyúr
híváskor van 2 lehetőség, sima meg valami + jeles, az mi lehet?
Xbox One: bandymnc
-
tag
Sziasztok,
1,5 hete használom a Samsung Galaxy S7 edge telot ,a telefon nagyon szuper minden téren ( kamera, kijelző,külső stb.),viszont a legújabb gyári szoftver az valami borzasztó. Szinte napi szinten előfordul az hogy az always on display-t nem tudom feloldani csak a bekapcsoló+ a home+ a hengerő le gombok újraindításával sikerül újraindítanom a telot. Ilyenkor a bejövő hívásra sem reagál,másik telóról próbáltam hívni ezt a készüléket. Ezen kívül még néha laggol használat közben
Ha tudnátok egy stabil szoftver verziót ajánlani ami nem ennyire bugos azt nagyon megköszönöném.A telom adatai
Modell száma: SM-G935F
Jelenlegi szofver verzió: G935FXXU1BPHK
T-Mobile függő a készülékÜdv Marci
-
Joe.36
addikt
válasz Botos Marci #27021 üzenetére
Nekem is T-s legfrisebb rendszer van rajta, semmi ilyesmi hiba nincs vele. Szerintem csinálj egy FR-t.
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
tag
Az fontos lenne hogy olyan szöftver verzióra lenne szükségem aminek a telepítése nem jár garancia veszéssel,nem szeretném ha már elveszne mikor még 2 év van rajta
Üdv Marci
-
tag
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
G+ -on be van állítva a hely megosztás. Lehet valahogyan szabályozni, hogy milyen gyakran frissüljön? Én nem találtam rá megoldást.
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
tag
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz Botos Marci #27027 üzenetére
Legutolso(T altal a legfrissebb) Novemberi bizt szint.
-
-Maci-
addikt
Elfogadom, de nem értem miért! Meg kell adni egy alkalmazás listát, hogy miket hibernáljon. Ez a lista 100%-ban az általam telepített alkalmazásokból áll. Nem is rootolt a készülék.
Szóval nem értem. Van egy olyan gyanúm, hogy ki kell majd vennem a listából az összes appot és egyesével vissza tenni és kipróbálni.Azért értetlenkedek ám ennyit, mert amik most nem mennek, nem jók, azokkal a Sonyn semmi problémám nem volt. Nem akarom ajnározni a Sony-t, de innen az értetlenség.
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Varky
csendes tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy edge-et. Eddig Honor 8-am volt. Használtan vettem és szerintem túl gyorsan merül az akksi. Reggel 6:30kor húztam le a töltőről és most már csak 57%on vagyok 2:50 perc kijelzőidővel. Direkt nyúzom, tesztelni akarom az akksit. De ez egy kicsit halvány nekem. Ráadásul nem megy semmilyen háttér cucc, se az always display on, se semmi
Csak én aggódom túl egy honor 8 akkumulátor után? -
-Maci-
addikt
Sziasztok.
A Lagolás miatt dobtam a Greenify-t. Tudtok ajánlani egy jó kis képernyő záró ikont? Megszoktam, hogy nem a fizikai gombbal zárom le, hanem ikonnal. A Play-en annyi féle van, hogy nem tudok választani.
[ Szerkesztve ]
-
enemi
senior tag
válasz LilProphet90 #27036 üzenetére
Hjah...vagy Widgettel...Nova művelet.
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
-Maci-
addikt
válasz LilProphet90 #27036 üzenetére
Köszi .
A geztust (dupla kopp) megtaláltam, de a widgetet nem
[ Szerkesztve ]
-
enemi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest