-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frost82
tag
válasz Viviennen76 #7001 üzenetére
-
kdennis
aktív tag
válasz vadászcsiga #6972 üzenetére
#6972 vadászcsiga
Erre a kijelzőre szerintem egyedül az üveg ami megoldás lesz. Ha lesz.Hát az Invisible Shield-nél szerintem nincs jobb. Nem karcolódik mert öngyógyulós, könnyű feltenni, rohadt erős, biztonság érzetet kelt ahogy fogom és gyönyörű.
-
pusihusi
addikt
válasz spider80 #6785 üzenetére
Szia nekem volt Mate 8-am, a barátomnak meg S 7 Edge-je , 20 egyforma alkalmazást megnyitottunk egymás után sorba az S 7 Ede kb. 10 másodpercet vert a mATE 8-RA. AZ ANTUTU AZ EGY DOLOG A SAM ABBAN TUD NAGYOT ALKOTNI. Utána vs. volt Iphone 6 S. Az S 67 Edge kb 30 másodperccel lemaradt!
Üdv. Feri!!
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Használtam korábban a Chrome böngészőn keresztül a YouTube - t zene lejátszásra.
Sajnos már nem tudom hogyan.
Esetleg vki használja?
A Chrome böngészőn kellett a YouTube - t megnyitni, és az értesítési sávban megjelent a zene lejátszó ikonja.
Sajnos most nem tudom hogyan is kell.
Vki?-Galaxy S20 - The best-
-
spider80
őstag
válasz pusihusi #7009 üzenetére
Ez mind szép és jó, csak éppen szó sem volt itt antuturól. Az akksi időt veséztük ki, hogy tesztek alapján az S6 szintjén van csak,tehát nem ezerszer jobb az S7 edge-nél, épp ellenkezőleg.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
válasz pusihusi #7013 üzenetére
Értem. S6 bármilyen típusát nem is feltétlenül éri meg lecserélni S7-re. Kicsit olyan mint az iPhone 6 és a 6S. Kijön, 100 ezer bukóval lecseréled, és majdnem ugyanott vagy sebességben, fotókban, mindenben.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
D4ni
őstag
válasz spider80 #7015 üzenetére
Ez a majdnem ugyan ott van sebességben nem feltétlen igaz. Ha tele van az 1gb akkor szenvedős a multitask, ha pedig szenvedős a multitask nem valami jó az élmény , gyorsaság .
Egyébként S7 edge mellett iPhone 6S plust használok , és meg kell mondjam összességében jobban kihasználható hétköznapi használatra . Akksiban jobb, nem is kevéssel . Egyedül a a fókuszálásnál lassabb, valamint nem mondható ip68-asnak. Ugyanakkor szeretem az S7edget mert az másban jobb, főleg az androidnak köszönhetően"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
vadászcsiga
félisten
Nálam az évek alatt az akksi lett az elso számú szempont. Hiába a csilli villi külső ha állandóan tölteni kell, ráadásul egy iphone-t közel sem tarthatsz meg annyi ideig mint a droidot mert a cég agresszív módon kényszerít a frissítésre, amivel a telo rövid ido alatt a pálya szélére kerül.
-
spanglee001
addikt
én semmit sem csináltam, de megjavult az akkuidő, nem marad ébren, alvás alatt 4%ot esett és nem rövid ideig alszom
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
kiszu
senior tag
Sziasztok. Pár óra múlva vennék egy s7 edge készüléket. Hogy tudom megnézni,hogy a knox nem ugrott?
-
vadászcsiga
félisten
Letöltész valami knox check appot.
Mondjuk a samsung phone infot[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
válasz vadászcsiga #7014 üzenetére
ez eleg pszichon hangzott
-
D4ni
őstag
Bocsássatok meg, kicsit össze vissza írtam. Alap esetben, netezéssel, filmnézéssel stb az iPhone majdnem 2x jobban bírja. Igényesebb játéknál fordul a kocka. Tegyük fel mortal kombat x, az S7 edge ott jobban bírja mint az iPhone . Nem sokkal, de már pont észrevehetően. Azt kihagytam , hogy az iPhone TSMC chipes. Az kevesebbet fogyaszt .
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Galahed
senior tag
Samsung Galaxy S7 Edge LED view cover tok, fekete. Ezt nézegetem.
Akinek van ilyen legyen oly kedves és irjon róla pár biztató szót
Az érdekel, hogy pl az üzenetek jelzéseit meddig jelzi ki (pl sms érkezett, keresett vki stb) néhány másodpercet, vagy akár több percig is kint hagyja? Köszi
-
HorviGabi
aktív tag
válasz Galahed #7032 üzenetére
A telefont tökéletesen védi, jó hogy a hívást fel lehet rajta venni,az ébresztőt lenyomni, valamint az időt megnézni. Ezen kívűl semmire nem jó, ha nem fogadott hívásod van vagy üzeneted jön akkor mutatja 1-2 másodpercig, aztán soha többet. Ha kinyitod meg becsukod akkor megint mutatja,ha nem olvasod el közben. Én is benéztem,azt hittem néha felvillantja amíg meg nem nézed. Hát nem. Javíthatnák valami update-el.
-
Galahed
senior tag
válasz vadászcsiga #7035 üzenetére
Van valamilyen átlátszó gyári előlapos, bár az valóban nem víztiszta...
-
MODERÁTOR
-
Galahed
senior tag
válasz Viktor0610 #7038 üzenetére
Igen az S6 edge modelnél én is találtam. Azóta nem olvastam róla.
-
Motyi
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék szervizelés ügyében. Sajnos szombaton egyik pillanatról a másikra a kijelzőn megszűnt a fekete szín létezni. Helyette szürkés rózsaszínesen jeleníti meg amit feketén kellene + rózsaszín grafikai hibák (csíkozódás, foltosodás) jelentkezik.... gondolom a kijelző lehet a ludas, vagy talán a GPU.
Azt nem tudom, hogy hívjam ki a prémium garis futárt vagy inkább vigyem be személyesen a samsung szervizbe (A lehel térnél lévő "Samsung Smart és Prémium Megoldás Központ").
Van különbség, esetleg tapasztalat? A kérdés azért merült fel bennem, mert ha jól sejtem nem olyan egyszerű szétszedni, javítani majd összerakni ezeket a telókat és nem tudom melyik mód ahol minőségibb és/vagy gyorsabb munkára számíthatok.[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
Használja valaki a Browser NBpro-t ??
Attila
-
Risard
aktív tag
Pedig teszteket olvasva nem ez jött le! Bár ezen a teszten is előkelőbb helyen volt az s7 edge pár hete mikor néztem!
[link]Igaz ezek labor tesztek de user tesztekben is jobban teljesített eddig!Gondolkodtam hogy veszek majd egy ájfont de beláttam hogy nekem elv hogy sose lesz!
[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Hát szerencse, hogy csak tartalék telefonnak vettem, mert ha ezt kellene használnom a mindennapokban, akkor óránként kellene tőltenem... Ha ezt nagyon gyorsan nem orvosólják akkor eladó lesz egy magyar 2 év garis fekete színben 0 perces...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
majestic
őstag
válasz wong kok wah #7046 üzenetére
A 6S tökéletes de mivel évente az új modellre cserélem (van egy két hónap a régi eladása és az új vétele között) ezért vettem ezt a telcsit. Amúgy nagyon szép is de a szoftver, na az nagyon gáz..
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
spider80
őstag
válasz majestic #7049 üzenetére
De miben gáz? Nem a megszokott ios? Vagy miben? Mert neha androidrol iphonera váltóktol is ezt hallom,hogy egy túlertekelt szar az ios. Pedig szerintem mindkét rendszer elég jó. Csak van amiben ez,van amiben az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Politika
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.