- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Dell notebook topic
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
válasz legiaap #7700 üzenetére
Ha a mondandód nem egy kijelentés lett volna az irányba, hogy a 920 miatt dobál BSOD-t a notid, hanem egy kérdést fogalmaztál volna meg, az irányba, hogy mi lehetett volna a baj, hidd el én is szívesebben segítettem volna.
Az ébresztés problémád megoldódott, azóta, hogy nem baszkodod az órát? Kezdem úgy érezni, hogy a felmerülő problémáid 90%-a user error. Amennyiben ez nem így van, nem értem miért nem cserélteted már ki a francba.
Ahogy azt láthatod, vannak a forumon olyan userek, akiknél tökéletesen működik a telefon. Lehet másodszorra neked is sikerülne egy jobbat kifogni. -
Assdak
őstag
válasz xperiasigi #7701 üzenetére
Látom nem sikerült végig olvasni az utána lévőket. Akkor láthatnád, hogy Ő hiába "tudta", nem a 920 ban van a hiba.
-
correctman
tag
válasz xperiasigi #7701 üzenetére
De lehet. Ez nincs tiltva. A fórum pont erről szól. Szerintem nevezzük át ezt a szobát mondjuk "Legiaap mindennapi problémái a L920al"-ra és akkor majd te is megérted hogy mi is a probléma.
-
-
xperiasigi
őstag
válasz correctman #7705 üzenetére
azért mert sok baja van vele és ezeket megossza a fórumban(amit erre találtak ki) attól ég nem értem mi ez a támadás.lehet kifogott egy selejteset és megossza a bajokat és azt is elhisszük hogy ez nektek b*sza a csörőtőket mert elfogultak vagytok de attól még nem vagytok fel jogosítva hogy ilyen hangnemben beszéljetek..(ahogy senki más sem) és mindent elolvastam jó lenne ha nem lennék kioktatva
és durva hogy 12 óra pihi nem volt elég egyeseknek hogy abba hagyják ezt a stilust.
részemről befejeztem nem sülyedek lejjebb .[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
nicu71
addikt
válasz xperiasigi #7707 üzenetére
Egyébként szórakoztató lenne,ha nem volna néhány esetben kifejezetten kínos.
Mivel kezdetektől fogva wp szimpatizáns és felhasználó is vagyok/sajna csak 7.5 szinten,olvasgatom ezt a topicot is...tényleg ,elképzelem,ahogy egy laikus ,aki szeretne egy L920-at,beleolvas a fórumba...nemhogy a telefontól,hanem az élettől is elmegy a kedve,annyi a baj ittIgazából az lenne egy érdekes fordulat a történet menetében/elnézést/ha Legiaapnak kicserélnék egy tökéletesen működő darabra a minden bizonnyal gyári hibás készülékét,ezzel párhuzamosan Assdaknak és Correctmannek gondjai támadnának.../ez utóbbit természetesen véletlenül sem kívánom/
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Assdak
őstag
válasz xperiasigi #7707 üzenetére
Azért álljon meg a menet. Sehol nem mondtam, hogy ha valakinek baja van a telefonnal, az ne ossza meg.
Ha olyan a probléma, még segíteni is próbálok neki, ahogy eddig is tettem.
Mi az hogy ilyen hangnemben? Semmi anyázás, vagy rossz megjegyzést nem tettem. Azért ne legyünk már báránylelkű 5 évesek, akik elsírják magukat az első pikírt megjegyzéstől.
Ha meg elolvastad, akkor illene, hogy leessen miért volt a válasz az, ami. Illetve az előzmények, mint pl. mikor megfejtették, hogy kamu videókkal lett reklámozva a 925 és igazából, nem is képes low light fotókat csinálni. Egy órám ment rá, hogy bebizonyítsam nekik, mégis miről van szó.
Ettől függetlenül, ahogy azt neki is megírtam, ha tényleg ennyi baja van a telefonjának, akkor nem értem miért nem cserélteti ki.
Ezt a nem süllyedek lejjebb stílusú fellengzős dumát meg jó lenne ha befejeznéd, mert az ilyen kommentek csapják ki a biztosítékot nálam. És az ilyen típusú emberek azok, akiket 12 órás pihivel járó kommentekre méltatok csak.
Az elfogultságról pedig annyi, hogy az első készülék amit vettem még tavaly decemberben, nálam is recsegett, ropogott, fagyott, notikkal problémák voltak stb. Én fogtam, bevittem és kicseréltettem, pont azért, mert nem voltam hajlandó elfogadni, hogy ennyi pénzért, ilyet kapok. A készüléket kicserélték, ez azóta soha nem fagyott, lassan 4 hónapja megvan és nem recseg, nem merül gyorsan, és még a notik is azonnal megjönnek. A kamerától nem várom el, hogy nappal N8 szintű képeket csináljon, mert már a vásárláskor tisztába voltam vele, hogy ez ennyit tud.
Nem azokkal van a probléma, akik idejönnek egy egy problémával. Azzal a 3 emberrel van probléma, akik folyamatosan csak a siránkozással vannak elfoglalva. Stlui is beírja hetente a forumba, hogy mennyire rühelli a telefont, mert nem tud facebookolni, meg futásra nem alkalmas. Oké, ez van, neki nem jött be, adja el, aztán csókolom. Legialap-nak, is ha tényleg ennyi problémája van a készülékkel, és tényleg nem user error, akkor csak annyit kellene tennie, hogy esetleg kicserélteti, aztán ha az is szar, akkor legalább megpróbálta. Nem egy ember van a forumon, akinél tökéletesen működik a telefon, tehát tuti nem az összes szar. -
lbence
aktív tag
Jelenleg N8-am van és lassan megérett cserére, a 920-al szemezek, pedig régóta olvasom ezt a fórumot. Csak fenntartással kell kezelni a sok hsz-t, nem vagyunk egyformák, rengetegen csinálnak a - számomra - kis problémából katasztrófát. Egyébként, legiapp fórumtag sok nyűgjének eredő oka az általa is bevallott sok beta játék tesztelése?
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Lassan csak 100eFt-os buktával lehet eladni, mert már. T is rájött , hogy szabadulni kell a készlettől, 2. hónaptól árultam, de 40 buktával sem tudtam eladni. i4-et decemberben hirdetés nélkül eladtam, többért mint amennyit most ezért adnának, Ennyit pedig nem vállalok be.
A stílusod pedig továbbra sem emberek közé való.[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
talamasca
senior tag
Ott a pont!
Én se kapnék érte annyit se, mint az 1 éves i4S-ért.A másik probléma, lehet, hogy Budapesten visszaviszed a T-nek és cserélik, de, hogy az ország nagy részében nem az tuti.
Én a hiányosságokkal együtt tudok élni, de az, hogy javítás, lapcsere óta állandóan vibrál a kijelző az gáz.
Javítanak egy hibát, erre jön egy másik...De lehet, hogy megfogadom a tanácsot, és ha kell emelkedett hangnemben kérem a cserét.
A nappali képekért valóban kárpótol a low-light képesség, de azért csiszolhatnának azon is.
“Black as midnight on a moonless night.”
-
talamasca
senior tag
válasz Set-Comment™ #7711 üzenetére
Használtad már a Maces klienst szinkronizálásra?
(Közel) olyan jó, mint az iTunes.Ráadásul feleségem Lumia 800-t már akkor frissítettem vele, amikor a Windowsos kollégák még szaggatták a netet, hogy a Zune magához térjen.
Csak remélni tudom, hogy próbáltad a dolgot, nem csak ideirtál egy...
-
StLui
veterán
Még annyit, hogy azért nézd végig nyugodtan az eddigi hozzászólásaimat, szerintem "kicsit" túlzol.
Ja és valaki írta nekem régebben miért nem tájékozódtam: 1511hsz-em: "Örülök hogy minden hsz ilyen lelkes itt"
Egyedül Blyan írta, egy hsz-szel később, hogy lesznek azért gondjaim.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
correctman
tag
Én nem látom a T árain hogy rájöttek volna arra amiről beszélsz.
Régóta regisztrált tag vagy a MA-án ezért gondolom nem kell téged felvilágosítani arról hogy a telefon eladás egy ilyen büfé. El akarod adni és csodálkozol hogy buksz rajta? Nem ismerem a statisztikai adatokat de szerintem aki 150e-es telefon vételén gondolkodik az biztos jobb anyagi háttérrel rendelkezik mint az átlag vagy ha nem akkor megveszi részletre. Persze lehet jönni az almával de mint tudja mindenki az alma az "menő" a Nokia meg nem annyira. Véleményem szerint ez csak idő kérdése és lecsúsznak és ennek az előjelei már mutatkoznak is. Én drukkolok a WP-nak és a Nokiának mert egy nagyon gyors és "eddig" megbízható rendszert sikerült összehozniuk a Nokia pedig a 920 személyében egy igencsak minőségi telefont rakott össze. -
correctman
tag
Az tényleg meglepő lenne de annak örülnék igazán ha Legiaap venné a fáradságot és visszavinné a telót cserére mert nálam ő már belépett a Bértrollkodó kategóriába. Halkan jegyzem meg hogy nem csak itt a 920-as fórumon megy az örökös panaszkodása hanem az összes WP-os fórumon tolja padlógázzal a nyavalygást.
Kíváncsi lennék hogy hány embert tántorított már el a vásárlástól.
Más : Assdak stílusával én csak egyetérteni tudok! Engem is zavar a szűnni nem akaró panaszkodás és tökéletesen megértem ha néha egy kicsit emelkedett hangnemben küldi el az embert melegebb éghajlatra. Nálam ez simán belefér de abban igaza van a PH! Nagyúraknak hogy "k...va anyázni" szintre tényleg nem kellene lesüllyedni. Ettől függetlenül véleményem szerint van itt pár porcelánpina akik nem bírják ha kicsit erős a válasz.[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz correctman #7717 üzenetére
Hetekig árulta "véletlenül" a T nagyon olcsón, összecserélte a 820 árával
5 hónap alatt 100eFt-ot kidobni nagyon más mint 2 év után nullát. Olvasd el az első hsz-eimet itt, belinkeltem, és látni fogod miért váltottam. iOS-el nem volt gondom, ez "menő" duma hogy jön ide ezt nem is értem. Valami vagy működik, vagy nem, köze nincs nálam a menőséghez. Mondjuk az én értékrendemben nem igazán értékelhető, hogy valaki milyen telefonnal rendelkezik, általában nem is érdekel.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
correctman
tag
Értem. Túlozni csak a kiválasztottaknak lehet. Milyen 100e 5 hónap alatt? Tehát megvettet 150e-ért és 5 hónap elteltével még 50-ért sem viszik el vagy mi? Ha meg az T "akciós" készülékéből neked is jutott akkor meg tényleg nem értem hogy mit panaszkodsz hisz úgy csak 77e volt. Tudom mert én is így vettem.
A "menő" dumával sem értem mi a problémád. Az alma menő ,trendi , stílus (sokak szerint) és igazuk is van mert az alma a prémium szegmens teteje. Ezért annyi amennyi. -
legiaap
félisten
válasz correctman #7719 üzenetére
Most komyan miért kell személyeskedned megint?
Sosem emlegettem a nevedet, de te minden hozzászólásba belefűzöd az enyém. Semmi zavarót nem mondtam se tegnap se ma.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
correctman
tag
válasz legiaap #7722 üzenetére
Te vagy ezen a fórumon a legaktívabb tag. Téged nem lehet kikerülni ezért lett bedobva a neved. Tudomásom szerint a szabályzatban nincs tiltva hogy ne lehessen hivatkozni másokra. De ha zavar akkor ígérem nem hivatkozok rád többet de csak az után ha elnézést kértél az "álljál laposba" irományodért. Emlékszel? Én már megtettem azt amit az etikett megkívánt. A laszti most nálad pattog...........
-
negyedes
addikt
válasz Set-Comment™ #7711 üzenetére
igen van kliens es a 7.8-hoz itunes connector
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Assdak
őstag
100e Ft os buktával lehet csak eladni? Fasza, akkor hogy csak 80 at bukjatok rajta, megveszem mind a kettőtökét 40k-ért.
-
StLui
veterán
válasz correctman #7721 üzenetére
Én decemberben vettem, és most volt nemrég 75 körül egy kis előfizetéssel elérhető több hétig. És nem, nem adtam el januárban sem a telefont a legjobb ajánlatért sem, mert ennyit nem költök telefonra soha, hanem ilyenkor kitolom a használati időt inkább, hogy kevesebb legyen az egy évre jutó költség. Még annyi reményem lehet, mivel a telefon hardverileg teljesen rendben van, hogy 1-2 év alatt javul a wp8 és az appok, hogy a tömegek számára is kívánatos legyen. Jelenleg nem az, szerintem.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Lalllerrr
tag
Gyereknap alkalmából két meglepetéssel készült az eddig hibátlannak tűnő 920-am! Az egyik, hogy reggel elkezdett vibrálni a kijelző, a másik pedig, hogy nem tudtam hívást indítani, sem fogadni, se netezni, pedig a teló kijelezte a térerőt és az adatkapcsolatot!
Találkozott már ilyennel valaki? -
StLui
veterán
Ma végigment a caledosrunner az egész futás alatt, és a zene is ment rendesen, most egyedül a számléptetés nem működik, így két mesét is végighallgattam Micimackó történeteiből
-
polonic
félisten
Sports tracker esetleg?
-
StLui
veterán
Nekem ahogy régebben írtam, fontos a runkeeper kapcsolat. Caledos, meg most láttam még egyet, átadják neki az adatokat. Most egyelőre ugy néz ki az utóbbi hibák a GPS szoftveres elfáradása okozta. Here drive sem működött, SR segített.
-
talamasca
senior tag
válasz talamasca #7734 üzenetére
Közben rákerestem kicsit a problémára és nagyon úgy néz ki, hogy a Nokia sikeresen elb@szarintott valamit a 920-nál.
Akik hisztisen védik a céget azoknak ajánlom az alábbi linkeket:http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/Lumia-920-screen-flickering/td-p/1906746
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2279458
http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/Lumia-920-ongoing-issues-very-disappointed/td-p/1873306
Ebben az a lesújtó, hogy ha cseréltetjük is a mobilt, simán ott az esélye, hogy ugyanolyan hibásat kapunk... :/
Aki meg kéthetes 920-szal jön azt állítani, hogy ezeket a problémákat csak beképzeljük, annak kívánom, hogy minél előbb produkálja ezt az ő készüléke is.
-
legiaap
félisten
Na még egy tökéletes 920 ugye? Előbb vagy utóbb mindenki belekóstol valami kis finom hibába.
polonic: persze mobilról is lehet ha begépeled a kódot a szöveg elé meg a végére. Mondanom sem kell, hogy ez más platformon simán megy.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Assdak
őstag
válasz talamasca #7737 üzenetére
Ahogy a fenti linkek egyikén is írják, előfordulhat egy rossz batch. A tömeggyártás ilyen. A 4S-emet is kétszer kellett cseréltetni, mire kaptam egy olyat, aminél nem recsegett a hangszóró.
Ilyen problémával ki kell cseréltetni a készüléket, és csókolom. Aztán ha a második csere sem jön be, és már a készülék sem tetszik, akkor lehet pénzvisszafizetést kérni. Volt itt a forumban is egy srác, aki ezt tette. Visszafizették a pénzét, és átszállt egy I5-be. -
-
donceleger8
őstag
-
legiaap
félisten
válasz donceleger8 #7747 üzenetére
Biztos hogy van, csak nem mindegy milyen arányban jelentkeznek hibák és mennyi.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Assdak
őstag
válasz talamasca #7746 üzenetére
Ha már egyszer volt szervizben, és utána újra jelentkeztek a hibák, akkor esetlegesen egy fogyasztóvédelem által kiállított véleményezés mellett nem sok választani valójuk van. Hozzáteszem, az én esetemben pl. mind a két csere Nokia Care-en keresztül tőrtént, a T bevonása nélkül.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest