-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz peugeotmate #55050 üzenetére
Én 2 hete váltottam N5-ről Mi A1-re.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, semmi olyat nem találtam eddig, ami miatt megbántam volna a váltást! -
törölt tag
válasz peugeotmate #55052 üzenetére
Erre nem tudok válaszolni, mert nem használtam az N5 panoráma funckióját.
De mivel nem Google kamera alkalmazás van rajta alapból, nem hinném, hogy ugyanazok maradtak. -
zolka95
őstag
Mostanában a telefon néha nem tölti be a messengert.
Csak fehér hátteret ad be.
AOSP 7.1 és Pure Nexus 7.1 rom-on is.Stock 6.0-án nem csinálta.
Csak nálam van ezzel probléma?
A másik pedig a youtube. Ilyenkor ha alkalmazást akarok váltani laggol, lefagy a telefon.
[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
gabro0
őstag
válasz zolka95 #55054 üzenetére
Lineage OS-en 90-es Messenger verziót használok, szóval jó régit (~1,5 éves). Nem tudom korábban csinálta-e, de most nálam is van ilyen hiba. Ilyenkor beállításokból a kényszerített leállítással "javítom meg".
Lehet valami új verziót kéne felrakni, mert már engem is kezd idegesíteni.
Kezdem egyébként azt érezni, hogy megérett a cserére a N5. Barátaim középkategóriás telefonjai is láthatóan gyorsabbak és az akksijuk is tovább bírja.
[ Szerkesztve ]
-
thesound
addikt
Hol a zsákban lehet kikapcsolni, hogy ha a pirosan aláhúzott szóra tapicskolok, akkor ne ugorjon fel az add to dictionary?
Azt szeretném hogy ahova "karttintok", oda ugorjon a kurzor és ne történjen más. Úgy ahogy korábban. XY hete jött ez, gondolom valami frissítéssel.
First world problem, de rohadtul zavar, mert többet kell minden elk*rás javításához tapicskolni[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
kekigyu
aktív tag
Nexus 5-nek van valamilyen ismert típus hibája mint pl a bekapcsolo gomb elfáradasa ami a wifit erinti? Mostanaban le fel kapcsolodik allandoan minden wifi halozatra, ha epp csatlakozva van sokszor akkor sincs net, ezt irja is. Barmi app vagy ötlet, mi okozhatja ezt?
-
radicspeter1
őstag
4G-t szoktatok használni?
Piszok módon merül kikapcsolt kijelzővel is vele a mobil
[LG NEXUS 5]
-
( V )
veterán
válasz radicspeter1 #55066 üzenetére
szinte csak azt szoktam (ha épp nem wifi), de kikapcsolt kijelzővel nincs probléma, alszik rendesen.
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
SteveJobs
őstag
Nem! De csak a 2g meg 3g be kapcsolva nekem még a térerő is felkúszik az egekbe!
-
gabro0
őstag
Persze. Tapasztalataim szerint annyit fogyaszt, mint a 2G. A 3G valamiért nagyon merítette. Nyilván attól is függ, milyen a térerősség az adott helyen.
-
vikla007
aktív tag
Nougat + xposed
https://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-t2908637
-
kekigyu
aktív tag
válasz kekigyu #55060 üzenetére
Feldobtam a Pure Nexus romot. Clean install, utána még egy factory reset is volt. A belakás alatt 2 órán keresztül nem volt probléma a wifivel, majd ahogy tettem fel az appokat egyszer csak megint elő jött. Nem értem, és nem tudom kiszűrni egyelőre, hogy a router omlott meg ( régi router és elvileg az is csinálhatja ) , valamelyik app ( de melyik ) vagy hardware hiba.... Van ötletetek? Amúgy az uj rommal van hogy fél orán keresztül minden rendben, aztán wifi letiltva miközben be van kapcsolva. Mit próbáljak ki? Fagyálló kolléga esetleg javasolt?
-
kekigyu
aktív tag
És hogy tudom kideríteni, hogy melyik? Abc sorrendben telepítettem vissza az appokat a Wazenál vettem észre, hogy megint bénázik. Szóval pár alkalmazást vissza szedtem, de igy sem tudok biztosra menni, mert most is épp fél órát fent van wifin, aztán azt veszem észre, hogy átvált 4g-re. Ha nézem a beállításokat, vagy azt írja a wifinél, hogy kapcsolat bontva, vagy tiltva. És tök nehezen kapcsolódik vissza, ugrálnak az elérhető hálózatok. Láma vagyok, de nekem olyan érzésem van, hogy vagy a router vagy a telefonba valami hardware hiba lehet inkább az oka...
-
kekigyu
aktív tag
Nem csak kikapcsolt képernyőnel, bekapcsolt mellett is. Átvált mobilnetre. Ha bemegyek a wifi beallitasokhoz akkor a azt írja wifi kapcsolat bontva vagy letiltva. Ha vissza akarok kapcsolódni az is nehezen megy, hiába tappolok a kapcsolódásra nem történik semmi. A saját wifimet se látja sokszor. Legalábbis ez volt az utolsó factory resetig. Ez 24 órája volt kb, azóta nem jelentkezik a gond, úgyhogy neked lesz igazad egyre inkább úgy tűnik, valamelyik app okozza. Szépen lassan teszem vissza azokat amiket használok, próbálom kiszűrni melyik a ludas.
-
vacs
veterán
SteveJobs: én az opengapps-ről használom az ARM > 7.1 > Pico-t!
Sziasztok.
Majd egy évig használtam a Screwd romot, de egy ideje már néha durván be szokott laggolni, és heti pár alkalommal újra is indult (próbáltam twrp-ben case törlést is), ezért cseréltem: jelenleg aicp romot használok (összefoglalóban elérhetőek a linkek).
Régebben már használtam pár hétig, akkor is tetszett, és most is meg vagyok elégedve vele, részemről ajánlott!Más:
Végre a K&H is bevezette az NFC-s fizetést, mobiltárca néven.
Én már egy hete használom, szerintem tökéletes, itt írtam a tapasztalatokról.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
kekigyu
aktív tag
válasz kekigyu #55083 üzenetére
Ma reggelre újra elő jött a hiba. A jó hír, hogy tudtam orvosolni factory reset nélkül. Töröltem azokat az appokat, amik tegnap óta kerültek fel ( Explorer file kezelő app a Speed Software-től, ők csinálják a Root Explorer appot, Waze, CIB Bank app, illetve töröltem az Amazfit Watch app gyorsítótárat és a Google Play szolgáltatások gyorsítótárat. )
-
biega
aktív tag
Nexus 5 beárazásában kérném a segítségeteket.
El szeretném adni, előbb-utóbb majd egy akkut kell vennie az új tulajnak hozzá, illetve a GPS olyan fél óra használat után el szokta dobni a jelet, majd kb. 1 perc után újra megy tovább a navigáció.
A készülék szép állapotban van, dobozával, stb....
13e Ft-ra gondoltam, ez mennyire lenne reális ár érte?
-
SteveJobs
őstag
Aosip 8.0 próbálta valaki?
-
peugeotmate
őstag
Hali,
én is decemberben tervezek váltani és nézegettem emiatt a használt árakat az utóbbi időben. Az enyém mondjuk hibátlan (a "kötelező" repedéseket leszámítva), karcmentes gyári kijelző, friss gyári akksi, de ahogy néztem 25-30 között mennek a jó példányok. A tiéd szerintem 20 ezer, némi alkuval tökre reális lehet.meg
-
aperture2001
csendes tag
válasz Superhun #55049 üzenetére
Ma került fel egy ilyen, ha még érdekel a dolog:
[ROM] [8.0.0_r32] AOSiP 7.0 for Nexus 5 [03/Dec/2017]
Most tettem fel néhány órája, megy minden rendesen rajta (a 4G-t nem akarta hirtelen megtalálni - Telenor - de aztán az is meglett). Gapps nem ment alapból, kellett csinálnom egy factory resetet, de utána már simán be tudtam jelentkezni a Google fiókba is. Egyelőre nem találtam olyat, ami a korábbi állapothoz képest ne lenne meg, de jövő héten lakom be ill. próbálom majd élesben. Ha érdekel, írok a tapasztalatokról.
[ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
-
radicspeter1
őstag
Android Oreo Go...
Szerintetek főnix madár lesz a Nexus 5 tőle?[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
kepeszt
tag
Sziasztok!
Call recorder ,- vagy hívásrögzítőt használ valaki? Én nem hallom a másik felet..ill selfie botot sem tudom használlni.
Van megoldás? -
Watt25
veterán
válasz kepeszt #55097 üzenetére
Elvileg nem rögzíthető a másik fél hangja... Root nélkül...
Ami nekem működik, az a Total Recall. Illetve, most látom, hogy változott a neve, de attól még ez az. Root típusú rögzítést kell használni.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest