-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
-
radicspeter1
őstag
Paranoid Android Release 2!
[LG NEXUS 5]
-
Frenky89
addikt
Melyik az a custom nougat ROM, amelyik leginkább hasonló egy Xposed+Gravitybox kombóval felokosított stock-hoz?
Most LinageOS-ezek, de nem tetszik a quick settings és a status bar: hiányzik a toggle mód a wifi, a data és a ring mode gombokról.
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
-
zolka95
őstag
Pár napja a youtube app-ban megállnak a videók és csak tölt, mintha nem lenne elég a net sebessége. Wifiről vagyok, eddig sosem volt ilyen gond. Nem sokszor csinálta eddig, de egyre többször ahhoz, hogy észrevegyem, hogy itt valami nem stimmel. 12.27.53-as verzió
Stock MM + xposed
Ti is tapasztaltatok ilyet?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
gabro0
őstag
Nektek előfordult, hogy nem hallottak a másik oldalon, mert vacakol a mikrofon?
Most a nyáron jött elő 3x is. Úgy vettem észre egy újraindítás megoldja, bár nem vagyok benne teljesen biztos, keveset telefonálok. Gyári rom (1,5 éves telepítés, érik a Nougat) + xposed.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na, fagyalllo mester 25 perc alatt kicserelte a Nexusom bekapcsolo gombjat, kemeny 3.000Ft-ert. Remelem igy meg huzom a cseret par evig
Android pay-t sikerult mar osszehoznia valakinek? Erste bankkartyaval van ra esely Mo.-n hogy NFC-vel fizessek?
-
HREH
senior tag
A hátlapot legegyszerűbben hogyan tudom levenni? Semmilyen spéci eszközöm nincs sajnos. Csak szedjem le kézzel és kész?
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
purechill
csendes tag
Sziasztok!
Új, gyári aksiban kb. mennyi plusz üzemidő van egy 3 éves aksihoz képest?
LG szervizben tartanak készleten aksit, vagy elő kell rendelni?Válaszokat köszönöm!
-
HREH
senior tag
válasz purechill #54918 üzenetére
Nekem a 3 éves akksim most 1,5 nagyon max 2 óra SOT-ot hoz.
Elején simán volt 4-4,5 óra, szóval kb. 2-2,5x-es javulás várható.Bementem, 5 perc múlva a kezemben volt a zsírúj akksi, szóval elvileg lennie kéne készleten.
[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
goccer
aktív tag
Hát én miután kicseréltem a 3 éves aksit nem tapasztaltam ekkora javulást. 3+ órás SOT azóta is ritka mint a fehér holló, pedig anno nekem is 4 óra körül volt az átlagos SOT. Most az egy napot pont kibírja átlag 2,5 óra SOT, ezzel még el lehet evickélni, de power bank általában van nálam...
-
goccer
aktív tag
válasz purechill #54924 üzenetére
Én csalódtam a javulás mértékében csere után, de összességében még mindig jobban jártam így azt mondom, mert tuti új telefont vettem volna azóta ha hagyom a régi aksit. Nem merném kijelenteni, hogy +50%-nál nem lehet nagyobb javulást elérni, de azért vedd számításba, hogy kb ennyi várható ha cserélsz.
-
gabro0
őstag
Én már nem értem ezt az üzemidő dolgot. Gyári akksival most vagyok 45%-on 2ó 22p üzemidővel (Lineage OS).
-
smisa
őstag
Sziasztok itt kérnék segítséget nagyon OFF téma de sokat segítene.
Lehetőség van e olyanra hogy letiltok egy vagy több számot, hogy ne lehessen SMS-t küldeni rá. Sajnos a családban már nem az első idős rokon kerül átverésre egyenleg feltöltéses csalással 30-60e Ft
Persze ez mind hagyományos mobilon pl Nokia 6300
Előre is köszönöm a válaszokat
ADMIN ha esetleg lenne erre topik elnézést de én nem találtam
-
-
Busterftw
veterán
Sziasztok,
adott egy Nexus 5 ami nem talal halozatot. Wifi mukodik.(egyszer le lett ejtve, lehet azota nem mukodik, de nem biztos)
2 uj sim kartya is lett probalva, illetve egyemet is beraktam, de semmi.
Manualisan is be lett irva az apn stb.Hard reset volt. Elozoleg csak uj akkut tettem bele es mukodott minden, utana mukodott, szal tuti mindent jol raktam vissza.
Megeri venni uj antenna kabeleket hatha? Ti mit probalnatok?
-
gabro0
őstag
Tud valaki olyan modot (esetleg appot) amivel a hívásokat némítani lehet a telefon lefordításával?
LineageOS-hez kellene. Nemsokára kész az Xposed, csak az még pár hónap. Addig kellene valami alternatíva. Amúgy majdnem az összes Xposed funkciót sikerült kiváltani máshogy, szóval eddig bejön a Nougat.
[ Szerkesztve ]
-
gabro0
őstag
Oh tényleg Eszembe sem jutott, köszi. Jó kis Tasker.
Csak röviden amit eddig sikerül megoldani Nougat-on is: YouTube reklámok tiltása + háttér lejátszás, Spotify reklámblokkolás + tekerés, sztereó hangjátszás, hangerő lépések számának tetszőleges állítása meg ami nem jut most eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
Új Xiaomi telefonok jönnek gyári Androiddal ... szeptember 5-én kiderülnek a részletek!
Lehet, hogy végre meg lesz N5 utódja?!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
palesz53
senior tag
Hm. Romolgatok pár éve, de olyannal még nem találkoztam, hogy a twrp-be nem tudok belépni.
(Screw'd 0820 rom, twrp 3.1.1 van rajta)
Se újraindítva, se simán bekapcsolva a bootloaderből. 1x újraindul a Google felirattal, aztán simán bebootol a rendszer. Amikor feltettem ezt a romot, kutya baja nem volt.
Vmi ötlet?[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
gabro0
őstag
válasz palesz53 #54941 üzenetére
Nálam is csinálja. Anno a WugFresh féle toolkittel tudtam csak úgy felrakni, hogy utána nem volt gond. Nekem KitKat óta fenn áll ez a hiba.
Most nem találom a Reddites posztot, de annyit írtak töröljük a TWRP mappát a memóriából (csak a konfig fájl van itt).
Szerk.: Itt írják [link]
[ Szerkesztve ]
-
Nerd
aktív tag
Viszlat Nexus 5
Imadtam ezt a telefont, de sajnos tegnap este vege lett... Gyakorlatilag kikopott az USB csatlakozoja... Mar igy is sokszor kiesett az USB kabel belole (tobb is, vadi uj is...), akkar kocsiban is... Tegnap este nem toltott, majd mindenfele feszegetessel ra lehetett venni, hogy toltson... viszont telefon nelkul 1 napot sem tolthetek, igy azonnali csere lett... raadasul szerintem a toltojet is megviselte a tegnapi moka, mert olyan mintha az is meghalt volna...
Hibak a 3.5 ev alatt:
- bekapcsolo gomb szarakodas (bar sosem volt olyan szar hogy csereljem)
- nexus logo kipotyogas
- vaz szet repedesr, torese... sim talcanal brutal repedes majd tores
- USB csatlakozo kitagulasa, majd erintkezesi hibaazert ez a lista eleg gyasz, gyakorlatilag ezek a telefonok szetporladnak...
Utod (hirtelen felindulasbol)
- Motorola Moto G5
Egyelore 3 evvel kesobb egy 59 ezres telefon kb hozza ugyanazt, de az oreg nexust meg most is siratom, es nem is tudom, hogy ha komolyabban utana jarnek talalnek-e valami hasonlot amit ennyire tudnek szeretni mint a nexust...
[ Szerkesztve ]
-
goccer
aktív tag
Hát szomorú, nekem is van olyan kábelem ami szinte kifolyik a csatlakozóból és nem tölt rendesen. Próbálom is minimalizálni egyfelől a töltési ciklusok számát (értsd 10% fölött ritkán dugom fel). De ha már töltőre raktam akkor meg nem rángatom fel-le ha nem nagyon muszáj, hanem megvárom a 100%-ot..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest