-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz choco01 #44999 üzenetére
- JVC HA-FX101 (DD, V karakter, egyenes kábel, sima)
- MEElectronics M6/S6 (sportoláshoz ajánlott) (DD, V karakter, fül feletti kábel, sima/mikrofonos)
- Xiaomi Piston 3 youth (DD, V karakter, egyenes kábel, mikrofonos)
- KZ HDS1 (DD, enyhe V karakter, egyenes kábel, sima) 2100 Ft, egy hete használom
- KZ ED9 (DD, V karakter, egyenes kábel, sima)
- Soundmagic ES18 (DD, V karakter, egyenes kábel, sima)[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
choco01
addikt
válasz Dluinet #45001 üzenetére
Ez a Original Xiaomi Piston III Dazzle Edition 1500-re leárazva mit tudhat?
A mikrofon vagy a gomb az előny.
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
-
elszabi
tag
-
Wienstroth
csendes tag
válasz tvse1995 #44998 üzenetére
Én 45 napot várok egy rendelésre ezután kérem az újraküldést vagy visszatérítést.
BG-on egyszer nem kaptam meg csak egy terméket az is EU-s raktárról jött volna (17 sikeres vásárlás után).
Próbáltam a Repair&Refund&Resending funkciót szerintem semmire sem jó, 3 nap után elutasították a kérésemet indoklás nélkül, ezután email-el és chat-en próbálkoztam de mindenáron egy másik rendelésemet akarták visszafizetni hiába magyaráztam hogy nem arról van szó...
kb. 5 levélváltás után (2-3 naponta reagáltak és mindig elnézést kértek mert elveszett az előző levelem) meguntam, ezután jött a PayPal refund másnap vissza is fizették.Nekem is van egy rendelésem február közepéről igaz TN-el ami elsején elnémult (svéd posta ).
Ha netalán újra kapcsolatba kellene velük lépnem a fentiek után biztos hogy a PP-on keresztül teszem.[ Szerkesztve ]
-
tvse1995
senior tag
válasz Wienstroth #45010 üzenetére
Köszönöm a választ, akkor ha péntekig nem jön meg akkor pp refund.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tvse1995 #44998 üzenetére
Beragadt egy konténer, elkeveredett, nem meglepetés, néha van ilyen, ha PP refundnak indulsz neki, akkor várhatsz még, mert 180 napig véd, fizetéstől, akár 80 nap is lehet néha egy-egy csomag futási ideje, októberben vagy novemberben is volt egy ~2-3 hét, amikor rendelt csomagok nagyon nehezen jöttek, nekem Zapals-os ingyen cuccok közül még van ami a mai napig nem jött meg. És a február elején és közepén feladott csomagok nekem is most kezdenek befutni.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJGABI
addikt
ebayen mennyi? [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
luke30
tag
válasz havri1 #45017 üzenetére
Már azzal kezdődött hogy hibás volt a saját kábele, állandóan eldobta a merevlemezt. A Banggood-tól vásárolt külső BD-író kábelével ez a hiba megszűnt(sajnos), kicsit másolgattam egy 160 GB -os hdd re, majd egyszer csak megint eldobta a kapcsolatot, majd visszacsatlakoztattam és ez az örömhír várt
[ Szerkesztve ]
"Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél." - Mahatma Gandhi.
-
elszabi
tag
válasz luke30 #45020 üzenetére
nézd a jó oldalát. csak egy közel 10 éves hdd-t buktál az ügyön, aminek az értéke nem valami sok. bár a stat szerint elég keveset volt használatban. nekem is volt hibás usb-s rackem, az "csak" adatátviteli hibákat csinált az egyik hdd-n. ami ugyan rosszul néz ki az értékítélet szerint és eladni sem fogom a vinyót emiatt, de azóta is gond nélkül működik. ha biztosan a rack okolható emiatt, akkor csinálj fotókat, videót és reklamálj mindenképpen. jó eséllyel legalább a rack ára visszajönne.
[ Szerkesztve ]
-
luke30
tag
válasz havri1 #45023 üzenetére
Nem első bálozó vagyok hdd-k terén, szervizekben ahol anno melóztam több százat teszteltem vagy épp tettem hidegre, attól függően hogy mi volt az elvárás.
Csak azért jeleztem itt a dolgot, hogy más ne járjon ugyanígy, mert ugye általában nem maga a merevlemez képzi a nagy értéket, hanem az anyag ami rajta van"Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél." - Mahatma Gandhi.
-
luke30
tag
válasz vgyuri #45029 üzenetére
Én ilyet használok már vagy 2 éve, (van vagy 4db), tökéletesen működnek, semmi probléma nem volt velük. Csak ugye csavarral záródnak amiatt próbáltam ezt a másik csodát.
[link][ Szerkesztve ]
"Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél." - Mahatma Gandhi.
-
válasz kirkri #45021 üzenetére
Köszi így teszek. Még egy garis kérdést feltennék. Rendeltem ugyan innen egy fali órát. Darabokba jött, megbeszéltem velük hogy küldjenek újat. Kértem h ezt is nyomonkövetve postázzák, de sehol nem latom hogy elküldték volna. Nem az orders-be kéne lennie?
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
-
norbert1998
nagyúr
Azon gondolkodtam, van-e ilyen általános must-have bullshit listátok?
Szóavl egyszerű kis mütyűrök, amik must-have dolgok. -
NORBl
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #44480 üzenetére
Kicsit megkésve, de nem, ááá, dehogyis... Viccet félretéve nem nekem kellet, egyik fórumtárs kereste a lehetséges ellenszereket.
-
Ciccuka
veterán
válasz norbert1998 #45034 üzenetére
Támogatom. Jó lenne egy összegyűjtő lista - pl klubtagsági kütyükkel
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
DJGABI
addikt
persze, ami olcsóbb mint 1 dollár, jöhet
az a baj mindenkinek más. de összegyűjthetjük: csodaszivacs, bankkártyakés, xiaomi lámpa/venti/powerbank, charger doctor így kezdésnek
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
choco01
addikt
válasz DJGABI #45037 üzenetére
Ezt a 200-300 forintos bánkártyakést átengedi a vám?Nem volt senkinek problémája?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Feketelaszlo
senior tag
Ez az egész topik egy lista, ráadásul folyamatosan frissül és kereshető is!
(#45041) choco01: Átjön, törvény betűje meghatároz egy bizonyos méretet, ameddig nem fegyver az ilyesmi, addig nem problémáznak. Egyedül a rugóskés tiltott alatta (meg újabban talán a shuriken és társai), de itt a kártyából nem csinálsz fél másodperc alatt kést (5-10 mp.-be beletelik, míg kinyitod), tehát elég nehéz lenne beleerőszakolni ebbe a kategóriába.
-
Beni2360
félisten
válasz DJGABI #45042 üzenetére
Bocs de Kína nem a tengeren túl van, hanem egy kontinensen velünk.
Vagy rosszul tudom?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
trebrona
nagyúr
válasz choco01 #45002 üzenetére
Attól függ, mivel használod. Nekem van Youth és ez a Dazzle, ami máshol Colorful néven fut. Xiaomi telefonokkal brutál a hangzásuk, ellenben saját próba alapján LG alsó kategóriás telefonnal egy rakás sz..
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest