-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz horvathkrisz #9494 üzenetére
ez igen hallhato volt, elso erintesre tudtam h kamera optika zorog. a mostani is csinalja amugy, ma vettem eszre, de csak egy specko szogben tartva, az meg pont nem erdekel
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
MrPetya19
addikt
Hali
Eu-s playen vásárolt készüléket javítja a magyar LG?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
Ma éjjel érkezik a PACMAN Rom 4.4.2 akik használták. Engem nem érint, de sok felhasználó várja.
512 GB
-
vacs
veterán
válasz MrPetya19 #9503 üzenetére
Nem, a Play-es nexust a Google-nek kell vissza küldeni, abba az országba ahol vetted.
Az enyém német play-ből van, ha valami baja lenne, akkor visszaküldöm németben lakó ismerősömnek, és Ő küldi tovább a Google-nek.Egyébként topik összefoglaló a lap tetején:
Van-e garancia a külföldön megvett telefonokra?
A Google Playen vásárolt telefonok garanciális ügyintézését a Google intézi, abban az országban, ahol vásárolták a telefont.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
szacsi82
újonc
Sziasztok ilyen telefon vásárlásán töröm a fejem. tudnátok ajánlani boltot hol érdemes venni?
-
Sajtqukac
tag
válasz szacsi82 #9511 üzenetére
Ausztriában DiTech, MediaMarkt, electronic4you-t (geizhals.at-n vannak egyéb boltok is) tudom mondani, vagy a hivatalos német vagy angol Play-ből de ez eléggé bonyolult. (Nekem pl. most utalták vissza a pénzt azzal a szöveggel hogy még sem fogadják el a kártyámat. De szerencsére az említett electronic4you.at honlapon van 32Gb-os verzió, kb 5Euróval drágábban mintha a németektől vettem volna. )
Itthoni bolt kínálat a szürke import, és a túl árazott termékeknél ki is merül sajnos. Expansys még talán szóba jöhet.
Ha esetleg valamiben tévedtem a következő olvasók kijavítanak majd de hirtelen ezek ugrottak be.[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
válasz Gedeon31 #9514 üzenetére
Az egyik lehetőség, hogy foglalkozik vele a hazai márkaszerviz (tőlük függ, hogy elfogadják-e), ha nem, akkor expansys intézi a szervizelést.
Mindenesetre az expansysos számlán feltüntetik az imei számot is! Illetve azt az infót kaptam tőlük, amik most készleten vannak készülékek, az 01.22-ei rendelés.[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
Hali!
Fordult már elő nálatok az, hogy néha crashel a Google Search?Androidos Outlookból küldve
-
Sajtqukac
tag
Ha jól tudom olyan mint a DiTech, hogy bolti garancia van. Küldtem nekik mailt de még nem válaszoltak rá. Az oldalukon olyat írnak, hogy gyártói garancia van rá, méghozzá a törvényileg előírt 2 év, amit itt a forumon olvasottak után kicsit fura nekem. De várom az emailjüket most. Ha nem válaszolnak akkor megkérdezem személyesen náluk ezt szerdán. De engem az lepett meg, hogy 435Euró a fehér (a fekete a fene tudja miért de majdnem 15Euróval drágább... ) És mikor a németektől rendeltem a posta kötségekkel együtt jött ki 430 környékére... Tehát kb ugyan az árban, annyi különbséggel, hogy ide bármikor be tudok vele ugrani ha valami garanciás gond lenne.
-
szacsi82
újonc
köszönöm a válaszokat. és az expansys-nál mennyi a garancia?
-
Sajtqukac
tag
Na akkor hülyeséget mondtam... Bocsánat és köszönöm a javítást. Igazából én is meg vagyok zavarodva azért is írtam az electronic4you-nak hogy ez világos legyen nekem is mivel ők is gyári garit írnak de a biztos ha ők mondják.
-
Eligzendra
csendes tag
Sziasztok!
Zenehallgatás közben amikor véletlenül befogtam a baloldali hangszórót egészen elcsendesedett a telefon amiből arra következtettem, hogy a jobb oldali hangszóróval valami baj lehet. Ti is tapasztaltatok ilyet?
-
TODI1111
veterán
válasz Eligzendra #9527 üzenetére
Csak a baloldali a hangszóró, a jobboldali rács a mikrofont rejti!
-
zsirfecske
addikt
válasz Eligzendra #9527 üzenetére
zenehallgatás mono recsegőn gonosz vagyok, de erre a nexus 5 alkalmatlan sajnos.
-
Frenky89
addikt
Az AOSP és az AOKP kb. hol helyezkedik el a Stock-hoz és a CM-hez képest? (úgy érzem kicsit fogalom zavarban vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
hun-man
tag
Autómata frissítéseket, hol lehet tiltani ha mobilnetről vagyok?
-
smisa
őstag
válasz zsirfecske #9501 üzenetére
nem hiszem hogy router gond mivel a GNexus megy simán most is
Illetve reklám blockra ki mit használ? root nélküli érdekelne
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz zsirfecske #9533 üzenetére
sztem most kéne az a nagy kamera teszt, sok mókusnak kiűlne a homlokára a D betű...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Algotis
addikt
-
HREH
senior tag
Sziasztok, akinek Spigen Neo Hybrid vagy Smooth Black Slim Armor-ja van, tudna írni róla egy pár sort, hogy milyen? (főleg az utóbbi érdekelne)
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
catroot
veterán
válasz zsirfecske #9533 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó lett!
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
leslien
nagyúr
válasz zsirfecske #9543 üzenetére
ide kéne betenni a képet mert még a nexus 5 is ide tartozik..
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Lecs@
addikt
válasz zsirfecske #9543 üzenetére
Válaszolok pár friss téli képemmel Szintén minden állítgatás, szerkesztés nélküli képek.
[link][ Szerkesztve ]
512 GB
-
G4bi89
senior tag
Felraktam most és 1-2 perc után a tapasztalatok:
- Touch fókusz jól működik
- HDR nincs
- Automatikus vakú nem a legjobb, a sötét szobában nem kapcsolta be.
- Videónál csak 720p van ahogy azt írták is xda -n.Egyébként ez a nokiás kamera app-ra hajazó tárcsás megoldás nagyon tetszene, de egyelőre több a hátárnya mint az előnye.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
MartOOn
addikt
Tud vki olyan tokot amin le van dugozva a toltocsati resz? Vagy nincs is kihagyva neki a hely? Igy elsore en nem talaltam semmit es eleg lehetetlen kuldetesnek erzem... Az ok, hogy semmire nem hasznalom... Minden megy wireless. Es gondoltam hatha lenne egy szep tok amin nincs ilyen böszöm nagy lyuk az aljan... Koszi!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Szelley
senior tag
Valaki meg tudná mondani a Google Play Szolgáltatások miért nem engedi deep sleepbe menni a telefont? Gps-t használtam, míg az eweather befrissítette a pozícióm, utána hiába kapcsolom ki a k*rva Gps-t, ébrentartja a készüléket. Reboot sem segített. Nem ezért vettem szaros nexust hogy mókolni kelljen, meg battery draint csináljon mikor kedve tartja...
-
csipuka
senior tag
Asszony N5-n a csorges nem a kihangositon jon alul, hanem amin hallod ha a fuledhez emeled. Egy ujrainditas megfixalta, de akkor is furcsa, mert parszor nem vette eszre, hogy csorog a telo. Kiprobaltam, hogy mi tortenik ha youtube-t nezne. Az is a telo tetejen levo hangszorot hasznalta. Tapasztalt mas is ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest