-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca1052
tag
Sziasztok hol tudom a miui böngészőt kivenni hogy ne az legyen az alap értelmezett böngésző előre is köszönöm.
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
MIUI 12 alatt másnak nem akadt gondja a kézmozdulatos vezérléssel? Nélam kb. 1 hete elkezdett meghülyülni, de csak a Facebook Messenger alatt. Kb. 40%-ban működik, minden egyéb esetben nem. Értem ez alatt, hogy a háttérben a főképernyőnél látom, hogy csinálja amit kell, viszont a Messenger az előtérben mozdulatlan marad, nem reagál a kézmozdulatos vezérlésre. Csak a bekapcsológombos zárolással, majd feloldással tudom bezárni a Messengert. Eddig ezzel a problémával soha nem találkoztam, pedig 1,5 éve folyamatosan így vezérlem a telefont. Jogosultságokat ellenőriztem, minden jogosultság meg van adva a Messengernek.
Esetleg valakinek valami ötlet?
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
nihill
őstag
Sziasztok!
Az a problémám, fiam note7 telefonján "eltűnt" az internet. Wifi kapcsolat oké, csak net nincs. Nem csak egy appban, hanem kompletten a telefonon sehol. Se az otthoni routerre, se hotspotra kapcsolódva. Telefon, router újraindítás megvolt, wifi elfelejtése és újra felvétele megvolt, több ötletem nincs Tud valaki ebben segíteni?
-
fa4hu
őstag
Ha a MIUI-nál marad ez az irány, szakítás lesz belőle, mert újraindítás nélkül elég hamar belassul a telefon. Ti is tapasztaltatok ilyesmit?
-
-
Crvsh3R
senior tag
Közben olvastam máshol is a problémáról. A Messenger Chat fejek funkciójával van a probléma. Ha jön valakitől üzenet és a chat fejjel nyitom meg, akkor nem működnek a kézmozdulatok. Megoldásként kikapcsoltam a chat fejeket, de azért ezt nem tartom tartós megoldásnak. Pórbáltam már mindent, még újra is telepítettem az appot, de a helyzet sajnos ugyanaz.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
22Dávid22
aktív tag
válasz aprokaroka87 #13015 üzenetére
Nálam ez már Android 9 alatt is probléma volt, így nem hinném, hogy kifejezetten a MIUI 12-vel lenne a baj. Sőt, az utolsó MIUI 11-es frissítéssel nálam rosszabb is volt, mint most.
-
togvau
senior tag
semmi frissítés nem volt, de ez a hulladék már azonnal lelövi a spotify-t is, ha messengeren üzennek... természetesen a spotify nincs korlátozáson van az akksikímélőnél.
Eddig csak akkor lőtte le ahogy lepauseztam.Mindezt 800 mega szabad ramnál.
Lehet valahogy downgradelni régebbi miui-ra?hitler, sztálin, micro usb
-
nihill
őstag
-
nihill
őstag
válasz pimi50 #13023 üzenetére
Nem baromság, de kivéve a kártyát sincs net, másik, adatforgalmas kártyát bele rakva felül mutatja hogy 4G kapcsolat van, forgalmazást is mutat, de továbbra sincs net.
Nincs valami ini fájl vagy bármi amire rá lehetne nézni a telefonban, számítógépre rádugva?
Itt valami teljesen alapszintű dolog nem működik. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz 22Dávid22 #13018 üzenetére
Azért az olyan dolgokat nem nagyon zárja be a Miui 11, ami valamilyen folyamatot végez a háttérben.
Pl Tasker, Dns filter app, Eset Mobile Security, clipper.
Illetve most pl Megy a Poweramp, és a Flud is.Miui 12 alatt, ezekből jó ha 1-2 ment volna normál módon a háttérben.
Ezért is tértem vissza a Miui 11-re.
Mert itt legalább a folyamatokat végző dolgok háttérben maradnak. -
trassher
addikt
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy a céges samsung kijelzője megadta magát így most a céges kártya is a xiaomi-ban van. Külön céges gmail fiókot felvettem, meg is vannak a kontaktok viszont ha hívnak nem írja ki a kontakt nevét csak a telefonszámát. Valamit nem állítottam be esetleg vagy miért nem jelzi bejövő hívásnál az adott fél nevét?Redmi Note 7
-
aelod
veterán
válasz nihill #13029 üzenetére
MIUI...
Nekem mostanában azt csinálja ha jön értesítés mondjuk messengerben lehúzom a sávot rámegyek és megnyitja a vibert
Másik, gmail elmaradozik az értesítésekkel. Teljesen hektikus miről kiabál és miről nem. Lakat, akkukímélő stb. megvolt már a kezdetek óta. Úgy érzem elég bugos és septiben öszerakott lett ez a MIUI12. Jöhetne valami patch..
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
macssessz
tag
Üdv leendő? márkatársak!
Segítsetek!
Megint gondolkodom N7-re váltáson. N7-ben még mindig benne van alapban a hívás rögzítés lehetősége?
Működik normál és kihangosított módban is?Másik kérdés: Az SMS-t lehet időzíteni? 4x-en a bal alsó sarokban + jel, azután óra jel és ott lehet megadni az elküldés dátumát, időpontját.
N7-ben van ilyen? Működik rendesen megbízhatóan?
Köszi előre is a válaszotokat. -
macssessz
tag
-
macssessz
tag
válasz wanted5 #13036 üzenetére
Millió app van ami Igéri.
Sokat kipróbáltam az A3-on mire rátaláltam a cube call rekorderre. Ez is csak kihangosítva vesz fel. Ha van jobb amit Te kipróbáltál, szívesen fogadom az ajánlásodat, ki is próbálom sietve.A legálisról, annyit, lopni sem szabad de sokan csinálják.
Egyébként még mindig jobb, mintha kocsival menet közben próbálnám felírni amit mondanak Pl. méretek, darab v. tipus számok.
Vagy ha gyalog vagyok és hasonlókat kell rögzíteni. Sapkában, telefont füllel tartani, közben jegyzetelni.
Aztán ha nem sikerült akkor kijelzőt vagy telefont cserélni. -
aelod
veterán
válasz macssessz #13035 üzenetére
Nm. A sms funkcióról nem is tudtam 😁
A hívás rögzítést használom, jól működik. RN7et már én sem vennék kifutó modell. Félre ne érts nem lebeszélni akarlak róla hanem ezért a pénzért amennyibe ez anno került most a RN9 jobb vétel lehet."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aprokaroka87
nagyúr
Plusz az RN7 jövöbeli frissítései is kérdésesek.
Android 11-re kb 0% esély van, Miui 13-ra meg max 50%
Pláne hogy mire megjelenik a Miui 13, már lesz Redmi Note 10 széria is, sőt lehet 11 is, ha az lesz a neve :)
+ a hardver is megkopott már.
Meg a Redmi note 10 már lehet tudni fogja az 5G-t, ami 2021-2022-ben már nagyobb teret fog hódítani.
Jó ez a Redmi Note 7, csak már kiöregedett jó pár dologban.
Redmi 7 nem kapja meg a Miui 12-t, és ahogy néztem Android 9-en maradt, szóval lehet hogy a Redmi Note 7 is csak kegyelemből kapta meg a Miui 12-t :)
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
-
macssessz
tag
Igazából a 4X utódját keresem. Megpróbáltam az A3-at a keskenysége miatt, de a hangrögzítés és az az időzített sms pótlása nem sikerült jól 1 év alatt, ezért visszatértem a 4X-re de ez már lassú. Most ezért gondoltam a N7-re. Bár félek ezzel meg a szélessége miatt lesz probléma az egykezes használat. A MI9SE lenne még alternatíva, de nekem még mindig drága, olvastam random meghibásodásokról, és a működési idő is kisebb. Vagy a MI 6, de az még régebbi és most is drága.
Szóval nem tudom most merre.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz macssessz #13041 üzenetére
Én is 4x-ről váltottam és nem bántam meg. 1,5 éve használom és nem zavar a méret. Asszony sima 7ese pl nagyobb és vastagabb is ennél az már nem egy kezes telefon. Nem is beszélve arról, hogy pörgősebb az ujabb soc miatt. Én még kivárok a váltással.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Fall-N
veterán
válasz aprokaroka87 #13039 üzenetére
Miben öregedett ki? A terméktámogatás más dolog, egyik gyártó sem ad 3 főverzió frissítést. A MIUI ugrás meg hardverfüggő. Redmi 7 és a régebbi modellek azért nem kapták meg, mert akadt volna az egész. Szerintem jobb döntés volt MIUI 11-en hagyni. Azért olyan nagy változások nem történnek sem Android sem az UI frontján, hogy ezen kelljen aggódni. Természetesen ha venni kéne telefont akkor én sem a kifutó szériát venném, hanem legalább a Note 8T-t.
-
wanted5
őstag
válasz macssessz #13041 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy az új iPhone-(ok) (12 mini), miatt a többi kínai gyártó is fög jönni kisebb modellekkel. Erre szerintem leghamarabb februárban kerülhet sor az MWC-n, és az akkor bejelentett modellek május fele szoktak szállingózni.
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Fall-N #13043 üzenetére
Pl a Snapdragon 660
több mint 3 éves Soc, általános teljesítmény még oké, de 2020-ban már alsó kategória.
Illetve tudásban is elmarad pár dologban.
Mondjuk emlékeim szerint jövő tavasszal pont meg lesz az a bizonyos 2 év, szóval igazából szavunk nem lehetne.
Állítólag a Redmi note 8 kap Android 11-et, mondjuk abban Snapi 665 van.
-
vlevi
nagyúr
"Én is 4x-ről váltottam és nem bántam meg. 1,5 éve használom és nem zavar a méret. "
Én mit szóljak, Alcatel Idol3 volt előtte
Nyáron, amikor szervízben volt a Note7, pár hétig azt használtam. Hááát, nem tudom, hogy bírtam azt a telót használni 2 évig
Szerencsére elmúlt már az az idő, Android 3-4-5-6, amikor tényleg sok plusz dolog került bele 1-1 fő verzió váltásba. Mostmár azért bőven el lehet lenni a 9-es droiddal sok évig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs