Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz Gabesz77 #7284 üzenetére
1 dologban nem jobb az S3,még pedig a tartósságban.
Elég egyszer leejtened akár 40 centiről a PVCre és aztán mehet a kukába a teló,másképpen 35000 Ft a javítása. Mai nap a melóhelyen szemtanúja voltam a dolognak. Kész annyi lett,kívülről nem lehetett látni a sérülést,de onnantól csak hang volt KÉP SEHOL.
működési szempontból ,összességében lehet,hogy az S3 nagyon frankón müxik,de ezt nem is vitatom,viszont elég idegesítő tud lenne ha leejtve véletlenül a telót,s onnantól már nem tudom használni többé.
hányszor 35000 Ft lenne a számla?[ Szerkesztve ]
-
sereeff
aktív tag
válasz donceleger8 #7299 üzenetére
Nekem is tökéletes minden, üzenetek azonnal megjönnek a beépített (én) alkalmazással! Csak ezt hasznalom, skype tuti! Hang, SMS evidens! Mi kell még?
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
Cruzolka
aktív tag
...hát remélem valamelyest csökkenni fog a L920 ára, ha az új Luma-t bemutatják...
[ Szerkesztve ]
Zolka
-
Gyufaaa
veterán
Törésteszt! Magyarország gyönyörű szép, kerékpárbarát útjain közlekedve, egyenes terepen, full beton úton (nem aszfalt) 38Km/h sebességnél jött egy gyönyörűséges kátyú, majd a teló szegénykém gondolt egyet és leiramodott a kormányról. Amikor hallottam a csattanást és hátranéztem, a keret amiben volt szanaszét törött a telefon pedig pofával csúszott a betonon. Szerencsére nem jött autó. Nem kell mondanom az ütő megállt bennem és előre lefutott előttem, milyen látvány lesz. A telefonon semmi védőtok nem volt. Egy ilyenbe volt beleültetve, ami ripityára törött.
Ez fogadott:
Bírja ez kérem szépen. Szerencsém volt!
-
StLui
veterán
válasz Gyufaaa #7305 üzenetére
i4-hez kaptam egy ugyanilyet, na az is pont ennyit ér, sajna simán kirepült belőle, szerencsére az is megúszta kétszer is, elsőre azt hittem rosszul raktam össze, de harmadszor már nem próbáltuk.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
Gyufaaa
veterán
Valahol az én mulasztásom volt. A felsú keret ami a telót rögzíti, lepattintható az alsó bilincsről, ahogy a kép is illusztrálja. Amikor először feltettem a telót gondoltam rá, hogy megfúrom és egy kis kötegelővel rögzítem, de ez elmaradt és ez lett a vesztem. Pedig már sok kátyút átvészeltem vele, csak fellazulhatott és nem ellenőriztem. Nem a keretből ugrott ki, hanem vele együtt zuhant. Gondolom a keret fogott fel a legtöbbet az esésnél, mert először az roppant szét. Tökéletesen és stabilan tartotta a telefont, csak az alsó keretről le tudott csúszni. Ezt fogom kiküszöbölni most már egy kötegelővel. Nem felejtem el az tuti. Nagy malacom is volt a dologban, de ékes bizonyítéka a dolognak, hogy a telefon tényleg batár jól össze van rakva! Imádom!
-
Blyan
félisten
válasz xperiasigi #7317 üzenetére
Ezért alkalmazzák ezt a fránya polikarbonátot és nincs edge-to-edge kijelző próbálkozás.
Valamit valamiért, és szvsz ez így jó.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Gyufaaa
veterán
válasz xperiasigi #7322 üzenetére
-
StLui
veterán
Erre már nem volt kedvem válaszolni, azért nehogy már a telefon mondja meg milyen platformot akarjak használni, és ezért mindenkit akivel kapcsolatban vagyok irányítsak át egy másik platformra, ráadásul egyik sem tudja azokat amikre a FB-ot használom összességében, egyrészt ügyfelekkel is kommunikálok a céges FB oldalt is használom, a magán oldalamon pedig nem osztok meg idióta idézeteket, vicces, kutyás, macskás képeket, hanem egyfajta nyitott naplóként használom a család és barátaim felé.
És nekem mondhat akárki akármit, ha egy ilyet nem tud megoldani egy MS kaliberű cég, az szerintem vicces lenne, ha nekem nem lenne fontos, így inkább szánalmasnak érzem, és kidobott pénznek minden fillért amit a telefonért kiadtam.
Nem fejleszt rá a runkeeper sem, magyar számításba sem veszik, inkább odaadták a kapcsolódási lehetőséget egy harmadik cégnek vagy mi, ami meg kiadott egy rakás vakot.
Instagarammot nem használtam soha, de szintén röhej, hogy nincs egy ilyen népszerű valami WP8-ra
Foresquare-ről egyszerűen leszoktam, abbahagytam akkor rakás vacak volt, kétfélét is próbáltam (FB-ból 5-nél tartok)
Chat-et bekapcsoltam, oda megérkeztek a sima FB messenger üzenetek, viszont amit legtöbbet használok, hogy többen vagyunk egy üzenetcsoportban arról soha nem érkezik meg, szerintem most sem. Ráadásul sokat használom a PC is a chat-et, és azok az írások nem jelennek meg utánna már a telefon chat programjában, így követhetetlen lesz a beszélgetés, ezért végképp kilőve ez a lehetőség.És akkor ezek után amiket mostanában művel a telefon, arról már nem is beszélve. átállítódik a dátum, óra, bluetoth 3-ból kétszer kapcsolódik az autóban, egyszer nem, kitudja miért. Gps elveszti a jelet, nem tudom, hogy az alkalmazás, vagy a telefon szar. Leadni nem merem a szervízbe, mert nem akarok egy agyonkaristolt vackot visszakapni.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Assdak
őstag
Az hogy szerintem nem egészséges az ilyen szintű facebook függés, illetve nem célszerű üzleti dolgokat ott intézni, csupán csak a véleményem, és megértem a problémádat. Viszont ha se a Viber, sem pedig a Skype nem jöhet számításba, akkor is ott a böngészős nézet.
Futással kapcsolatban még mindig nem tudok nyilatkozni. Én 4 évig futottam versenyszerűen, ott soha nem baszakodtunk a telefonnal. Minek kell futáshoz a telefon? GPS-el nézed merre kell menni? Ezt most komolyan kérdezem.Nem tudom milyen autód van. Nekem egy új Audi, abba pl a márkaszervizbe frissítést kellett csinálni a BT modulon, azóta tökéletesen kapcsolódik.
-
StLui
veterán
Nem üzleti dolgokat intézek, gondolom nem is találkoztál még cégek FB oldalával, nincs FB függőség, egy jó eszköznek tartom arra amire nekünk kell. Mobil nézet ugyanúgy semmire nem jó, nem tudom miért, egy pöttyel sem jobb, nem jönnek értesítések, de nem is értem mobil nézetből miért kéne , hogy jöjjenek mondjuk.
Futáshoz pl azért kell, hogy lássam melyik km-t milyen tempóval futottam. Kb ugyanarra mint amire a futáshoz használt órák, csak iOS alatt fel sem merült, hogy ez miatt vennem kéne egy külön eszközt 50-100eFt-ért. Pl iOS alatt a runkeeper tudja diktálni a futás ideje alatt az iramfutások, fartlek, kezdő és végpontját, ami lehet időhö, km-hez kötött, tulajdonképpen tart egy komplett edzést.
Autóhoz iOS tökéletesen kapcsolódik azóta is, nem gyári a cucc, hanem Parrot MK9000.[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
Asztali nézet? =) Tényleg csak segíteni próbálok, teszem azt úgy, hogy nekem tényleg minden értesítés rögtön megjön, tehát, kicsit értetlenül állok a probléma előtt. A futás témához pedig ezek után, tényleg nem tudok hozzászólni, nekünk annó elég volt egy 500Ft os stopper =D
BT nél nálam, ha két párosított eszköz van a közelben, akkor ahhoz kapcsolódik, ami először lett beállítva az autó memoriájába. -
zsamiatt
őstag
Nálam is megjönnek az üzenetek FB-ről. Bár szerencsére nem használom sokat. Szerintem meg baromira idegesítő hosszú távon egy telefonon chatelni.
Nekem is parrot kihangositom van, és semmi baja. Naponta kb 1 órát beszélek rajta keresztűl. Probáltad már frissiteni a kihangosítot?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Joubert
tag
Én is az elégedett 920tulaj vagyok, de az úriembernek Facebook meg futás témában igaza van. A Facebook használókat meg ne nevezzétek már fuggőknek! Lényegtelen ha az is! A Facebook program attól Függetlenül 10ből 9embernél nem működik, és ez nem normális! (gondolom S3-n nem lutri h jönnek e az értesítések vagy nem...) a futás téma engem sem érint, de azt is elhiszem h neki szüksége van rá, mert ha mar máshol évek óta megszokta, akkor jogos h egy ilyen szerintem nem réteg app-ot hiányol. Ne azt mondjatok h kinek mi (legyen) a fontos, hanem konkrét alternatívát vagy megoldást.
Lumia 920 White T-Mobile ; Ipad Air SpaceGray
-
Sarlon
aktív tag
Hát nem tudom....
Nekem nem jön át...N82- N8- Lumia 920
-
-
Gyufaaa
veterán
Valamikor téma volt, hogy hogyan lehet egyszerűen bezárni a böngészőt, csak nem találom. Akkor pedig frissibe elfelejtettem posztolni, hogy koppints a ... -ra, majd Lapok és kiléptetni x-el az oldalt(akat) és vissza nyíllal zárható a böngésző. Ha esetleg valakiben még felmerülne a kérdés.
-
HuTi.HUN
tag
Szerintem jól néz ki, de ma már nem kéne. A részletek szépek, de elavultnak tűnik. Egy éve elment volna csúcsmodellnek, de ma már ez a legtöbb részletében csak a középkategóriát súrolja.
Széles a káva és butább lett, mint az elődje (szolgáltató-exkluzív a 32Gb-os modell és csak külön hátlappal érhető el a vezeték nélküli töltés).
Az újdonságok nagy része szoftveres, amit megkapunk mi is. Ez nagy pozitívum.
Szóval én is inkább megvárnám az EOS-t.
-
talamasca
senior tag
Valaki tudja, hogy a 925-tel debütáló Nokia Smart Cam alkalmazást le lehet e tölteni valahonnan, még az amber-frissítés előtt?
“Black as midnight on a moonless night.”
-
Fancy-boy
addikt
Félve kérdezem meg, de 820-hoz képest megéri azt a "pár ezret" a 920-as?
Gondolom páran azért megtapogattátok a 820-ast is, mielőtt végül a 920 lett a befutó.
Ahogy olvasom mind a két modellnek vannak hibái/gyermekbetegségei.Igazából a 920-ban tetszik a sarkosabb design, meg, hogy nagyobb felbontású a kijelző, bár az utóbbi nem tudom mennyit számít a 820-hoz képest.
Aki tud valamit tanácsolni, az ne fogja vissza magát.
Mindenképpen Nokia és Windows, szóval mást ne nagyon ajánlgassatok.Esetleg várjak hátha jönnek újabb modellek?
-
Blyan
félisten
válasz Fancy-boy #7342 üzenetére
Jó pár ezres, és igazából
kétpár dolog dönthet:A, HD kijelző kell-e, a fix 32Giga elég-e Neked (miért ne?), és akarsz-e esténként fotózgatni kicsinykét?
Ezeket megválaszolod meg a tárcádnak is jó napja van, akkor biztosan döntést tudsz hozni.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Assdak
őstag
Ha esetleg valaki tud dobni normális felbontású linket a 925-ös lock screen képére, az ne habozzon =)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- E-roller topik
- Apple notebookok
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs