- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz randras_83 #53200 üzenetére
Szkútert tudtam téged nem.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
twine
veterán
-
Frenky89
addikt
Van-e valakinek tapasztalata USB-s DAC-okkal? Az almás világban elég egyszerűen működnek ezek a dolgok, sőt néhány hordozható DAC direkt tud almákhoz csatlakozni. Android vonalon mi a helyzet ilyen téren? OTG elég lehet vagy vannak rejtett buktatók*?
* Azt olvastam, hogy az USB-n keresztül leadott áram lehet szűk keresztmetszet, de van más egyéb is?
-
Joe92
csendes tag
Hali!
Ilyen telefont szeretnék használtan venni, típushibáktól (oldalt repedésektől) mentesen, átlag user vagyok. Arra lennék kíváncsi, hogy mik a tapasztalaitok ezzel a telefonnal kapcsolatban, mennyit bír az akkuja az android 6-os rendszerrel mobilnettel és anélkül?
Megéri-e egyáltalán ilyen telefont venni használtan 2016-ban?
Melyik rendszer fut rajta a leggördülékenyebben?A válaszaitokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
A repedés az pont egy olyan típushiba ami nélkül szinte lehetetlen venni. Akksi idő soha nem volt kimagasló (átlag kb. 4 óra), ami ahogy az évek múlásával egyre rosszabb. Kivéve ha új akkumulátor van benne. Ami vagy eredeti, vagy nem, de legalább ha addig nem volt elrepedve, a csere alatt az is megtörtént. Ennek ellenére nem lehet egyértelműen válaszolni a kérdésre, mert ha 20 ezerért veszed, akkor megéri.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Szerintem ökör áron adják most. 40-körül láttam aprón, dobj hozzá 20-at és kapsz egy N5X-et. Akku 2-éves készülékemen :napi 2x töltöm. 100%-15% kb 2,5-3 ora SOT.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz kárátékutyá #53210 üzenetére
0,2 colltol már péklapát? Nemhinném, alig észrevehető a méretkülömbség. 3 napja adtam el a N5X-et.
-
Madoc
veterán
válasz kárátékutyá #53212 üzenetére
Ok,volt mindkettő egymás mellett is.
-
hamham
tag
fagyalllo kollégát keresném, már segített egyszer egy másik telefon szervizelésében, nagyon elégedett voltam
most is szeretném elérni,de privátra nem válaszol, esetleg vki egy kontaktot tud adni akár privátban is, jó lenne beszélni vele, hogy és mint szervíz -
LógaGéza
veterán
válasz Frenky89 #53217 üzenetére
Van egy Xonar U7-em, meg hozzáférésem egy Audioengine D1-hez, ha érdekel, akkor holnap ránézek - ha nem felejtem el
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Sajtqukac
tag
válasz Frenky89 #53221 üzenetére
Édesapám használ a nexus 7-el, gyári rom-al egy fulla schiit (igen ) illetve egy Geek Out v2 infinity DAC-ot. Neki úgy sikerült jól megoldani hogy külső tápos USB hubot használ. Így már sikerült egy RME Babyface-el is valamennyire használni, itt sajnos a támogatás android-ra nem az igazi még. De csak gyári rendszerrel használta mindig.
[ Szerkesztve ]
-
csipuka
senior tag
Kijott a szeptemberi update. Annyi ujdonsag van, hogy most mar zip-ben van az image (korabban tgz), ezert az NRT nem tudja feltenni. A 2.1.9-re igerik a frissitest.
Addig javaslom a flash-all.bat-ot, csak vedd ki a -w kapcsolot, ha nem akarod az userdata-t is legyalulni. -
Watt25
veterán
Hétfőn kaptam meg a Kínából rendelt Nexus 5-ömet. Szép és jó, örülök neki, hogy végre nincs tele bloatware-ekkel a telefon, ezért vettem ezt, és ezentúl is csak Nexus-t veszek szerintem... Csak gyári rajta minden, befrissítettem mindent, annyit csináltam még, hogy root-oltam, mert az kell, de egyébként Google féle ROM-on szeretnék maradni.
Viszont a tárcsázó/névjegyzék... Ez valami vicc? Bár éppen tegnap frissült a Play-ből (ami szintén tetszik, hogy ezek szerint még jöhetnek is rá frissítések), de lesz még hova frissíteni.
1. Azt már kigugliztam, hogy nem lehet bepipálni olyat, hogy a címjegyzékben csak azok a nevek jelenjenek meg, amelyben van telefonszám is... Ki találta ki ezt a hülyeséget?
2. Nem tudok csoportokra szűrni... Előző telefonomon (Galaxy S3 LTE) szépen megcsináltam a csoportokat, amik most is benne vannak a névjegyekben, csak éppen nem tudok rászűrni, hogy mondjuk "Munkatársak". Ez komoly?
3. Az új tárcsázóban lehet telszámokat letiltani... Már majdnem jó... De én nem konkrét számokat akarok letiltani, hanem mindenkit, aki úgy hív, hogy nem írja ki a számát. Ezt sem lehet megoldani?
Ezek azért picit csalódást okozó hiányosságok. Megoldás nincs ezekre?[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Fkris
őstag
válasz Watt25 #53224 üzenetére
Üdv a klubban !
Utolsóra én a Calls Blacklistet használom, nagy megelégedéssel.
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Watt25
veterán
válasz szpali #53231 üzenetére
Igen, vicces dolog ez így, hogy minden nap jön frissítés, a tegnapiban még nem volt, most frissítettem, tényleg van. De csak a névjegyekben, a tárcsázóban továbbra sincsen. Bár, még nincs vége a napnak.
Ha így haladnak, akkor tetszik!Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
LógaGéza
veterán
válasz Frenky89 #53221 üzenetére
Xonar U7 nem megy egyik módban sem, külső táppal se.
Audioengine D1-et egyből felismerte, és minden beállítás nélkül tökéletesen szólt, külső táp nélkül is - max hangerőn túl is hajtotta a keverőt[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
steinberg
újonc
Sziasztok!
A problémám rövid történettel a következő lenne:
2 év 1 hónap után ahogy azt kell bemondta az unalmasat a N5-öm power gombja. A múlt héten cserélve is lett, működik azóta rendesen. A hálózat viszont azóta rendre edge-n van. Eleinte volt még 3G aztán hol ledobott, hol max edge-ig futotta. Közel 20 fórumot, cikket, blogot átolvasva arra jutottam hogy valszeg az antenna vezetékei vagy annak csatlakozója sérülhetett meg szét/összeszereléskor. Vettem is egy fehér és egy fekete vezetéket (mindkettő hibás lehet alapon) és ma kicseréltem őket. Már kezdtem örülni, mivel reboot után megjelent a 4G hálózat, összeszerelést követően azonban újra visszaugrott edge-re. Többszöri szétszerelés után 98% biztonsággal kijelenthetem hogy csakis a hátlap felillesztése után ugrik vissza 2G-re. Elég frusztráló, mivel így értelmesen nem lehet mobilnetet használnom... A 2 antenna vezeték benne van a nekik kialakított sínben, tehát nem ér hozzá semmi és el sem tud mozdulni.
Van valakinek ötlete ez mitől lehet? Köszi a választ előre is!
-
Madoc
veterán
válasz steinberg #53235 üzenetére
Segíteni sajnos nem tudok ellenben ajánlom fagyalllo kollégát ,megbízható szervizes.Olcsón precizen dolgozik és biztosan tud segíteni.Keresd privátban.
-
LógaGéza
veterán
válasz steinberg #53235 üzenetére
Nekem pl olyan bajom van, ha az alaplap alján az akksi felett lévő középső csavart teljesen betekerem, akkor megakad a boot, és bootloopol. Ha kicsit lazán hagyom, akkor megy szépen minden. Nem szorult semmi alá, nincs megsérülve szigetelés sehol, semmi... Nem tudom miért csinálja, de ez van... Lehet az alaplapon megvan sérülve az egyik forrszem a memóriachip alatt, és ha meghúzom akkor megfeszül...
Ezzel arra akarok utalni, hogy nagyon apró dolog is lehet megoldás.Én is most várom amúgy az antennakábeleket, nekem a feketéről lejött a csatlakozó, és nem tudom normálisan visszafogatni... Most kb minden 5. hívásra csörög ki, és fél óránként egyszer kapok egy csomó SMS-t nem fogadott hívásról
-
Zsotti824
tag
Sziasztok.Egy kérdésem lenne.Az akksi mellett megy két kis vezeték.végükön csatlakozó.mi célt szolgál?
A gondom az hogy kb másfél hónapja kicseréltettem a bekapcsoló gombot telefon szervizessel,a kamera meghalt utána.de az alaplappal volt valami mert másik kamerával sem ment.Oké a szervizes vállalta is a felelősséget .Ebay-en nézegettünk használ N5-öt aminek esetleg a kijelző repedt,hogy azt olcsón megveszi az alaplap az enyém belőle.Találtunk egy 32gb-os példányt (nagy az öröm mert az enyém 16os volt)Görögországban amire az eladó azt írta hogy más baja nincs azon kívül hogy az érintő bal alsó sarka repedt.van vagy 500 értékelése mind pozitív.megvettük meg is jött a telefon másfél hét alatt.Az egyik gond az hogy a vezeték nélküli töltés nem működik.3 különböző n5 hátlapot is rá raktam.egyikkel sem szóval az kizárva.Szerintetek mitől nem működhet még?A másikat képpel tudom illusztrálni.Itt jön a kábeles kérdés hogy mire való.eddig hátrányát nem vettem ennek a hibának észre.Ilyen egy hibátlan N5(anyámé ):
ez pedig a görögtől vásárolt.
[link]
Amint látjátok konkrétan egy darab hiányzik az alaplapból.Ahol a gyári csatlakozó lenne a vezetéknek meg afölött még lenne valami ki ic vagy chip vagy mi.Ki is cserélték a gyári fekete kábelt egy hosszabb szürkére mert most az akksi csati mellett jobbra látható másik kerek csatlakozóra dugták ezt a szürke vezetéket ami amúgy gyárilag nincs használva.
[ Szerkesztve ]
-
mcgeri1
tag
válasz Zsotti824 #53241 üzenetére
ahol gyengébb a térerő ott venni észre. Nekem le volt csúszva a bal oldali. Városba full térerő, falukba meg semmi sem volt, amióta visszadugtam azóta mobilnet is van és félig a térerő ugyan ott.
QI töltéshez és NFC-hez van 4 láb a panelon ezeket nézd meg nincs e behajolva és nem érintkezik.
-
bossvico
senior tag
hali. próbált már valaki Nugátot? Ha igen, melyiket?
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Watt25
veterán
Gyári legfrisebb ROM-ra jött tegnap a biztonsági frissítés, de TWRP van fent, meg root és (gondolom) ezért
Updater process ended with ERROR: 7
Error installing zip file '/cache/update.zip'
Mount system partition read only be van pipálva.
Jól sejtem, hogy FlashFire lesz a megoldás?[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest