- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Igazából a 3/32gb miatt már én is váltottam, a Redmi Note 7 meg megmaradt amolyan munkahelyi, és másod telefonnak.
Meg én eleve vissza tettem a miui 11-et.
A Miui 12 szerintem nagyon rossz lett ram kezelés terén, bár gondolom a 4gb-os verzió esetén kevesebb a gond.Kíváncsi lennék rá, hogy esetleg a Miui 12.5 javítana-e valamit a helyzeten.
Bár nyilván csodát már nem kell várni.
-
Archttila
veterán
válasz junkpod #13904 üzenetére
Ez nálam is jelen van, a most két éves telefonon.
Én meg azt hittem, hogy ez valami Pixel Experience ficsör de ezek szerint akkor nem
Mondjuk zavarni nem zavar sőt, igazából csak 2-3 naponta figyelek fel rá, de nem idegesít...[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Bl.Gyo.
őstag
[poco m3 pro 5g], 5000mah akku, banggood 55.000, Eu priority line.
vagy
[poco m3] 6000mah akku, banggood 39.000, Eu priority line. (hamár az akku a fontos)
vagy
[poco x3 pro] 6/128, snapi 860, 5160mah akku, banggood-on 64.000, EU priority line.x3 pro nagyon megéri még én is gondolkodtam rajta. most is még...
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz zorzy4 #13912 üzenetére
Azon is agyaltam, hogy cseréltetek egy akkut a xiaomiszervizzel. Van valakinek tapasztalata velük?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
zorzy4
addikt
-
Fall-N
veterán
Kínaiak megkapták a 12.5-öt június 24-én. Gondolom nemsokára kijön az EEA.
zorzy4: A Xiaomi egyre jobban felfelé viszi a kategóriákat, így a Xiaomi kinőtte a Mi szériával az olcsó és közép szériát. A Redmi is feljött a középkategóriába, látszik a Redmi 10 szériával. A Poco viszi az olcsóbb telefonokat. Én is térek amúgy is át a Pocora majd. Az M3, M3 Pro és az X3 is jól sikerült, jó árú telefonok.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz aprokaroka87 #13918 üzenetére
Nem csak az, már a Note 7 is.
-
Bl.Gyo.
őstag
-
Archttila
veterán
válasz Bl.Gyo. #13922 üzenetére
Két nap még simán megvan (PE+)
Amikor megvettem (az aktuális MIUI-val) eleinte volt, hogy összejött a négy is, de a három lazán.
Mostanság már nem figyelek oda annyira az optimális akksihasználatra, de szerintem a 2 éves akksi / 2 nap üzemidő teljesen rendben van.Mondjuk nálam most jelentkezett egy furcsaság. Hiába rakok rá bármilyen kijelzővédő fóliát, (olcsó kínai, drága Nilkin...) a bal felső sarka folyamatosan elválik az előlaptol. Lehet a meleg meg a pára nem tudom, de piszok bosszantó.
Az első Nilkin több mint egy évig volt rajta, most meg...
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
22Dávid22
aktív tag
válasz Bl.Gyo. #13922 üzenetére
AccuBattery szerint 82%-os (3288 mAh) az akku kapacitása, bár talán érdemes megemlíteni, hogy nekem ez az app mindig a telefonomon volt, és már az elején is 90-95%-ra lőtte be, ha jól emlékszem. Nemrég lett 2 éves a telefonom. Kijelzőidőt nem szoktam nézni, de használattól függően 1-2-3 nap szokott összejönni, nekem ez így rendben van.
Igazából a telefonnal is meg vagyok elégedve még mindig, engem legalábbis teljesen jól kiszolgál, nem tervezek váltani. (Bár ha megnézem, manapság mit lehet kapni annyiért, amennyibe ez került anno, nem is érzem azt, hogy számomra annyival többet nyújtanának, jelenleg arra várok, hogy olcsóbban legyen telefon NFC-vel, amoleddel és min. 90 Hz-es kijelzővel, de majd meglátjuk.)
Jelenleg gyári EEA MIUI van fent, zárt bootloaderrel, ADB-n keresztül alaposan kiherélve. Szemezgettem már a custom ROMokkal, de (még) nem tudtam magam rávenni a telepítésre, mert jelenleg tök jól működik így is. -
pimi50
aktív tag
Az új vám és áfa szabályok ismeretében mi a véleményetek egy új teló beszerzésének lehetőségeiről? Kína-belföld-EU raktár...
Néró egészen új megvilágításba helyezte Rómát...
-
Joker88
őstag
volt régebben egy Note 7-em.. De én már vagy fél éve megváltam tőle.
Azonban, testvérem is ezt a típust használja, csak már eléggé viseletes az üvegfólia rajta..
A kérdésem az lenne,hogy honnan lehetne 'occsón' venni rá, mert az egyik üzletben 7.000-9.000 Ft-ig akartak neki adni egy darabot
Kína,ugye a mostani változások okán kicsit huzavonásabb,illetve nem szeretne várni 2-3 hetet vagy többet..In loving memory of Garrett Lockhart
-
babe98
csendes tag
Sziasztok!
Eredetileg a képernyő feloldást úgy állítottam be, hogy egyik ujjamra az első asztalt adja be, másik ujjamra a 2. asztalt. Egy ideje mindegyikre az elsőt oldja fel, és a 2.-ra csak úgy tudok lépni, ha a power gombbal indítok és a 2. asztal feloldókódját rajzolom be.
Találkozott ezzel valaki? Mi a megoldás? -
brugo
aktív tag
Egy ideje nem használtam az ébresztést csak a tegnap vettem észre,hogy nem pontos 1-től, 4 percig is késik régebb pontos volt
mit tudnék tenni ? -
Bl.Gyo.
őstag
válasz danpan #13932 üzenetére
nem lehet hogy az az egész operációs rendszer és a hozzá tartozó appok az a 34Gb? 64GB totál van a telefonban amiből maga a rendszer is elfoglal ugye. nem hiszem hogy a rendszernek külön van tárhely beépítve a telefonban, a 64GB-on felül.
talán azért ilyen nagy méretű, mert régi a rendszer és a használat során generál egyéb fájlokat ami csak gyűlik-gyűlik.[ Szerkesztve ]
-
danpan
újonc
Köszönöm mindenki segítségét. A MIUI/Gallery/cloud/.trashBin mappa volt a bűnös. 3800 file 30 GB-ot foglalt.
-
22Dávid22
aktív tag
A xiaomi.eu-ból (és nyilván a kínaiból is) kijött a MIUI 12.5 stabil kiadása.
-
Fall-N
veterán
Hivatalos kínai 12.5 a Note 7-re. [MIUI 12.5 Stable China]
-
aprokaroka87
nagyúr
Én meg azon agyalok, hogy ha Szeptember végéig nem jön meg a Miui 12.5, akkor lehet megprobálkozok valami Custom Rom-al, bár ezt már múlt hétvégén is elhatároztam, el is jutottam odáig hogy át raktam az egyik Sim-et a Realme 6-ból...
De aztán olvasgattam, és rá jöttem, hogy meg kell ezt még gondolni.
Mivel a BL sem nyitott még :D -
aelod
veterán
Valaki cserélt már akkut benne? Gyári akksi létezik még vagy már mind utángyártott ami elérhető?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
rebla
aktív tag
válasz aprokaroka87 #13947 üzenetére
Jobb a Realmi 6? Bocs az offért.
Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.7.0.UMOEUXM
-
aprokaroka87
nagyúr
Igazából amire én használom jelenleg arra jó.
Mondjuk itt már 8gb ram van.
Amúgy meg olyan mint egy mai okos telefon.
Az tény hogy a rendszer is gyorsabb, de a hardver is gyorsabb.
a 3gb ram a Redmi note 7-ben már egyértelműen kevés.
Maga a rendszer felépítése meg olyan hogy azért, van még miben fejlődnie, vannak jó megvalósitások, de pl alapból csak 2 alkalmazást enged klonózni.
Nemrég jött ki rá az Indiai publikus Android 11 / Realme ui 2, szóval ha minden igaz akkor hamarosan megkapjuk a frissitést mi is.
Természetesen ilyen dolgok mint hivás rögzités, itt sincsenek már.
Nyilván ez sem hibátlan, Szoftver frissítés itt sem érkezik havonta, pont nem rég érkezett rá egy kisebb.
Talán itt az az előny hogy kevésbé nyúl bele a gyártó a firmware-be.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest