Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Vettem egy jegyet elővételbe a honlapon. Kaptam egy tranzakciós visszaigazolást a Simple-től, hogy sikerült a fizetés. Akkor most ez a jegy?
A meex-től kaptam egy QR kódos jegyet plusz a számlát, hogy ki van fizetve. Az ok.
De itt ne jött semmi a fizetés visszaigazoláson kívül. Vagy hozzárendelődik az account-omhoz és csak bemondom, hogy jFox vagyok és már engednek is be?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
Köszi a kimerítő választ. Tehát nem szívatásból/nem odafigyelésből van így, hanem még gyermek a rendszer. Megyünk mindenképpen.
KAMELOT: "az a bejáratnál megtalálja majd a kasszát, ahol egyébként ugyanannyit kell előkészítenie a jegyért cserébe"
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
De ez miért jó? Ha megyünk pl. családostól, vagy barátokkal, akkor nekem lesz elővételes jegyem, a többiek meg álljanak sorba jegyért? Ennek mi értelme?
Mod: most olvastam, hogy van másik út is előrendelni, de továbbra sem értem, hogy ha már itt az oldalon magamnak vehetek jegyet, akkor miért nem vehetek még egyet a páromnak. Tehát ez miért jó, hogy az enyémet megrendelem innen, a páromét a másik oldalon?
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
Csak 1db jegyet lehet venni elővételben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest