- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Egyik nagyon jó barátom a Microsoftnál dolgozik, Ő tárgyal üzleti partnerekkel külsős fejlesztések ügyében. Pont egy piros 920-a van, többek között azért is, mert ha ezt leteszi az asztalra felfigyelnek rá és persze mert tetszik neki.
Mondjuk az az üzleti tárgyalás, ahol egymás telefonját vizslatják és az alapján ítélnek meg bárkit a partnerek, eleve közröhej tárgyát képezi.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz Serius1974 #10002 üzenetére
Tehát egy üzletember nem érkezhet meg egy üzleti tárgyalásra egy piros Ferrarival? Értem... Az, hogy a kormányzati autó fekete, egész más kategória, mintha egy üzletember a saját piros/citromságra/hupilalila autójával érkezik egy tárgyalásra.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
jockas
senior tag
Ez olyan, mint a tabukról való beszélgetés. Előítéletek / Elfogadottság alapján fognak téged megítélni...az emberek ilyenek. Ha valamiben más vagy, mint ők (már az is elég, ha a gondolkodásod más), akkor máris kapod az íveket...
A Ferrari meg biztos más kategória...arra úgysem fogsz logikus választ kapni, hogy ha piros Ferrarival érkezhetsz, akkor piros telefonnal miért nem... Ennek gondolom inkább szokás hatalma van: csak a nők vettek eddig nem fekete telefont.
-
Azazael
aktív tag
válasz jockas #10004 üzenetére
Régen is volt nem fekete telefon ami tipikus business phone volt, anno ezüst MotorolaV3-at használt szinte mindenki, előtte az Erickson T28 is volt grafit szürkében. Most sokan fehér iPhone-t használnak. A kérdés inkább az, hogy kinek a kezében van a telefon. A piros készülék egy marketinges kezében, vagy egy formatervezőnél, kommunikációs vezetőnél nem annyira váratlan, hasonlóan egy divatkellék/kiegészítő etc. gyártó emberénél.
-
Joubert
tag
válasz Azazael #10005 üzenetére
Piros 8210est se csak nőknél láttam anno... Es az azert exkluzív telo volt. De egybkent meg tenyleg izlesrol ne vitatkozzatok már...
tok egyértelmű a mai világban a fehér/sárga/piros/... telók nem nőiesek. Tán még a lila és Pink maradt meg tisztán annak.[ Szerkesztve ]
Lumia 920 White T-Mobile ; Ipad Air SpaceGray
-
Azie
őstag
válasz Joubert #9999 üzenetére
Nekem műbőr tokom van. -> 0 karc, 0 nyomódás és még a maszatot is egész jól tisztítja magától.
Persze nem annyira "trendi" így kirakni, ha kirakom akkor kihúzom belőle és ráteszem, így még a hátoldala sem karcolódik.És ugye fehér a teló. Sokkal inkább megnézős, mintha egy sima fekete lenne. (már amikor épp nem a zsebben figyel (idő 90%-a)).
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Gyufaaa
veterán
Hát skacok, ha a színválasztásért valakinek a nemi identitása megítélhető, akkor Én bzi vagyok, mert nekem bejön az összes szín és bátran mászkálnék is vele. Az választott el a sárgától vagy más színtől vásárlásnál, hogy nem volt...
-
ricsip
addikt
No, akinek fgetlen 920-a van HU sw-el, kezdheti nyomkodni az update gombot a telefonján.
-
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz Set-Comment™ #9997 üzenetére
Volt főiskolás tanárom, még tavaly, aki elég sok címmel rendelkezett már a neve előtt, ő egy Nokia 3310-est használ(t) és akkor mi van? Nem egy telefonról ítélik meg az embert, ez manapság a közröhej és nevetség tárgyát képezi!! Miért akkor mi egy üzleti telefon a rajfón, na ne vicceljünk már!
Nem egy telefonról ítélik meg az embert, aki meg így tesz az ássa el magát, de jó mélyen!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
jockas
senior tag
A frissítések (pl. Amber) ha elérhetőek OTA-n keresztül, akkor a telefon hogyan tölti le? Mobilneten keresztül vagy WIFI-n keresztül?
Illetve miután felrakta a frissítést, akkor a letöltött fájlokat törli a telefonról?
-
BobTail
őstag
Yeah! Ambers in the House!
(#10019) Lalll, nekem HW hiba miatt mos a széleken, de a közepében lehet hasonlítani
(#10025) Fishbone17,[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
szerintetek egyformán folyamatosan kezeli a 820 és 920 a térképet . úgy értem nem akadozik 920-on ha finom mozgatjuk az ujjunkat ?
-
XFishboneHUN
senior tag
Arra a véleményre jutottam, hogy ezzel az Amberrel marha jó lett a WP! Ilyennek kellett volna már lenni induláskor!
Ha a zenelejátszóba beépítik a hangszínszabályzót, hogy ne a beállításoknál kelljen vele szarakodni, és a megállít/stop gombot, és még témaszínekből jöhetne egy 20 darab, akkor tökéletes lenne! De nem leszek telhetetlen!!!
-
ricsip
addikt
válasz ricsip #10012 üzenetére
Egy hevenyészett review:
- az akkutöltöttség kijelzés hiba most már 2-3 naponta rendszeresen jön, nagyon remélem ezt kijavította a Nokia
- színprofil: nettó marhaság, tök fölösleges volt embert ráállítani hogy lekódolja
- FM rádió: működik, de az app olyan egyszerű mint a faék. A kedvencekbe ha beteszem az állomást, csak a frekvenciát írja ki, az adó nevét nem menti bele, holott a hallgatásnál már látható
- datasense: forgalom számláló van, a tömörítős amúgy sem érdekelt. Mondjuk az fura, h. az update befejezése után már írt vagy 1,8 Gb Wifi forgalmat, amit nem hiszem h. az update során mókolt volna össze, hiszen a részletes listában IE / Youtube és egyéb programok is voltak. Szóval a statisztika ott volt minden telefon, gyűjtve szorgalmasan, csak 10 hónapnak kellett hozzá eltelnie, hogy meg is nézhessük végre.
- glance screen / dobule tap / éjszakai mód: ezek tetszenek, az éjszakai mód vörös színe telitalálat a sötétben. Ugyanakkor bosszantó, hogy a usernek meg nem engedik meg manuálisan levenni a fényerőt olyan alacsonyra, mint ahogy a glance screen teszi
- Xbox Music: teljesen meghülyült szerintem az újraindexeléskor, teljesen más betűk alatt vannak a számok, mint a címűk / előadójuk kezdőbetűje alapján eddig volt --> gondolom törölhetem az egész zenegyűjteményemet, és másolhatom újra
- Bluetotth - autós kihangosító lemerevedések: holnap majd kipróbálom
- hívás/SMS blokkolás: megvárom míg hív valami telemarketinges. Az SMS-t meg elvileg kiküldi a Nokiához (vmi cloud-os szűrőszar megoldás, hogy ne csak az NSA olvasgathassa a csajom pajzán üzeneteit)
- kamera: ezt majd mások megírják, a kamerás dolgok nekem nem kritikusak (perpill)
- Skydrive upload: már engedi a jó és legjobb minőségben feltöltést is
- és amik még kimaradtak..Jó az irány, ilyen sebességgel 2-3 év múlva már használható rendszer lesz ez (cinizmus off)
-
-
nicu71
addikt
Jézus Atya Úristen! Jön a kis
buzisszexis sárgámra az AMBER! na lássunk neki"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
iOce
tag
Nekem factory unlocked at&t telenor kártyával, akkor én most melyik listát figyeljem frissítés terén, a telenor hu-t, az at&t-t, vagy mit?
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
petfoto
tag
A dupla érintéses feloldást hol kell aktiválni? Nem találom sehol...
Köszi! -
XFishboneHUN
senior tag
Nézem a tárterület-ellenőrzőt, alkalmazások: Zseblámpa 7 5.9 giga!!!!!!!!!!! Azt hittem leesem az ágyról!!! Mit tud egy egyszerű fos zseblámpa program, hogy ennyi helyet foglal????
[ Szerkesztve ]
-
petfoto
tag
válasz XFishboneHUN #10035 üzenetére
Köszi nagyon
-
dejaris
addikt
válasz XFishboneHUN #10034 üzenetére
Lehet azmiatt hogy a kameraval trukkozik, es az, mint tudjuk, egy jo kis szemet bugot tud letrehozni.
-
Radeon_5
aktív tag
Frissites utan mukodik valakinek a Google Calendar Sync?
Pl nekem semmi ilyen nincs a Google account menuben sem
http://postmaster.ge/blog/post/Windows-Phone-8-GDR2-Google-CardDAV-and-CalDav-Support.aspxSon of a Bit
-
Sarlon
aktív tag
Na, nekem is megérkezett a frissítés..
N82- N8- Lumia 920
-
Jégkokó
veterán
Elkezdte letölteni a frissítést, de a folyamtjelző 0% nál megállt.Mi lehet a probléma?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Azazael
aktív tag
válasz Radeon_5 #10040 üzenetére
Igen működik, én NSU for Retaillel frissítettem még a hét elején, így maximum újra hozzá kell adni az accountot (frissítés után jól adja hozzá automatikusan az adatokat), és akkor lehet jó lesz. Amit még be kell állítani az a szokásos, melyik naptárat akarjuk szinkronizálni rész a google-nél[link] .
Ha ezeket beállítottad, akkor ugyan az azonnali (elemek érkezésekor történő) szinkronizálás változatlanul nem érhető el (legalábbis nálam), de az összes saját, illetve megosztott naptárakat is szinkronizálja a beállított intervallumnak megfelelően. -
Kölyök86
csendes tag
Állítólag akkumulátoron is javítottak az Amberrel, arról is írhatnátok "tesztet".
Amúgy már az E.Digitalban is 109 e ft már a telcsi. -
Pikkolo^^
addikt
Az Sony MW600-as headset után egy Nokia BH-214 headsettel is kipróbáltam és itt is kb. óránként eldobálja a kapcsolatot. Ez mitől lehet?
-
kpal
nagyúr
Reklám ezzel nagyon oda pörköltek a többinek !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest