- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
Most az Apple tényleg lemásolta a WP s felületet, csak ocsmányba?
-
Joubert
tag
TeamViewer a WP Storeban....
Lumia 920 White T-Mobile ; Ipad Air SpaceGray
-
őstag
válasz Cyberpunk #8103 üzenetére
Hát ez így elég kevés információ... Esetleg ha majd egyszer időd engedi érdekelnének a részletek!
Én most szokom bele a Lumia használatába és eddig nem sok rossz meglepetés ért, hanem nagyon sok pozitív szolgáltatása van a WP8-nak. Egy ronda kikapcsoláson és indíthatatlanságon kívül, ami meghiúsította a reggeli ébredésemet, más említésre méltó nem történt. Mivel ez az első okos telefonom (az 5230 Navit nem sorolom ide), egyelőre pozitív a mérleg.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
őstag
válasz Cyberpunk #8106 üzenetére
Igen, ez azoknak gond, akik használják ezt a (számomra) érdektelen webes szolgáltatást, nekem az e-mail és a skype fontos csak és az hibamentes. Facebookról már jó ideje lepattintottam magam...
Egyéb negatív dolog?
-
-
őstag
válasz Cyberpunk #8109 üzenetére
Na igen, az akksi mélyrepülése normál használat mellett is nagy mértékű, jó lenne, ha majd kapható lenne hozzá nagyobb teljesítményű áramforrás... A porosodás nálam szilikon tokban egyelőre nem jelentős.
Azért arra kíváncsi leszek, hogy a tervezett készülék meddig bírja majd szuflával...
Van még említésre méltó gond, esetleg pozitívum?
-
Assdak
őstag
válasz Cyberpunk #8109 üzenetére
A porosodást elvileg már gariba javítják.
A merülés, még mindig érdekes dolog. Most már lassan egy hónapja csak LTE n használom. 1 outlook.com, 1 exchange fiók szinkronizál. BT mindig bekapcsolva, facebook, viber, skype, wpcentral folyamatosan. És másfél napig bírja. Játék mondjuk 1 db nincs rajta. -
legiaap
félisten
válasz Cyberpunk #8112 üzenetére
Én most adtam le az enyém Nokia Care-be.
Mikor beléptem már sírva fakadtam majdnem, ahogy kinéz,de sajna nem volt választásom.
Telefon alkatrészek össze vissza az asztalon, elmondtam meg megmutattam mi van, de nem nagyon izgatta, hogy mi van. Valamit biztos majd csinálnak vele, de újat tuti nem adnak.
(Volt vagy 6-7 db 920 az asztalon)
Csak azért imádkozom ne csináljanak kárt benne, hogy el tudjam utána adni.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Воланд
titán
Sorozatszám *****************
Jótállás állapota Érvényes (ebben az országban)mar csak azt kellene tudni, hogy az ebben az orszagban kitetel mit jelent....
szerk.: hmm, nokia canada oldalan nem ervenyes, nokia uk oldalan meg ha megadom az iemi-t valami hibaelharitas menupont alatt, akkor piros telefont tolt be.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Kérek minden fórumozót, hogy a szakmai tapasztalatokat és a személyeskedést ne keverje, mert a fórumon az utóbbi moderáció tárgyát képezi. Köszönöm.
-
BobTail
őstag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem: telenoros vagyok, előfizetéses, és korábban N9-nél tudtam áruházból vásárolni úgy, hogy a számlámat terhelje, viszont most valamiért mindig azt írja ki hogy megszakadt a mobil adatátviteli kapcsolat (miközben wifin vagyok).
Másik kérdésem, hogy korábban volt nálam tesztidőszakra Lumia 820, és azon volt Nokia Zene, illetve a tesztben is van a telefonon, az enyémen viszont nincs és nem is tudom letölteni, mert "Nem érhető el erre a készüléktípusra". Valamiről lemaradtam, vagy nálam van a gond?!
És még valami: a kijelzővel kapcsolatban van egy olyan észrevételem, hogy a fekete az nem rendes fekete rajta, mint korábban az N9 vagy a 808 kijelzőjén... ez az IPS-kijelző velejárója?
-
busman_
tag
válasz legiaap #8113 üzenetére
Végül megjött az enyém.. Csak a belét cserélték,új IMEI( sw-esen nem tudták megoldani), szóval a karcok maradtak :/.
Sajnos széria hibás a lumia 920 ez nyilvánvaló. Én nem tudom hogy ez mindekit érint-e, de nekem (és még rengeteg mindenkinek) kétszer is behalt a telefon a 2. menüből végzett factory restore után, és most másodjára kaptam új IMEI-t.A szervizes srác aki amúgy jófej volt és nyilván nem ő tehet róla hogy 6-7hét a szerviz, mondta hogy sajnálja a dolgot és sorra viszik vissza a lumia 920akat ugyanezzel a hibával. A t-mobile szervizt ajánlja legközelebb ott talán többet tudok elérni a csere igényeimmel kapcsolatban, illetve ideiglenes cseretelefont is adnak, bár reméljük erre többé nem lesz szükség. A nokiának nem érdeke hogy újat adjon, a t-mobile legalább akarja hogy használd a telefonod és pörgesd a számládat.
Hatalmas fail ez a Nokiának hogy a csúcskészüléke amitől a legtöbbet adják el, hibás. Ráadásul innen-onnan szerzett információk alapján, állítólag az USA-t szolgálják ki mindenki előtt, és ezért kevés az alkatrész felénk.Amúgy nem találtam semmi olyan infot ami arról szólna hogy ezt kijavítják vagy elismerik és kontaktot se ahol érdemben foglalkoznak ilyen ügyekkel.
Sajnos csalódtam a telefonban és a márkában, és egyre több idegesítő dolog van a Wp-ben is. Ennek ellenére még mindig élvezet használni és egyelőre nem váltok.
Tartózkodjatok a factory resettől és ha mégis belefuttok akkor (ha szolgáltatótól vettétek) szolgáltatóhoz vigyétek vissza szervizelni. Csak ezeket tanácsolhatom..
-
legiaap
félisten
válasz busman_ #8130 üzenetére
Ha visszakapom a telefonom, akkor az első az lesz, hogy nyomok egy HR-t és megnézem, hogy megint meghal-e tőle. Ha igen akkor megint vissza viszem és ezt addig fogom eljátszani, míg meg nem unják és adnak újat. Ha pedig jó lesz akkor végre el tudom adni, bár addigra már annyiért sem fogom tudni eladni, amennyiért legelőször eladhattam volna.
Annyira nem sürget már a dolog, mert mást használok már helyette és nem vagyok rászorulva.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
busman_
tag
válasz legiaap #8131 üzenetére
valószinüleg ha nem is az első HR-re de a másodikra tuti behal. Az új hasonlóképpen fog viselkedni, mint mondtam ez nekem a 2. új imeim tehát a sorban a harmadik telefon. Tuti ez is behalna úgy hogy én nem próbálkozom..
Ha tényleg rászánod magad, akkor 2. HR-t csinálj meg, nekem a másodiknál haltak be.
Ez azért nem véletlen [link][ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz busman_ #8132 üzenetére
Elolvastam a linkeden az első részt. Elég sokan panaszkodnak ott.
Nem gondoltam volna, hogy ennyi embernél jelentkezett ez a probléma.
Na most csak az a gáz, hogy eladni is félek, mert mi van ha nálam jól megy a HR és akinek eladom behal azt jön reklamálni.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
btudos
nagyúr
válasz busman_ #8134 üzenetére
De basszus, ez nem igy mukodik, hogy ha HR-tol meghal a telefon akkor inkabb nem csinalok HR-t... Es ha eladna a tulaj a cuccot akkor mivan? Nagyon gaz ez igy. Nem tudom hogy ez fw vagy hw hiba, de mindenkepp gyaszos teljesitmeny a Nokiatol.
Gondolkodtam egy 8X-->920 cseren, mert 1-1 hetig volt nalam egy 520 meg egy 720 es marhara bejottek a Nokia cuccai (foleg a city lens es a transport) de most kezdem ugy erezni hogy jol elvagyok en a 8X-szel, annak legalabb soha semmi baja nem volt meg a WP alapveto nyugjein tul.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
polonic
félisten
válasz legiaap #8139 üzenetére
Le tudom ám meríteni kurva gyorsan én is. Utazások alatt pl. Meg nekem változó, hogy használom a készüléket. Ha van más elfoglaltásgom mondjuk melóban max zenehalgatás van meg bejövő hívások. Meló után meg ha társasággal vagyok, akkor nem nyomkodom a telefonom. De átlagban 1-2 napot bír ki.
-
Assdak
őstag
válasz BobTail #8141 üzenetére
Nokia Zenéhez még annyit, hogy Microsoft fiókot tudsz migrálni olyan régióba ( pl. UK ) amiben elérhető, több más szolgáltatással együtt.
Viszont nekem is kellene kis help. Azt figyeltem meg, hogy az Instance -hoz tartozó Live Tile néha felveszi a csempék téma színét. Viszont nem tudtam rájönni, mitől. Idegesít, hogy elüt a gyári színe, jó lenne rájönni, hogy lehet a témához igazítani..
-
roobert
csendes tag
Sziasztok!
Vezetéknélküli töltéssel kapcsolatban kérdeznék. Mi a véleményetek az ebayről 6000 forint körül rendelhető kínai csodákról (Qi szabványt tudják elvileg)? Használ valaki ilyet, tud kárt tenni a készülékben (pl.: jelentősen romlik az akksi kapacitása)? Ha műanyag tokban van a készülék, akadályozza a töltést (vagyis mekkora a hatótávolsága ténylegesen ezeknek)?
[ Szerkesztve ]
-
Duckstew
csendes tag
válasz legiaap #8131 üzenetére
Ugyan ez történt velem is, el akartam adni, reggel HW délutánra már szervíz..... Szerencsétlen vidékről jött fel
(és 95.000-ért vette volna meg...), hogy megvegye. Eléggé ideges vagyok emiatt.. Mire visszajön a szervizből, örülök ha 15-el olcsóbban eltudom adni.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Duckstew #8147 üzenetére
Na két nap alatt megcsinálták a telómat. Senkinek sem javították ilyen gyorsan.
Észrevétel:
- Kipucoltattam az előlapi kamera, meg a közelség érzékelős részt. A láthatóan tisztább lett, de nem azért még mindig van egy két por szem. Azt mondta ennél jobban nem tudja.
- Valami szoftvert is frissített rajta a csávó, de ahogy nézem ugyanaz van fent, ami volt. Talán feltolta még egyszer.
- Nem okozott külső sérülést sem hála az égnek.
HR-t nem csinálok. Nem akarom, hogy behaljon, inkább gyorsan megpróbálom eladni megint.
Reméljük most már elmegy.How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs