-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Sziasztok!
Nexus 5 esetén hogyan tudom a telefonszámokat sim kártyára menteni? T-Mobilnál az ügyintéző azt mondta, hogy nem látott még nexust (valószínű azt se tudta, hogy milyen telefon ez), nézegette de nem talált rá opciót. Én arra gondolok, hogy lehet az alap 6.0.1-es gyári szoftverbe nincs ilyen támogatás?
-
vacs
veterán
Miért akarod a sim-re másolni?
Mentsd ki vcf fájlba, majd ezen az oldalon szinkronizáld fel a Google acc-ba és kész, mindig meglesznek ezután!De szerintem sehogy, itt nézd meg:
Tárcsázó > jobb felül három pötty > Importálás/exportálás[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
A készülékemet unlockoltam és rootoltam a Nexus Root Toolkit v2.1.9 segítségével. Most szeretném felrakni a CM 14.1-es ROM-ot, vagy valami hasonló 7.1-es androidos ROM-ot. A TWRP-t is elérem.
Most elég nekem, hogyha leszedem a megfelelő ROM-ot, vagy kellene mást is telepítenem még? Kernelt is kell letöltenem hozzá pl. a Franco kernelt, vagy az csak opcionális?Előre is kösz
-
X_C
tag
válasz Tarokk79 #54304 üzenetére
Szia!
Én egy hete tettem fel az xda-s AOSP 7.1.1-et. Simán csak telepítettem TWRP-ből a romot. Írta itt az egyik fórumtárs, hogy egy idő után tapasztalatok szerint belassul, de nekem elég zökkenőmentesen teszi a dolgát, nagyon tetszik. Igaz, nem játszom rajta, de Fb app meg a messenger is fent van.[ Szerkesztve ]
-
Tarokk79
aktív tag
Azt hiszem sikerült elcsesznem. A TWRP-ből sikerült mindent törölnöm, vagy valami formattal, vagy az advanced wipe-pal. Most, ha bekapcsolom a telefont egy sötét képernyő közepén ott virít egy fehér nagy Google felirat és alul egy nyitott lakat. Innen semerre sem megy. Valakinek van ötlete?
-
_q
addikt
Igen ez is egy megoldás, annyi a problémám vele, hogy valami miatt telepakolja facebookos, illetve olyan contact-al is a szinkronizálós oldalt, akikkel levelezgettem gmailon már vagy 100 évvel ezelelőtt, amire nekem nincs szükségem. Telefonomon persze nincs ez beállítva, hogy a telefonkönyvben ilyen legyen. Ezt hogy tudom kiszedni, csak a telefonkönyvem szeretném látni.
[ Szerkesztve ]
-
Tarokk79
aktív tag
Végül visszaraktam a gyári ROM-ot. Viszont rá kellett jönnöm, hogy nem a ROM-ok hibája volt a WIFI problémám. Nem tudom hol kérdezzem meg, ezért itt felteszem, hogy miért lehet, hogy amióta elkezdtem a unlockolást azóta csak a Nexus telefonom csak az itthoni UPC-s router WIFIjét nem látja?
-
vilmose33
őstag
Sziasztok! Feleségemnek vennék egy ilyen telefont 30k-ért. Érdekelne a véleményetek,hogy mire figyeljek, használtan lenne? Illetve érdemes-e megvenni?
A jövő most van
-
Fkris
őstag
Milyen FW támogatja OTG ről az NTFS, de inkább exfat partíciókat?
Nem vagyok hajlandó elinni, hogy 2017ben fat32re formázott pendriveokat kéne rádugdosnom a tabletre, ha akarok valamit is kezdeni vele.Egy kiadós szrás több helyet foglal, mint 4 giga.Elsősorban amúgy egy Nexus 9 miatt érdekelne, de ami van 5re, az valszeg van 9 re is.
Chainfire féle StickMount nem jött be, nem ismerte fel az exfat-et."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
vacs
veterán
A Solid Explorer File Manager pro (karácsonykor akciós volt, én 249 Ft-ért vettem meg ) és hozzá a USB OTG Plugin tudja!
Supported file systems:
- FAT32
- exFAT
- NTFS in read only mode[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vilmose33
őstag
válasz Tarokk79 #54319 üzenetére
Szia! Megszeretném kérdezni,amúgy meg vagy vele elégedve? Feleségemnek vennék,Lg-fan. Kapott már egy V10-et,de nagynak találja. Az l9II- je meg már nem az igazi. Azt váltaná. Nem játszik csak a face,messenger, üzleti oldalakat nézi. Gondolom arra bőven elég még igy 2017- ben.
A jövő most van
-
whited
addikt
Sziasztok
Ajánlatos meg venni ilyen telefont ?
Sw frissítés meddig fog jönni még rá ?Árban meddig elfogadható meg ?
Előre is köszönöm
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Fkris
őstag
-
vacs
veterán
Na mi ez a punnyadás??
Senki nem cserél rom-ot, semmi baja stb?Hogy kicsit feldobjam a topikot sasoljátok a home screen-emet!
(a kép Screener app-al készült).[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Buster17
addikt
Hali!
Ház keretet hol érdemes venni? ez jó? -
Buster17
addikt
válasz Buster17 #54333 üzenetére
Amúgy héten jön az utód OnePlus 3T formájában, és amilyen állapotban van a nexus úgy sosem fogják megvenni ezért megtartanám pót telefonnak és akkor már egy kicsit felújítanám. Keret, hátlap, akksi, kamera lencse...
Ha meg nem sikerülne a művelet akkor meg elkönyvelem "megpróbáltam projektnak"
(#54334) randras_83
Ja hogy ebben nincs benne az üveg... Akkor keresek olyat[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz randras_83 #54336 üzenetére
En is szemezgettem a 3T-vel, de kiba draga. Amig nem kenyszerulok ra a telo valtasra (tores, lopas stb) addig marad az N5... Nem erzem ugy, hogy az n5 + 100k-ert annyival tobbet kapnek mint az n5 mostani tudasa. Kicsit gyorsabb, meg uj, meg csicsa, meg ujjlenyomat kezeles oszt kb ennyiben ki is fujt. Minden app amit hasznalok tokeletes smooth az n5-on is.
Az elso kompromisszum mentes telefonom egyebkent, illetve elotte kb csak a sony k800i-m volt meg ilyen sokaig.
[ Szerkesztve ]
-
huan
őstag
Sziasztok!
Az ébresztőóra csengőhangját eddig a Rings Extended-del állítottam, de valamiért már csak a beépített hangokat ajánlja fel.
Ti mit használtok az akármilyen .mp3-ak kiválasztására csengőhanghoz, ébresztőhöz...stb?
Android 6.0.1 -
vacs
veterán
Hozd létre ezeket a mappákat a telefonon:
Media > Audio > Alarms <<< ide tedd az ébresztési hangot
Media > Audio > Notifications <<< ide az értesítési hangot
Media > Audio > Ringtones <<< ide a csengőhangotHa ezeket megcsinálod, akkor meg fognak jelenni a gyári listában a hangok, én is így csinálom!
(^)(>.<)(^)
-
gabro0
őstag
Persze tudom van beépített, de elég szerény tudású:
- könyvjelzőzést úgy emlékszem nem tud
- ha bezárom nem ott nyílik meg, ahol abbahagytam (100-150 oldalas PDF-nél nem mindegy hol jártam legutóbb )
- éjszakai mód biztosan nincs benneEzeket használom és mind ellátja az Adobe Reader. A cloud hab a tortán, bár azt csak elvétve.
Szerintem ennek az appnak a beépített verziója az, olyan mint a Chrome - WebView.
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Az eredeti és a "kínai" kijelző között mi a különbség?
A kínai fele annyiba kerül, de ha ugyanazt tudja akkor elég lenne az is de ha nem, és 1 hét alatt szénné ég akkor már nem. Mik a tapasztalatok?
Értékelések alapján nem írtak rosszat.[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz tboy93 #54345 üzenetére
Én megtvájnoltam szilveszterkor a telót, szerencsére edzett üveg van rajta, remélem csak az tört.
Húgom N5jén asszem kínai van(ugye rBandi?), másabbak a színek, de kb ennyi."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
twine
veterán
Én nem szívesen foglalok állást abban, hogy a kínai "eredeti" e, vagy sufniban rakják össze a fULLhd kijelzőt, mivel nem kapok senkitől jutalékot, nem is kardoskodok senki mellet!
De azt azért vegyük figyelembe, hogy már a megjelenés idején, épp úgy ahogy n4-nél, N5-nél is jöttek a bontatlan dobozú "gyári" telefonok különböző színhőmérsékletű kijelzőkkel!Egy hirtelen googlezás eredménye(2 years ago), amit el sem olvastam:
[link]De elég, csak a topic-ot leszűrni a "sárgás" szóra, és megnézni a 2013-as hozzászólásokat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest