-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
Semmi gond nincs az OF al!
Frissítsd le Orange FOX ból a firmware-t! Én is linkeltem és G48 is.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
azimut
aktív tag
Hajlok arra, amit gloob kolléga írt, MIFlash, gyári rendszer vissza (jajjj, csak a bl-t be ne zárjam), aztán ismét nekiugrom a szűz területről. Nektek sikerült, én is meg szeretném tanulni! Eddig bármit mókoltam, nem téglásítottam, imeik sem vesztek el, talán ennyire hülyebiztos a készülék. Mindnyájatok segítségét köszönöm.
OF-ban nem tetszik nekem a fájlrenszer. A könyvtárak úgy kezdődnek, hogy: acct, cache, config, cust, data, dev, etc, FFiles, firmware (üres), license.... stb, nem a szokásos dcim, download, meg ilyesmi. Margit, ez noooormális?
[ Szerkesztve ]
"Az kizárt, mert nem tudom."
-
Pityu.
nagyúr
Na még semmi hír a telefonról,már 3 hete van oda.Most annyit írtak írtak a szerviznek ha kapnak választ majd megírják.Arra is gondoltam,hogy én írok valahogy a szerviznek csak mondjuk nekem nehezebb dolgom lenne,mondjuk email címet találtam ahol lehetne írni bár nem tudom közvetlen a szerviz email címe lehet e,meg ugye nekem egy itthoni szerviz munkalap száma van saját nevemen meg nem tudom tudnék e érdeklődni.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
satmen
tag
Szerintem a 1187 hsz-ben szereplő linknek (ITT) az összefoglalóban lenne a helye! Gyakorlatilag azonnal vehetünk pl.tokot, üveget, elfogadható áron! Én mindenesetre nagyon köszönöm paolinho "kollégának"!
-
G48
senior tag
CSAK akinek újdonság: Nem szabad mindenféle Type C kábelt megvenni. Az 56 kΩ-os ellenállás hiányzik.
TypeC[ Szerkesztve ]
-
G48
senior tag
TX1- TX1+ RX2- RX2+ hiányzik a gyári kábelből is. Gondolom akkor nem 3-as a telefon USB vezérlője.
-
Crvsh3R
senior tag
K&H Bank vagy valamelyik bank alkalmazását használja valaki a készülékén? Nálam valamiért a csekkbeolvasás funkció nem működik. Esetleg erre van valami fix? Előző készülékemnél (Samsung Galaxy A3 (2017)) ez minden gond nélkül működött.
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a Facebook Messengernél valahogyan beállítható, hogy az értesítési led jelezze az új üzenetet? Alkalmazáson belül be van állítva, de ennek ellenére nem jelzi.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Crvsh3R
senior tag
-
Crvsh3R
senior tag
-
metal 17
csendes tag
Hol lehet a SIM kártya pin kódját kikapcsolni? Köszi.
-
MODERÁTOR
-
Drughi
addikt
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a UPC beltéri egységet, lehet-e a távirányító appal kezelni?
-
MODERÁTOR
-
satmen
tag
Hivatalos forgalmazók: Mi Store - 4/128-as RN7-et nem forgalmaznak,,, (nem éri meg... az üzletben mondták)
Likestore - több mint egy napja nem válaszolnak az e-mailemre (árulnak-e 4/128-ast)
Vásároljunk hivatalos helyről... Abszurdisztán! -
MODERÁTOR
-
Azie
őstag
válasz Plug Life #3031 üzenetére
erre utaltam:
3/32 - 45k
4/128 - 70k
400gb sd kártya - 16ka matekot rád bízom
(gyakorlatilag csak akkor van értelme nagyobbat venni, ha aktívan 2 simmel használja a tulaj)
#3033: a google fotó ront a minőségen[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
veterán
válasz Viktor0610 #3028 üzenetére
Az enyém 128-as és Global.
Szóval van,csak itthon nincs "hivatalos" forrásból.
Nekem kellett a nagy tárhely,a memkártya (fat32) nem opció amikor a gopro-ról húzom át sok-sok gigás videókat. -
aelod
veterán
Nem értem, hogy jön a SIM kártyák száma a belső tárhely mérettel összefüggésbe?
32-es nekem is kicsi már. Gondolj bele ha nincs otthon fényképezőgép az átlag ember telefonnal fotóz. Főleg ha családos akkor sok kép = szükség van a nagyobb tárhelyre. Nem fogja senki kimásolgatni és törölni a telefonról, vagy felhő szolgáltatást igénybe venni. Léteznek ilyen opciók de az átlag nem tökörészik ezekkel."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Pityu.
nagyúr
Ha beállítod jól akkor nem ront a minőségen a google fotó
#aelod
Miért kéne tökörészni?Egyszer beállítod,hogy felhőbe töltsön aztán csinálja magától.Én mire észre veszem és net közelben vagyok,bármit fotózok már fent is van felhőben
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
tomsolo
addikt
Én is így használom.
BTW nyaralás alatt jól muzsikált az RN7 + gcam kombó.
Amin meglepődtem, hogy a videózásnál a szoftverese staiblizálás egész jó, simán csináltam tűrhető sétavideókat, egyedül az automatikus fénymérés az ami hajlamos ugrálni.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
G48
senior tag
válasz Viktor0610 #3028 üzenetére
Az én dobozomra az van írva h Global version. 128-ra szavazok én is, ha már...
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz tomsolo #3042 üzenetére
Igen,2 hetet én is oda voltam egy helyen és csak a telefon volt nálam,mindent azzal fotóztam és nagyon jó képek lettek,és természetesen a google camerát használtam
Egyébként nem vagyok nagy videós de elég jók a videók is amiket csinálok néha az RN7 el.Ja még kocsiban utazás közben is fotóztam tehát mozgó autóban és elég jó minőségűek lettek azok a képek isAz aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux kezdőknek
- Kupon kunyeráló
- Napelem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest