- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
en nem akarok hasitani, 99%-ban erdoben hasznalom a regi 65 nm-es ktm fullyt, ott valojaban limittel is elvagy. mondjuk elmult egy evben egy kezemen meg tudom szamolni hanyszor hasznaltam...utolso dobogoko koromon nyomtam egy bukfencet es fajt a csuklom sokaig
viszont ha kimentem aszfaltra, kb 5x az elmult par evben, azonnal a tuning gomb utan nyulkaltam es nem szaguldozok sztem. az a 25 km / h egyszeruen keves. regi robogos beidegzodes lehet, de sokszor biztonsagosabb, ha alkalomadtan fel tudod venni a forgalom tempojat...
amugy egy 85 nm-es jo valtoval szerelt boschal pl siman lehetett ket lampa kozott tartani a reggeli forgalom tempojat, ha akart az ember tekerni..en mondjuk semennyire nem akarok bringaval forgalomban, autok kozott kozlekedni marja mert sik terep meg relative kis tavolsagok miatt nem annyira letszukseg kecson. hegyek, dombok kozott viszont gyorsan megszerettek az emberek..nem mindegy hogy tolod vagy tekered
amugy csalanosi erdoben lattam multkor ebikeot.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest