-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RocknRoller
aktív tag
Sziasztok srácok, olyan baja van a Nexus5ömnek, hogy kb 5 percenként elmegy a térerő, függetlenül attól, hogy adatforgalom be vagy ki van kapcsolva.
Micro SIM van benne, nem vágott. Újraindítás nem segített. Bolti garis.
Kérlek titeket segítsetek.
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
tomiii007
senior tag
válasz RocknRoller #9957 üzenetére
factory restet próbáltad már?
-
Land
veterán
Szeretnék venni egy vezeték nélküli töltőt. Ebay is szóba jöhet. Át/érték arány fontos, illetve a minőség és a sebesség is. Ne legyen csiga lassú, töltsön fel legalább átlagos tempóban.
A Nillkin lenne jó döntés?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
adakiller
senior tag
slimkatnél hol tudom a képernyőzárra kipakolt progikat(olvasatlan email, helymeghatározás stb...) módosítani?
illetve nem teljesen idetartozó, de hátha korábbi telón az elmentett wifi csatlakozásokat és az ahhoz tartozó jelszavakat valahogy ki ehet nyerni, és átteni N5-be?
Előre is köszi
-
Koga777
tag
válasz RocknRoller #9957 üzenetére
Talán ez megoldás lehet, ha Telenoros vagy: [link]
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
RocknRoller
aktív tag
válasz tomiii007 #9958 üzenetére
Nem próbáltam még. Arról van valahol valami leírás, amit földi halandó is meg tud csinálni? Amúgy az ilyen factory resetes gyógyítgatások milyen sűrűn jönnek elő? Mert nekem erre nem mindíg lesz időm, ráadásul ez egy 2 hónapos telefonnál sztem elég gáz.
#9961) Koga777: Úgy bolti garanciás, hogy GSM bolti. Tehát nem Telenoros, de azért köszönöm
[ Szerkesztve ]
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
mmarta
senior tag
válasz RocknRoller #9965 üzenetére
A mobilneted, ha nem 4G/LTE nyugodtan állítsd át 3G/2G-re, mert az állandó hálózatkeresés miatt szakadhat.Beállítások/Mobilhálózat beállítás/Preferált hálózattípusnál tudod állítani.
-
zsirfecske
addikt
december óta használom bármi gond nélkül a gyári rendszert. root az egyedüli amit utólag megtettem mert az meg extrább igényekhez kellett.
szóval hiába mondja mindenki hogy fejlesztői telefon, minden mókolástól mentesen is ez a legjobb telefonom szoftveresen, ami valaha volt.
-
Noisyboy
csendes tag
Sziasztok! Nagyon èrdekel ez a telefon,bár nem tudom eldönteni melyik legyen .A másik kiszemeltem az Lg g flex . Melyik lenne a jobb választás? Köszönöm előre is!
-
RocknRoller
aktív tag
Köszi, átállítottam, majd megnézem, hogy így mit fakít.
#9968 zsirfecske:
Én is decemberben vettem, karácsony előtt 1héttel kb. Nekem is rendesen működött, egészen eddig. Azért valljuk be, elég idegesítő tud lenni, ha állsz a Moszkva közepén és nulla a térerő. 5 percen keresztül. Ugyanez Blaha, stb, tehát nem a sztyeppe széléről van szó. És rohadtul kéne a net, mert mondjuk megnéznéd, hogy keletiből v nyugatiból indul hamarabb vonat.
Vagy rokonnak van névnapja, de nem küldi el a nyomorult a szöveges üzenetet, amit persze csak a következő nap veszel észre, kellemetlenséget okozva. Engem ez kifejezetten zavar.
-
MODERÁTOR
Nem azt kérdezték, hogy a Telenornál vetted-e, hanem hogy ki a szolgáltatód. Mert ha a Telenor, akkor ez a jelenség még "normális" is lehet, mert a Telenornak elég gány jelenleg a 4G hálózata.
-
( V )
veterán
válasz Noisyboy #9971 üzenetére
szerintem nem kérdés G Flex Vs N5
ami a flex mellett szólhat az max a 3500-ös aksi és az FM-rádió, egyébként meg egy 6''-os tepsi gyengébb kijelzővel (245 ppi -><- 445 ppi ) *ja meg hogy felveszi a s*gged formáját ha a farzsebbe dugod
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
tomiii007
senior tag
válasz RocknRoller #9976 üzenetére
próbálj meg egy gyári adatok visszaállítást... ha az se segít akkor én passzolok.
-
arkone
aktív tag
válasz TODI1111 #9928 üzenetére
Nekem T-nél csinálta ezt (vagy hasonlót). Ahol maximumon volt az LTE ott nem volt gond, de ahol lakom, ott gyengébb az LTE térereje és ilyenkor gyakran nem jelzett 1 pálcikát sem a térerőjelző. De ilyenkor, ha hívást indítottam, egyből átváltott 3g-re és jó volt. Tehát nem volt olyan problémám, hogy nem csatlakozott fel.
Lehet nekem ilyenkor el sem dobta az LTE-t csak nagyon gyengén lógott még rajta és mikor hívást kezdeményeztem úgy ítélte, hogy az kevés lesz és inkább 3g-re váltott.
Esetleg olyan program van, ami ha a képernyő kikapcsol, akkor 4g-ről, vagy 3g-ről átvált 2g-re? Mailek jelzésére, időjárás frissítésre elég az is.
[ Szerkesztve ]
-
tomiii007
senior tag
Ha nem akarsz ROM-olni akkor Gravitybox, de ahhoz is root kell
-
GrooveHero
addikt
Ha valaki tokot szeretne a Nexus 5-re. Itt van választék dögivel:
de nem csak tok van, hanem powerbank is, szóval minden kiegészítő Nexus5-höz
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
-
( V )
veterán
válasz GrooveHero #9981 üzenetére
kicsit borsosak az árai Ali babának
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Koga777
tag
Nem úgy értettem a Telenorost, hanem úgy, hogy Telenoros Sim kártyád van.
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
TOZ
addikt
ezek gondolom hamisak... ennyiert...
-
Zolás
addikt
Üdv urak pár kérdésem lenne.
Most készülök venni egy ilyen telefont. Két színben kapható, és gondolkozom a fehérben. Anyagában eltér a fehér színű? Fogásra, vagy anyagra rosszabb mint a fekete?
Ahol veszem egy év gari van írva, máshol meg kettő, a gyártói rendes gari az egy vagy két év?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
adakiller
senior tag
Tegnap zsír újonnan vett telora egyből feltettem a slimkat 3080as Offical romot, franco kernel 34 est de vmi nem oké. Rohadtul merül az akksi. 1 óra 50 perc képernyő használat mellett, 2G és wifivel 7 óra összuzemidovel 36%-ra lemerült. Semmi játék, vagy kondisabb app nem futott, és beragadva sincs semmi. Tudom hogy kell 2-3 töltés míg beall, de ez így is sztem drasztikus akku csökkenés.
Nálatok is ennyire merül?
-
Tomace91
senior tag
válasz adakiller #9991 üzenetére
Nekem is SlimKat 3.0 Stable verzió + Franco r34 kernel és most 1 nap 14 óra 38 perc üzeimdő és 2 óra 14 perc kijelző idő mellett 39%-on van. Nekem már beállt és nagyon nagyon jól bírja a telefon. Sokkal jobban, mint eddig bármivel. Pedig folyamatos Sync, viber, whatsapp, facebook, facebook messenger, tasker stb. fut háttérben.
-
mrdavid
aktív tag
Én rendeltem is egy ilyet
http://www.aliexpress.com/item/New-Ultra-thin-metal-frame-case-for-LG-NEXUS-5-phone-shell-protective-sleeve-for-Google/1566805230.html
Csak baszott sok idő amíg ide ér...
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
TOZ
addikt
Btw slimkat.
Abban ugye alapból Nova van. Google Launchert fel lehet rá rakni valahogy? (Asszony Nexus S-ere próbáltam, de valamit tutti elb@sztam. Nem sikerült) -
gulb
senior tag
Viszont nem tudom ki mit hasznal de automate programmal tokeletesen be tudtam allitani,hogy kocsiba beulve elindulok akkor kapcsoljon be a BT majd ha kiszallok lecsatlakozik a kihangositorol akkor ki is kapcsoljon. Nah ez igy nagyon pengeeee..elo se kell venni a telefont es a BT se megy folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest