-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz Narxis #11091 üzenetére
Aztán ha túl óvatos vagy a 2 év gari lejárta után 1 nappal megy tönkre... bár nemtom mennyire reális ez a mai világban nekem tuti max 1 évig lesz meg. Mind1 a lényeg hogy nyüstöld csak, hogy még garin belül lehessen javítattni.
(amugy ha annyira félted vegyél hozzá BT fülest)
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
JasonD
aktív tag
válasz Hisztogram #11084 üzenetére
Enyém több mint 5 hete van meg, decemberi gyártású vodás. Hangszóróhiba nem jött elő. A jack aljzatot naponta használom.
Jack aljzat és hangszóróhibához: Defy előtt Spicám volt és annál fordult elő olyan az 1.5-ös androiddal, hogy néha ha kihúztam a jackből a fülest, utána nem szólt a hangszóró.
Itt egy pár példa: [link], [link], [link].
Lehet ilyen összefüggés a Defy-jal is, vagy ennél csak spontán döglik meg? -
Hisztogram
tag
válasz JasonD #11103 üzenetére
Amennyire én tudom, forrasztási hibáról van szó, ami meglepő módon semmivé válik ha skypeot használunk, ebből arra következtetek, hogy telefonálásra van egy elkülönített chip/áramkör/jóégtudjami, amit kicsit megtép vagy megnyom a jack aljzat.
Egyébként meg köszi az inputot
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
Halo
senior tag
Sracok, gondban vagyok, nagyon.
Pay's rom van fent, alap dialerrel. Tegnap volt bejovo hivasom, de nem mutatja, mikor. Amit tudtam, megneztem,de nincs bejovo hivasom ideje;(
Melohelyen vagyok, nem tudom hasznalni a motorola progit se, azzal gondolom latnam.
szoval segitsegkeresem targya egy olyan app, amivel mindez lathato lesz. Mit ajanlotok, mit szedjek le, amivel tuti latom?Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
addikt
válasz hétalvó #11080 üzenetére
Egy kicsit nagy az arc, az biztos... ph-s válasz alatt nem adod. Lehet, hogy Pistakiss kispista hozzád képest hozzászólásban, regidőben, nyílván én is az vagyok, de igaza van OVB! És ez rád is vonatkozik! És tényleg nem jó a szűrőd, mert ha beírod itt a keresőbe, hogy e52, hát kidob egy csomó, veled hasonszőrű telefont használó véleményét, akik arról váltottak defy-re!
Azt sem értem, hogy hardcore felhasználó véleményét kéred, de kikapcsolt 3g-ről beszélsz... Hardcore felhasználó napon belül lemeríti, átlag user, mint mondjuk én, aki ha nem kell net 2g-n tartja, és munkájából kifolyólag nincs annyi ideje, hogy folyton menjen a kijelző, buzerálja, bírja a 3 napot.És a 11107-es kérdésedből is sugárzik, hogy semmit nem olvastál vissza... A fehéren nincs T-mob logó. A fekete keret azon matt, a feketén lakkozott. A fehér rész megkarcolva fehér marad, a karcba a kosz beül és látszik, de csak ki kell mosni, ennyi.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
hétalvó
addikt
valaki tudja esetleg, hogy a fekete-fehér szín csak t-mobile logóval létezik és ha megkarcolom a fehér műanyagot alatta a műanyag fekete vagy fehér? ha valaki megkarcolta már a hátsó élét milyen színű a műanyag alatta?
Memmao: hardcore azért kell hogy nyúzza, kikapcsolt 3g, pedig mert úgy fogom használni, egyébként meg úgy tele van szemetelve a topic, hogy semmi kedvem benne olvasgatni, 2 oldalon keresztül csak a huza-vona megy benne... és nekem ne mondja senki, hogy a keresővel megkapom a válaszaimat...
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
JasonD
aktív tag
válasz Hisztogram #11104 üzenetére
Visszaolvasva volt itt olyan is, aki nem is használta a jack-et, mégis kinyúlt a hangszóró. Marad a forrasztási hiba, bár az meg azért furcsa, mert még a decemberi készülékek közül is pusztult el néhány, mikor már október óta gyártják a Defy-t. Senki nem vette észre a meo-n, hogy gáz van?
hétalvó: nem csak t-mobil logóval létezik, és a fehér az fehér, nem a fekete van fehérre festve
[ Szerkesztve ]
-
-
midnightstar
tag
válasz Hisztogram #11099 üzenetére
Nem volt kedvük javítani a webshopon, de hidd el, hogy amit most tudnál venni, abben nem AMOLED van, de szerintem(!) így járnál jobban. Attól, hogy nagyobb az órajele a procinak, nem jelenti azt, hogy erősebb.
VAC up blyat
-
addikt
válasz hétalvó #11107 üzenetére
És ha neked nincs kedved olvasgatni, mert úgy tele van szemetelve, akor jogos, hogy növeled az oldalanként többször feljövő kérdések számát? Növelve így a szemét számát, Velem és mindenkivel egyetemben, aki kifejti nem tetszését a hozzáállásodról?!?! Hát igen, ez tényleg korrekt viselkedés... És egy jó nagy Halo féle: PEACE!
-
Trabby
aktív tag
válasz hétalvó #11107 üzenetére
Szerintem MO-n nincs is olyan amin T-mobile logo van, de ha tévedek javítsatok ki. (Az enyém fehér és semmi nincs rajta, csak a Motorola logo, még Blur felírat sem. Nem szolgáltatótól vettem)
HANGSZÓRÓ!
Elvileg a jack-nek semmi köze a hibához. Valaki írta, hogy ezt az XDA-n már kibeszélték. (Nem is egy helyen van a kettő, vagy valami ilyesmi, nem vágom pontosan) -
Hisztogram
tag
"We have addressed the issue so I'd be very surprised to see any users with devices produced in 2011 or even slightly before that encounter this fault."
https://supportforums.motorola.com/message/329115#329115
Ennek ellenére a panaszok szerint rengeteg hibás holmi van későbbi gyártásúak között is. (Raktárról?)
@midnightstar Hiszek neked, de most már csak kíváncsiságból is felhívom a T-t Az ilyenekér amerikában már perelni szokás, nem? 20'000'000 Ft-s lelki kárt okozott az életlen kép
@desire procija: Jaja a megaflopokat kellene megnézni, de a GPU tekintetében mindenképpen gyöngébb a HTCs csataló. De akkor is elég közel vannak egymáshoz
[ Szerkesztve ]
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
Pistakiss
őstag
válasz Hisztogram #11099 üzenetére
Háát!
Ebben igazad van, de én remélem, hogy nem felfelé"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
tzl
senior tag
válasz Hisztogram #11084 üzenetére
Eddig megúsztam a hangszóró-problémát, nem jött elő.
-
addikt
válasz Hisztogram #11114 üzenetére
"Raktárról?" Most akkor nem egyről beszélünk! Csak azt a készüléket vedd dec-januárinak, amit akkor is gyártottak! Ha valaki januárban vesz novemberi gyártásút, az attól még ovemberi. Én még senkitől nem hallttam olyat, hogy a kód alapján decemberi, vagy az utáni készülék hangszórója behalt volna. Az enyén dec.-i, BT33 kód is van a madeinchina felirat felett, álitólag ez is a típushiba javítására utal. Akkor vettem, amikor bejött a vodához és semmi baja, és napi szinten dugom a jackkel!
-
Szepy2884
tag
A mérnök az egy olyan lusta fajta, aki mindíg azon agyal, hogy miként lehetne kevesebb erővel hatékonyabban működni.
-
schmo07
tag
Volt az a problémám, hogy két Defy között nem tudtam Bluetoothon küldeni.
Végigpróbáltam pár programot, és most úgy tünik, müködik - a jelenlegi állapot az, hogy mindkettőn fenn van az Astro BT kiegészitője, és igy okés. -
Szepy2884
tag
válasz schmo07 #11119 üzenetére
Én is találkoztam hasonlóval, csak én simán tudtam bármi fogadni, de én nem tudtam semmit sem küldeni. Gondoltam majd megnézem a használati útmutatót otthon, de abból sem derült ki hogy hogyan kell küldeni, csak annyi, hogy van BT.
Azért leírnád hogyan is működik ez a dolog?
A mérnök az egy olyan lusta fajta, aki mindíg azon agyal, hogy miként lehetne kevesebb erővel hatékonyabban működni.
-
Szepy2884
tag
Gyárilag van a telefonban egy víztükrös live wallpaper. Hát emberek! Ennél szebbet még a neten sem találtam! Imádom!!!!! Pedig már hetek óta ez van beállítva
[ Szerkesztve ]
-
robi1976
csendes tag
Sziasztok!Frissitettem tegnap 2.34 ről 2.51 re.Azt szeretném kérdezni hogy ez vmilyen funkció plusszt adott e a telónak vagy "csak" a szoftveren frissített?A teló beállítások menüjében látszik a frissítés!
-
Hisztogram
tag
válasz Memmaao #11117 üzenetére
Jójó, de ne feledd, hogy a számot a batteryről olvassátok le, minden további nélkül előfordulhat hogy a meghibásodó rész még a javítás előttről való, de a végső szám azutáni.
Akárhogy is, úgy tűnik, hogy amin BBxx és BTxx szerepel kék pöttyel, az már a felülvizsgált sorozatból való és elvileg hibátlan
-
schmo07
tag
válasz Szepy2884 #11121 üzenetére
Semmi varázslat
Van akinek a Bluetooth File Transfer app jött be, nekem - most úgy tünik - az ASTRO + annak bluetooth kiegészitése kellett.A kivitelezés pedig annyi, hogy bemegyek az ASTRO-ba (file manager), kiválasztom a file-t, amit küldeni szeretnék, "send", és akkor megkérdezi, hogy milyen módon szeretném. És ott nem a sima Bluetooth-t választom, hanem az Astro bluetooth-t. Majd kiválasztom a céleszközt.
Aztán elkezdi küldeni, a másik telefonon rákérdez, hogy jöhet.e a file, OK, aztán már megy is. -
addikt
válasz Hisztogram #11124 üzenetére
A battery-ról?!?! Nem értem! Én az akku alatt az alaplapról olvasom le a számot, pon-pont nincs, gyártási idő, meg bt33 felirat van, hiba meg nincs.
# tzl: a hangszóró is az alaplapon van, gondolom azt is cerélték, szóval sztem téged már nem fenyeget a meghibásodás.
[ Szerkesztve ]
-
JasonD
aktív tag
Miféle kék pöttyel? Ez nekem új. BT09 van, de semmiféle pöttyöt nem látok.
-
kovigyuri
tag
Sziasztok!
2011.jan. 30.-i Defy-m 3 hét után hangszóró hibás lett. Nyíregyházi T-Mobile-ba hétfő délelőtt beadva, péntek délután átvéve megjavítva. Papiron alkatrészcsere.
Fülest egyszer próbáltam.2.31-röl Win 7 64bit alatt 15 perc alatt frissítve 2.51.1-re
Moto verzió Retail.en.CEE.2.51 -es szebben scrollozó menű, tényleg kevesebb fogyasztás és a névjegyek képeit sem cseréli fel.
Kovács György
-
Pistakiss
őstag
válasz Memmaao #11133 üzenetére
Háát!
Gondolom akkor vehette"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
RootRulez
félisten
-
Tex
senior tag
Az enyém 2010 novemberi, B04-s, az akksi november 17-ei. December 29-én vettem nincs hangszóró hiba.
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Hisztogram
tag
Hello,
Csak annyit tudok, hogy a Kék Pont/ BTxx/BFxx jelzés a a made in china alatt/mellett jelzi hogy már a javított sorozatból való, most utánaolvastam, s úgy néz ki, hogy kék pont nélkül ill. a kék pont magában is jó.
Nekem úgy szűrődött le, hogy az akkumulátor számából akarták belőni az emberek a gyártási időt, simán tévedhettem, mentségemre szóljon, hogy ha jól emlékszem valamivel jeleztem is a kommentben, hogy nem vagyok benne biztos
Nincs a kezemben készülék, csak annyit tudok, hogy egy gyárban nagyon meglepő dolgok történhetnek amíg a csomagolásig jut a termék////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
belepek
csendes tag
- kérnék egy kis segítséget !
felraktam a pay's rom 3.3 -t ,annak rendje és módja szerint ...
beállítgattam , telepitgettem ... aztán szeretem volna beállítani a Launcher Pro plus legújabb változatát , de sajnos töröltem a régit a ... ekkor már csak sötét képernyőt láttam és sehogy sem tudtam elvergődni egy file manager program hoz , igy hát benyomtam a kikapcsolást és a lehetőségek közöl a recoveryt választottam ... azota nem tudok még a soft resethez sem eljutni ( 1. Le hangerő gomb 2. bekapcs gomb 3 jobb alsó sarok érintés ) Jó lenne ha valaki segítene mit tehetnék , hogy ujra kezdhessem az egészet ( telepítést az alapoktól ) ?! -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Sokadjára feltettem ismét a launcherpro-t... Most mér majdnem igényeimnek megfelelően ki van alakítva. Kérdésem az lenne, hogy a sima blur-os felületre kirakott widgetek nem futnak párhuzamosan? Tehát, ez nem úgy megy, hogy a sima "asztal" megy a háttérben és arra rájön ez a launcherpro felület és így jobban lassíthatja a progikat, több memóriát ehet, jobban húzza az akksit. Vagy úgy van, ha launhcerpro felületet használok, akkor a blur és minden azon elhelyezett widget inaktív?
Lehet láma kérdés (sőt tuti), de nem értem a működését sem.
═════════════════════════════════════════
-
Rotate
veterán
írták páran, hogy az új vodás defyk függőek lesznek, és az a gondolat vetődött fel bennem, hogy ha függetlenítem, annak van bármi köze a garanciához?
csak mert xda-n olvasgattam kicsit, és egész barátságos ár 17-20 dollárért hozzá lehet jutni működő kódhoz, egy bizonyos oldalról ha jól láttam mindegyikük működő kódot kapott, és 17 dollárjukba került
tehát elvileg még így is jó vétel lehet a vitamaxos defy
[ Szerkesztve ]
-
afonyaDS
tag
hello! 2.51-es szoftverem van, és rootoltam superoneclickel. unrootolni hogyan tudok? a program nem ajálja fel nekem sehol sem. nagyon fontos lenne pedig, mert szervizeltetni kellene a telefont, és tudtommal elveszik a garancia ha rootolva van. valakinek valami okosság?
Motorola D520->Alcatel OT 311->Alcatel OT 511->Motorola E550->Sony Ericsson K550i->Sony Ericsson W705->iPhone2G->iPhone3G->Motorola Defy->HTC Desire S->Samsung Galaxy mini->Sony Ericsson xperiaMini->Samsung GalaxySadvance->iphone5G
-
zsirfecske
addikt
most olvasom hogy htc desire júniusig megkapja gingerbread-et. 1 pro érv oda. hello moto
[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
válasz Hakkuuuh #11141 üzenetére
köszönöm, ez sajnos nem működik, legalábbis nem láttam benne - mert ez csak a telepítést követően működik, és csak az elmulasztott hívásokra, ill. még be lehet állítani pár dologra.
ami nekem kellett, az a Call History (mivel bejövő hívásom volt ami kell...)
szóval Call history, vagy valami hasonló, de legyen feltelepítve a telefonodra, hogy vissza tudj nézni ki-be-elmulasztott hívások idejét, időtartamát.mivel: alapból a defyből nem lehet kinyerni az adatokat!
ha mégis, akkor csak én voltam a balfék, de széttúrtam a manüket, és nem leltem sehol se!
sőt, hazaérve - mert még mindig kell az időadat....- rászúrtam moto portálra a telefont, gondolva, kinézem a híváslistát, itt biztos benne lesz, és nem...!!! ugyanazt mutatja, amit a telefon, ugyanazt a semmit...
(ha nézegettétek, akkor is csak annyit láttok, hogy x perce történt, de hogy pontosan mikor, azt nem jelzi... de mindezt csak aznapra, utána már yesterday van a tegnaphoz pl...)szóval CallHistory, vagy azzal egyenértékű programot a telefonodra, s akkor nem fogsz rohanni a T. Fúrumitákhoz
köszönet még egyszer!
(amennyiben mégis ki lehet az adatokat nyerni külön program nélkül, kéretik megosztani az eljárást - okulásképpen )
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
schmo07
tag
gpek,
A jpg-t se küldte át, meg még próbáltam pár fajta file-t, de sztrájkolt.
Elvileg ez a mostani módszer müködik. Remélem, sokáigHalo,
Ugyan ez egy app, de azért irom (ha már volt, bocsi)
Call Logs Backup & Restore
Csinálsz egy backupot, és akkor elméletileg ott lesz a hivás időpontja és hossza is.
Legalábbis nekem igy van - mondjuk nekem "piszkálatlan" telefonom vanszerk: ja látom, találtál másikat
RootRulez
lődd ki a gyári sms-ben a jelzést, és akkor csak a handcent fog szólniHisztogram
a felméréshez: két novemberi készülék, (még) nincs hiba
és most lekopogom - kopkopkop[ Szerkesztve ]
-
vétó
aktív tag
én most megnéztem magamnál;az összes missed calls-nál ott van a pontos dátum, óra perc.
2.34, GoLauncher EX, semmi mók vagy spec app.
Ja, a felméréshez
2010. novemberi gyártású T-s moto,, január eleje óta használva. fülhallgatót sosem látott (vicces, a gumidugót se húztam ki eddig...). hangszóró (még) ok.
[ Szerkesztve ]
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest