- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz saiyajin #18249 üzenetére
ja... nekem fontosabb az emoze mint az új főképernyő főleg, hogy a wifi visszajelző sem mutat normálisan... így értelmetlen is...
amúgy az emoze egy hivatalos, ingyenes, nokiára fejlesztett program...
olyan nincs, hogy ne működjön valamivel együtt... legalábbis nekem eddig mindennel működött párhuzamosan...(telepítéskor ki is kapcsoltam minden futó app.-ot nehogy bekavarjon valamit...ezek szerint más bajuk is van egymással...)
-
saiyajin
senior tag
válasz tariattila #18251 üzenetére
Ja, inkább az email mint az uj képernyő, egyértelmű. Még én is barátkozom vele.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
kp78
addikt
válasz TokLac #18213 üzenetére
Ha már van fent egy angol verzió, akkor azt előbb leszedjem, vagy mehet egyik a másikra, és felülírással is jó lesz?
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz pethYeti #18254 üzenetére
Angolra akarok félig átlátszó magyar nyelvűt telepíteni, talán nem lesz vele gond.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
dionaea
őstag
spb shellt ajánlom már ha ilyen widget hajlamok vannak
Nem béta és elég jól műkdik gyors mint villám -
dionaea
őstag
-
JAckass6
tag
sziasztok!
holnap készülök megvenni 5800-t, 2 hetes használt darabot, az érdekelne, hogy mire érdemes odafigyelni, van esetleg valami buktató amit első látásra nem lehet látni a telefonon? -
D@niel
addikt
válasz JAckass6 #18260 üzenetére
Szia!
Nagyjából ugyanaz a menet: át kell nézni a garanciás papírt, tényleg független-e, előfizetésnél nincs-e tartozás.
Nézd végig a fizikális gombokat hogy mindegyikre reagál-e, érintő kijelzőt több helyen nyomogasd meg a menüben, indítsd el a zenét, 1-2 programot, telefonálj vele (jól halható-e, nem szakad-e meg), internetet próbáld ki wifi-n, térerő megfelelő-e, video lejátszás, fényképezés.
Ha papíron is 2 hetes mobilról van szó, nem sok esélye van, hogy gond legyen vele.
Itt lesz majd néhány jó tanács.
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Inarus
addikt
válasz JAckass6 #18260 üzenetére
Előzőekhez egy apróság: nézd meg a kijelzőt világos háttérrel (lehetőleg fehérrel) is, így egy esetleges pixellhibát is ki tudsz szűrni, de két hetes készüléknek tényleg nem lehet sok baja.
Jah! Hasonlítsd össze az IMEI számot ami a garancia papíron, az aksi mögött és a szoftverben (tárcsázóban *#06# beírása után) van! Ez nagyon fontos, mert a garancia imei-hez kötött + ha a szoftverben más szerepel mint az aksi alatt, akkor az kétes eredetre utal.
[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
válasz tariattila #18263 üzenetére
Jogos, csak ne lepődjön meg, ha először lassan talál magára...
-
hegti
aktív tag
válasz tariattila #18236 üzenetére
szia
nekem 1.16-os van, működik rendesen
el tudom küldeni[ Szerkesztve ]
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
hegti
aktív tag
válasz tariattila #18267 üzenetére
igen, 50es szoftver
nokiaprogramok.hu ,ha jól emlékszem...Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
Feka87
tag
sziasztok
tudtok nekem mondtam web címeket ahol jó játékokat tudok tölteni meg progikat??
nokiaprogramok.hu azt ismerem
Üdv:Szabolcs
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.
-
kosarob8
aktív tag
Sziasztok!
Most majd egy év után (mióta megvettem a telót) csináltam egy HR-et memkarit is formáztam, és felraktam ezt az Orange-os témát hát nekem nagyon bejövős egyelőre, bár még csak ismerkedem vele, rakosgatom ki a progikat a képernyőre egy kérdésem lenne: naptárbejegyzéseket ki lehet vele vhogy rakni főképernyőre? Azt jó lenne ha látnám
más kérdésem egyelőre nem lenne vele kapcsolatban, de ha lesz jövök mint a tsunami
Köszi előre is a segítségek. -
kp78
addikt
válasz kosarob8 #18271 üzenetére
Ha a naptárt teszed ki, akkor amik vannak benne emlékeztetők/találkozók, azokat alatta jelzi.
Bizony ez nagyon nagy előnye ennek a főképernyőnek.[ Szerkesztve ]
-
tgr
tag
hello srácok
tegnap kipróbáltam ezt a tsunamit, meg a sbp shellt, hát szerintem a shell fényévekkel jobb, mint bármi más. engem megvett... akármit csinálhatsz, nagyon fain. csak ajánlani tudom mindnekinek. -
tgr
tag
válasz sirarcheer #18277 üzenetére
hosszan kell nyomni a widgeteket
-
Feka87
tag
Szép Napot mindenkinek.
Ti milyen alkalmazásokat installáltok föl?Szerintetek miket érdemes föltelepíteni?
Köszi
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.
-
Feka87
tag
válasz tariattila #18281 üzenetére
valami autós játékot vagy olyan stílust mind a splinter cell tudsz mondani?vagy esetleg hol nézhetnék utána ...
-
pootytang
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy fel akartam rakni ezt az orange főmenüt és telepítésnél tanusítványhibát ír ki... gondolom akkor szignózni kellene...nincs esetleg fent már szignózott változatban valahol? -
kp78
addikt
-
dipeti
senior tag
válasz tariattila #18281 üzenetére
Nekem még régebben lépkedett ki a PowerMP3 ha másik mappát akartam lejátszani.
Nyomtam egy uninstallt meg egy memkari formatot. MEGJAVULT!
Egyébként csakis a v1.17-t ajánlom. A régebbiek bugosak.Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
capafog23
őstag
T-mobile-ra még mindig nincs 50-es fw?
-
norbest
aktív tag
Üdv
Ajánlottátok nekem a phoenix et az 5800 ám hoz
A problémám ott kezdődik, hogy írták, hogy a connection-t át kell tenni USB ről no connectionra, de én amint arra rámegyek az apply gomb elszürkül, tehát csak USB-t lehet választani! Valami ötlet? -
tariattila
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest