-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fa4hu
őstag
Minden Fórumlátogatónak békés, meghitt Karácsonyt kívánok!
-
rebla
aktív tag
Boldog Karácsonyt!
Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.7.0.UMOEUXM
-
Mikszi
tag
Békés boldog karácsonyt kívánok minden fórumtagnak és a családnak!
Redmi Note 7, Redmi Note 9 Pro Global, MI 11 Lite 5G
-
aprokaroka87
nagyúr
Azt jól olvasom hogy a Redmi note 7 is megkapja a miui 12.5-t?
-
22Dávid22
aktív tag
válasz aprokaroka87 #13104 üzenetére
Kínában már toborozzák az embereket bétatesztre, így tervben van legalábbis.
-
22Dávid22
aktív tag
válasz aprokaroka87 #13106 üzenetére
Az mondjuk szerintem sosem árt. Én még arra leszek kíváncsi, hogy a beígért optimalizálásokból mi lesz a gyakorlatban.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz 22Dávid22 #13107 üzenetére
Majd kiderül...
Illetve a 12-ben ezek is be voltak igérve...
Privacy Protection:
New: Now you can see what apps access your clipboard and control access.
New: Using approximate location adds up points to privacy protection.
New: You can now manage sensitive permissions and related app behavior independently.
New: The behavior of web pages is also tracked now, which helps you to block unwanted and malicious actions.
New: Now it’s up to you who and when can track your online behavior.
New: All apps now come with a security statement from GetApps.
New: Privacy risk scanner.
New: Control which apps access and delete items from your Gallery.
New: A comprehensive overview of all sensitive permissions.
New: You’ll be notified whenever high-risk permissions are used and will be able to block the corresponding actions.
Optimization: An all-new privacy protection page. -
vlevi
nagyúr
válasz aprokaroka87 #13104 üzenetére
Szerintem igen.
Itt is említik a note7-et -
Mok28
csendes tag
Sziasztok! Van itt egy ilyen telefon. Kb. egy fél éve nem csörög híváskor. A legújabb gyári globál rom van rajta. Frissítést rendszeresen kap, sajnos ezt sem segít. A némítást sokszor be és kikapcsoltuk, hangerő maximumon van, csengőhangot számtalanszor be és átállítottuk, de nem segített. A gyári visszaállításon kívül van esetleg még valami amit meg lehet nézni?
-
Gloob
addikt
Ha esetleg valakit érdekel, megjött a Xiaomi.eu Dev romon a MIUI 12.5. Ez talán válasz azokra a kérdésekre is, hogy meg fogjuk-e kapni!
Samsung Galaxy A52S
-
-
vargalex
félisten
Maga a bejövő hívás látszik egyébként, igaz? Csak nem csörög.
Próbáltam keresni a problémára és egy olyat is találtam, hogy ha engedélyezted a második aszalt és ott némítottál, akkor az elsődleges asztal is néma lesz és ott benn is tudsz csinálni vele semmit. Nem tudom, hogy így van-e, de megoldásként azt írják, hogy válts át a második asztalra és vedd le a némítást és válts vissza az elsődleges asztalra.Alex
-
Mok28
csendes tag
válasz vargalex #13118 üzenetére
Köszi szépen. Igen látszik a bejövő hívás, rezeg is, fel is lehet venni, lehet is beszélgetni - csak nem csörög. Ez is jó ötlet. Megnéztem de nem volt második asztal beállítva sajnos. azt azonban kipróbáltam, hogy létrehoztam Második asztalt és ott is beállítottam csengőhangot, de úgy sem volt jó, így letöröltem az új második asztalt. Próbáltam azt is hogy a Témát átállítottam másikra (az alapértelmezettre) de megoldást ez sem hozott. Hát rejtély. Akkor már lehet hogy csak a gyári visszaállítás marad.
-
asuspapa
friss újonc
Sziasztok, redmi note 7-et tervezek venni, olvasgattam a fórumot. Kérdezni szeretném, hogy a miui 12.feletti frissítéssel lassul a telefon, gyorsabban merül? Vagy ez csak némelyeknél fordul elő.
Ill. ,az összefoglaló szerint ---kontra--még agresszívebb lett a memóriakezelés, hamarabb kilövi a nem használt alkalmazásokat a memóriából--ezt írja, de ez ha jól tudom, csak használ a rendszernek.
-
Gloob
addikt
válasz asuspapa #13123 üzenetére
RN7-et már ne vegyél. Kifutó széria. A MIUI 12.5 - et, meg talán a MIUI 13 - at még mekapja, de android főverziót nagy valószínűséggel már a 10 után nem fog kapni. Tehát már android 11 sem lesz. A kérdéseidre a válasz pedig megosztó. Kinek így, kinek úgy.
Samsung Galaxy A52S
-
aprokaroka87
nagyúr
Az a kérdés hogy csengőhengerő állítás tényleg megtörténik-e.
Rakd fel az alábbi programot.
inditsd el, és kapcsold be, menj bele a hagbeállitosok menübe, ott változtass a hangerő skálán, és nézd meg hogy a programban lesz-e bejegyzés.
Lehet nem ez lesz a gond, de hát na.
[ Szerkesztve ]
-
Mok28
csendes tag
Ez is jó ötlet, köszi. A füles használatával sincs sajnos csengőhang. Megpróbáltam a villogó hivásjelzést beállítani, de nem villog. Ami működik, az a képernyőébresztés bejövő híváskor rezgéssel egyidejűleg és a hívás fogadható is. Még tovább gondolkodom hogy esetleg mit lehetne. Tényleg köszi, hogy foglalkoztok vele!
-
Fall-N
veterán
válasz aprokaroka87 #13126 üzenetére
Dehogynem. Már rég kiadták a listát és rajta van a Redmi 7/Redmi Note 7. Tehát lesz rá MIUI 12.5.
-
Fall-N
veterán
válasz aprokaroka87 #13135 üzenetére
Igazság szerint ez nem akkora nagy ugrás, hanem egy nagy bugfix. Várható volt, hogy megkapja a legtöbb telefon (ha nem az összes), ami megkapta a MIUI 12-t.
[ Szerkesztve ]
-
Watson25
tag
válasz aprokaroka87 #13135 üzenetére
Nálam már két napja fent van a miu 12.5.Már most jobb mint a 12.0.Lassabbsn merül és pörgősebb a rendszer. Csak ajánlani tudom :)
-
Watson25
tag
válasz aprokaroka87 #13140 üzenetére
Igen :)
-
Gloob
addikt
válasz aprokaroka87 #13142 üzenetére
Öreg vagy? Nem hinném hogy nálam öregebb vagy. (63) Én tegnap este raktam fel. Igaz, én eddig is Xiaomi.eu romot használtam. 😀
Samsung Galaxy A52S
-
Mok28
csendes tag
válasz aprokaroka87 #13129 üzenetére
Köszi szépen, letöltöttem. Elég furcsa egy program. Bevallom kicsit nehezen igazodok el benne. Ha jól láttam, akkor csak törölni lehet csengőhangot slotonként, illetve általában.
-
Mok28
csendes tag
válasz aprokaroka87 #13132 üzenetére
Csak gyári csengőhang van beálítva. Ezekből többet kipróbáltam. Egy sim kártya van a telefonban, soha nem volt dual simes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest