- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz Máriusz TO #26099 üzenetére
Köszi,de jelenleg még nincs ilyen telóm,csak javasolni szeretném a Topikgazdának,hogy a Téma összefoglalóba írják be. Nálunk a G3-on be van írva és bármikor hirtelen kell,nem kéreget az ember,hanem lenyitjuk és ott figyel.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Máriusz TO
csendes tag
válasz Máriusz TO #26102 üzenetére
Nekem volt nexus 5x a g4 elott tenyleg nagyon gyors telo felorankent kapod ra a frissiteseket ,csak borzalmas a kezelo felulete es hanghivaskor hala a gagyi mikrofonoknak semmit nem hallasz ,foleg kint a zajos utccan de kinek igy kinek ugy en meg egy roccenest sem tapasztaltam a g4 en gyari v20d van rajta eur fuggetlen
-
dannyl
addikt
válasz Máriusz TO #26104 üzenetére
Érdekes. Most pl. kaptam messenger üzenetet. Hát a kis karika kb. 5 képkocka darabban került a helyére. Utána már rendben megy. De pl. alvásból ébresztve egy menügomb is kihívások elé állítja.
-
zombinyul
addikt
válasz dannyl #26098 üzenetére
Valami nem stimm azzal a telefonnal, mert a G4 köztudottan az egyik legjobban optimalizált, legsmoothabb Androidos telefon. Előfordul dadogás, ez Android sajátosság, de nem G4 specifikusan, és nagyon ritkán. Nálam is max ha heti 1 alkalommwl van egy kis röccenés, semmi komolyabb. WP és iOS használat után is tökéletes az "élmény".
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
dannyl
addikt
válasz Aryon87 #26107 üzenetére
Ne viccelj, nincs egy hónapos a teló, FR-tel kezdtem. Azért nem hiszem, hogy ennyi idő alatt gondban lenne.
Amúgy, ha "bemelegedett", akkor már megy rendesen. Csak ébresztésből nagyon ganyé, vagy ha mondjuk rég nem jártam a beállításokban/menüben, akkor elsőre el-el gondolkozik, hogy mit is akarok én. -
Quqesz
nagyúr
válasz dannyl #26109 üzenetére
Ez lehet inkább a Doze "jótékony "hatása. Amúgy ébresztés után(főleg hosszabb idő után) picit tényleg lassabb(sztem szinte észrevehetetlen), de ez az ébresztés utáni gyors szinkronizálásnak köszönhető. Persze ez függ a hálózat gyorsaságától, a frisssítendő mennyiségétől is. Igazából akadozás nálam sem jelentkezik....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Ubul86
őstag
Sziasztok. Rég írtam már ide.
Mostanság egyre jobban merül a telefon, a nap végét se bírja már ki, 0%-ra lemerül, munkában ez így nem a legkellemesebb..oké, 20 km-eket gyaloglok a munkám típusa miatt, de 2-3 hete még reggel 6-kor 100%-on volt, este 6-ra 20%-ra merült.
Azon gondolkodtam, hogy lehet "újra" kéne rakni a rendszert, erre van valami megfelelő lépéssorozat? Vagy csak gyári beállítások visszaállítása van / hard reset?
Tudna valaki segíteni? 6.0.1-es rendszer van rajta, ha jól emlékszem
Emellett: kint vagyok angliában, átalakítós töltővel töltöm mostanság, és így 3 óra kb mire feltölti, míg simán otthon 1.5 óra volt átlagosan...lehet hogy a töltő is tönkrebaszta az átalakító miatt?
-
Quqesz
nagyúr
válasz Ubul86 #26112 üzenetére
Csinálj egy gyári visszát és ha nem javul sanszos a töltő/usb kábel/átalakító közül vmelyik bexart.....próbáld ki egy másik átalakítóval, majd egy másik töltővel. Ha így sem javul akkor lehet szervíz....volt akinek töltő és aksi is cserélve volt ilyen miatt....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz Ubul86 #26112 üzenetére
Első körben nézd meg az Akkumulátor menüpontban a Beállítások alatt, hogy melyik alkalmazás fogyasztott sokat. Amennyiben nem tudod, hogy melyiknek mennyit kellene fogyasztania, feldobhatod ide a képet és megmondjuk.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
zombinyul
addikt
Ilyen képet csinálni telefonnal... Döbbenetes. Hajnal 1-kor, full sötétbe.
De ez is nagyon jó lett, meg ez is. Tényleg elképesztő hogy mit tud telefon létére.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Ubul86
őstag
válasz Quqesz #26113 üzenetére
köszi mindkettőtötknke, most tesztelem úgy, hogy nem dolgozok, hanem itthon vagyok, kevesebbet mozgok (gps se fogyaszt így akkor elvileg annyira)
A garancia sajnos nem játszik, mert otthon maradt a papír mobilkereskedes.hu-s amúgy. Max akksit vennék hozzá, az gondolom olyan 30 fontból kijön. (~12000 ft)
októberben vettem amúgy, mikor ülő munkát végeztem, kibírt olykor 3 napot is, persze akkor alig nyomogattam, csak nézegettem az értesítéseket facebookról, esetleg messenger...na nem mintha most is túl sokat telefonálgatnék, stb...
[ Szerkesztve ]
-
E2E4
aktív tag
válasz Viktor0610 #26094 üzenetére
Én már váltottam leslien kollégával (is) pár üzenetet privátban.
Nekem azt írta, hogy "igen elég a számla amit látsz hsz ban...."
Csakhogy a megosztott hsz.-ban nincs számla, csupán egy "Adásvételi szerződés, Garancia Levél"
Ezen kérdésemre még nem adott választ nekem sem.fs-zsoci: Ha a jogszabályi hátteret nézzük, akkor számla vagy jótállási jegy* nélkül a szerviz nem köteles garanciális javítást végezni.
Néhány fórumtársnak az a tapasztalata, hogy a szervizben elég volt csak a termék azonosíthatóságát lehetővé tevő számlát bemutatni, - beazonosításra alkalmas az IMEI vagy sorozatszám - és az LG garanciálisan javította az európai régió kódos termékeket.
De papír nélkül ez lutri. Már csak azért is, mert egyszerűen nem tudod a vásárlás tényét kétséget kizáró módon igazolni. Gyakorlatban simán előfordulhat, hogy ha vinnéd vissza az eladónak, ő azt mondja, hogy nem is tőle vetted. És ennyi.* "amennyiben a jótállási jegyen szereplő adatokból megállapítható az eladó fél személye, és a fogyasztó ennél jelenti be igényét" úgy önmagában ez is elégséges, a számla/nyugta nélkül is.
[ Szerkesztve ]
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
E2E4
aktív tag
-
Mikemend
senior tag
válasz Ubul86 #26116 üzenetére
Örök igazság: amit nem használsz, kapcsold ki. Mint GPS, mobilforgalom, wifi. Úgyis két húzás a be és kikapcsolásuk. Ezt az alig 1-2 másodpercet megéri, nem? Játékoptimalizálás funkciót érdemes bekapcsolni az akkubeállításoknál, esetleg a csökkentett módot 15%-ra ugyanott.
Én még a memória pucolást is elvégzem használatok után, illetve heti egyszer cache törlést is. Semmi bajom a merüléssel, gyors és nem akad semmit 6.0-ásan. -
Én azt tapasztaltam, hogy 1mAh 1 forintba kerül. Ha ennél olcsóbban veszed, akkor az nem tud annyit, vagy hamarabb tönkremegy. Ha mégegyszer vennék, akkor megint Anker akkut vennék. Most nekem egy 15.000 mAh-s akkum van, 2 éves, 3-4x feltöltöm vele a telefonom.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
zack
nagyúr
Ma eladtam az EUR G4-em is. Nem volt vele gond, igazából jó pénzt kaptam érte. Nagy valószínűséggel nem lesz 3. példány, helyette pedig V10 fog érkezni.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
MaxxDamage
félisten
Sok sikert a V10-hez!
Ha nem volna G4-em akkor én is V10-et vennék, de nem éri meg így nekem a csere. G4-el sem leszek boldogtalan (remélem)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
jolti05
őstag
válasz Reinkz #26090 üzenetére
Én nem kaptam ilyen ~részletes papírt, ÍME az enyém.
E2E4: Nekem sajnos nincs jótállási jegyem. Érdemes lehet a hazai LG márkaszerviztől megérdeklődni, hogy ilyenkor mi a mondás?
Szerk.: más: A G3-mamban van egy funkció, hogy.. intelligens képernyő (talán), A G4-ben nem találtam ilyet. Máshova tették, vagy kivették ezt a funkciót?
[ Szerkesztve ]
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
E2E4
aktív tag
LG G4 NILLKIN Qin Quick Circle View Smart tokosok, egybe gyűljetek!
…S kérlek, válaszoljatok:
1. A tok tényleg bőr, ahogyan írva vagyon?
2. Autós tartóban használható, az-az teljesen hátrahajtható az előlap?
3. 45 fokban hátra hajtva, megtartja a telefont vízszintesen?
4. Működik a flip tokon keresztül a műanyag hátlapban beoperált NFC + QI töltés? (Nyilván gyári bőr hátlapra nem tesszük fel a flip tokot.)Köszönet azoknak, akik válaszolnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
E2E4
aktív tag
válasz jolti05 #26127 üzenetére
Ez se nem jótállási jegy, se nem számla, csupán egy sztenderd adás-vételi szerződés, s csak annyit ír, hogy "garancia a gyári garanciapapír szerint."
Ezzel legalább a vásárlás tényét valamilyen formában tudod igazolni, de egy ilyen szerződésnél az eladó lehet akár magánszemély is. (Ráadásul formailag hiányos is: nincs cégszerű aláírás, nincsenek tanuk sem.)A "gyári garanciapapír" ki van töltve?
Le van pecsételve?
Ha nem, akkor...Hát' kedves kolléga, ez így formailag nagyon hadilábon áll.
Természetesen sok mindent érdemes lehet, akár az általad írt "hazai LG márkaszerviztől megérdeklődni, hogy ilyenkor mi a mondás", de őszintén szólva, ha ezt az LG márkaszervize elfogadja, akkor az a jogszabályi kereteken túlnyúló, nagyon lojális hozzáállás lenne.
Azért - ha úgy érzed - írd majd meg, mi lett a történet vége. Akárhogy is alakul, mindenképpen tanulásos eset.
-
E2E4
aktív tag
válasz kovacs65 #26130 üzenetére
Ugyanezek a kérdések a gyári LG Quick Circle tokkal kapcsolatban?
(Látom, hogy azt is nagyon hamisítják, ezért csak eredetiben tervezhetek. A kedvencem a QI + NFC matricán a "Made in China" felirat, ami - videók alapján - az eredetiben nincs is. )
-
E2E4
aktív tag
válasz MaxxDamage #26126 üzenetére
+1
Jómagam még G4 vétel előtt sem érzem azt, hogy a G4-el boldogtalan lennék, a V10-el szemben.
Pláne amilyen áron hozzá lehet jutni most a G4-hez.zack: Azért legyen szerencséd a V10-el is!
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
én még mindig azt mondom
ha az LG-nél látják hogy a G5 nem fogy annyira mint kellene és csúsznak lefelé az eladási listán
megszüntetném a G4-et és helyette kiadnám a G4 Pro-t G4 külsővel, Snapi 820-al és legalább 3600-as akkuval
akinek kell a cserélhetű marhaság az G5-öt vesz akinek meg az elegáns bőrhátlapos a nyerő az G4 Pro-t
nem tudom miért várnak ezzel ennyire, a sok kínai cég beelőzi őket kegyetlenül már és sehol nem lesznek a top 10-benMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz jolti05 #26127 üzenetére
Volt akinek már elfogadták az adás-vételit. Ez is csak az LG márkaszerviz jófejségét bizonyítja, mert ezek a papírok semennyire nem minősülnek számlának, törvény szerint a készüléket vissza is dobhatnák (más szervizek megteszik). De persze olyan is lehet, hogy ha a szervizes aznap bal lábbal kelt fel, akkor visszautasít.
Most anélkül, hogy bárkinek rosszat kívánnék, én az LG helyében elhajtanám azt, aki ilyen budipapírral állít be javításra. Ez már félig bűnpártolás, mert amit ezek a boltok művelnek, az nem más, mint bűncselekmény. Évekig kereskednek anélkül, hogy számvitelileg értelmezhető számlát állítanának ki (amit az Áfa Tv. megkövetel), aztán ha a NAV kicsit is érdeklődik, már rögtön megy a felszámolás és új cég alapítása. Én ilyen orkoktól egy doboz gyufát sem vennék, nemhogy egy flagship mobilt. De ez csak a magánvéleményem.
[ Szerkesztve ]
-
E2E4
aktív tag
válasz TeeJay #26136 üzenetére
Ez is lehet egy alternatíva.
Személy szerint viszont én nem adnék egy ilyenért 2-szer annyit, mint amennyibe most a G4 kerül. Számomra Snapi 808 vs. 820, és 3000 vs. 3600 mAh "upgrade" nem érne dupla annyi pénzt.Persze azok számára, akik más financiális limitet húznak egy okostelefonnál, az általad leírtak egy jó ötletnek tűnhetnek. Bár javasolnám még a WQHD -> FHD kijelző "lowgrade"-t is, és akkor olyan üzemidők lennének, hogy attól zengene a fórum.
Esetleg a felhasználók azon - jelenleg becslésem szerint - kb. 1%-ának, akinek elengedhetetlen a VR használata, kiadnák G4 Pro VR edition-t, WQHD -> 4k kijelző "upgrade"-el is, picit vaskosabb készülékházzal, és 8000 mAh-s akkumulátorral.
Reméljük, az LG fejelszői is olvassák ezt a fórumot.
-
zack
nagyúr
válasz MaxxDamage #26126 üzenetére
Még nem kőbe vésett a V10.
Hétfő délelőttig ráérek kitalálni.Nem vetettem még el a Huawei P9, Note 5, iPhone vonalat sem.
De a V10 a legsanszosabb.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
kp78
addikt
Hogy miért nem bírnak a Nillkin tokokra egy lyukat fúrni, hogy a led villogást lehessen látni
G2-re való tokon sem volt, pedig amúgy jól bírta nálam.Egyre többen írjátok, hogy külső akksit ajánlatos beszerezni.
De akkora a kínálat (és sok a hamisítvány is), hogy az ember nem igazán tudja melyik legyen.
Néztem itt PH-n ezt az írást is. Viszont topicot nem találtam hozzá.
Szóval aki régebb óta használ már powerbankot, írna típust, esetelg linket?[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
jolti05
őstag
Remek, köszi
E2E4: Már írtam a hivatalos szerviznek, gondolom legkésőbb a következő hét közepén válaszolnak. Tervezem megírni ide, hogy mit válaszoltak.
Stauffenberg: Bízom a legjobbakban: hogy nem lesz semmi baja a készüléknek Egyébként én sem fogadnék el csak egy adásvételit, akkor sem, ha magam ellen beszélek.
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
Ez igen, már kaptam is választ!
"
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.A telefon úgy néz ki valódi (http://www.imei.info/?imei=359492069045579), azonban a jótállással kapcsolatos információk, amit kapott azok helytelenek.
Egész Európában szükséges egy számla a jótállás igénybevételéhez - jótállási jegy azonban valóban nem feltétel.
Normál esetben a boltba tud visszamenni, amennyiben bármilyen problémával találkozna és szüksége lenne szervizelésre is (egyéb esetben igyekszünk mi is megválaszolni a kérdéseit).Az adásvételi szerződése olyan, mintha a cég a saját tulajdonú készülékét adta volna el Önnek (és még összegmegjeleölés sincsen benne!). Továbbá van egy fontos kijelentés is benne:
"gyári garanciális készülék esetén garancia a gyári garanciapapír szerint"
Ez két dolgot feltételez:
1, Mivel Ön nem kapott gyári garanciafüzetet, így nem vonatkozik rá garancia;
2, Kellett volna kapjon garanciafüzetet.Engedje meg, hogy egyéni véleményt is mondjak: amennyiben van lehetősége a pénzét visszakérni a készülékért cserébe, úgy én ezt erősen ajánlanám, még akkor is, ha nagyon jó áron tudta megszerezni, hogy a későbbiekben ne lehessen komoly csalódásban része.
Amennyiben úgy érzi a tájékoztatás nem volt teljes körű, kérjük küldje el érdeklődését újra, illetve bármilyen további kérdés esetén készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40-54-54-54-es számon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).
Tisztelettel:
Polgár Zoltán
LG Electronics Magyar Kft. - Ügyfélszolgálat
"A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
válasz Stauffenberg #26144 üzenetére
Így van.
Érdeklődöm a GSM boltnál, hogy valahogy kívánják-e pótolni a jótállást, de szerintem meddő próbálkozás lesz.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz jolti05 #26145 üzenetére
Az a baj, hogy így elállási jogod sincs (nem tudom webshopos rendelés volt-e). Meg úgy általában véve semmilyen fogyasztóvédelmi törvény nem véd téged, ki vagy téve az Ő kedvüknek. Ha nekik nincs kedvük segíteni rajtad, akkor nem kell. Pont annyi jogod van, mintha tőlem vetted volna meg használtan.
Én nem véletlenül rühellem az ilyen boltokat. Lehet mondani, hogy valaki már a negyedik-ötödik mobilt veszi ilyen helyen és eddig nem volt kellemetlen tapasztalata, de én nem adok ki ennyi pénzt idegeneknek bizalmi alapon, hogy majd talán nem vernek át...
Na mindegy, én berekesztem a magam részéről a véleményezést ebben a témában. Sok sikert kívánok az érvényes számla beszerzéséhez!
-
E2E4
aktív tag
válasz jolti05 #26145 üzenetére
Számlát kérj a boltból, ami fel van tüntetve a készülék IMEI száma vagy a gyári száma! (Tehát a telefon egyértelműn beazonosítható.)
"Egész Európában szükséges egy számla a jótállás igénybevételéhez."Valamint ez így: "Az adásvételi szerződése olyan, mintha a cég a saját tulajdonú készülékét adta volna el Önnek" Amit akár egy magánszemély is írhat, ahogy az előző hsz.-ban írtam. (Használt tárgyaknál szoktak ilyen formátumú adás-vételi szerződést írni.)
Bár én a helyedben megfogadnám az ügyfélszolgálatos egyéni véleményét:
"amennyiben van lehetősége a pénzét visszakérni a készülékért cserébe, úgy én ezt erősen ajánlanám, még akkor is, ha nagyon jó áron tudta megszerezni, hogy a későbbiekben ne lehessen komoly csalódásban része."
Ha pedig a bolt erre nem hajlandó, van pár hatóság, aminek a megemlítése segíthet abban, hogy a tulajdonos korrektebben lásson.
A teljesség igénye nélkül:
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (Első körben: vásárlók könyve.)
NAVA kulcsszavak: pl.: "vásárló megtévesztése", "számlaadási kötelezettség elmulasztása"
Na pont ezért írtam ezelőtt azt, hogy: akárhogy is alakul, mindenképpen tanulásos eset.
[ Szerkesztve ]
-
szizoka
csendes tag
Üdv!
Mai nap vásároltam egy g4-et . Ezt a verziószámot érdemes frissíteni?
Most tértem át wp-ről szóval annyira nem vágom még.Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI internet
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest