- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok!
Pár észrevétel két hét használat után:
LTE hálózati módban nem működik a hívás átirányítás. Az okát nem tudom, a T-mobil szerviz sem tudja.
Tegnap hitelkártyát váltottam. Amint aktiváltam az új adatokat, megőrült a telefon, sem a piactér, sem a pénztárca nem működött! Maradt a hard reset. Itt jegyezném meg, hogy az automata visszaállítást nem ajánlom, nálam az is bekavart.
Ha új hitelkártyát regisztrálsz, a legbiztonságosabb a billing.microsoft.com weboldal!Amúgy minden ok a készülékkel.
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
busman_
tag
Sajnos megtehetnek bármit mivel nincs törvényben szabályozva semmi, és sajnos nem a t-mobilnál adtam le.
Tanulság mindenkinek és persze nekem: Ha baj van, NE a nokia szervizbe adjátok le SOHA. Ott adjátok le ahol vettétek (telenor, t-mobile), mert különben esélytelen bármit is elérni, ha "nincs alkatrész", bármeddig húzhatják a szervizt, és nyomhatják a hitegetést.
update: ma irtak hogy kész, és holnap érdeklődhetek a szervizpontban hogy megkapták- e már..
-
-
donceleger8
őstag
Hali!
A vezess.hu Forma 1 oldalon szerettem volna megnézni pár videót a Kanadai nagydíjak eséseiről, de kiírta a böngésző a videóknál, hogy vagy flash vagy html5 támogatás szükségeltetik.
A tesztben olvastam, hogy a teló megbirkózik a a html5-el is, vagy ezek szerint mégsem!
Esetleg ezt külön be kell kapcsolni? Vagy mi a helyzet e téren?[ Szerkesztve ]
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
MAGUS7
tag
Esetleg tudja valaki hogy Lumia 920-esetén milyen cserekészüléket biztosít a T-mobile ?
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
MAGUS7
tag
-
veterán
30nap csak köti a szervizet... Ugye ha 30 napon belül nem tudják megcsinálni akkor vagy új készülék vagy kp vissza nem?
-
zazu001
tag
nekem egy tökéletes állapotú, szerintem párszor használt s3 minit adtak az első alkalommal. másodjára valami 5 évvel ezelőtti nokia és egy samsung 1.0 közül választhattam volna. úgyhogy attól függ hova viszed, és éppen van-e bent normális telefon. meg belejátszhat a szervizes jóindulata, illetve ha nem borítod rá a pultot, akkor lehet hogy jobb fej lesz. de felső kategóriájú cserekészülék szerintem nagyon kevés akad a t-mobilenál.
-
busman_
tag
Nem jelentek ki semmit, nekem is elsőre 1hét alatt megcsinálták, kicserélték egy újra, de most gondolom nem volt alkatrész vagy akármi és így lett 6 hét. A t-mobilenál verhetném az asztalt h cserét kérek, nokiánál nem, mert nem ott vettem.. (én is heti többször betelefonáltam és ha 15emailt nem írtam akkor egyet sem)
Ergo szolgáltatóhoz kell visszavinni, különben megszívhatod hasonló esetben, hiába általában gyorsabb a care point.Csere telefont a Nokia Care point nem köteles adni sajnos, T-mobilenál szoktak valami retket általában.
-
Assdak
őstag
válasz busman_ #8067 üzenetére
Megint olyan dolgokat jelentesz ki, amik nem igazak.
"A t-mobilenál verhetném az asztalt h cserét kérek, nokiánál nem, mert nem ott vettem"
Kérhetsz cserét, mivel a garancia rájuk is vonatkozik. Én is T nél vettem a telefont, és kétszer cserélték, mind a kétszer, a Nokia. Egyszer sem jártam a T-be. -
busman_
tag
akkor pontatlanul fogalmaztam. Nem azt mondtam hogy nem cseréli a Nokia, nyilván cseréli ha van telefon/alkatrész. De ha nincs akkor csak várnak az idők végezetéig amíg megjön. Nem kérheted hogy adjanak egy újat. (Hidd el kértem, minden elérhetőségükkel konkzultáltam, ha gondolod bemásolhatom az emaileket.)
T-nél talán igen, de ott is hosszadalmas várakozás után. -
Lalllerrr
tag
Én múlt hét csütörtökön adtam le a telómat a helyi T-ben, azóta semmi hír!
Megnéztem a nokia honlapján a javítás ellenőrzőben is vagy miben, de az én imei-mhez nem tud információt adni! -
őstag
Egy kis érdekesség. Kiszivárgott WP 8.1 beta? A srác e-bay-en vette. Videót elviekben ma készít a rendszerről.
Nem igazán követtem a dolgokat, ezek a képek nem esetleg vmi concept dolgok korábbról? Egy csomó fejlesztői (?) app, NOTIFICATION CENTER, Here beta blue,A telefon settings->about menüje: KÉP
[ Szerkesztve ]
-
-
Duckstew
csendes tag
SOS!!!
Valaki probalt mar factory resetet? Nekem fel oraja homokorazik (fogaskerekezik), probaljak egy soft resetet, vagy toltore teve hagyjam meg dolgozni? Mennyi ido szokott lenni ez kb? Ma akarom eladni, ha elbaszodik megolok valakit... Elore is koszonom a segitsegeket![ Szerkesztve ]
-
Gabesz77
senior tag
válasz Duckstew #8079 üzenetére
Sokáig tarthat, nekem is így volt. Próbálj életet lehelni bele valahogy (előbb-utóbb sikerülni fog), majd ezzel a módszerrel csináld a hard resetet.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
XFishboneHUN
senior tag
Lehetséges, hogy törvényben nincs megszabva, viszont tudomásom szerint, ha a javítási idő a 30 napot meghaladja új készülék kérhető, mivel a megadott határidőn belül nem tudta teljesíteni a szervíz, az adott készülék javítását! Bár ugye ez az elmélet, d a gyakorlat mindig felülírja azt!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
busman_
tag
válasz XFishboneHUN #8089 üzenetére
Most irtam a békéltető testületnek mivel a telefont nem veszik fel.
Semmilyen határidő nincs megszabva, gyakorlatilag nincs szabályozva a szerviz. A 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet 4. § (2) bekezdés szabályozná ezt de sajnos nem teszi.. itt érdemes utánaolvasni elég érdekes: [link] -
Sarlon
aktív tag
válasz busman_ #8090 üzenetére
Akkor viszont írd meg nekik, h nem tartasz igényt a szerviz szolgáltatásra és a lehető legrövidebb időn belül juttassák vissza hozzád a készüléket..
Tegyük fel, h vhol "elkeveredett" a telefon, elveszett a szállítás közben, stb.. stb.. Akkor akár 10 évig is "lehet szervizben"? Na ne már...
N82- N8- Lumia 920
-
Cyberpunk
félisten
Na megjött a Nokia utódja, hamarosan eladó sorba kerül a 920.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asztalos klub
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 3
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest