Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz james001 #54191 üzenetére

    Már ha PS3-ról van szó. Amúgy az utóbbi években 98%-ban Quake Live.

    FPS-re vicc a konzol. Ahhoz kell PC, bill, jó egér, jó pad, jó fejes, raw mouse input, *.cfg. Kivételt képez ez alól majd a Rage, ha lesz nagyobb vinyóm, mert VGA-t nem akarok venni gépbe. Meg az Alien: Isolation, ha végre kijött. Nyilván jobban mutatna PS4-en, de csak ezért (meg FF XV-ért) nem adom el a házat.
    Sportjátékok egyáltalán nem érdekelnek.
    Autósok se annyira. NFS 1 / 4 / Porsche Unleashed-fan vagyok, GTR2 fless, viszont csak kormánnyal. Max. kipróbálnám a GT 5 / 6-ot, szigorúan only műszerfalas nézettel, de ennyi.
    Jó repszimhez PC kell és jó joy; Flight Simulator-ok, LockOn.
    3rd person puff-puffért se vagyok nagyon oda. Castlevania-t megvettem, oszt víz. Majd a Dead Space trilógiát beszerzem, legyen egy kis sci-fi horror még a tarsolyban.
    Stratégia --> PC, ott is SC: BW & War3 TFT vagy régebbi körökre osztott dolgok.

    Így, kizárásos alapon marad zömében a jRPG, sRPG, fighting games (BlazBlue-k és Guilty Gear-ek) és az ilyen Catherine-féle különlegességek. :D
    Ha lesz Nelson kanji-szótáram, majd lehet egy-két JP-import visual novel / dating sim is befigyel.

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák