- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
válasz Laci.M #26147 üzenetére
te mennyiért vetted az órákat? jól néznek ki!
más: 1 hónapig elfelejtettem megnézni a topikot, mert véletlen kitöröltem a listából. de most ennyi hsz-t végig nem görgetek.
más2: tud valaki jó kis ébresztő órát, amire rádughatok telót és digitális kijelzőjű? valaki csak vett
edigitalban nézelődtem, de 5490 volt az ami tetszett, a másik meg 9k-s blaupunkt, bár az kivetítős volt, hőmérős stb.. de az nekem felesleges és drága, bár hihetetlenül jól nézett ki. -
fraba
aktív tag
-
Atomgeszi
veterán
Megjött nekem is a snapupos Remax kábelem. Elég menő.
Kár, hogy csak az USB része mindkét oldalas.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
tigipuf
senior tag
sziasztok!
2 napja az itteni nagy lelkesedésre rendeltem én is az ali-ról egy koptert:[link]
Soha nem rendeltem még innen most regiztem ez az első vásárlásom,remélem meg is szívtam ,mert a státusz azóta is Frozen orders.
Valami infót kérhetnék tőletek akkor mi is van mostan?[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
beg
veterán
válasz tigipuf #26154 üzenetére
Konkrétan az eladót is és a termékeit is törölték.
Vissza fogod kapni a pénzed, de legközelebb előtte kérdezz Magas értékelésű eladó magas értékelésű árujával célszerű elveszteni a szüzességet.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
tigipuf
senior tag
Köszönöm szépen a válaszod ,de pontosan a topikbeli felbuzdulás miatt bátorkodtam elindítani a vásárlást.
Hát remélem ez az alibaba nem csak ilyenekből áll,és nem kell hanyagolnom végleg .Ebayon még nem ért ilyen tapasztalat minden filléres,és komolyabb cucc megérkezett eddig.[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
-
spidersoft
senior tag
válasz maestro87 #23885 üzenetére
Nekem most jött meg 2db melegfehér meg egy kék (hogy ezt minek vettem?...). A melegfehérek 58 és 60mA-t vesznek fel 9V-os elemről (eközben a kapocsfesz. 7.95V-ra esik, tehát kb. 0,46-0,47W), a kék 122mA-t (6,9V-ra húzza az elemet, azaz 0,84W). A kékben a kilencből csak 6db LED fénylik, a sorbakötött hármakból a középsők nem. Majd ha jól esik meghajtom áramkorlátos táppal (most el van pakolva a táp), és meglátom, hogy beindulnak-e a középső LED-ek, vagy ezért volt olcsó
-
spidersoft
senior tag
válasz ben-ga #26164 üzenetére
Az Opus nagyobb árammal is tud tölteni (2x2A vagy 4x1A a 4x375mA vagy 2x750mA helyett), illetve tud kisütni, regenerálni valamint tud kapacitást mérni (nyilván ez utóbbikat is cellánként külön). Nullára merült aksikkal az Opus se boldogul, akkor jön a "bebikázás", vagy unintelligens töltőről kell megindítani.
-
Saccco
nagyúr
PÜ
(#26141) cris78:
Lassan tényleg ott tartunk...(#26149) csadi0011:
Egy regisztrációt megér, biztosan eredetit küldenek. De a hozzászólásod után írtak még 1-2 linket.
Esetleg egy helyi boltban is találsz 1-2A-es töltőket 1.800 körül, nekem is helyből van egy.(#26162) ben-ga:
Nekem bevált. Árában nem nagyon találsz értelmes alternatívát, olyat ami kábelt is tud mérni (legalábbis anno tuti nem volt).(#26164) ben-ga:
A teszt alapján nekem bőven megfelel a Nitecore D4. Az Opus előnye talán annyi, hogy egyszerre mutatja az összes csatornát, szemben a Nitecore egyes megjelenítésével. Pulzálva működik, amit nem ítél annyira jónak a tesztelő. A Nitecore negatívumának annyit említ, hogy 4 cellát már lassabban tölt. Persze lehet, hogy az Opus V2.2 már még jobb vétel.(#26166) spidersoft:
Na ezzel még nem foglalkoztam, hogy valamelyik tud formázni is. Kell-e ez nekem[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
bibendumka
csendes tag
LED izzóval kapcsolatban kérném segítségeteket. Normál foglalatú (E27) izzót keresnék, átlagos használatra. Kb. 500 lumen teljesítményűben gondolkozom. Banggood-on találtam egészen jót 5-600Ft krüli áron.
Nektek van tapasztalatotok ilyen no name LED izzókkal kapcsolatban. Vagy tudtuk ajánlani valamilyet jó áron?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bibendumka #26173 üzenetére
tesco> tungsram LED 7W
drágább, de jobbén tungsram LED 10W-ost vennék
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Saccco
nagyúr
Mindegyik gyorsan kiég.
(ebay-es)[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Habsteve
tag
Én alirol szoktam rendelni a legolcsobbol. Az 1ik set már több mint 1 éve működik, egy másik fél éve. Nem voltak 1 dollár per darab.
-
axlfsi
veterán
válasz spidersoft #26166 üzenetére
Bizony! Azert az emlitett Opus tolto a "legutosebb" Nitecore-t is veri tudasban, nehez lenne igazan osszehasonlitani, mivel nem teljesen ugyanaz a kategoria. Opus-t talan a Liitokala toltokkel lehetne osszevetni (es az IMAX toltok is egy harmadik kategoria...)
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
gorje
senior tag
Szia!
En tavaly edigitalbol vettem lakasba gu10 e27-14-es m-tech es canyon izzokat. Hibatlanok eddig. 2-3-5 ev gari miatt dontottem es helyben van, postazni sem kell gariztatni. Szval ajanlom oket. -
zoltan6
őstag
válasz Saccco #26175 üzenetére
+1
egyetértek,eddig még nem sikerült rendelnem normális ledes izzót kínából ami pár hónapnál többet bírt volna.inkább kiadok érte többet,legutóbb obi-ban vettem 12 wattos 1050 lumen-est 1500ft körül,de 1-2 hete is akcióztak 1000ft-ért 10w-osat.
inkább nem kockáztatok magamra gyújtani a lakást a kinai ledekkel,mert legutóbb szó szerint elfüstölt az egyik,pedig nem is volt olcsó. -
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #26179 üzenetére
Ráadásul Eus hubsan... durva ár. De mint mondtam a Hubsannál állítható a mode1-mode 2.
zoltan6: én is csak ezt tudom megerősíteni. Micsoda fotókat tudtam volna én is felrakni... Rettenő gyengék a kínai ledes égők.Mind burás e27 mind a gu10-es mind a G4 el befürödtem.
Én az IKEA ledes égőket ajánlom. Másfél év alatt a 20 darabból még egy sem égett ki. Jó a fényerejük,nem vibrálnak.
Silent77: bocs még volt időm szerkeszteni..[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz dugesz77 #26182 üzenetére
Eu raktár.
Mi még hagyományos izzót használunk, szeretnén lecserélni ledesre mindet.
100w és 60w hagyományos milyennek felel meg?
Helybe kéne venni, ha már kína nem jöhet szóba. (Szolnok)[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #26183 üzenetére
Tescoba érdemes nézelődni akkor. A Tungsramokat elég sűrűn szokták akciózni a E27-es normál foglalatosokat. Körülbelül a 7W = 50W hagyományos 10W = 60W a 13W = 75W 16W=100W .
G10-ből is van nagyon jó a Tescoban .Fehér dobozkában 5W és 6W Cob ledes. Pont így néz ki. Az 5W simán tud annyit mint a 50-es halogén. Ezekből is van itthon 12Db és másfél éve mennek,minden hiba nélkül. A dobozokat érdemes kinyitni,mert jó magyar szokás szerint ki szokták cserélni rendes égőre hogy annak a dobozába párszázért kivigyék a ledest. -
DJ. Ru$y
félisten
Hát srácok, nem tudom, hogy csináljátok ezeket az egy hetes szállításokat, de én még 08.31-es csomagra is várok, a 09.09-es MiBand és társai meg még a kanyarban sincsenek.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
numera007
tag
Én is kínai ebay-es LED égőkkel nyomulok, kb 50 db van a lakásban olyan 2-3 éve vettem az elsőt és eddig 2 db-t dobtam ki. A legolcsóbbakat vettem anno.
-
-
-=Jam=-
őstag
válasz XtremLor #26191 üzenetére
Nekem is hiányzik egy Gearbestes csomag, ami júli 21-én rendelt és 25-én adták fel. Tőlem is 25-ig kértek türelmet, de ez már biztos, hogy nem fog megjönni. Ráadásul nagyon jó áron vettem xiaomi lámpát meg ventilátort, úgyhogy szükségem lenne rá, remélem az újraküldéssel nem lesz probléma.
-
Fejvadi
nagyúr
Ez az első pár vásárlásom a BG-ról, amiből meg is érkezett az első. Azt szeretném megkérdezni, hogy kell itt is visszajelzést hagyni, hogy megkaptam, vagy nem kell vele foglalkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képregény topik
- Apple Watch
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- 1080p/1440p Gamer Videokártya: MSI Mech 6600 XT
- PS4 500GB 1DB Gyári Joy v2 drift mentes hibátlan működés Táp Kábel HDMI Kábel
- Álomszép 10.generációs laptop/8Gb ram/256Gb ssd/15,6" Full HD IPS/RGB bill./kiváló akku/
- Eladó hibátlan LG 55UN70003LA 4K LCD TV
- ÚJ - Cooler Master Cosmos C700M (szürke/fekete) - 2+1 év Alza garancia! UTOLSÓ DARAB CSAK ITT!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest