- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
Hülyeséget írtam a phoenix az "alternatív" sw frissítéshez kell. Biztonsági kódot az nemesis-vel (NSS) lehet kiolvastatni és a smartnews-on van bővebb infó.
sn4tch
Ha nem megy a normális NSU frissítés, akkor v.mi gáz van, vagy a telóval, vagy a gépeden nagy a káosz. Telepítés után volt restart? betartod a csatlakoztatásra vonatkozó utasításokat? Alap dolgok, de gyakran kapkod az ember.
Alternatív megoldás a fentebb írt másik sw frissítési mód, de ezt csak nagyon végső esetben javaslom.[ Szerkesztve ]
-
goofy86
tag
Tegnap megvettem az 5800-t. Eddig nagyon fájint.
Alcatel 303, Nokia 3410, SE K700i, SE S700i, SE K610i, SE w810i, Nokia E60, SE W950i, SE P1i, Nokia E90, HTC touch pro, E71, SE w960i, Nokia 5800XM, SE X1, Apple iPhone 2G, rövid telótörténetem:)
-
goofy86
tag
Viszont olyan kérdésem lenne, hogy nincs még hozzá olyan progi ami avit lejátsza?
Alcatel 303, Nokia 3410, SE K700i, SE S700i, SE K610i, SE w810i, Nokia E60, SE W950i, SE P1i, Nokia E90, HTC touch pro, E71, SE w960i, Nokia 5800XM, SE X1, Apple iPhone 2G, rövid telótörténetem:)
-
Helyes
csendes tag
A keddi nappal énis beléptem a tulajok táborába csak a korház kicsit lassította a használatba vételt. AZ a kérdésem h raktam rá Garmint... a legújabbat amitt erre ajánlanak meg hozzá térképet. De se jelet nemtalál se a pedig a térképbe nemtok bemenni mit gondoltok mi lehet a gond? amikor megkaptam emlékeztem a formatos izére és megcsináltam.
[ Szerkesztve ]
-
Mymelody
aktív tag
válasz pampika #7017 üzenetére
Amikor én vettem még 100ezer volt, de a sufni árakkal sehogy, semmikor nem számolok. Ti nagytudásúak is elfelejthetnétek már Náluk a gyári gari nem feltétlenül azt jelenti amit kéne.(tapasztalat)
Ma azt hiszem 85 függetlenül -full hivatalosan- Ami a függő nem függő dolgot illeti megint csak értelmetlen téma. Biztos nem fogok vodásat venni a T-s kártyámhozCheers
-
Lotusomega
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hol lehet az 5800ason átállítani a bluetooth hangátviteli üzemmódját? Arra gondolo kitt hogy van egy mono BH-104-es fülesem és zenét is átlöki rá csak ugye eléggé tré minőségben mert iylenkor is aktív a mikrofon is, ez az átviteli sávszél miatt van asszem olyan max 330 körül van, szóval a csak hangra hol lehet áttolni hogy jó minőségben szóljon a muzsika.
Gyors válaszokat előre is köszönöm.
-
-
marcell1993
tag
vaterán a gsm line 1 ft-ről indítja ezeket a telókat van fenn 3-4! De már 50000-60000ft között vannak! Ügyesnek kell lenni és nagyon olcsón hozzájuthatsz!
megbízhatóságom: http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ és http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=848816
-
szkury
aktív tag
válasz marcell1993 #7025 üzenetére
igen, én is onnan vettem! másnapra kihozta a posta! 2 éves garipapír, stb.!
Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
kp78
addikt
válasz Mymelody #7020 üzenetére
Azért ez is elég jó ár, és ők tuti rendes gyári garival adják, vettem már ott 1-2 dolgot.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
goofy86
tag
Egy kis segítség kéne. Feltettem a garmint, de nem tudom belső gps vevőre állítani?
Mi lehet a gond?Alcatel 303, Nokia 3410, SE K700i, SE S700i, SE K610i, SE w810i, Nokia E60, SE W950i, SE P1i, Nokia E90, HTC touch pro, E71, SE w960i, Nokia 5800XM, SE X1, Apple iPhone 2G, rövid telótörténetem:)
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy fülessel a zene milyen minőségű? Mélyek, magasak mennyire szépek? (Nem gyári fülessel gondolom, hanem egy értelmes "agybadugóssal" ) -
pohár
félisten
válasz Daffchy #7030 üzenetére
Üt mint állat!
Én még a SE agybadugósával használom, nemsoká újítok Sennheiser CX500-ra
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Daffchy #7032 üzenetére
Nekem W300i-m volt, mivel W-s teló, iszonyat hangja volt, de azt vettem észre, hogy nincs benne olyan jó basszus, de ez függhet sok mindentől, a füles ellenállásától, nem tudom mennyi a SE-oknak, viszont én a W330i-n az equalizerben csutkára tekertem mindent, és úgy hallgattam, az 5800-ban viszont nem, de majd kipróbálom úgy is
Ha még nem vetted meg a telót, ne ezen rágódj, nagy jó hangja van a telónak, és az equalizerrel jobban be tudod lőni mint a W910i-n
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Daffchy
őstag
Köszi szépen, még nem vettem meg, még csak nézelődök mi lenne számomra a legmegfelelőbb zenemobil. Most a legfontosabb szempont számomra a zene, F400, W980i(ezzel csak az a baj hogy SE...) esetleg N78 (összeszerelési minősége nem valami jó, és sajnos sokan panaszkodtak a hangerőre). Eddig a legjobb hangzású mobil amihez volt szerencsém a W910i volt, egyik telóm se tudott olyan mélyeket mint az a gyári fülesével. Sajnos mindenfélét hallok és nem tudom eldönteni, hogy melyik a legjobb zenemobil...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Daffchy #7034 üzenetére
Akkor ajánlom bátran az 5800-át, egy normális fülessel nagyon durván szól, és kihangosítva is olyan hangja van hogy anyám
-
pohár
félisten
válasz Daffchy #7036 üzenetére
Hát vannak előre 'legyártott' hangzások, de tudsz magadnak csinálni olyat ami tetszik a fülednek
-
pohár
félisten
válasz Daffchy #7038 üzenetére
Ilyenek vannak:
Alapértelm. beállítás
Mélyhangkiemelés
Klasszikus
Jazz
Pop
Rock
Saját
-
Fiddy
tag
Sziasztok. Észrevettem 1-2 furcsaságot a telefonon gondoltam megosztom veletek
1. Néha befagy a telefonom és csak az aksi kivételével tudom helyrehozni,
2. Néha mikor Offline-ból váltok vissza Online-ra akkor utána nem érzékeli a kikapcs, hangerő, és a kamera gombját, itt is csak az aksikivétel segít
3. Névjegysávot ti sem tudtok csinálni? beállítom a főmenübe h névjegysávos legyen, és mikor rányomok az egyik üres kockára, akkor bevillan a képernyő és ennyi, ha hosszan nyomom akkor is.
Valami ötlet hogy mi lehet a baj?Minden, aminek értelme van, kínlódással jár.
-
zsolidodd
senior tag
Voltam tegnap Nokia szervízben, a ceruzás probléma miatt. Megmutatták, hogy hol tört le egy darab a hátlapból -> nem garanciális a dolog. (kb 4K az új hátlap)
-
cserry193
tag
Kb. mióta vették ki a csomagból a tokot? Mert megkérdezném helyi T-nél hogy nincs-e régebbről itt egy darab. Mert amúgy T Webshopba akarom megvenni,ott meg tuti hogy új csomagot adnak..
-
Helyes
csendes tag
Engem érdekelne egy gyári tok ha vki esetleg mást használ hozzá vagy egyáltalán nem.
-
Balli
őstag
Eloszor frissitettem a telo szoftveret a mostani legujabbra a Nokia Softwer Updaterrel es sajnos csak kinai meg angol nyelv kozul tudok most valasztani magyart nem
Ez orvolhato hogy magyarra tudjam valtani a nyelvet?Athens 2004
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok