- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #27048 üzenetére
Nekwm tabon az ejjel a googli szolgaltatasok ujra engedelyezese utan konkretan osszerottyant, folyamatos FC jelensegek, ami sose volt azon.. Gyari visszaallitast kellett csinaljak rajta...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
laca71
aktív tag
Kérlek segítsetek...
Egyszerűen nem találok 818p 10L KDZ fájlt amit le tudnék tölteni... EUR-XX verió kellene..
Köszönöm -
Mikemend
senior tag
válasz nünüke1975 #27046 üzenetére
Innen vettem a párom (még nem létező) G4-eséhez zöld és kék hátlapot, ami meg is jött rendben. Tök jól néz ki! Ők korrekt szállítók.
-
senior tag
válasz Quqesz #27050 üzenetére
Ha bemész a MM-be, és személyesen vásárolsz, nincs visszatáncolás. Max. ha 3 munkanapon belül bekrepál, és te a vételárat kéred vissza. Én most az internetes vásárlásról beszélek, ahol nincs ugye próbalehetőség. Leteszek 100.000 Ft feletti kp-t a számlájukra, majd lutri hogy a készülék olyan-e, ahogy megálmodtam. Jelzem, indoklás nélkül el lehet állni 14 napon belül. Csak gondolom, nem kell leharcolni.
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Danny Ocean
csendes tag
Sziasztok,
Egy LG G4 H818P-hez hasonló kategóriájú telefont szeretnék beszerezni a közeljövőben. Tudom, hogy a negatív dolgokat jobban kommenteli az ember, de a kérdésem az lenne, hogy vannak itt, akik megelégedéssel használják a G4-üket? visszaolvasva az elmúlt tízezer hozzászólást, jóval kevesebb a pozitív dolog, ezért is érdekelne ez. Ajánljátok még?
A másik, ami tetszik, az a Honor 7.:: What we do in Life, echoes in Eternity ::
-
Aryon87
félisten
válasz Danny Ocean #27061 üzenetére
Negatívum:
- Akksi kevés a QHD kijelző miatt + erre még egy lapáttal rátesz a Google baxakodása is, ami lényegében az összes androidos telót érinti, nem márkafüggő.
- Első szériások(?) bootloop hibája (2015-ös gyártásúak esetében kb 70% az arány eddig, kb 7-8 hónap után jön elő a jelenség, a 2016-os gyártásúak esetében kb október-december táján derül ki mi a helyzet.)
- Bőr hátlap kopása, dehát a bőr ilyen, mivel intenzív külső hatás éri, szal annyira nem is negatívum
- Úgy tűnik a G3 rákfenéje a keretrepedés itt is lehetséges, igaz eddig 3 esetről tudunk, nálam csak repedésgyanú volt, de valszeg repedt volna, szal erre nem lehet alapozni
- Zárt bootloader, nyitása garivesztéssel jár, emiatt nincsenek főzött romok rá, ami van az csak nyitással rakható fel.Pozitívum:
- Elegéns külső
- Mérete ellenére hamar megszokható
- Hátlapi gombok
- Kiváló kamera (tavaly díjat is kapott ezért)
- Jól optimalizált rendszer
- Most ugyan lelassult, de a frissítésekkel sincs baj (más országokban jobban pörög azért)
- Mára egész jó áron kapni, igaz már csak GSM boltokban, szolgáltatóknál kifutott a G5 megjelenése miatt.
- Szervízelése 10/10, talán 1 negatív tapasztalat volt, ebben nem vagyok biztos. Én 2x vittem, mind2 alkalommal elégedetten jöttem ki. Gyorsan javítják.Asszem ennyi lenne. Ezen felsorolások mellett nyugodtan mondhatom, hogy igen, megveheted, nem fogsz csalódni benne. Nincs tökéletes telefon, még az Iphosnak is vannak nyűgjei. Én elégedett vagyok az enyémmel.
Úgy tudom a Honor 7 sem rossz választás.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz kobayashy #27063 üzenetére
Oh, ezt nem tudtam, kb 1 hónappal ezelőtt már nem volt nekik készleten.
A HBS-900-at adják mellé?
Igen ér valamit, jelen pillanatban is épp arról dübörög a zene Nem akad, 10m a hatótáv, de ez sokszor lerövidül a falak miatt sajnos.
2 napot simán kibír, valamint 6 órás egyhuzamú zenelejátszást úgyszintén. (még nem volt lehetőségem a határokat feszegetni, de egy 8, max 10 órányi folyamatosságra tippelnék)
A telóra telepített Tone&Talk app segítségével "beszél" is a füles + rezeg is
3 színű a LEDje, töltés közben a fokozatokat is jelzi.
Piros alacsony, lila a közepes, kék a jó/max. Az aktivitást kb 10-15mp-ként villogó kék jelzi.
Az akksija töltöttségét a teló állapotsávjában látni, úgy mint a telefonnak.[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
Olyat tapasztalt valaki, hogy mintha érzéketlenebb lenne a kijelző? Legalábbis G2 után. Főleg ha autós tartóban van, és görgetni kellene.
Másik ujjal meg kell érinteni a telefon burkolatát. Akkor rendesen megy.iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
ToomyC
aktív tag
Eddig nem panaszkodtam , de ez már tényleg botrányos ... az akksi nem bír egy napot se úgy hogy alig használom ... a képernyőidőm nincs egy óra ... a legnagyobb fogyasztó az andriod rendszer ... frissítés meg nincs ... 20d
-
ToomyC
aktív tag
válasz Máriusz TO #27068 üzenetére
Nekem merül mint a titanic , valami lehúzza , lehet valamelyik alkalmazás ...
-
Quqesz
nagyúr
válasz SharpSA #27070 üzenetére
én is arra tippelnék...
Danny Ocean
Vodánál is van még,csak a H815(1 sim). A két sim-eset csak interneten tudod megvenni. Ajánlott még mindég a telefonÁkkk
nem hinném,nálam is xaraxik és közöm sincs a upchoz[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Máriusz TO
csendes tag
Nalam a szinkron is es a helyadatok is be van kapcsolva ,es igy is meg van a 16-17 ora 4/5 kijelzo ido ,igaz a v20g meg teszt alatt all meg latom mit szantak a törököknek ha nem jo vissza megy a gyári es megvarom a sajatom
-
dannyl
addikt
Tapasztalat (lehet nyilvánvaló):
Ha chrome-mal böngészek, akkor kb. 3 óra kijelzőidőt tud a teló. Most volt egy hosszú várakozós napom, és (ezt ne kommenteljétek, még játék se volt soha a telón) 5 órán át candy crush-t játszottam, 10%-ra merült. Tehát több, mint 5 órát tud. -
törölt tag
Ha jó és mebizható telefont akarsz és nem probléma hogy az üzemidő némileg kevesebb mint a többieké, akkor ilyet veszel. Nekem tavaly szeptember óta van és semmi baja, fekete bőr hátlappal amit tok nélkül farmer zsebben hordok és egyáltalán nem látszik meg rajta. (viszont a barna bőrösek nagyon kutyául kopnak).
A negativ dolgokról meg amiket itt olvashatsz:
10-ből 9 arról szól kinek hány órát bir az akksija... Ebből is látszik mennyire jó telefon, már csak ezen lehet problémázni.A maradék 10% a bootloop probléma amiről annyit kell tudni, hogy 99%-ban arról szól hogy jaj mi lesz ha az enyém is olyan lesz. A valóság az, hogy van itt vagy 27ezer komment, ebből összesen kb. 4-5 ember jelezte ez a problémát. Ez egyeseknek már annyira eltorzitotta a valóság érzékelését hogy lásd feljebb kolléga már 70%-nak jelzi a hiba előfordulási arányát...
Megjegyzem, ha elő is fordulna, az lg szó nélkül javitva ha van róla számlád.
-
szaszaboy0
tag
Elégedett felhasználó vagyok semmi gond a G4-el. Az akksim is jól szuperál, tudom ha használom is jobban merül de azért adták mellé a töltőt. Minden szuper, maradok ennél a kütyünél.
Üdv Szabi
-
Technoman
őstag
Azon kevesek egyike vagyok (ezek szerint) aki maximálisan elégedett vagyok ezzel a telóval és csak szuperlatívuszban tudok róla beszélni.
A kamera (nekem) tökéletes. Pont tegnap mászkáltam Budakeszi környékén és a környék templomában ill. a Kálváriánál olyan képeket lőttem sötét helyen, hogy csak néztem (már nem is használom a kompakt fényképezőgépeimet)
A GPS tökéletes, villámgyors és pontos (ezt imádom a legjobban)
A zene minősége nekem nagyon jó (főleg flac, néha 320-as mp3)
A rendszer villámgyors, sosem fagyott még le.
A sokak által emlegetett akku idejével is nagyon elégedett vagyok (6, 20d), Nálam hétköznap több mint 1-1 1/2, néha 2 napig is bírja töltés nélkül, úgy hogy a hely (GPS), a Wifi, a szinkronizálás és újabban a BT non-stop be van kapcsolva (igaz, nem is ezen élem ki a napi hajlamaimat) A régebbi telóm (Galaxy SII) ezeket az értéketeket meg sem tudta közelíteni.
Kedvencem továbbá az infra Quick Remote része is. Az összes otthoni kütyüt ezzel irányítom (TV, Media Playa és az ezeréves erőlködőmet (!) Ezt a konkurencia még mindig nem tudja íly' szinten biztosítani.Csak két "negatívumot" tudnék említeni (ami nem is neg. hisz nem a készülék minőségével van/lehet kapcsolatban)
az egyik a garancia (nem szolgáltatós helyen vettem (edigitál), nem is szeretem a "mókolt" telókat. Megszoktam a Samunál a 2 évet, itt meg csak 1 van ugyi)
A másik, hogy a BT-nál (Sony BH20), amikor bekapcsolom, a zene az első 20 mp-ben eléggé szaggatottan szól. Aztán megszűnik, de eléggé idegesítő tud lenni. Persze, lehet, hogy a Sony-m a kaki. Ezért biggyesztettem pár sorral feljebb a mondatomba a "lehet" szócskát.Ezzel a bootloop hisztivel nem foglalkozom (2015 májusi a telóm). Minek, majd akkor, ha beüt a ménkű.
Lassan már mehetek egy homlok "plasztikázásra" is is, azt fogom oda felvarratni: LG Forever
-
Nagytoll
senior tag
Nálam is minden oké 4-4,5h sot, mondjuk én lollin vagyok genesys rommal
-
Technoman
őstag
Na, Uraim!
Csak van máris 4 ember, aki elégedett a telóval. Mindezt ilyen rövid idő alatt
-
csiziktomi
senior tag
válasz Máriusz TO #27068 üzenetére
Dobj 1 linket a letöltéshez pls.
-
BloodRay
veterán
Én is 5.1-en vagyok, még mindig tökéletesen elégedett a telefonnal. Tavaly október óta van meg, 15 augusztusi gyártású. Akksija is 4-5 órát mindig bír.
Mellesleg volt itt már valaki aki 5.1-ről kapott bootloopot??"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
MaxxDamage
félisten
válasz Technoman #27081 üzenetére
+1 !
Ilyen remekül optimizált telefonom még nem volt, minden forintot megér amibe csak kerül/került!
Lehetne ilyen "szavazás" vagy véleménynyilvánítás az oldalod (G4 tulajoknak) és mindjárt látható lenne az eredmény...bár lehet sok olyan ember volna aki csak feleslegesen rontaná a jók százalékát.... (akiknek nincs is G4 vagy láma hozzá..)L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
beremend
csendes tag
Sziasztok!
Holnap tervezek venni egy G4et,és valahol olvastam valami wifi-mizériát,hogy sokszor nem csatizik a hálózathoz,meg,hogy villog a wifi ikon. Az összefoglalóban nem találtam erről semmit,tudnátok erről valami tájékoztatást adni,és esetleges megoldást a hibáraha ha még létezik egyáltalán?
Köszönöm előre -
-
Technoman
őstag
válasz MaxxDamage #27088 üzenetére
Végigolvasva mind a 27xxxxx hozzászólást és már (majdnem) a kezdetektől jelenlévő + ami fontos, nem fantom használóként azt szűrtem le -tisztelet a kivételeknek-:
1. a magyar embernek állandóan kell vmiért sírnia, akkor is, amikor erre nincs is oka (úgy látszik ezt a szüleinktől örököltük meg és az Y generációnak is a sajátja. Talán a Z gen. már nem így fog gondolkozni)
2. Sajnos korunk technológia rohanásában, már hozzászoktunk a szuper dolgokhoz és már napi szinten várjuk el a lehetetlent a gyártóktól (lehet, hogy már volt ez az anekdota, de ha nem: a stúdiótermékekkel foglalkozó ismerősömnél már tényleg kerestek olyan szoft.-ot, mint ami pld a filmekben/sorozatokban látható: az előttem haladó ember arcát -bár még nem láttam- de egy prog segítségével 3 D-s forgatással, máris megtekinthetem
3 Abban is van nagy igazság, hogy tényleg egy tutira optimalizált telónk van, és kínunkban már nem tudunk miről értekezni. Ilyenkor jön a bootloop para, meg az örök téma: "miért nem húzza ki Lenin halálának a 200. évfordulójáig a telefonom ,egyetlen feltöltéssel" féle irományok. Bezzeg a haverom/nővérem/anyám/nagyanyám Samsung,HTC,Sony./Hüvej/stb... telefonja..... De ugye tudjuk, hogy a Szomszéd (nője) gyepje, mindig zőőődebb -
tknof1871
őstag
Üdv! A G4-el videózok. Videofelvételen telefonról és asztali gépre mentve asztali gépről visszajátszva is halk rendszertelen ritmusú kattogó hangot hallok a bal hangsávon. Telefonon fülhallgatóval asztali gépen speakerrel. Másodpercenkét kb. 4-5 kattogás. Nem hallani az egész videó alatt. Úgy tűnik a felvételek elején még nincs. Mi lehet a hiba oka?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Máriusz TO
csendes tag
+1 es a g3 mam is jol szuperalt
-
toto0569
addikt
válasz tknof1871 #27096 üzenetére
kapcsold ki a wifi-t
Segíteni szokott... -
Flashback
addikt
Nemrég vettem a telefon, egyébként jó... de az adatkapcsolatokat nem kezeli túl jól.
Ezzel lehet valamit csinálni?
Most is olyan volt hogy nincs semmi adatkapcsolat, de full térerő, városban. Újraindítás után rögtön 4G.
Wifinél néha 4-5x kell csatlakozni. Vagy ez garanciális probléma?[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest