- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz Reinkz #27389 üzenetére
Akkor nezd meg mi hasznalja a GPS -t, es vedd el tole a jogosultsagot.
Ha a Google Play Service hasznalja intenziven akkor meg nezd meg a Google Maps beallitasait, a helyelozmenyeket illetve a Google Now -t.Nalam nincs ilyen hiba, vagyis volt a Smart Lock miatt. Kicsit gyomlalni kell az alkalmazas engedelyeknel es a Google beallitasoknal (Beallitasok - Google).
-
csibabu
tag
na kifutó termék a g4 a tmobilnál, még 16 napot kell várnom hogy megrendelhessem, remélem nem fog elfogyni
iPhone 14 Pro
-
nünüke1975
aktív tag
A váci uti szerrvizen kivűl hol van még Lg szervíz az országba?Déldunántúlon esetleg.
-
Weeman1
veterán
-
FerNandor
őstag
válasz nünüke1975 #27407 üzenetére
Dél-Dunántúl, ha Pécs, itt nekem nem fogadták el a Nextelshopos számlát garanciának, pedig ők is csak megfogják és felküldik Pestre. Nem akartam velük szórakozni. Felhívtam egyből a Váci úti szervizt, lebeszeltem velük. Feladtam a telot GLS-sel, 3-4 nap múlva már jött is vissza a telo javítva.
Én mondjuk a szabadság útiban voltam, amit az előző hsz-ben lévő link alatt nem dob ki az LG, de a Váci út tud róla.
Szerintem jobban megéri futárral elküldeni.[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
KZP
őstag
Az a baj, ezzel a bootloop mizériával, hogy nem úgy tűnik, hogy csak kevés készüléket érint. Ha nagyon kicsi lenne a valószínűsége annak, hogy jelentkezik ez a hiba, akkor nem cserélnék csak úgy az alaplapot, ha más jellegű javításra viszik be a telefont...
Lehet persze, hogy aki egy 2016-os telót visz be bármilyen javításra, ott nem cserélnek, ami két dolgot jelenthet:
1. Még korai lenne kicserélni, ha csak legkorábban >8 hónapos korban adja be majd a kulcsot.
2. Változtattak valamit a gyártósoron, így nem várható a hiba jelentkezése.Van itt valaki, akinek idei gyártású a telefonja, és már járt vele a szervizben?
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Nos aki gps beragadással szenved: azt vettem észre, hogy akkor akad be ha pl egy app használná és nem tud pozicíonálni. Ilyenkor érdemes olyan helyre menni, ahol tud pozit fogni és elmúlik a beragadás(esetleg érdemes a gps-t ki/be kapcsolni). Nekem bevállt. Az egyik app 5 órán át tartotta bekapcsolva és miután kimenetm lett pozim és elmúlt az ébrentartás.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Pankiller77
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan hibaüzenettel, hogy "Unable to write to external storage" ?
Wifi illetve mobilnet bekapcsolásakor is 2x felugrik.
A telefonom LG G4 H818P, 6.0 androiddal.
Van erre vmi megoldás? -
KZP
őstag
válasz Pankiller77 #27417 üzenetére
A helyedben kivenném, majd visszatenném bele az SD kártyát. Esetleg formázd meg, miután lementetted róla az adatokat. Ha utána is ezt írja, akkor jó eséllyel a kártya adta meg magát, rossz esetben a telefonnal van baj.
-
Mikemend
senior tag
válasz Pankiller77 #27419 üzenetére
Netán valamelyik app a háttérben próbál rá írni? Ami nem 6.0 kompatibilis és nem kapta meg a jogokat. Rossz esetben vírus (mivel akkor akar írni, ha netet kap), bár ez ritkább eset.
[ Szerkesztve ]
-
Reinkz
senior tag
válasz Heisenberg69 #27410 üzenetére
Ha vmi beakasztj a gps-t akkor az meg fog jeleni igen nagy %-al az akku fogyasztásban is ha ott rákattintasz láthatod hogy menyit használta az adott alkalmazás a gps-t.
-
senior tag
A OnePlus 2-nek most esett le az ára, olcsóbb mint a G4. Mi a véleményetek?
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Mikemend
senior tag
Akit érdekel egy G5 teszt, az indexen kint van.
-
senior tag
válasz morneo.it #27425 üzenetére
A garancia nem akadály: "a garanciális javítás, csere és postai szolgáltatások (szállítás és kezelés) a 2 éven belüli garancia keretében ingyenes." Ehhez a neten kell lejelenteni. a 24 hónap garancia vonatkozik a készülékre, ÉS az akkura, töltőre, kábelre, headsetre. Ingyenes a kiszállítás.
Most nagyon elgondolkoztamHa a G4 még mindig 140-150e Ft lenne, akkor alternatíva lett volna a OnePlus 2. De mivel 1:1 az ára, a bőr hátlap, a MicroSD bővíthetőség, a szebb kijelző, a komolyabb kamera, a cserélhető akku a G4 mellett szól végül. A OnePlus 2 mellett szólt az ingyenes 2 év futárgari, a 2 SIM-es kivitel, a 4GB RAM, a 64GB belső tárhely, ujjlenyomatolvasó, és a szinte stock, naprakész OxigenOS.
[ Szerkesztve ]
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Vikooo
addikt
válasz Heisenberg69 #27410 üzenetére
Szia!
Beallitasok-Hely
Itt fogja listazni.
-
Pankiller77
csendes tag
válasz Mikemend #27420 üzenetére
Köszönöm szépen az ötleteid!
Végigfuttattam az eset, kaspersky, malware-t, semmit sem találtak, viszont a tanácsodra, hogy valamelyik nem kompatibilis: elkezdtem letörölgetni az appokat egyesével, mindegyik után újra csatlakoztam a netre, végül elég hamar sikerült megtalálni a bűnöst, a hívásrögzítő személyében.
Köszi még egyszer, és mindenkinek aki hozzászólt, próbált segíteni. -
Mikemend
senior tag
válasz Pankiller77 #27430 üzenetére
Ez melyik hívásrögzítő volt pontosan, hogy nehogy más belefusson.
-
Mikemend
senior tag
válasz Pankiller77 #27432 üzenetére
Köszönöm és örülök, hogy megoldottad!
-
kp78
addikt
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
törölt tag
Állítólag valamelyik mobilszolgáltatónál vezeték nélküli töltést szolgáló hátlappal jön ki. Nem véletlenül a t-mobilnál?
-
DaDa
senior tag
Igen, ahogy előttem írták az csak NFC. A vezeték nélküli töltéshez ezt a matricát le kell szedni és egy másikat kell rárakni, aminek a másik oldalán is van érintkező ami a tekercset köti össze az akkuval. Ha leszeded a hátlapot akkor az akku melett/felett(szemből a bal oldalán asszem) látod a 2 szabad érintkezőt ami kell a tekercshez.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
HAX
tag
Oh pedig már kezdtem örülni, hogy valami limited edition hátlapokat kaptam.
Na mindegy engem úgy sem érint a dolog, nincs wireless töltőm.
-
CanibelZ
aktív tag
Akinek nyitva van a bootloader-e, dobna egy pü-t? Köszi!
-
Roland861010
addikt
Menyire okés az ha az lg szerviz nem akarja cserélni a repedt házat? Az usb csatlakozó jobb oldalának a közepétől egész a jobb sarokig van egy vékony repedés a festék alatt, erre azt mondják csak fizetés ellenében tudják cserélni...
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Elnézést ha volt már róla szó de 2 napja vagyok tulajdonosa egy ilyen telefonnak!
Ennek a modelnek tényleg ilyen gyenge szar a fülese??!!! Mély hang szinte nem is jön rajta!!!!
G2 miniről váltottam de esküszöm az sokkal jobban szólt mármint a füles!
Válaszokat előre is köszönöm!Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
pappkarcsi
senior tag
Az én telefonom márciusban lett véve és az SN: 602 és hw 1.0.
dobozt este megnézemRegisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest