Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz donceleger8 #7449 üzenetére
A Clever Camera nekem is fent van, bár még nem vettem meg. Vannak benne hiányosságok. Írtam a fejlesztőnek megint, talán orvosolja és akkor megveszem.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Joubert
tag
-
Gyufaaa
veterán
Ez a kamera app, tényleg komoly. Merőben más képet csinál mint a gyári. Elkezdek vele "lövöldözni" asszem.
-
MR007RM
addikt
válasz Set-Comment™ #7456 üzenetére
Látszik nem nagyon érted. A processzorom hibátlan és bőven elég arra amihez kell. Még nem volt szervízben. Tökéletes anyagminőség. És úgy komplett az egész teló felhasználásilag még verhetetlen nálam, vagyis nincs gyenge pont. Csak egy telefon, ahol nálam a processzor sebessége számít a legkevésbé. Ugyanakkor az utolsó symbian rendszerű is egyben, így ez szerintem nem megalkuvás. Kötelező volt megvennem. És akkor mikor rendeltem, mint ahogy most sem, nem volt információm arról, mennyiért és meddig lesz még kapható, beszerezhető egyáltalán egy háttérben tartott demótelefon egy kifuttatásra váró rendszeren.
Más platformokon van választási lehetőség és elegendő információ, meg támogatás. És ne feledd azóta sem jött ilyen kamera az utódaiba, pedig már régen ígérik, vagyis megérte az árát, mert egyedi és kiszolgál.
A funkciók összes tárházát nem mindannyian használjuk ki teljesen. Ki ezt, ki azt használja jobban és számít inkább.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Flashback
addikt
Hoppli ez a Tmobilos 78K-s akció úgy látom megszűnt...
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Set-Comment™ #7460 üzenetére
Szerintem félreértetted.
Viszont lehet hogy kellene nyitni egy dühöngő nevű topikot az ilyen vitáknak.
Mert ez a topik nem a megfelelő hely.valami
-
Воланд
titán
válasz Quasi_modo #7461 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Quasi_modo #7463 üzenetére
ilyen topic nem is lesz, mivel kb 50hsz-ig menne a normalis tarsalgas, aztan csak a flame.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
this is life
Ármester
válasz Set-Comment™ #7460 üzenetére
Az nem mentegetozes volt, hanem magyarazat. Roviden a lenyege o egy tel3fonos kamerat akart venni , szereti a symbit is , igy a 808-ra esett a valasztasa mert minden teren megfelel neki. Bocs a bele vauert.
Foldimet nem kene bantani.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
legiaap
félisten
És megint nem ébresztett a telefonom. Van ötlet miért?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
ricsip
addikt
Gyors kérdés:
Az enyémben a szolgáltató code/szoftver változat ez: CV HU Sw variant 434.01, erre árulja már el valaki h. melyik cég csinálja az update-t? Telenor? Az áruházban Telenor collection-t ajánl fel a Nokia collection mellett, ebből tippelem csak. A SIM kártya benne való igaz Telenor, de nem tudom ez veszi-e figyelembe.[ Szerkesztve ]
-
-
ricsip
addikt
válasz FRENK1988 #7469 üzenetére
Csak ogy jól értem-e: azt mondod, h. bár szolgáltatófüggetlenként vettem egy magyar Nokia partnernél, a háttérben végülis a Telenor felelős érte mikor jelenik majd meg az én függetlennek eladott telefonomon az adott szoftver update? Akkor is ha pl. Voda vagy T SIM kártyát tesze bele. (?)
-
-
Set-Comment™
senior tag
válasz this is life #7466 üzenetére
Hatalmas kulonbseg van a ket szo kozott jelen esetben, foleg egy symbianfanatikus eseteben
Mas, kamera porosodasert vitte mar be valaki az eszkozt?
http://itcafe.hu/tema/re_surface_2_vs_lumia_2520/hsz_124-124.html
-
Воланд
titán
válasz Set-Comment™ #7477 üzenetére
mostanaban nem irta senki, regebben eleg sokan. persze azoknak max ki lett tisztitva, mivel akkor meg nem volt ra fix.
-
Воланд
titán
válasz Set-Comment™ #7480 üzenetére
legalabb kiderited, hogy a hazai nokia care-ekben is tudnak-e mar errol a hibarol es a javitasarol.
-
Воланд
titán
válasz Set-Comment™ #7482 üzenetére
miert, van hivatalos sajto anyag?
-
Assdak
őstag
válasz Set-Comment™ #7482 üzenetére
A kijelzőt emiatt nem cserélik.
-
busman_
tag
magyar törvényben nincs meghatározva hogy mennyi a maximális szerviz ideje a telefonnak! Ezt tudtam meg ma a szerviztől 3 hét után. Telefonnak se híre se hamva...
-
Воланд
titán
válasz Set-Comment™ #7490 üzenetére
-
sadboy
aktív tag
válasz Set-Comment™ #7477 üzenetére
Aha de a 808-al legalább nem kell szervizbe rohangálni. Én tavaly novemberben vettem és azóta is hibátlan.
[ Szerkesztve ]
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
this is life
Ármester
Kerheti a cseret de nem kotel2zi semmi a szervizt a cserere,legegyszerubb ilyenkor a panaszkonyv az gyorsitja az ugymenetet, ha irtal a panaszkonyvbe arra 30 napon belul valaszt kell adniuk. Ha ugy se jutsz dulore bekelteto testulet jon(teruletileg illetekes) ez nem kerul penzbe, ha ott se jut dulore az ember akkor birosag. A magyar jog nem ir elo a szervizelesre maximalis idot , igy a szerviz vagy a markakereskedo joindulatatol fugg hogy mikent cselekednek...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Sarlon
aktív tag
válasz busman_ #7486 üzenetére
Az azért elég kemény... Melyik Nokia-ban adtad le?
Elkeserítő, h több mint 3 hétig kell várni egy-egy szervizeléssel, ez sztem nem normális. Lehet, h közbe van ahhoz, h új Lumia telefonok érkeznek/érkeztek..?
Belátható idő picit szubjektív, nem gondoljátok? A fogyasztóvédelemmel meg kitörölheted a ......[ Szerkesztve ]
N82- N8- Lumia 920
-
Assdak
őstag
Érdekes amit írtok. Próbáltátok is, vagy csak a szokásos magyar hozzáállás? Nekem 2x cserélték a készüléket egymás után, mert nem voltam hajlandó elfogadni a szervizelést először. Másodszor pedig mikor a cserekészülék megjött és karcos volt, akkor szintén. Mindkét esetben cserélték.
-
this is life
Ármester
Sajat tapasztalat, nem a nokianal szerzett hanem mas markanal, nekem hajszal hijja volt a bekelteto. A panaszkonyv megirasa, es utana nehany telefon es email amire a szerviz vegul csereutalvanyt adott...
-
kpal
nagyúr
Jó látni egy részletes infót olyantól aki N8 tulaj volt .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ASUS notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- SkyShowtime
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning