Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
senior tag
Hát ez borzalmas, hogy 10 éves cuccokhoz megszűnnek az online szolgáltatások f*ck Apple
-
Graphics
Jómunkásember
Az online szolgáltatás működése nem igazán kéne ,hogy függjön a készülék időtartamától... A 20 éves Core2Duo-n is működik a "zinternet"... Még ha nem is egy élményvasút...
15 éves tabletemen működik a Gmail, pedig az is online szolgáltatás... ( Valami ezeréves , nem ide illő rendszeren. )
Miért természetes az számodra, hogy ha valami 10 éves , akkor már nem kell működni?
Tehát ha még az eszköz jó és működik, akkor már dobjuk el?
Fura egy elképzelés.De inkább az a gáz szerintem, hogy ezt így el akarod bagatellizálni... Szerintem meg az online szolgáltatásoknak működőképesnek kéne maradniuk... Ez pedig a gyártón ( szoftveres oldalról) múlna.
2014-es eszköznek még illene működnie.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
hapakj
senior tag
Az online szolgáltatás működése nem igazán kéne ,hogy függjön a készülék időtartamától...
- hát már hogyne függne? A eszköz szoftverét rendbe kell tartani, frissíteni újabb biztonsági megoldásokkal, protokollokkal. Az újabb kliensek és eszközök védelme miatt, nyilván a servert is folyamatosan javítják és régebbi kliensek kiszolgálása mindig biztonság kockázat.nem internetről és nem levelezésről volt szó, hanem biztonsági mentésről.
Miért természetes az számodra, hogy ha valami 10 éves , akkor már nem kell működni?
- ilyet nem állítottam, s a cikk sem állítja, hogy működésképtelenné válna.Tehát ha még az eszköz jó és működik, akkor már dobjuk el? Fura egy elképzelés.
- nincs ilyen elképzelésem, nem is állítottam. Ne vádolj olyannal amiről fogalmad sincs.De inkább az a gáz szerintem, hogy ezt így el akarod bagatellizálni... Szerintem meg az online szolgáltatásoknak működőképesnek kéne maradniuk... Ez pedig a gyártón ( szoftveres oldalról) múlna.
- nem bagatelizálok semmit, s arról a gyártóról beszélünk, amelyik mindig is a legjobb szoftveres hátteret rakta az eszközei mögé.Mellesleg igen, úgy gondolom, hogy 10 év egy reális időtartam a terméktámogatás elhagyásában. Addigra nagyon sok készülék tönkremegy, lecserélődik. Itt már nem tartom kötelesnek a gyártót a megmaradt néhány eszköz támogatására, s vállalni az ebből felmerülő biztonsági kockázatokat. Számtalan más gyártó van, ami pár éves, bőven használható eszközeit hanyagolja el biztonsági javítások szempontjából.
Kiváncsiságból, milyen 15 éves tabletről van szó?
-
joey04
titán
a Safari böngésző lapjainak és könyvjelzőinek iCloudon keresztül történő szinkronizálása minimum iOS 11-es rendszerverziót igényel majd.
Ez friss rendszereken is szarul megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó! 38.000.-
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G513 Gamer laptop! R7 4800H / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Felsőkategória! R9 7900 / RX 7900XT / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest