-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Archttila
veterán
válasz Bl.Gyo. #14454 üzenetére
Megszűnt a Battery drain. Pontos adatokkal nem szolgálhatok, lévén elég sokat tapicskoltam a tegnapi nap folyamán, ennek ellenére látszólag teljesen rendben van az akkuidő.
Van Original quality opció Gyári kamerával készített kép 3000*4000 4.3MB-ot mutat a Photos-ba.
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
vargalex
félisten
válasz Archttila #14455 üzenetére
Szia!
A kérdésem az lett volna, hogy Google Photos-ban a Fiók Beállítások -> Biztonsági mentés és szinkronizálás menüpont alatt írja-e, hogy "A Pixel készülékről történő Helytakarékos minőségű feltöltés ingyenes és korlátlan". Mert egyébként szerintem mindenkinek van Original quality opció...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
aprokaroka87
nagyúr
A 12-es droid alapú pixel experience változat esetén is várható lesz majd plus kiadás?
-
-
wanted5
őstag
válasz vargalex #14459 üzenetére
Ne legyünk már ennyire magyarok
15 GB-ba belefér 3000 darab 5MB-os kép, tömörítve duplája. Ha elfogy, akkor kirakod saját meghajtóra vagy fillérekért lehet venni tárhelyet (100 GB google 575 Ft/hó, MS 539 Ft).Most akár működik, amit írsz akár nem, csak idő kérdése, amíg reagál a Google, és ha a helyükben lennék, akkor még wipe-olnám is az egész fiókot.
Ne érts félre, nem a nagy cégeket védem, van elég pénzük. De kapsz egy szolgáltatást, amit 7/24-ben elérsz a világ bármely pontjáról, ráadásul nem kell aggódnod az adatvesztés miatt soha. Számold ki, hogy otthoni környezetben, akár egy NAS-t is mennyi fenntartani és mennyi idő alatt térül meg (ok, nyilván az nem is 100 GB).
Az pedig, hogy eddig ingyen volt: hát nyílván. Hány meg hány szolgáltás van, ami eleinte ingyenes vagy veszteséggel működik azért, hogy megismerjék és megbarátkozzanak vele az emberek.részemről off vége, a modik mérgesek lesznek , esetleg mehet privátban
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
Archttila
veterán
Ez is működik: [link]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
22Dávid22
aktív tag
Ahogy előttem is írták, a korlátlan tárhely a Google Fotókban megszűnt. Nem próbáltam még a Pixel Experience-t, de korábban a Pixel telefonokon lehetőség volt eredeti minőségben is korlátlanul elmenteni a képeket. Ha erről a funkcióról van szó, azt hiszem, az is megszűnt, Pixel 3-ig bezárólag elérhető már csak, a ROM pedig Pixel 6-nak adja ki magát, ahogy olvastam.
-
aelod
veterán
Ez mennyire megbízható?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
fluttershy
tag
Nekem okénak tűnik, de ha tervezel akkumulátort cserélni akkor vásárolj "adhesive" ragasztót is hogy majd vissza tudd ragasztani a hátlapot. Nézegess videókat az aksicseréről.
Tegnap este én is flasheltem az új pixel experience romot. Nekem is tökéletes. A material design 3 nagyon ronda de majd megszokjuk. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz fluttershy #14469 üzenetére
nekem pl az újfajta állapot sori gyors kapcsolók nem igazán jönnek be, mondjuk én egyenlőre visszatértem a régebbi rendszer verzióra.
-
Fall-N
veterán
Sajnos tényleg a hátlap leszedése és újra ragasztása, ami nehéz a dologban. Arra én sem biztos, hogy vállalkoznék.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Megrendeltem máshonnan elég sz@r a google értékelése a helynek. Xiaomiszerviznél telefonon azt mondták hozott akkut 5e-ért cserélnek.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Nekem csak ezek a default rohadt nagy betűméretek nem tetszenek. Az előzön is ekkora volt?
A pixel launcher meg alapvetően nem lenne rossz, de azért a régi Nova settingemet meg sem közelíti... Lehet vissza is térek rá, majd még meglátom. (a korral egyre csak lustább leszek, most is csak henyélek)Jah igen aki OrangeFox recovery-t használ az ne lepődjön meg, hogy ha a data particiorol nem tud majd backup-ot készíteni. (igen, csak a data-rol)
createTarFork() process ended with ERROR: 255
Valószínűleg a 3.6.0_9 TWRP-re épülő Fox már probléma nélkül végigpörgeti. Most jön az, hogy csak nálam nem jó...
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz aprokaroka87 #14474 üzenetére
Szerintem teljesen megbizhato, mondjuk nalam valahogy igy nez ki a backup mehanizmus:
Swift, cloud, SDCard, RPI server, RPI server tartalma RAID-en, ezen felül van egy külső HDD amolyan végső tartalék sensitive anyagoknakIgen menti az alkalmazosok adatait.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Archttila
veterán
Na hogy tetszik a fogyasztas? En hetfon olyan del korul vettem le a toltorol, es most ebben a pillanatban 10%-ot mutat.
Teny, hogy a heten kevesebbet hasznaltam mint altalaban, de ez szerintem akkor is nagyon rendben van egy 2.5 eves telefontol.
Egyetlen egy apro furcsasag amit nem tudok hova tenni. Brave-ben ha le szeretnek tolteni egy fajlt, akkor letoltesnel az SD tarhelyet kiszurkiti es azt mondja ra, hogy nincsen rajta eleg hely. 220GB free, szoval valami nem ok csak meg arra nem sikerult rajonnom, hogy mi[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
kérdezgeti a poziciót
Ezt helyileg kell erteni vagy a screen orientaciorol van szo?
[ Szerkesztve ]
-
fluttershy
tag
válasz Archttila #14479 üzenetére
Tartózkodási hely. Emlékszem hogy láttam hetekkel ezelőtt beírta a nagy PE telegram csoportba más is ezt a bugot, más telefonnál, szóval valszeg ez a rom hibája. Engem nem zavar, nem merül vészesen, ezért nem foglalkoztam vele sokat, majd következő frissítésnél javítják úgyis.
-
kisza25
félisten
válasz fluttershy #14478 üzenetére
Én arra jöttem rá, hogy én nyomkodhatom sokat, mert most, hogy nem azt használom, 25 óra alatt 34%-ot merült, pedig azért párszor bekapcsoltam, hogy átpakoljak dolgokat róla.
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
aelod
veterán
Megvolt az akku csere. Kíváncsi leszek az üzemidőre.
-
aelod
veterán
Vettem az akkut, és szerviz csinálta. Egyelőre nem hozza a gyári értékeket...
-
aelod
veterán
Feltöltöm teli és egy két per alatt zuhan 89%ra, 16%nál meg ki is kapcsol.
-
Archttila
veterán
Nekem a Note 4-nel volt hasonlo, aztan naprol napra rosszabb lett. Rovid ido elteltevel mar csak szo szerint perceket birt... vegul kiderult, hogy megserult az akksi beszerelesnel, igy azota magamnak csinalom (tobbek kozt) ezt is. (na jo eddig egyszer kellett )
Remeljuk nalad nem errol van szo.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Hát remélem. De gondolom ez az utángyártott akkunak tudható inkább be. Meglátom. Nagyon úgysem tudok mást tenni. Visszakaptam a gyári akksit is.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz vargalex #14494 üzenetére
Ez azt jelenti hogy nem érdemes akkor akkut cserélni? hagyni kell kifújja a lelkét aztán új teló? mert nekem is kezd gyengülni, az accubattery szerint 75%-os (szerintem több mert az előző rendszeren amit nemrég cseréltem, 86 körülit írt), de azért még elvagyok vele. mert ha nem érdemes cserélni akkor nem fogok vele szenvedni (magam csinálnám, nem merném szervízre bízni, valamit elrontanak vagy lenyúlják az akkut és mást tesznek bele stb.) ha csöbörből vödörbe kerülök.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Bl.Gyo. #14496 üzenetére
Hát én náluk csináltattam. Google-ban elég jó az értékelésük nem gondolnám, hogy átvertek volna. Az akkut meg innen rendeltem. Most egyelőre elvagyok vele. Nincs olyan redmi amiért kifizetném a mostaniak árát. Kamerában szinte egyik sem annyival jobb mint ez Gcammal. Ugyan azért (csak kicsit gyorsabb) meg nem fizetek 100e-t. Kicsit csalódott vagyok így az újakkal kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
Balázs Z.
tag
Melyik Gcam port működik a legjobban ezzel a telefonnal?
-
vargalex
félisten
válasz Bl.Gyo. #14496 üzenetére
Nekem legalábbis mindkét esetben ez volt a tapasztalatom. Mindkettő elvileg gyári akku volt, ennek ellenére a MI A2 esetében az akku kicsit alacsonyabb (rövidebb) volt, mint az eredetileg a készülékben lévő. USB-s mérővel közel sem tudott annyit beletölteni, mint a névleges értéke. Mondom, a gyári jobb értékeket produkált. Persze, a Note 5 esetén nem volt kérdés, mert ott kezdett púposodni az akku.
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux kezdőknek
- Kupon kunyeráló
- Napelem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest