- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz aprokaroka87 #14700 üzenetére
Az nem véletlenül a teljes törlés volt, amire emlékszel?
Samsung Galaxy A52S
-
kisza25
félisten
válasz Fall-N #14692 üzenetére
Akadtak az oldalak a böngészőben, sokszor nem hallottak a túloldalon, pl. messengernél látták, hogy mozog a szám, de nem jött hang, de ez megvolt hívásnál is.
Mivel telefonálás a munkám része, ez nem fért bele.
Ja és a hívasokat nem tudtam automatikusan rögzíteni.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Tegnap át tértem Android 12 alapú Pixelextented rom-ra, eddig nem tűnik rossznak, viszont arra nem találok opciót, hogy a 3 alsó navigációs gomb sorrendjét megváltoztassam, én jobban szeretem úgy ha a vissza gomb jobb oldalon van.
Vajon azért nem találom benne, mert nincs is rá mód?Gesztus vezérlés továbbra sem játszik, nem tudom megszokni :)
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz aprokaroka87 #14707 üzenetére
használtam én is egy darabig ezt a rom-ot, és elég jó.
az alsó gombokat én is kerestem de nem találtam benne hogy át lehessen tenni, rossz is volt egy darabig hogy a vissza a bal oldalon van, de rövid idő alatt meg lehet szokni.
aztán lett egy realme készülékem, és ott a jobb oldalon van a vissza, de először automatikusan a balt akartam nyomni a vissza-hoz, mert hozzá szoktam note7-en.
szóval szerintem nem lehet megváltoztatni, és sem találtam, de könnyen meg lehet szokni.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz tomy86 #14703 üzenetére
Na gyerekek 😁 Úgy döntöttem, hogy a ruszki módszert választom a hiba megszűntetésére. Ha ütéstől ment el a kép akkor gondoltam ütögetem kicsit hátha. Tenyerembe paskoltam párszor a telefont és láss csodát lett kép. Először halványan aztán teljesen működőképesen. Restart után is megmarad. Lementettem mindent róla gyorsan. Kedden jön az utódja. Sok evnyi miui és xiaomi után realmere váltok.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Raptor™
tag
xiaomi.eu-ról vissza tettem a legutolsó gyári romot és kapkodásomban egy béna tutorial alapján adb-ben lezártam a bootloadert és totál meghalt a rendszerem. EDL módban Qfil flash toollal próbáltam visszahozni, de akárhányszor indítanék egy flasht meghal a program. Van bármi esély visszahozni a rendszert vagy kuka?
-
trebrona
nagyúr
-
-
blasi19R
csendes tag
Én is elhagytam a fedélzetet. Így utólag mégegyszer a ppui romot ajánlom, szerintem elég jól ment vele a masina.
Minden jót! -
Fall-N
veterán
Mai nappal én is váltottam, az új telefon egy POCO X3 Pro lett (6/128-as). Ég és Föld a különbség, a Note 7 megy eladásra holnap. Jó áron jutottam hozzá (85ezer) és a Note 7-ért 25ezret adnak majd. Teljesen karcmentes állapotban kapja meg a boltos, a tok soha nem volt használva.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Szerintem lassan tenyleg elengedhetjuk a PE ROM-ot [link]
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Fall-N
veterán
Eredetileg MM-ben akartam venni egy Redmi Note 9 Prót 6/64 tárhellyel, de elfogyott. Második opció a Redmi Note 10 5G lett volna, de szívtam a fogam a 4 GB RAM és a 60 Hz-s kijelző miatt. X3 Pro mindig is tetszett Pocoban meg az M3 vagy M4 Pro. Azok is elfogytak. Ez az X3 meg alkalmi vétel volt a Skyphone-nál (helyileg itt a Tescón belül van boltjuk, a Euronics és az MM is ott van nem messze.) Ha más nem, akkor internetes rendelés lett volna a vége, mert nem szívesen vettem volna már 4 GB RAM-os telót. Mi A1 és az RN7 is ilyen volt, azóta meg már kell a több hw.
Redmi Note 11 meg a 11 Pro hegyekben állt, de nem szeretem az OLED-et. Asszony meg kapott egy Samsung A22 (4/128) 4G-t lilában.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz 0xmilan #14731 üzenetére
Gondolom tulsagosan kovetelozonek tartjak oket viccet felreteve nem tudom, fogalmam nincs. Biztosan unjak mar Telegram-mon a sok kovetelezo usert
A telefont nem szandekozom lecserelni, inkabb akkor felrakok egy fapados LOS-t Nova-val
Gyakorlatilag kozel 3 eve tokban van, igy mondhatni h ujszeru allapotu, 86%-kos akksival, szoval mar csak azert sem.[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Fall-N
veterán
válasz Archttila #14732 üzenetére
Az jót tesz neki, mert sajnos nekem már lassú volt. Viszont az akku nekem már gyenge volt (kb. 70 %-os) és szinte telefonálás közben semmit sem hallottam, így lett a csere. Egyébként bár nem vagyok a híve, de lehet, hogy ráraktam volna valami ROM-ot.
Másik tapasztalat, hogy hiába MIUI fut ég és föld a különbség a RN7 és az X3P-n lévő ROM között. Mindkettő 12.5.x, de sokkal összeszedettebb a Poco. Itt nem felejették ki az alkalmazásváltónál a hosszan nyomáskor felugró menüt. Jó persze a hardver és a memória is sokkal erősebb és több, de olyan érzés, hogy a Note 7-nél csak egy kötelező feladat volt a 12.5 frissítés, amit letudtak gyorsan. Olyan is lett. Egyébként nem annyira gyenge még a hardver, hogy ne lehetett volna megcsinálni pörgősebbre.
[ Szerkesztve ]
-
fa4hu
őstag
válasz Fall-N #14733 üzenetére
A Xiaomi a nagy rohanásban elvesztette az ütemet, olyan gyorsan hozza ki az újabb és újabb telefonokat, hogy nem marad idő azok szoftveres optimalizálására, talán majd a sokadik ROM-ban. Ezzel egyidőben a szoftveres támogatás (nyomkövetés) is szűkül, átlagos modelleknél 2 évnél több reálisan nem várható.
-
Archttila
veterán
Rotty...
DISCONTINUATION OF THE VANCED PROJECT
Vanced has been discontinued. In the coming days, the download links will be taken down. The Discord server, Telegram chat and subreddit will stay for the time being. We know this is not something you wanted to hear, but it's something we had to do. We want to thank you all for the support over the years.
Edit (1): The existing version will continue to work.
Edit (2): It was done due to legal reasons.Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
rebla
aktív tag
Srácok ezt az új welpapírt vagy mi a tökömet, hogyan lehet hazavágni? Lezárt képernyőnél állandóan fel ajánl valami új háttérképet, de nem kell....
Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.7.0.UMOEUXM
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok! Meg tudnátok mondani, higy a jó öreg redmi note 7 eSim kompatibilis-e? Olvastam ezt is azt is. Köszi
-
Lacuss20
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest