- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NSC
csendes tag
valaki tudna nekem linkelni egy jól működő Quickoffice-t?
ez ugye olvasni és szerkeszteni is tudja a dokumentumokat? -
NSC
csendes tag
ja azt nem írtam hogy ingyenes kiadásra gondoltam, amit lehet szignózni
vagy a 30 napos próbaverziót meg lehet úgy oldani hogy előre állítom a telefonomban a dátumot mondjuk 2030ra, felteszem a 30 napos próbaverziót majd visszaállítom a rendes dátumot?
de kösz a linket azért
[ Szerkesztve ]
-
axis211
csendes tag
Üdv, mindenkinek!
1. Két kérdésem volna: az Orange Tsunami-s témában ki lehet-e rakni a főképernyőre olyan alkalmazást is, amit én telepítettem, pl. Opera Mobile?
2. Az alul megjelenő 4 db. gombot tudom-e variálni, módosítani?Köszönet!
"...menjen tovább, több mint 4 kilométert" by iGO8/MioP560
-
rin02
aktív tag
"vagy a 30 napos próbaverziót meg lehet úgy oldani hogy előre állítom a telefonomban a dátumot mondjuk 2030ra, felteszem a 30 napos próbaverziót majd visszaállítom a rendes dátumot?"
Nem tudom ezt te honnan szedted, de ha meglehetne, akkor az öszes fejlesztő cég csődbe menne, mert mindenki ezt a módszert használná. A program nem a dátumot nézi, hanem számlálja az eltelt napokat(visszaszámlál). Szerintem -ha tényleg használni szeretnéd a QuickOffice-t- akkor érdemes megvásárolni az OVI Store-ból 2000Ft-ért.
Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html
-
NSC
csendes tag
válasz tariattila #18409 üzenetére
na majd meglátom, a nyáron úgy sem fog kelleni,vizsgákon meg már túl vagyok. szeptemberig hátha megy le az ára.
-
NSC
csendes tag
válasz tariattila #18412 üzenetére
-
kp78
addikt
Egyáltalán
A szabad RAM pedig tényleg több vele, mint a parancsikonos főképernyővel.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Nem vettem észre semmit, ami ne úgy lenne, mint korábban.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
tariattila
veterán
válasz Inarus #18419 üzenetére
én írtam ilyet... és nem úgy olvastam...
nekem pl. összeférhetetlen egy alkalmazással /ami folyamatosan fut a telómon.../ ez az új főképernyő...
Ha telepítem akkor el sem indul az az app.
Tehát tökéletesnek semmiképp nem nevezném...
Arról nem beszélve, hogy alig tudtam visszaállítani az eredeti állapotot annyira belemászott a rendszerbe... soha többé ilyen csicsa...
A stabilitást minden ilyen tuning rontja...[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
válasz tariattila #18421 üzenetére
Eddig ez az egyetlen negatív vélemény róla, sajna ez egyéni probléma lehet..
-
Inarus
addikt
Igen, Te is írtál olyat, hogy az email szabakodik, de emlékszem valakire aki a hívások kijelzésén parázott, mert olvasta valahol. (talán az 5230 topicjában volt ez kérdés.)
-
Bobbacsi
veterán
Bocsi ,csak most tudok válaszolni de eddig mentettem az árviz elöl a cuccainkat
Háááát..... nehezen az a baj ezzel a HTC Clock-al ,hogy nagyon sokat kitakar és ami
a kitakarás alatt van az nem müködik igy olyan alkalmazást kell alá-felé tenni ami csak tájékoztató jellegü ( pl naptár ) -
rin02
aktív tag
"A stabilitást minden ilyen tuning rontja..."
Én is így vagyok vele. Szép, de én inkább a gyártó keze elól kikerült dolgokat szeretem.
-
-
pootytang
tag
Próbáld meg a 4.2-es quick office-t, google ben keress rá! Annak a trial változata nem 30-napos, csak szerkeszteni nem lehet vele olvasni tud, szerintem neked suliba az is jó! de az x-plore is olvassa a word fileokat és sokkal jobban lehet használni,mint a quick office word-ös részét!
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz Bobbacsi #18427 üzenetére
igen de ott a tuning csak rendszerkompatibilis plusz dolgokat tartalmaz...
és csak minimális szinten van belenyúlva... (rompatcher integrálása...)
és ha kompatibilis programokat rakok fel akkor semmi gond nincs a működéssel...(eddig )ez a főképernyő pedig csúnyán bekavart nekem... (és csak ez...semmi más progi...)
pootytang: ha felrakja az 50-es szoftvert akkor abban is van 4.2 quickoffice...
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
válasz tariattila #18430 üzenetére
Tudtommal nem kavarhat semmit be, mivel csak új fileokat másol amit uninstall le is szed.
-
rin02
aktív tag
válasz Bobbacsi #18427 üzenetére
Az enyém gyári független. Frissíteni frissítem természetesen, de csak gyári firmet.
"20%-osan használod ki a mobilodat"
Amiért vettem, és amiért kell, abban maximálisan használom. És hibátlan. Zenehallgatás, navigáció, játék, telefonálás, internetezés, nagyjából ennyi. Én már buheráltam telefont, tudom az másfajta volt, de el lett cseszve rendesen, szívtam is vele, azóta megfogadtam, hogy semmi ilyesmi. De attól még nem ítélem el az ilyesféle dolgokat, azért is vagyok mindig kíváncsi a tapasztalataitokra például az új főképernyőről.Ami érdekelne, és amit buherálnék rajta, az csak az, hogy elforduljon a főképernyő, és egy N97-szerű főképernyő legyen az, de sajnos egyikből sincs szignózott változat, meg lehet, hogy bezavarna egy-két dologban.
Egy kérdés: olyan program, amivel megtudom örökíteni a telefon kijelzőjét, szignózott nincs? (Pl. amivel azt hiszem te is készítetted a főképernyődről a képeket.)
-
saiyajin
senior tag
válasz axis211 #18407 üzenetére
Látom még nem válaszoltak, én meg csak most kerültem ide, bocs. Szóval a 4. fix felett jobb oldalt van az a nyil, azzal felhozod azt a részt ahol vannak widgetek, ott pedig át kell lapozni a második oldalra. Ott kiválasztod a parancsikon hozzáadását, felsősorban a 4. jobb oldalt, és beadja a telepitett programokat.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
tariattila
veterán
válasz pethYeti #18431 üzenetére
uninstall előtt nem tudtam visszaállítani a névjegysávos főképernyőt...
Kiválasztottam de kilépve üres képernyő és üres gombok fogadtak...ja és ahol kiválasztod ott a zöld pipák sem jelentek meg...Az emoze pedig nem indul el ha ez telepítve van...
Uninstall után pedig minden működik rendesen...
Tehát bekavar...[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
nektek csinál olyat a zenelejátszó, hogy az előadóknál jól mutatja a track-ek számát ...belépve pedig minden albumban kevesebbet mutat...
Az id3tag-ek ki vannak töltve...
Ugyanezt a powermp3 jól mutatja...
Hasonló valakinek???
Zenetár frissítésre pedig olyat csinál, hogy....hozzáadva:2...pedig felraktam vagy 8albumot egy rakás új zenével... -
edk-
őstag
válasz tariattila #18434 üzenetére
uninstall előtt nem tudtam visszaállítani a névjegysávos főképernyőt...
Ezt én is tapasztaltam.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
pethYeti
addikt
-
kp78
addikt
"Egy kérdés: olyan program, amivel megtudom örökíteni a telefon kijelzőjét, szignózott nincs? (Pl. amivel azt hiszem te is készítetted a főképernyődről a képeket.)"
Az ovi áruházban fent van a Best screensnap. Tökéletes program erre.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Szicskeee
tag
válasz pethYeti #18442 üzenetére
Helo! Nekem az lenne a kerdesem h most v50 es soft van fenn de angol.Magyar-t szeretnek felrakni aturtam a product key-t euro 3 asra.De innen mi a teendo?Downgradeelni kene vissza v1-re es NSU gyarilag updateolja euro3asra v hogyan?!Bocs a hulye kerdesert de nem vilagos
-
NSC
csendes tag
Filmet akartam a telefonomra rakni.
Én Total video converterrel próbáltam mp4-be beállítottam hogy legyen egy kicsit hangosabb és hogy 640x360-ba konvertáljon.Annyi volt érdekes a dologban hogy nagyobb méretűre sikerült a konvertált fájl mint az eredeti.felraktam a telóra és csak hang volt, kép sehol.
Ti milyen beállításokkal és melyik progival konvertáltok?Ja és olyan kérdés, amit már egyszer nagyon régen kérdeztem,de nem érkezett rá válasz.
Feliratos filmeket le lehet vele játszani?Ha ráégetem a feliratot a filmre és utána konvertálom át, a felirat olvasható marad?Mondjuk így elég macera lenne, nem ér annyit.Az lenne a jó ha lenne olyan lejátszó ami kezelni tudja a felirat fájlokat.Nos tud valaki ilyenről? -
Bobbacsi
veterán
Na ...azért nálam is előjött(eddig)egy probléma,ha kiteszem a Resco Photo Viewer v6.0 a föképrnyöre nem indul el,egyet villan és annyi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iOS alkalmazások
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Macska topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest